2021. november 17., szerda

A "legjobban beoltott" hely a Földön lemondja a karácsonyt

 

Megkezdtük az MSM riasztások kiadását az RT számára. És nem feltétlenül vesszük be a hivatalos statisztikákat az "esetekről" és az oltási arányokról. Mindazonáltal az RT címe tökéletesen érzékelteti a helyzet szomorú és dühítő iróniáját.

A világ "legjobban beoltott" helye lemondja a karácsonyt

A Covid-19-es megbetegedések megugrása közepette Gibraltár lemondta a hivatalos karácsonyi rendezvényeket, és négy hétre "határozottan" lebeszélte az embereket a magán összejövetelek tartásáról. Gibraltár teljes jogosult lakossága be van oltva.

FILE PHOTO: A GIBRALTÁRIAKNAK NEM KELL MEGTENNIÜK SEMMIT: Emberek haladnak át a Gibraltár-szikla előtti repülőtér aszfaltcsíkján a Gibraltár brit tengerentúli területen, 2021. június 24. © Reuters / Jon Nazca
.
A gibraltári kormány nemrég bejelentette, hogy "a hivatalos karácsonyi ünnepségeket, hivatalos fogadásokat és hasonló összejöveteleket" törölték, és azt tanácsolta a lakosságnak, hogy a következő négy hétben kerüljék a társasági eseményeket és a partikat. A szabadtéri helyeket a beltéri helyekkel szemben ajánlják, az érintkezést és az ölelkezést nem javasolják, és maszk viselése ajánlott.

"Az elmúlt napokban a Covid-19-re pozitívan tesztelt emberek számának drasztikus növekedése élesen emlékeztet arra, hogy a vírus még mindig nagyon elterjedt közösségünkben, és hogy mindannyiunk felelőssége, hogy minden ésszerű óvintézkedést megtegyünk saját magunk és szeretteink védelme érdekében" - mondta Samantha Sacramento egészségügyi miniszter.

Gibraltár, a Spanyolországgal közös szárazföldi határon fekvő apró brit tengerentúli terület, az elmúlt hét napban naponta átlagosan 56 Covid-19-es esetet regisztráltak, szemben a szeptemberi napi kevesebb mint 10 esettel. Az esetek számának a kormány által "exponenciálisnak" nevezett növekedése annak ellenére (ER: vagy azért, mert ...) következik be, hogy Gibraltárban a legmagasabb az oltási arány a világon.

Gibraltár lakosságának több mint 118%-a teljes mértékben be van oltva a Covid-19 ellen, és ez az arány a határon át a területre dolgozni vagy oda látogató spanyoloknak naponta beadott adagok miatt meghaladja a 100%-ot. Gibraltár teljes felnőtt lakossága március óta teljes mértékben be van oltva, és a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön továbbra is maszkot kell viselni.

Gibraltár jelenleg a 40 év felettieknek, az egészségügyi dolgozóknak és más "veszélyeztetett csoportoknak" ad emlékeztető adagokat, valamint az öt és 12 év közötti gyermekeknek oltóanyagot ad be.

A hasonlóan jól beoltott országok szintén a Covid-19 fertőzések megugrását jelentették az utóbbi időben. Szingapúrban, ahol a jogosult lakosság 94%-a be van oltva, a megbetegedések és halálesetek október végén rekordmagasságba szöktek, azóta azonban kissé csökkentek. Írországban, ahol a felnőtt lakosság mintegy 92%-a teljes mértékben be van oltva, a Covid-19 megbetegedések és a vírus okozta halálesetek augusztus óta nagyjából megduplázódtak.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-legjobban-beoltott-hely-a-foldon-lemondja-a-karacsonyt

Itt a Pfizer új covid gyógyszere

 

Az Egyesült Államok tízmillió COVID-beteg számára vásárolja meg a Pfizer Paxlovid elnevezésű gyógyszerét. Ez több mint ötmilliárd dollárba kerül.

A Pfizer szerint a gyógyszer 89 százalékkal csökkenti a COVID-19 miatti kórházi kezelés vagy halálozás kockázatát.
A paxlovid gyógyszer egy proteázgátló ritonavirrel kombinálva, amely tabletta formájában kapható.

Kedden a cég kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Gyógyszerügynökségéhez a gyógyszer sürgősségi felhasználásának engedélyezése érdekében. A Pfizer tervezte a tabletták gyártását, amelyekkel az év végéig több mint 180 000, 2022 első felében pedig több mint 21 millió embert kezelhetnek. A kezelés 30 tablettából áll, amelyet öt napon keresztül kell szedni

A Pfizer szóvivője szerint 7000 ember vesz részt különböző országokból az új gyógyszerrel végzett kísérletekben. Hozzátette, a vizsgálat résztvevői között nem volt haláleset. A cég már 95 országgal kötött megállapodást a szájon át szedhető gyógyszer gyártására.

A Pfizer részvényei 13 százalékkal drágultak november 5-én, amikor felröppent a hír a gyógyszer sikeres kipróbálásáról. A közgazdászok szerint a gyógyszer reményt ad arra, hogy gördülékenyebben mehet a gazdasági normalitás helyreállítása, különösen, ha a tabletta enyhíti a kórházak terheit.

https://mediaforras.com/itt-a-pfizer-uj-covid-gyogyszere-1191

Jens Ahrends - Valós Német Statisztikák

Omega

Az Omega-variáns elnevezése alapján - mivel a görög ábécé utolsó betűjéről van szó - a Korona-projekt utolsó fázisára lehet következtetni.
Az az állítás, hogy az Omega-variáns fertőzőbb és halálosabb lenne az eredeti vírusnál nem állja meg a helyét, tudományosan nem alapozható meg. Hogy mégis mindenkit be kell oltani védekezésképpen az Omega-variáns ellen, az csak egy célt szolgálhat: az oltatlanok kontrollcsoportjának az eltüntetését, hogy aztán mindent, ami ezután következik az Omega-variánsnak lehessen tulajdonítani. Semmiképpen sem az oltások következményének.

Az Ön háziorvosa a testét az 5G adatgyűjtéshez szükséges antennává alakítja át

Az olyan élelmiszer-adalékanyagokat, mint a titán-dioxid (E171), vasoxidok és -hidroxidok (E172), ezüst (E174) és arany (E175) nagymértékben használják színezőanyagként, míg a szilícium-dioxidot (E551) általában csomósodásgátlóként használják a nyugati étrendben nagymértékben használt ultrafeldolgozott élelmiszerekben.

Ezek az adalékanyagok nanoméretű részecskéket (1-100 nm) tartalmaznak, és egyre nagyobb az aggodalom, mivel ezek a nanorészecskék jelentős káros hatásokat fejthetnek ki, mivel nem metabolizálódnak, hanem felhalmozódnak számos szervben. Itt elemezzük az E171, E172, E174, E174, E175 és E551, valamint nem élelmiszeripari minőségű nanorészecskék szájon át történő fogyasztása után a gasztrotoxicitásra, hepatotoxicitásra és a mikrobióta bél-agy és bél-máj tengelyre gyakorolt hatására vonatkozó bizonyítékokat.

Bár ezen élelmiszer-adalékanyagok felhasználásával nem végeztek vizsgálatokat a neurotoxicitás vagy az állati viselkedés változásainak értékelésére, a nem élelmiszer-minőségű nanoszintű társaikat stresszel, depresszióval, kognitív és táplálkozási zavarokkal hozták összefüggésbe, mint az állati viselkedés változásainak jeleivel. Megállapítottuk, hogy ezek az élelmiszer-adalékanyagok gasztrotoxicitást, hepatotoxicitást és a bélmikrobióta változását idézik elő, és a legtöbb bizonyíték az oxidatív stresszre mint a toxicitás fő mechanizmusára mutat rá, azonban az oxidatív stressz mint fő mechanizmus szerepét tovább kell vizsgálni.

Grafikai összefoglaló

Az E171, E172, E174, E175, E551 és nanorészecskék és megfelelőik szájon át történő fogyasztása által kiváltott toxicitás bizonyítékai. A titán-dioxid (E171), vasoxid és hidroxidok (E172), ezüst (E174), arany (E175) és szilícium-dioxid (E551) orális fogyasztása a gyomor-bélrendszeri szövetekben és a májban a toxicitás számos jelét (kék golyók) és oxidatív stresszt okoz (piros golyók).

Az oxidatív stressz bizonyítékai azonban a reaktív oxigénfajok (ROS) növekedésének, az antioxidáns enzimek (kataláz, szuperoxid-dizmutáz és glutation-reduktáz) csökkenésének és a biomolekulák, például a lipidek, fehérjék és a DNS oxidatív károsodásának leírására korlátozódnak. Másrészt, nem áll rendelkezésre bizonyíték az említett öt élelmiszer-adalékanyag neurotoxicitására, azonban az állatkísérleti modellekben használt nanoszintű társaik az idegrendszeri toxicitás egyértelmű jeleit és a viselkedés megváltozását idézték elő, de az oxidatív stresszre kevés bizonyítékot találtak.



https://pokolafoldon.hu/great-reset/az-on-haziorvosa-a-testet-az-5g-adatgyujteshez-szukseges-antennava-alakitja-at

A Vaxx nem állítja meg a COVID-ot. Emberek millióit öli és csonkítja meg minden korosztályból. A Sátán terve. Tegyük kötelezővé és öljünk még többet.

 

Több mint 18 hónapja mondogatják nekünk kormányaink és a média:

"a normális élethez való visszatérés a vakcinának köszönhetően lehetséges lesz",

"Visszanyerheted a szabadságodat, ha beoltattad magad.

"a nem beoltottak felelősek a járvány folytatódásáért".

De egyetlen valós tanulmány sem szolgáltatott a legcsekélyebb bizonyítékot sem, amely alátámasztaná ezt az injekciós marketingpropagandát.

És a WHO hivatalos adatainak elemzése (elérhető a WHO covid dashboardon) nagyon nyugtalanító.

A védőoltások bajnokai közül egyiknek sem sikerült sem a vírust felszámolni, sem a járvány erős kiújulását elkerülni, és nagyon kevesen szabadították meg teljesen a beoltottakat az állítólag egészséget felszabadító, hatékonyságuk tudományos bizonyítéka nélkül bevezetett intézkedések alól.

Nagy-Britannia az Astra Zeneca injekció bajnoka.

De a magas szintű "oltás" nem védte meg a járvány erős kiújulásától, amely négy hónapja tart, átlagosan napi 40 000 megbetegedéssel.

Augusztus 10-én, 21-én brit parlamenti képviselők előtt tanúskodva Sir Andrew Pollard professzor, az Oxford Vaccine Group vezetője azt mondta, hogy "az a tény, hogy a vakcinák nem állították meg a Covid terjedését, azt jelenti, hogy a globális immunitás küszöbének elérése a lakosság körében "mitikus"", és hozzátette, hogy "a jelenlegi Delta-változattal ez nem lehetséges".

Izrael a Pfizer injekció bajnoka.

2021 tavaszán, a Delta-változat megjelenése előtt Izrael volt az első ország a világon, amely úgy vélte, hogy a Pfizer-injekcióval elérte a nyájimmunitást.

De a nagyon magas injekciós rátája nem tette lehetővé, hogy elkerülje az új hullámot a napi fertőzések új abszolút rekordjának felállításával (11000/D vagy a Franciaországra vonatkozó 70000 eset/D-vel egyenértékű).

És a napi halálozás a harmadik injekció ellenére is követte. A betegség újbóli megjelenése arra késztette az egészségügyi minisztert, hogy felismerje: az injekció hatékonysága nem haladta meg a 39%-ot, és csak néhány hónapig tartott.

A 13-as csatorna televíziós híradójának 2021. augusztus 5-én Dr. Kobi Haviv, a jeruzsálemi Herzog kórház orvosigazgatója azt mondta, hogy "a kórházi kezelések 85-90%-a teljesen beoltott emberekből áll", és "a súlyos betegek 95%-a be van oltva." Ezzel lerombolta az oltási propagandát, amely azt állította, hogy a vakcina véd a súlyos formák ellen.

Hollandiában a lakosság több mint 75%-a be van oltva,

De az álvakcina eladásának ezt a nagy sikerét jelenleg a napi fertőzések abszolút rekordja (napi 12 000 eset) jellemzi, ami új korlátozó intézkedések megfontolására késztet.

Itt is bebizonyosodott, hogy az oltás nem képes megvédeni a lakosságot.

November 13-án Dr. Kuipers, intenzív terápiás szakember kijelentette[1]

"Elhangzott a nyájimmunitásra vonatkozó javaslat. Felejtsük el!".

"Most több forgatókönyvvel dolgozunk. Az egyik: mindig nagyszámú koronás beteg lesz. Jelentős számú beteg esetén hosszú távon valóban másképp kell megszerveznünk az ellátást. Növelni kell a kórházi kapacitást, hogy minden Covid-19 és normál ellátásban részesülő beteget el tudjunk látni".

Szingapúr Ázsia bajnoka a pszeudo-Kovid-oltás terén, a lakosság mintegy 90%-a be van oltva.

De ez a siker az injekciók számában nem akadályozta meg, hogy valóságos fertőzéscunamit szenvedjen el, amelynek száma négyszerese az injekciózás előtti csúcsnak.

Csütörtökön, 2021. augusztus 19-én, a minisztérium munkacsoportjának többnapos konferenciáján Lawrence Wong pénzügyminiszter figyelmeztetett:

"Szingapúr a magas COVID-19 oltási arány[2] ellenére sem fog elérni csordamentességet a világjárvány idején".

"A COVID-rezisztens nemzetté válás hosszú és nehéz feladat lesz. Még nagyon magas oltási arányok mellett sem fogjuk elérni a nyájimmunitást."

21. szeptember 8-án Tikki E. Pangestu, fertőző betegségek szakértője, a szingapúri NUS Yong Loo Lin School of Medicine vendégprofesszora azt mondta: "A szingapúri NUS Yong Loo Lin School of Medicine:

"A Delta elleni 95%-os állományimmunitás elérése mítosz. Mivel a Delta-változat ma már a legtöbb országban domináns, a célnak ehelyett a betegséggel szembeni immunitásnak vagy a vírus okozta súlyos megbetegedések és halálesetek megelőzésének kellene lennie"."

Dél-Korea meghaladja a 80%-os oltási arányt

Júniusban a koreai média elégedetten nyilatkozott arról, hogy a nyájimmunitás elérhető közelségbe került.

Még azt is állították, hogy "ezt novemberre[5] el is érik". Az Egészségügyi Minisztérium szóvivője, Son Young-rae azonban figyelmeztetett:

"Még azután is, hogy novemberben elérjük a nyájimmunitást, arcvédő maszkokra és egyéb biztonsági intézkedésekre lesz szükség.

Október óta azonban a délibábjuk elszállt, a járvány robbanásszerűen növekszik, és a halálozás is:

Bővebben...

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-satan-terve-tegyuk-kotelezove-es-oljunk-meg-tobbet

Bírósági utasításra az USA fel kellett függessze a kötelező munkahelyi COVID-oltásokat

 

Az USA Emberi Erőforrások Minisztériuma (Department of Labor) Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Igazgatósága (Occupational Safety and Health Administration; OSHA) bírósági utasításra kedden fel kellett függessze a kötelező COVID-védőoltásra és munkahelyi tesztelésre vonatkozó ideiglenes vészhelyzeti szabvány (ETS) végrehajtását és betartatását. A Biden-kormányzat kötelező oltási rendelkezése súlyos alkotmány és emberi jogokat sért, közegészség és járványtani szempontból kérdéses, így a felfüggesztés azonnali hatályú!

Ennek megfelelően a Munkavédelmi és Munkaügyi Hivatal még kedden közzétette honlapján (lásd alább) az 5. körzeti szövetségi fellebbviteli bíróság november 12-i határozatát, amelyben az elrendelt bírói felülvizsgálat befejezéséig a bíróság megtiltotta, hogy az OHSA ügynökség végrehajtsa és/vagy ellenőriztesse a kötelező oltásokra vonatkozó kormányzati rendelkezéseket. A tiltó döntést meghozó szövetségi bírói testület kedden egy cincinnati (OH) fellebbviteli bíróság elé utalta további jogi vizsgálatra az ügyet.

https://www.osha.gov/coronavirus/ets2


László G. Boros, M.D.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/birosagi-utasitasra-az-usa-fel-kellett-fuggessze-a-kotelezo-munkahelyi-covid-oltasokat/



Az OSHA bejelentette, hogy eleget tesz az Ötödik Kerületi Fellebbviteli Bíróság végzésének, és felfüggeszti Joe Biden alkotmányellenes oltási mandátumát a további bírósági eljárásig.

"Az OSHA felfüggesztette az ETS végrehajtásával és érvényesítésével kapcsolatos tevékenységeket a peres ügy további fejleményeinek függvényében" - jelentette be most az OSHA a honlapján. (OSHA.gov)

Az ötödik kerületi amerikai fellebbviteli bíróság november 12-én rendelte el a felfüggesztést. A Fehér Ház ál-főfoglalkoztatója, Joe Biden - aki egy valódi hangszínpadra épített ál-Oval Office-ból ad ki törvénytelen rendeleteket - a bíróság döntése ellenére utasította az amerikai vállalatokat, hogy folytassák az oltási kötelezettség végrehajtását. A mandátum égbekiáltóan alkotmányellenes és törvénytelen, és az Ötödik Kerületi Bíróság az általa felvetett "súlyos alkotmányos" problémák miatt felfüggesztette a mandátumot.

Az FDA egyetlen Amerikában kapható kovis vakcinát sem hagyott jóvá.
Az az elképzelés, hogy az OSHA megfoszthatja az amerikaiakat a munkához való joguktól egy olyan kísérleti, halálos injekció elutasítására vonatkozó döntésük alapján, amely már legalább 18 000+ amerikai halálát okozta (vaers.hhs.gov), egy szövetségi ügynökség durva túlkapását jelenti. Az FDA egyetlen, az USA-ban kapható kovis vakcinát sem hagyott jóvá (az ügynökség csak a "Comirnity" vakcinát hagyta jóvá), és még ha a vakcina 100%-ban biztonságos és hatékony is lenne, akkor is törvénytelen lenne rákényszeríteni az embereket a szedésére. Az a tény, hogy a Pfizer és a Moderna vakcinái még kísérleti stádiumban vannak (az EUA szerint engedélyezettek, az FDA nem "hagyta jóvá" őket), az ilyen oltások amerikaiakra való rákényszerítését az embereken végzett erőszakos orvosi kísérletek elleni nürnbergi kódexek megsértésévé teszi.

A kovidotikus vakcinák által megölt amerikaiak számának hiteles becslései 250 000 (Dr. Zev Zelenko) és több mint 1,8 millió között mozognak (ez annak a ténynek a kivetítése, hogy a VAERS csak a halálesetek kb. 1%-át rögzíti). Az oltóanyag-kötelezettségek megölik az amerikai munkavállalókat, és súlyos gazdasági nehézségeket, az ellátási lánc megszakadását, termékhiányt, valamint mérhetetlen fájdalmat és szenvedést okoznak.

Joe Biden az oltóanyagokat arra használja, hogy kiirtja az amerikaiakat, összeomlasztja a gazdaságot és felkészítse Amerikát a kínai hatalomátvételre.
A Biden-rezsim célja, hogy minél több amerikait gyilkoljon meg tömegesen, hogy előkészítse a kommunista Kína invázióját az USA kontinentális területein és Amerika teljes elpusztítását. Ezért kényszerítik a halálos kovis vakcinákat az amerikai hadsereg tagjaira.

Joe Biden, a legtöbb magas rangú demokratával együtt, a KKP irányítása alatt áll. Ezért vannak a döntései úgy kiszámítva, hogy maximális pusztulást okozzanak Amerikának, ami megmagyarázza a növekvő élelmiszer-inflációt, az ellenőrizetlen pénznyomtatást, az energiahiányt és a szélesre nyitott határinváziót, más súlyos problémák mellett.

A Big Tech, a Big Media, a Big Pharma és a Big Government mind összejátszanak, hogy cenzúrázzák az igazságot a vakcinák halálával kapcsolatban, és folytassák az amerikai nép lemészárlását a tűkbe töltött és "vakcinának" nevezett tüskés fehérje biofegyverek segítségével.

Több mint harminc, Biden illegális oltási mandátuma ellen indított pert egyesítettek a Hatodik Kerületi Bíróságon, ahol a 27 bíróból 20 konzervatív. Ez azt jelenti, hogy a Biden-féle oltási mandátum valószínűleg vereséget szenved.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-osha-eleget-tesz-a-fellebbviteli-birosagnak-es-felfuggeszti-biden-vakcinamegbizatasat