2021. szeptember 12., vasárnap

Nemrég kezdték el használni az Ivermectint az ausztrál kórházakban, de van egy GONOSZ CSAVAR!

 

És a következő trükkünkhöz...

Várhatóan ezt a "trükköt" Angliában fogják játszani, hogy úgy nézzen ki, mintha az oltások védelmet nyújtanának

Nemrég kezdték el használni az Ivermectint az ausztrál kórházakban, de van egy GONOSZ CSAVAR!

Csak a beoltott (1-2) Covid-os betegeken használják. Ha nem vagy beoltva, lélegeztetőgépre dugnak ( halálos ítélet) és 37 000 dollárt követelnek (Aus).

 

És a következő trükk, ami hamarosan jön, amikor elindítják a gyermekbénulás járványt a gyerekekre az influenza elleni oltás felhasználásával is......... (lásd korábbi bejegyzéseket ebben a témában - ez most és november között jön, nagy nyomással, hogy a gyerekeket beoltassák influenza ellen), hogy a járvány kitörését azokra az emberekre fogják kenni, akik nincsenek beoltva gyermekbénulás ellen, így társadalmi páriákká teszik őket, akik a nyomorék és béna gyerekekért a felelősséget viselik.

Semmi sem áll túl ezeken a pedokrata pszichopata sátánistákon. Kérem, hogy tájékozódjanak, és tegyék meg a megfelelő lépéseket az influenza elleni (a valóságban a gyermekbénulást terjesztő) oltás mellőzésével kapcsolatban.


https://pokolafoldon.hu/pandemia/nemreg-kezdtek-el-hasznalni-az-ivermectint-az-ausztral-korhazakban-de-van-egy-gonosz-csavar

Malcolm Roberts: Ivermektin - Miért tilos?

Az ausztrálok és az emberek világszerte kritizálják a politikusokat. A parlamentben eltöltött három év után tudom, miért. Pedig az emberek megengedik, hogy a politikusok irányítsák az életüket, és megengedjék a kormányoknak, hogy irányítsák az életüket. Miért? Arra kérem az embereket, hogy tegyenek fel alapvető kérdéseket, majd döntsenek. Tekintsük az ivermektint. 60 év alatt 3,7 milliárd adagban adták be - nincs káros hatás; biztonságos. Az Ivermectin nem szabadalmaztatott - megfizethető. 2013 -ban az ivermektint engedélyezték Ausztráliában betegségek kezelésére. 2014 -ben ivermektint szedtem, miután Indiában dolgoztam. Meggyógyított - nincs káros hatása. Az ausztrál orvosok rendszeresen írnak elő ivermektint betegségekre.

Hatékony a COVID -al? 2020 áprilisában a szenátusban felvetettem az ivermektin ígéretes in vitro kísérleteit a Monash Egyetemen. Dél -Amerika, Ázsia, Afrika és Európa megyéi, államai és régiói elképesztő sikereket értek el az ivermektinnel a COVID kezelésében, gyógyításában és megelőzésében. Több mint 40 lektorált tudományos cikk jelent meg az ivermektin sikereiről a COVID kezelésében. Egy indiai egészségügyi dolgozók körében végzett tanulmány mindössze két tablettával 83 százalékkal csökkentette a COVID -fertőzések számát. A tengerentúli ivermektint gyógymódként ismerik el.

Azt mondják, hogy a Queenslandi orvosok és fogorvosok ivermektint gyűjtenek a családjuknak. Egy nemzetközileg elismert ausztrál szakember nemrégiben 24 nagyon beteg beteget mentett karanténba ivermektinnel. Minden gyorsan helyrejött. Két másik, nem kezelt személy meghalt. A tengerentúlon az ivermektin profilaktikus, megállítja a COVID -átvitelt. Ahol a vakcinák sikertelenek, az ivermektin sikeres. Hány haláleset menthető volna meg, ha az egészségügyi miniszter cselekedne?

Két orvostól kaptam receptet ivermektinre. Miért nem lehet minden ausztrálnak szabad választani? Miért nem fogadja el Ausztrália kormánya az ivermektint? Miért fenyegetőzött és próbált elhallgattatni a TGA egy levéllel, amikor az ivermektint tárgyaltam a választóikkal, mint képviselőjük a parlamentben? Egy YouTube -videóban említettem az ivermektint, és egy hétre betiltották. Craig Kelly parlamenti képviselő szilárd adatok alapján nyilatkozott. Miután az ivermektinről beszélt, a Facebook örökre betiltotta. Miért félnek az orvosok attól, hogy törlik őket az orvosok nyilvántartásából, ha ivermektint írnak fel betegeik gyógyítására?

Tekintsük a vakcinagyártó Pfizer nyereségét. 2021 második negyedévének bevétele 19 milliárd dollár volt, ami 89 százalékos növekedést jelent. Három hónap alatt 4 milliárd dolláros nyereséget ért el. Az Európai Gyógyszerügynökség határozott kapcsolatot fedezett fel a szívizomgyulladást okozó Pfizer vakcina között. 2020 szeptemberében a TGA jóváhagyta a Pfizer Vyndamax gyógyszerét myocarditis kezelésére. Egészségügyi osztályunk megerősítette az AstraZeneca vakcina kapcsolatát a vérrögökkel. A Pfizer Eliquis gyógyszere a véralvadást kezeli. Az elmúlt negyedévben az eladások 13 százalékkal nőttek. Tehát ritkák ezek a vérrögök? Igazán? 2019 -ben a Pfizer Zavicefta gyógyszerét engedélyezték az intenzív osztályon szenvedő betegek számára, lélegeztetőgépen. A Pfizer nyereséget termel az emberek megbetegedésében, és több profitot kezel az okozott betegségben?

Tekintsük a vakcinagyártók tulajdonát. Az Alphabet a YouTube és a Google tulajdonosa. Az Alphabet birtokolja az AstraZeneca vakcinát létrehozó Vaccitech 12 százalékát. A YouTube betiltja az ivermektint COVID -kezelésként említő videókat. Ezek nem érdekellentétek? Ha az ivermektint jóváhagyják a COVID -fertőzésre, mi történne a nagy gyógyszeripar több száz milliárd dolláros nyereségével? Ez a nyereség a vagyon átruházása az adófizetőktől a nagy gyógyszeriparba.

Mielőtt egészségügyi miniszter lett volna, Greg Hunt környezetvédelmi miniszter volt, ahol csatlakozott Malcolm Turnbullhoz, aki a törvényt a parlamenten keresztül irányította a globális szén -dioxid -adó alapjaként. 2000 -ben és 2001 -ben két évet töltött a davosi Világgazdasági Fórumon a stratégia kidolgozásában. Egy egyszerű kérdés: dolgozott a fórum nagy visszaállításán? Már beszéltem arról, hogy a kormány nem rendelkezik megfelelő COVID -kezelési tervvel. Miért állította Hunt miniszter hamisan, hogy a kormány COVID -politikája a tudományon alapul, amikor ellentmond a tudománynak? Végezetül, kinek a birtokában van az örökölt média, amely elnyomja az ivermektin sikeréről szóló híreket? Összefoglalva, az ivermektin kiegészítené a vakcinákat, tájékozott választási lehetőséget biztosítana az embereknek, sok életet mentene meg, megszüntetné a bezárásokat - és ezzel több életet mentene meg - pénzt takarít meg, helyreállítani gazdaságunkat a jövő egészségének biztosítása érdekében, és megszüntetni a vakcinázási útlevelek vagy oltóbörtönök szükségességét. Az alapvető szabadságokat, a munkahelyeket és a megélhetést helyre lehetne állítani. Miért nem használja a kormány az ivermektint bizonyított, biztonságos, megfizethető életmentőként? Nyugodtan ossza meg válaszait irodámmal vagy Facebook -oldalammal. Végezetül hozzáteszem, nincs anyagi érdekem semmilyen gyógyszer- vagy orvosi beszállítóban vagy cégben.

[Lásd a videó linkjét: https://www.malcolmrobertsqld.com.au/ivermctin-why-is-it-banned/ ]