Az USA Emberi Erőforrások Minisztériuma (Department of Labor) Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Igazgatósága (Occupational Safety and Health Administration; OSHA) bírósági utasításra kedden fel kellett függessze a kötelező COVID-védőoltásra és munkahelyi tesztelésre vonatkozó ideiglenes vészhelyzeti szabvány (ETS) végrehajtását és betartatását. A Biden-kormányzat kötelező oltási rendelkezése súlyos alkotmány és emberi jogokat sért, közegészség és járványtani szempontból kérdéses, így a felfüggesztés azonnali hatályú!

Ennek megfelelően a Munkavédelmi és Munkaügyi Hivatal még kedden közzétette honlapján (lásd alább) az 5. körzeti szövetségi fellebbviteli bíróság november 12-i határozatát, amelyben az elrendelt bírói felülvizsgálat befejezéséig a bíróság megtiltotta, hogy az OHSA ügynökség végrehajtsa és/vagy ellenőriztesse a kötelező oltásokra vonatkozó kormányzati rendelkezéseket. A tiltó döntést meghozó szövetségi bírói testület kedden egy cincinnati (OH) fellebbviteli bíróság elé utalta további jogi vizsgálatra az ügyet.

https://www.osha.gov/coronavirus/ets2


László G. Boros, M.D.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/birosagi-utasitasra-az-usa-fel-kellett-fuggessze-a-kotelezo-munkahelyi-covid-oltasokat/



Az OSHA bejelentette, hogy eleget tesz az Ötödik Kerületi Fellebbviteli Bíróság végzésének, és felfüggeszti Joe Biden alkotmányellenes oltási mandátumát a további bírósági eljárásig.

"Az OSHA felfüggesztette az ETS végrehajtásával és érvényesítésével kapcsolatos tevékenységeket a peres ügy további fejleményeinek függvényében" - jelentette be most az OSHA a honlapján. (OSHA.gov)

Az ötödik kerületi amerikai fellebbviteli bíróság november 12-én rendelte el a felfüggesztést. A Fehér Ház ál-főfoglalkoztatója, Joe Biden - aki egy valódi hangszínpadra épített ál-Oval Office-ból ad ki törvénytelen rendeleteket - a bíróság döntése ellenére utasította az amerikai vállalatokat, hogy folytassák az oltási kötelezettség végrehajtását. A mandátum égbekiáltóan alkotmányellenes és törvénytelen, és az Ötödik Kerületi Bíróság az általa felvetett "súlyos alkotmányos" problémák miatt felfüggesztette a mandátumot.

Az FDA egyetlen Amerikában kapható kovis vakcinát sem hagyott jóvá.
Az az elképzelés, hogy az OSHA megfoszthatja az amerikaiakat a munkához való joguktól egy olyan kísérleti, halálos injekció elutasítására vonatkozó döntésük alapján, amely már legalább 18 000+ amerikai halálát okozta (vaers.hhs.gov), egy szövetségi ügynökség durva túlkapását jelenti. Az FDA egyetlen, az USA-ban kapható kovis vakcinát sem hagyott jóvá (az ügynökség csak a "Comirnity" vakcinát hagyta jóvá), és még ha a vakcina 100%-ban biztonságos és hatékony is lenne, akkor is törvénytelen lenne rákényszeríteni az embereket a szedésére. Az a tény, hogy a Pfizer és a Moderna vakcinái még kísérleti stádiumban vannak (az EUA szerint engedélyezettek, az FDA nem "hagyta jóvá" őket), az ilyen oltások amerikaiakra való rákényszerítését az embereken végzett erőszakos orvosi kísérletek elleni nürnbergi kódexek megsértésévé teszi.

A kovidotikus vakcinák által megölt amerikaiak számának hiteles becslései 250 000 (Dr. Zev Zelenko) és több mint 1,8 millió között mozognak (ez annak a ténynek a kivetítése, hogy a VAERS csak a halálesetek kb. 1%-át rögzíti). Az oltóanyag-kötelezettségek megölik az amerikai munkavállalókat, és súlyos gazdasági nehézségeket, az ellátási lánc megszakadását, termékhiányt, valamint mérhetetlen fájdalmat és szenvedést okoznak.

Joe Biden az oltóanyagokat arra használja, hogy kiirtja az amerikaiakat, összeomlasztja a gazdaságot és felkészítse Amerikát a kínai hatalomátvételre.
A Biden-rezsim célja, hogy minél több amerikait gyilkoljon meg tömegesen, hogy előkészítse a kommunista Kína invázióját az USA kontinentális területein és Amerika teljes elpusztítását. Ezért kényszerítik a halálos kovis vakcinákat az amerikai hadsereg tagjaira.

Joe Biden, a legtöbb magas rangú demokratával együtt, a KKP irányítása alatt áll. Ezért vannak a döntései úgy kiszámítva, hogy maximális pusztulást okozzanak Amerikának, ami megmagyarázza a növekvő élelmiszer-inflációt, az ellenőrizetlen pénznyomtatást, az energiahiányt és a szélesre nyitott határinváziót, más súlyos problémák mellett.

A Big Tech, a Big Media, a Big Pharma és a Big Government mind összejátszanak, hogy cenzúrázzák az igazságot a vakcinák halálával kapcsolatban, és folytassák az amerikai nép lemészárlását a tűkbe töltött és "vakcinának" nevezett tüskés fehérje biofegyverek segítségével.

Több mint harminc, Biden illegális oltási mandátuma ellen indított pert egyesítettek a Hatodik Kerületi Bíróságon, ahol a 27 bíróból 20 konzervatív. Ez azt jelenti, hogy a Biden-féle oltási mandátum valószínűleg vereséget szenved.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-osha-eleget-tesz-a-fellebbviteli-birosagnak-es-felfuggeszti-biden-vakcinamegbizatasat