2022. augusztus 12., péntek

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates finanszírozásával kutatások folynak vakcinák beadásáról génmódosított rovarokkal

Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/ausrottung-durch-gen-manipulation-bill-gates-versucht-gott-zu-spielen

Nyugtalanító bizonyíték arra, hogy csendben törlik az internetet (ahogy mi tudjuk)

Nem ez az első alkalom, hogy valaki bemutatja ezt a bizonyítékot.

Az All Time csatorna 2021-es The Dead Internet Theory című háromrészes dokumentumfilmje (amit egy Renegade kommentelő ajánlott nekem néhány hete) nagyon hasonló módon magyarázza az egészet (nézd meg az említett dokumentumfilm 2. részét), ami azt jelenti, hogy ez a probléma már jó ideje fennáll. Ez nem egy új dolog.

A prognózis az, hogy valamikor szükségünk lesz a jelenlegi internet alternatívájára. Hogyan képzelhető ez el egyáltalán? Nem tudom, nem vagyok "Sir Tim Berners-Lee", de az biztos, hogy az elkövetkező hónapokban/években szükségünk lesz egy ilyen megoldásra, ha a dolgok továbbra is lefelé mennek (azaz ha ezek a WEF gazemberek a cenzúrájukkal a maguk útját járják).

Egy kicsit nehézzé vált a kutatás, amennyire én látom. Sok olyan dolgot, amit valaha olvastam (vagy alapvetően természetesnek vettem), kitiltottak - hogy ne mondjam, megszüntettek - a keresőmotorokból. Ahogy egy másik cikkemben mondtam, az olyan oldalak, mint a Wayback Machine, már nem is olyan hatékonyak. Időnként én is ilyen helyeken keresgéltem információkat, és az egész olyan, mint egy találat vagy hiba, egyszerűen nem elég jó. Az eredmények sokszor túlságosan nem kielégítőek.

 



Rengeteg olyan régi információ van, ami évekkel ezelőtt elérhető volt az interneten, ami teljesen ELVESZETT ÖRÖKKÉ, eltűnt. Ha eléggé "mainstream" akarsz lenni, gondolj csak a Myspace-re. Mindannyiunk "öreg kutyák" számára az internetes "vadnyugat" napjai már jó ideje elmúltak, ezt nem lehet tagadni. Köszi zsidók.

És igen, tudom, hogy a videóban szereplő srác a google-t használja fő keresőmotornak. Ez nem változtat semmin (ebben mindketten egyetértenek). Én magam is sok-sok különböző keresőmotorral próbálkoztam mostanában, és MINDEN pontosan ugyanazt az eredményt adja, csak nézzétek meg magatok, ha van időtök.

Mindent összevetve, akár tetszik ez a videó, akár nem, szerintem ez egy fontos kérdés.

Nyugtalanító bizonyíték, hogy csendben törlik az internetet (Aug 12, 2022) by Bright Insight

 

A Tömeggyilkos Népirtásban jeleskedő Antikrisztusszervezet, CDC végül meglengeti a fehér zászlót a C-19 szabályozással kapcsolatban

 

A CDC a félidős választások előtt fehér zászlót lenget a Covid-19-ről

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok teljes visszavonulót fújnak a Covid-19 korlátozásokkal kapcsolatban, több mint két évvel az endémiás stádiumot elért világjárvány után, és miután az amerikaiak 99%-a természetes immunitással túlélte a korábbi fertőzést.

A CDC csütörtökön "lazított számos, a koronavírus elleni küzdelemre vonatkozó ajánlásán, egy stratégiai váltás, amely inkább az egyénekre, mint az iskolákra, vállalkozásokra és más intézményekre helyezi a vírus terjedésének korlátozását" - jelentette a Washington Post.

"Az iskoláknak és más intézményeknek már nem kell a látszólag egészséges diákokat és alkalmazottakat magától értetődően szűrni" - tette hozzá a jelentés. "A CDC kevesebb hangsúlyt fektet a társadalmi távolságtartásra. A nem beoltott emberekre vonatkozó karanténszabálya megszűnt. Az ügynökség most a rendkívül veszélyeztetett népességcsoportokra összpontosít, és arra, hogyan lehet őket megvédeni - nem pedig az emberek nagy többségére, akiknek jelenleg van némi immunitásuk a vírussal szemben, és nem valószínű, hogy súlyosan megbetegednek"."

"Ennek a világjárványnak a jelenlegi körülményei nagyon különböznek az elmúlt két év körülményeitől" - mondta Greta Massetti, a CDC járványügyi szakértője csütörtökön egy sajtótájékoztatón.

 

 

"Amikor azt mérlegelik, hogy a tünetmentes, ismert expozícióval nem rendelkező emberek szűrővizsgálatát bevezessék-e és hol, a közegészségügyi tisztviselők fontolóra vehetik, hogy a magas kockázatú, gyülekezeti környezetben, például a hosszú távú gondozási létesítményekben, hajléktalanszállókon és büntetés-végrehajtási intézményekben, valamint olyan munkahelyi környezetben, ahol gyülekezeti lakások vannak, korlátozott orvosi ellátáshoz való hozzáféréssel, prioritást adjanak" - írta a CDC a változásokról szóló jelentésében.

"Azt hiszem, a kérdés az, hogy a CDC végre azt mondja-e, hogy "Nézd, megtettük, amit tudtunk, hogy megfékezzük a világjárvány legakutabb fázisait"" - mondta Jeanne Marrazzo, a Birminghami Alabama Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője és klinikusa. "Tehát most végre azt mondják, hogy itt az ideje, hogy egy kicsit hátrébb lépjünk, és elgondolkodjunk azon, hogy ezt visszahelyezzük az egyes emberhez?".

A lazább irányelvek "engedményt jelentenek a realizmusnak, annak, ahogyan sokan kezelik ezt a kérdést" - tette hozzá William Hanage, a Harvard T.H. Chan School of Public Health epidemiológusa.

"A CDC által a koronavírusokra vonatkozó iránymutatás felülvizsgálata a legjelentősebb lépés az ügynökség részéről a tavaly télen kitört omikron okozta tömeges fertőzések óta" - jegyzi meg a Post.

 

 

Dr. Nicole Saphier áttekintette a CDC változtatásait.

Egy nagy frissítés a @CDCgov ma a CDC ajánlásai már nem tesznek különbséget a személy oltási státusza alapján - elismerve, hogy az áttörő fertőzések gyakoriak, és figyelembe véve a természetes immunitást.


A CDC már nem ajánlja, hogy a Covid-19 vírussal fertőzött személynek való kitettséget követően karanténba zárják magukat.

Azt a társadalmi távolságtartásra vonatkozó ajánlást is megszüntették, hogy legalább 6 láb távolságban kell maradni másoktól.

Mindkét intézkedés már késő, de fontos az iskolaév kezdetén.


Most, hogy a CDC már nem tesz különbséget a Covid elleni védőoltással rendelkező és nem rendelkező személyek között, minden olyan alkalmazottnak, akit azért rúgtak ki, mert nem volt beoltva, vissza kellene adni az állását, hivatalos bocsánatkéréssel és visszafizetéssel.


A Biden-kormányzat tehát végre átveszi azokat a józan ész által követett irányelveket, amelyeket olyan kormányzók vezettek be, mint a floridai kormányzó, Ron DeSantis. Ez a CDC fehér zászlót lenget a Covid-19-ről a félidős választások előtt.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-cdc-vegul-meglengeti-a-feher-zaszlot-a-c-19-szabalyozassal-kapcsolatban

A WEF "globális mesterséges intelligencia" az eszmék törlésére az internetről

 

A nem elfogadott vélemények egyre népszerűbbek, és az online cenzorok nem tudnak lépést tartani az egyre tudatosabbá és hangosabbá váló emberek millióival. Az internetes platformok által alkalmazott cenzormotorokról kiderült, hogy meglehetősen ostobák és alkalmatlanok. Az emberek még a Világgazdasági Fórumot is be merik reklamálni, ami nyilvánvalóan teljesen elfogadhatatlan.

A WEF szerzője, Inbal Goldberger tehát előállt egy megoldással: azt javasolja, hogy gyűjtsék össze a platformon kívüli információkat "több millió forrásból", hogy kémkedjenek az emberek és az új ötletek után, majd ezeket az információkat egyesítsék az "internetes platformoknak" leküldött "tartalomeltávolítási döntésekhez".

A hagyományos észlelési módszerek akadályainak leküzdésére új keretrendszert javasolunk: ahelyett, hogy a méretarányos észlelésben a mesterséges intelligenciára, a szélsőséges esetek felülvizsgálatában pedig az emberekre támaszkodnánk, az intelligenciaalapú megközelítés kulcsfontosságú.

Azáltal, hogy az ember által gondozott, többnyelvű, platformon kívüli intelligencia bekerül a tanulási halmazokba, az AI képes lesz az árnyalt, újszerű visszaélések nagyságrendben történő észlelésére, mielőtt azok elérnék a mainstream platformokat. Ha ezt az intelligensebb automatizált észlelést emberi szakértelemmel egészítjük ki, amely felülvizsgálja a szélsőséges eseteket és azonosítja a hamis pozitív és negatív eredményeket, majd ezeket a megállapításokat visszatápláljuk a tanulóhalmazokba, akkor az emberi intelligenciával kiegészített mesterséges intelligenciát hozhatunk létre. Ez az intelligensebb AI minden egyes moderálási döntéssel egyre kifinomultabb lesz, és végül lehetővé teszi a közel tökéletes felismerést, méghozzá méretarányosan.

 

 

Miről van szó? Mi az újdonság?

A cenzúra manapság úgy zajlik, hogy minden internetes platformnak, például a Twitternek, saját moderációs csapata és döntéshozó motorja van. A Twitter csak az adott Twitter-felhasználó tweetjeit nézné meg, amikor arról dönt, hogy töröl-e bármilyen tweetet, vagy felfüggeszti-e a szerzőjét. A Twitter moderátorai NEM nézik a Gettr vagy más külső weboldalakat.

Így például a @JohnSmith12345 felhasználónak lehet, hogy van egy Twitter-fiókja, és szűken véve betartja a Twitter szabályait, de ugyanakkor van egy Gettr-fiókja, ahol oltásellenes üzeneteket tenne közzé. A Twitter nem lenne képes felfüggeszteni @JohnSmith12345 fiókját. Ez már nem elfogadható a WEF számára, mert ők embereket és eszméket akarnak elhallgattatni, nem pedig egyes üzeneteket vagy fiókokat.

Ez megmagyarázza, hogy a WEF-nek miért kell túllépnie a nagy internetes platformokon, hogy mindenhol máshol is információkat gyűjtsön az emberekről és az eszmékről. Egy ilyen megközelítés lehetővé tenné számukra, hogy jobban tudják, melyik személyt vagy eszmét kell cenzúrázni - egyszerre minden nagyobb platformon.

"Több millió forrásból" akarnak intelligenciát gyűjteni, és "mesterséges intelligencia-rendszereiket" úgy képezni, hogy felismerjék a nekik nem tetsző gondolatokat, hogy a Twitter, a Facebook stb. számára átadott tartalomeltávolítási döntéseket hozhassanak. Ez jelentős változás a jelenlegi helyzethez képest, amikor az egyes platformok csak az adott platformra küldött üzenetek alapján döntenek arról, hogy mit tegyenek.

 

 

A WEF által javasolt mesterséges intelligencia például a Twitter-profilom megnézése mellett a Gettr-profilomat is megnézné, majd egy "intelligens döntést" hozna arról, hogy azonnal eltávolítson az internetről. Ez némileg leegyszerűsítés, mert ők is eszméket akarnak keresni, és nem csak személyeket, de ettől függetlenül a téves gondolatok keresése globalizálódik.

Ez úgy hangzik, mint egy őrült összeesküvés elmélet a pokolból: A WEF mindenhol és mindenkiről információkat gyűjt, majd minden platformnak megmondja, hogy milyen posztokat kell eltávolítani, egy globális döntéshozó mesterséges intelligenciamotor alapján, amely mindent lát, és képes azonosítani az egyes embereket és eszméket bármelyik platformon túl is.

Ha valaki valaha is azt mondaná nekem, hogy ezt fontolgatják, valószínűleg azt gondolnám, hogy az illető őrült. Beteges technológiai fantáziának vagy erőltetett összeesküvés-elméletnek hangzik. Sajnos, ez az őrült dolog valós, benne van a WEF napirendi javaslatában, amely hivatalosan fel van téve a honlapjuk "WEF Agenda" szakaszába. És a WEF nem viccel.

Nem lesz hangod, és boldog leszel!

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilaggazdasagi-forum-kezd-egy-kicsit-aggodni

AI: A digitális Antikrisztus világi megjelenése

 

Az evolúció megdöntése annak érdekében, hogy a földi élet "intelligens tervezőivé" váljanak, tükrözi a transzhumánok azon törekvését, hogy Istenhez hasonlóvá váljanak.

Ez egyben azt is tükrözi, hogy teljesen megvetik Istent, mint a minden földi tervezés mögött álló eredeti intelligenciát. Függetlenül attól, hogy miként fogalmazzák meg, a transzhumán cél Isten- és emberellenes. ⁃ TN Editor
Miért van a globalistáknak mélyen gyökerező megszállottságuk a mesterséges intelligencia (AI) iránt? Mi az, ami az autonóm digitalizált agy iránti buzgó törekvésükben extázisba kergeti őket? Csak arról van szó, hogy mit tehet értük és a programjukért a mesterséges intelligencia, vagy van egy sötétebb, "okkult" elem is a koncepcióban, ami annyira vonzó?

A Világgazdasági Fórum, a globalista "Nagy Újraindítás", a negyedik ipari forradalom és a "megosztott gazdaság" programjának elkötelezett szervezet, a svájci Davosban tartott éves találkozójának nagy részét a mesterséges intelligenciáról és annak a mindennapi életre gyakorolt befolyásának kiterjesztéséről szóló vitáknak szenteli.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete kiterjedt politikai üléseket tart a mesterséges intelligenciáról, és jelentős energiát fordít arra, hogy "etikai szabályokat" állapítson meg a mesterséges intelligencia fejlesztésére és használatára vonatkozóan. Az ENSZ erőfeszítéseinek középpontjában az az állítás áll, hogy csak az ENSZ jogosult arra, hogy diktálja és ellenőrizze a mesterséges intelligencia technológiákat; természetesen az egész emberiség javára. Az ENSZ saját fehér könyvei szerint a mesterséges intelligencia irányítása 2030-ra lép teljes mértékben életbe (az összes globalista intézmény 2030-at tűzte ki céldátumként minden projektje számára).

Egy másik, kevésbé ismert, de jelentős szervezet a minden évben Dubaiban megrendezett Világkormányzati Csúcstalálkozó. Ezeken a csúcstalálkozókon számos nemzeti vezető és képviselő, valamint vállalati vezérigazgatók és hírességek vesznek részt. A WGS elsődleges témái általában a klímaváltozási propaganda, a globális gazdaság központosítása, a transzhumanizmus és a mesterséges intelligencia.

A mesterséges intelligenciáról szóló nyilvános viták többsége a pozitív narratívák körül forog; meg kell győzni bennünket arról, hogy a mesterséges intelligencia technológia milyen nagyszerű előrelépéseket fog nyújtani. Az "előnyök" közé tartoznak a transzhumanista egészségügyi módosítások, a testbe vagy az agyba ültetett számítógépes implantátumok, sőt, még a nanorobotok is, amelyek egy nap talán elég fejlettek lesznek ahhoz, hogy megváltoztassák a sejtjeinket. Más szóval, ahhoz, hogy az AI előnyeit élvezhessük, kevésbé emberré és inkább géppé kell válnunk.

Más feltételezett előnyökhöz új rendszerek széles skálájára lenne szükség (néhányat már most is építenek), amelyek lehetővé tennék, hogy az algoritmusok életünk minden területét nyomon kövessék. A globalisták ezeket a rendszereket gyakran a "dolgok interneteként" emlegetik - minden háztartási gép, az autó, amit vezetünk, minden számítógép, minden mobiltelefon, minden megfigyelő kamera, minden közlekedési lámpa, minden közlekedési lámpa, mindent egyetlen mesterséges intelligencia hálózatba központosítanának egy városon belül, és minden város egy nagy pókhálóban kapcsolódna egy nemzeti mesterséges intelligencia adatbázishoz.

 

 

A dolgok internetét rendszeresen emlegetik az éghajlatváltozás irányításával és a szén-dioxid-kibocsátás korlátozásával kapcsolatban. A cél kristálytiszta - a kormányok és a vállalati elitek azt akarják, hogy minden egyes wattnyi energiát, amit nap mint nap használunk, nyomon tudjunk követni. Ez a fajta teljes körű információ megkönnyíti a döntéseink és az árukhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférésünk diktálását. Teljes ellenőrzésük alá vonnának mindenkit, aki ezekben az "okos városokban" él. Az egész életünket, minden másodpercünket figyelnék és vizsgálnák.

De hogyan lehetne ezt lehetővé tenni? Millió és millió ember él nap mint nap; ez rengeteg adat, amit át kell szitálni, hogy megtaláljuk azokat, akik nem tartják be a szabályokat. Ez az egyik oka annak, hogy a globalisták miért csorgatják a nyálukat a mesterséges intelligencia technológiák után - ez az egyetlen elérhető eszköz a tömeges adatgyűjtés valós idejű összegyűjtésére és elhatárolására.

Már most is vannak olyan törekvések, hogy az AI rendszereket arra használják, hogy előre jelezzék a bűncselekményeket, mielőtt azok megtörténnének (pre-crime). Ezek a kísérletek meglehetősen túlzóak, mivel valójában nem jósolnak meg konkrét bűncselekményeket vagy nem azonosítanak konkrét bűnözőket. Inkább statisztikai elemzést használnak arra, hogy megjósolják, hogy egy város mely területein fordulnak elő bizonyos bűncselekmények a legnagyobb valószínűséggel. Ehhez nincs szükség mesterséges intelligenciára, bármelyik rendőr, aki elég régóta dolgozik egy városban, meg tudja mondani, hogy mikor és hol történnek bizonyos bűncselekmények a legnagyobb valószínűséggel.

A mesterséges intelligencia algoritmusait nemrégiben "faji elfogultsággal" vádolták, amikor a bűncselekmények előrejelzéséhez kiválasztott területeket választották ki, mivel ezek a területek gyakran túlnyomórészt fekete lakónegyedek, és a legjósoltabb bűnözők általában fiatal fekete férfiak. Tehát a számítógépeket rasszista profilalkotással vádolják, ahogyan sok rendőr is rasszista profilalkotással vádolnak.

Csak egy újabb klasszikus ellentmondás a politikai baloldalon: Imádják a klímaváltozás korlátozásának, a transzhumanizmusnak, sőt még az AI megfigyelésnek az ötletét is, amikor az nekik megfelel, de egy számítógépet nem érdeklik az érzéseink, és nem törődik a társadalmi tabukkal. Csak a számok érdeklik.

És itt jönnek a mesterséges intelligenciában rejlő nagyobb veszélyek.

Képzeljünk el egy olyan világot, amelyet egy hideg, halott algoritmus irányít, amely két dolog közül csak egyet tekint ránk: erőforrás vagy fenyegetés.

A bűncselekményt megelőző előrejelzés badarság; az algoritmusok a szokásokat és a mintákat figyelik, az emberek pedig hajlamosak hirtelen megtörni a mintákat. Az emberekre különböző módon hatnak a válságesemények, amelyeket lehetetlen előre jelezni. Túl sok a változó, és soha nem lesz olyan rendszer, amely képes megjósolni a jövőt, de ez nem fogja megakadályozni a globalistákat abban, hogy megpróbálják erőltetni a kérdést.

A mesterséges intelligencia általi kormányzás elkerülhetetlen a globalista intézmények szerint - Azt állítják, hogy egy napon a mesterséges intelligenciát fogják használni egész társadalmak kormányzására és a büntetések kiosztására tudományosan hatékony modellek alapján. Úgy tesznek, mintha ez az emberiség természetes útja lenne, amit nem tudunk elkerülni, de a valóságban ez egy önbeteljesítő jóslat. Nem feltétlenül ennek kell megtörténnie, hanem úgy tervezik, hogy megtörténjen.

 

 

A mesterséges intelligencia hívei azzal érvelnek, hogy az algoritmusok nem tudnak ugyanolyan elfogultan cselekedni, mint az emberek, ezért ők lennének az emberi viselkedés lehető legjobb megítélői. Minden döntést a termeléstől az elosztáson át az egészségügyön át az iskoláztatásig és a törvényhozásig az AI irányítana a végső "méltányosság" elérésének eszközeként.

Ahogy fentebb említettük, máris belefutottak a statisztikai valószínűség útjába, és abba a ténybe, hogy még ha az AI-t hagyják is, hogy önállóan hozzon érzelemmentes döntéseket, emberek milliói akkor is elfogultnak fogják látni ezeket a döntéseket. És bizonyos szempontból igazuk is lenne.

A leglogikusabb döntés nem mindig a legmorálisabb döntés. Ráadásul a mesterséges intelligenciát a létrehozója programozza, és úgy lehet megtervezni, hogy a létrehozó elfogultságait szem előtt tartva hozzon döntéseket. Ki programozza a mesterséges intelligenciát? Ki diktálja a kódolását? Globális elitisták?

És itt érkezünk el az AI kérdés "spirituálisabb" eleméhez a globalistákhoz képest.

Néhány évvel ezelőtt írtam egy cikket "Luciferianizmus: Egy világi pillantás egy pusztító globalista hitrendszerre" címmel. Ebben a cikkemben az volt a célom, hogy felvázoljam azt a rengeteg bizonyítékot, hogy a globalisták valójában egyfajta szervezett pszichopatákból (empátia nélküli emberek, akik örömüket lelik a pusztításban a személyes haszonszerzés érdekében) álló szekta. Arra a következtetésre jutottam, hogy a globalistáknak valóban van egy vallásuk, és a bizonyítékok alapján a gyökérhitük a luciferianizmus.

Igen, biztos vagyok benne, hogy lesznek olyanok, akik ezt a gondolatot gúnyolják, de a tények tagadhatatlanok. A globalizmusnak van egy határozott okkult eleme, és a luciferianizmus következetesen felbukkan, mint gyökérfilozófia. Azt hiszem, ezt a cikkben elég hatékonyan bontottam le, és nem fogom itt feleleveníteni az összes bizonyítékot; az emberek nyugodtan elolvashatják, ha akarják.

Világi nézőpontból írtam, mert a luciferianizmus egy eredendően romboló ideológia, még akkor is, ha a keresztény hit lencséjén kívülről nézzük. Ezen túlmenően vannak olyan pszichológiai elemek, amelyekkel foglalkozni kell, és amelyeket a kereszténység gyakran figyelmen kívül hagy. A luciferiánus filozófia nárcisztikus és szociopata emberekre van szabva. A szekta gyökere a "különleges" emberi lényekről szól, akiket nem akadályoznak a lelkiismeret, az erkölcs vagy az etika határai. Az empátia hiányát a fejlődés előnyének tekintik, és a luciferianizmus végső célja az istenivé válás - Az ember istenhez hasonlóvá válik, akár a mások általi imádat, akár a befolyás ereje, akár az élet és a képességek meghosszabbításának technológiai módszerei révén.

 

 

De mi köze van ennek a mesterséges intelligenciához?

Úgy vélem, hogy a globalisták azért tekintenek ilyen tisztelettel a mesterséges intelligenciára, mert úgy gondolják, hogy ez az élet egy új formája, vagy az élet végső formája - egy olyan élet, amelyet ők teremtenek (ahogy az istenek az életet). És ha szimbolikusan gondolkodunk, ez az új "élet" valójában a teremtőinek képmására van teremtve: Nincs benne empátia, nincs bűntudat, nincs bűntudat, nincs szeretet. Jobb szó híján lelketlen, ahogyan a globalista pszichopaták is lelketlenek.

Ha egy pillanatra vallási szempontból nézzük a mesterséges intelligenciát - a mesterséges intelligencia egyfajta ellentéte Krisztus alakjának. Krisztus a keresztény tanítás szerint a végső szeretet és a végső önfeláldozás mindentudó formáját képviseli. Nem hiszem, hogy van egy szó arra, amit az AI végső soron képvisel. Az egyetlen kifejezés, ami illik rá, az az "Antikrisztus": A mindent látó szem. Egy szuperintelligencia uralkodása, amely nélkülözi az emberiséget.

Hogy világos legyen, NEM hiszek a világvége elképzelésekben, amelyeket a Jelenések könyvének népszerűbb értelmezései szerint ábrázolnak. Szerintem a világ változik. Szerintem birodalmak emelkednek és buknak, és ezt gyakran a "világ végének" tekintik, holott valójában csak egy korszak végéről van szó. Ennek ellenére teljes szívemből hiszek a gonosz létezésében; a gonoszságot úgy határozzuk meg, mint szándékosan csalárd vagy pusztító cselekedeteket, amelyek pusztán személyes vagy szervezeti haszonszerzés céljából történnek, mint például gyilkosság vagy rabszolgasorba taszítás. A gonosz valóban létezik, és megfigyelhető eleme az emberi életnek.

Az emberiségnek vannak olyan vonásai is, amelyek jóra vezetnek, amelyek megakadályozzák az önpusztítást, ha hallgatunk rájuk. A lelkiismeret, az értelem, a bölcsesség és gyakran a hit is pajzsot nyújthat a rossz cselekedetek ellen a többségünk számára. Ha nem lennének ezek a pillérek a lelkünkben, már régen megsemmisítettük volna magunkat. De vannak, akiknek nincs lelkiismeretük, akiknek nincs empátiájuk, és megvetik ezeket a tulajdonságokat, mint "korlátozót".

A mesterséges intelligenciát ilyen emberek tervezik. És talán nem fogják a "világvégét" okozni az általunk általánosan értett (vagy bibliai) fogalmak szerint, de idővel elvehetik mindazt, ami az emberiséget méltóvá teszi a világra. Bizonyos értelemben ez egy apokalipszis lenne. Ez egy élő rémálom lenne, amelyet pszichopata emberek irányítanának szociopata mesterséges intelligenciát használva, aktívan bátorítva és lehetővé téve a tömegeket, hogy elhagyják emberi testüket, hogy digitális szörnyetegekké és technológiai kimérákká váljanak.

Ha ez sikerülne, akkor ez valóban a természet, vagy Isten tervének végső meggyalázása lenne, ha ebben hiszünk. A legtöbbünknek nem éri meg az istenképűségre való törekvés, de a globalisták számára ez egy korszak álma, és ők MINDENT megtesznek, hogy elérjék.

A teljes történet itt olvasható...

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/ai-a-digitalis-antikrisztus-vilagi-megjelenese

Egy harcban a "Kifogás, panasz, nyavalygás" szavak nálam nem léteznek.

A Fox News megdöbbentette a világot: "Ez az oltóanyag a valaha létrehozott legveszélyesebb vakcina"

Steve Kirsch: "Hundreds of thousands of Americans have been killed by this vaccine, and millions have been injured."

"Wayne Root. He had a wedding eight months ago ... And he found that of the 100 people that were vaccinated, he had 26 people who were seriously injured, and he had 7 people who died. And in the unvaccinated group, he had 0 and 0. That it's statistically impossible if the vaccines are safe."

VAERS: https://openvaers.com/covid-data

A Fox News a kendőzetlen igazsággal döbbenti meg az eddig tudatlanságban motoszkáló átlag TV-nézőt
"Ez a vakcina a legveszélyesebb vakcina, amit valaha is létrehoztak"

Steve Kirsch: "Amerikaiak százezrei haltak meg ettől a vakcinától, és milliók sérültek meg".

"Wayne Root. Nyolc hónappal ezelőtt volt az esküvője ... És azt találta, hogy az ottani 100 beoltott emberből 26-an súlyosan sérültek az oltás után és 7 ember meghalt. Az oltatlan csoportban pedig ugyanez a szám 0 és 0. Mindez statisztikailag lehetetlen, ha az oltások biztonságosak." - mondja.

Tajvan – NATO államok Kína pártján

 

Peking, 2022. augusztus 12. péntek (MB)

Az Egyesült Államok két NATO-szövetségese szembefordult Washington Kína-politikájával, és Tajvan függetlensége helyett Kína egységét támogatja, összhangban az ENSZ Közgyűlésének 1971-ben hozott határozatával, melyet az USA megszegett – jelentette pénteken a Magyar Békekör tudósítója.

A nyugati katonai szövetség washingtoni álláspontot elutasító két országa Görögország és Törökország. NATO-n kívüli államok is az „egy Kína elvet” vallják a magukénak: Új Zéland, Indonézia, Szingapúr, Banglades, Vietnam, Malajzia, Brunei, Laosz, Kambodzsa. Oroszország kezdettől fogva Kína pártján állt Tajvan kérdésében.

Kínai nemzetközi szakértők attól tartanak, hogy ha az USA nem hagy föl Tajvan függetlenségét támogató politikájával, a sziget Ukrajna sorsára juthat, hiszen Kína nem fogja megengedni, hogy Tajvant amerikai katonai hídfőállásnak használják föl vele szemben.

A Kínai Kommunista Párt és a kormány békés eszközökkel, az együttműködés elmélyítésével szerette volna újraegyesíteni Tajvant Kínával, az „egy ország, két rendszer” jegyében, de lehet, hogy békés megoldás helyett katonai vezet majd az ország újraegyesítéséhez, hiszen az USA Tajvant szemelte ki eszközül Kína feltartóztatásához – vélekedett Jan An-lin, a sanghaji nemzetközi tanulmányok intézetének igazgató-helyettese.

A szakértő szerint Peking ugyan továbbra is békés újraegyesítésre törekszik, de ha nem marad más választása, és feltétlenül szükségessé válik, katonai erőt vesz igénybe.

Magyar Békekör