Több mint 18 hónapja mondogatják nekünk kormányaink és a média:

"a normális élethez való visszatérés a vakcinának köszönhetően lehetséges lesz",

"Visszanyerheted a szabadságodat, ha beoltattad magad.

"a nem beoltottak felelősek a járvány folytatódásáért".

De egyetlen valós tanulmány sem szolgáltatott a legcsekélyebb bizonyítékot sem, amely alátámasztaná ezt az injekciós marketingpropagandát.

És a WHO hivatalos adatainak elemzése (elérhető a WHO covid dashboardon) nagyon nyugtalanító.

A védőoltások bajnokai közül egyiknek sem sikerült sem a vírust felszámolni, sem a járvány erős kiújulását elkerülni, és nagyon kevesen szabadították meg teljesen a beoltottakat az állítólag egészséget felszabadító, hatékonyságuk tudományos bizonyítéka nélkül bevezetett intézkedések alól.

Nagy-Britannia az Astra Zeneca injekció bajnoka.

De a magas szintű "oltás" nem védte meg a járvány erős kiújulásától, amely négy hónapja tart, átlagosan napi 40 000 megbetegedéssel.

Augusztus 10-én, 21-én brit parlamenti képviselők előtt tanúskodva Sir Andrew Pollard professzor, az Oxford Vaccine Group vezetője azt mondta, hogy "az a tény, hogy a vakcinák nem állították meg a Covid terjedését, azt jelenti, hogy a globális immunitás küszöbének elérése a lakosság körében "mitikus"", és hozzátette, hogy "a jelenlegi Delta-változattal ez nem lehetséges".

Izrael a Pfizer injekció bajnoka.

2021 tavaszán, a Delta-változat megjelenése előtt Izrael volt az első ország a világon, amely úgy vélte, hogy a Pfizer-injekcióval elérte a nyájimmunitást.

De a nagyon magas injekciós rátája nem tette lehetővé, hogy elkerülje az új hullámot a napi fertőzések új abszolút rekordjának felállításával (11000/D vagy a Franciaországra vonatkozó 70000 eset/D-vel egyenértékű).

És a napi halálozás a harmadik injekció ellenére is követte. A betegség újbóli megjelenése arra késztette az egészségügyi minisztert, hogy felismerje: az injekció hatékonysága nem haladta meg a 39%-ot, és csak néhány hónapig tartott.

A 13-as csatorna televíziós híradójának 2021. augusztus 5-én Dr. Kobi Haviv, a jeruzsálemi Herzog kórház orvosigazgatója azt mondta, hogy "a kórházi kezelések 85-90%-a teljesen beoltott emberekből áll", és "a súlyos betegek 95%-a be van oltva." Ezzel lerombolta az oltási propagandát, amely azt állította, hogy a vakcina véd a súlyos formák ellen.

Hollandiában a lakosság több mint 75%-a be van oltva,

De az álvakcina eladásának ezt a nagy sikerét jelenleg a napi fertőzések abszolút rekordja (napi 12 000 eset) jellemzi, ami új korlátozó intézkedések megfontolására késztet.

Itt is bebizonyosodott, hogy az oltás nem képes megvédeni a lakosságot.

November 13-án Dr. Kuipers, intenzív terápiás szakember kijelentette[1]

"Elhangzott a nyájimmunitásra vonatkozó javaslat. Felejtsük el!".

"Most több forgatókönyvvel dolgozunk. Az egyik: mindig nagyszámú koronás beteg lesz. Jelentős számú beteg esetén hosszú távon valóban másképp kell megszerveznünk az ellátást. Növelni kell a kórházi kapacitást, hogy minden Covid-19 és normál ellátásban részesülő beteget el tudjunk látni".

Szingapúr Ázsia bajnoka a pszeudo-Kovid-oltás terén, a lakosság mintegy 90%-a be van oltva.

De ez a siker az injekciók számában nem akadályozta meg, hogy valóságos fertőzéscunamit szenvedjen el, amelynek száma négyszerese az injekciózás előtti csúcsnak.

Csütörtökön, 2021. augusztus 19-én, a minisztérium munkacsoportjának többnapos konferenciáján Lawrence Wong pénzügyminiszter figyelmeztetett:

"Szingapúr a magas COVID-19 oltási arány[2] ellenére sem fog elérni csordamentességet a világjárvány idején".

"A COVID-rezisztens nemzetté válás hosszú és nehéz feladat lesz. Még nagyon magas oltási arányok mellett sem fogjuk elérni a nyájimmunitást."

21. szeptember 8-án Tikki E. Pangestu, fertőző betegségek szakértője, a szingapúri NUS Yong Loo Lin School of Medicine vendégprofesszora azt mondta: "A szingapúri NUS Yong Loo Lin School of Medicine:

"A Delta elleni 95%-os állományimmunitás elérése mítosz. Mivel a Delta-változat ma már a legtöbb országban domináns, a célnak ehelyett a betegséggel szembeni immunitásnak vagy a vírus okozta súlyos megbetegedések és halálesetek megelőzésének kellene lennie"."

Dél-Korea meghaladja a 80%-os oltási arányt

Júniusban a koreai média elégedetten nyilatkozott arról, hogy a nyájimmunitás elérhető közelségbe került.

Még azt is állították, hogy "ezt novemberre[5] el is érik". Az Egészségügyi Minisztérium szóvivője, Son Young-rae azonban figyelmeztetett:

"Még azután is, hogy novemberben elérjük a nyájimmunitást, arcvédő maszkokra és egyéb biztonsági intézkedésekre lesz szükség.

Október óta azonban a délibábjuk elszállt, a járvány robbanásszerűen növekszik, és a halálozás is:

Bővebben...

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-satan-terve-tegyuk-kotelezove-es-oljunk-meg-tobbet