Az evolúció megdöntése annak érdekében, hogy a földi élet "intelligens tervezőivé" váljanak, tükrözi a transzhumánok azon törekvését, hogy Istenhez hasonlóvá váljanak.

Ez egyben azt is tükrözi, hogy teljesen megvetik Istent, mint a minden földi tervezés mögött álló eredeti intelligenciát. Függetlenül attól, hogy miként fogalmazzák meg, a transzhumán cél Isten- és emberellenes. ⁃ TN Editor
Miért van a globalistáknak mélyen gyökerező megszállottságuk a mesterséges intelligencia (AI) iránt? Mi az, ami az autonóm digitalizált agy iránti buzgó törekvésükben extázisba kergeti őket? Csak arról van szó, hogy mit tehet értük és a programjukért a mesterséges intelligencia, vagy van egy sötétebb, "okkult" elem is a koncepcióban, ami annyira vonzó?

A Világgazdasági Fórum, a globalista "Nagy Újraindítás", a negyedik ipari forradalom és a "megosztott gazdaság" programjának elkötelezett szervezet, a svájci Davosban tartott éves találkozójának nagy részét a mesterséges intelligenciáról és annak a mindennapi életre gyakorolt befolyásának kiterjesztéséről szóló vitáknak szenteli.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete kiterjedt politikai üléseket tart a mesterséges intelligenciáról, és jelentős energiát fordít arra, hogy "etikai szabályokat" állapítson meg a mesterséges intelligencia fejlesztésére és használatára vonatkozóan. Az ENSZ erőfeszítéseinek középpontjában az az állítás áll, hogy csak az ENSZ jogosult arra, hogy diktálja és ellenőrizze a mesterséges intelligencia technológiákat; természetesen az egész emberiség javára. Az ENSZ saját fehér könyvei szerint a mesterséges intelligencia irányítása 2030-ra lép teljes mértékben életbe (az összes globalista intézmény 2030-at tűzte ki céldátumként minden projektje számára).

Egy másik, kevésbé ismert, de jelentős szervezet a minden évben Dubaiban megrendezett Világkormányzati Csúcstalálkozó. Ezeken a csúcstalálkozókon számos nemzeti vezető és képviselő, valamint vállalati vezérigazgatók és hírességek vesznek részt. A WGS elsődleges témái általában a klímaváltozási propaganda, a globális gazdaság központosítása, a transzhumanizmus és a mesterséges intelligencia.

A mesterséges intelligenciáról szóló nyilvános viták többsége a pozitív narratívák körül forog; meg kell győzni bennünket arról, hogy a mesterséges intelligencia technológia milyen nagyszerű előrelépéseket fog nyújtani. Az "előnyök" közé tartoznak a transzhumanista egészségügyi módosítások, a testbe vagy az agyba ültetett számítógépes implantátumok, sőt, még a nanorobotok is, amelyek egy nap talán elég fejlettek lesznek ahhoz, hogy megváltoztassák a sejtjeinket. Más szóval, ahhoz, hogy az AI előnyeit élvezhessük, kevésbé emberré és inkább géppé kell válnunk.

Más feltételezett előnyökhöz új rendszerek széles skálájára lenne szükség (néhányat már most is építenek), amelyek lehetővé tennék, hogy az algoritmusok életünk minden területét nyomon kövessék. A globalisták ezeket a rendszereket gyakran a "dolgok interneteként" emlegetik - minden háztartási gép, az autó, amit vezetünk, minden számítógép, minden mobiltelefon, minden megfigyelő kamera, minden közlekedési lámpa, minden közlekedési lámpa, mindent egyetlen mesterséges intelligencia hálózatba központosítanának egy városon belül, és minden város egy nagy pókhálóban kapcsolódna egy nemzeti mesterséges intelligencia adatbázishoz.

 

 

A dolgok internetét rendszeresen emlegetik az éghajlatváltozás irányításával és a szén-dioxid-kibocsátás korlátozásával kapcsolatban. A cél kristálytiszta - a kormányok és a vállalati elitek azt akarják, hogy minden egyes wattnyi energiát, amit nap mint nap használunk, nyomon tudjunk követni. Ez a fajta teljes körű információ megkönnyíti a döntéseink és az árukhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférésünk diktálását. Teljes ellenőrzésük alá vonnának mindenkit, aki ezekben az "okos városokban" él. Az egész életünket, minden másodpercünket figyelnék és vizsgálnák.

De hogyan lehetne ezt lehetővé tenni? Millió és millió ember él nap mint nap; ez rengeteg adat, amit át kell szitálni, hogy megtaláljuk azokat, akik nem tartják be a szabályokat. Ez az egyik oka annak, hogy a globalisták miért csorgatják a nyálukat a mesterséges intelligencia technológiák után - ez az egyetlen elérhető eszköz a tömeges adatgyűjtés valós idejű összegyűjtésére és elhatárolására.

Már most is vannak olyan törekvések, hogy az AI rendszereket arra használják, hogy előre jelezzék a bűncselekményeket, mielőtt azok megtörténnének (pre-crime). Ezek a kísérletek meglehetősen túlzóak, mivel valójában nem jósolnak meg konkrét bűncselekményeket vagy nem azonosítanak konkrét bűnözőket. Inkább statisztikai elemzést használnak arra, hogy megjósolják, hogy egy város mely területein fordulnak elő bizonyos bűncselekmények a legnagyobb valószínűséggel. Ehhez nincs szükség mesterséges intelligenciára, bármelyik rendőr, aki elég régóta dolgozik egy városban, meg tudja mondani, hogy mikor és hol történnek bizonyos bűncselekmények a legnagyobb valószínűséggel.

A mesterséges intelligencia algoritmusait nemrégiben "faji elfogultsággal" vádolták, amikor a bűncselekmények előrejelzéséhez kiválasztott területeket választották ki, mivel ezek a területek gyakran túlnyomórészt fekete lakónegyedek, és a legjósoltabb bűnözők általában fiatal fekete férfiak. Tehát a számítógépeket rasszista profilalkotással vádolják, ahogyan sok rendőr is rasszista profilalkotással vádolnak.

Csak egy újabb klasszikus ellentmondás a politikai baloldalon: Imádják a klímaváltozás korlátozásának, a transzhumanizmusnak, sőt még az AI megfigyelésnek az ötletét is, amikor az nekik megfelel, de egy számítógépet nem érdeklik az érzéseink, és nem törődik a társadalmi tabukkal. Csak a számok érdeklik.

És itt jönnek a mesterséges intelligenciában rejlő nagyobb veszélyek.

Képzeljünk el egy olyan világot, amelyet egy hideg, halott algoritmus irányít, amely két dolog közül csak egyet tekint ránk: erőforrás vagy fenyegetés.

A bűncselekményt megelőző előrejelzés badarság; az algoritmusok a szokásokat és a mintákat figyelik, az emberek pedig hajlamosak hirtelen megtörni a mintákat. Az emberekre különböző módon hatnak a válságesemények, amelyeket lehetetlen előre jelezni. Túl sok a változó, és soha nem lesz olyan rendszer, amely képes megjósolni a jövőt, de ez nem fogja megakadályozni a globalistákat abban, hogy megpróbálják erőltetni a kérdést.

A mesterséges intelligencia általi kormányzás elkerülhetetlen a globalista intézmények szerint - Azt állítják, hogy egy napon a mesterséges intelligenciát fogják használni egész társadalmak kormányzására és a büntetések kiosztására tudományosan hatékony modellek alapján. Úgy tesznek, mintha ez az emberiség természetes útja lenne, amit nem tudunk elkerülni, de a valóságban ez egy önbeteljesítő jóslat. Nem feltétlenül ennek kell megtörténnie, hanem úgy tervezik, hogy megtörténjen.

 

 

A mesterséges intelligencia hívei azzal érvelnek, hogy az algoritmusok nem tudnak ugyanolyan elfogultan cselekedni, mint az emberek, ezért ők lennének az emberi viselkedés lehető legjobb megítélői. Minden döntést a termeléstől az elosztáson át az egészségügyön át az iskoláztatásig és a törvényhozásig az AI irányítana a végső "méltányosság" elérésének eszközeként.

Ahogy fentebb említettük, máris belefutottak a statisztikai valószínűség útjába, és abba a ténybe, hogy még ha az AI-t hagyják is, hogy önállóan hozzon érzelemmentes döntéseket, emberek milliói akkor is elfogultnak fogják látni ezeket a döntéseket. És bizonyos szempontból igazuk is lenne.

A leglogikusabb döntés nem mindig a legmorálisabb döntés. Ráadásul a mesterséges intelligenciát a létrehozója programozza, és úgy lehet megtervezni, hogy a létrehozó elfogultságait szem előtt tartva hozzon döntéseket. Ki programozza a mesterséges intelligenciát? Ki diktálja a kódolását? Globális elitisták?

És itt érkezünk el az AI kérdés "spirituálisabb" eleméhez a globalistákhoz képest.

Néhány évvel ezelőtt írtam egy cikket "Luciferianizmus: Egy világi pillantás egy pusztító globalista hitrendszerre" címmel. Ebben a cikkemben az volt a célom, hogy felvázoljam azt a rengeteg bizonyítékot, hogy a globalisták valójában egyfajta szervezett pszichopatákból (empátia nélküli emberek, akik örömüket lelik a pusztításban a személyes haszonszerzés érdekében) álló szekta. Arra a következtetésre jutottam, hogy a globalistáknak valóban van egy vallásuk, és a bizonyítékok alapján a gyökérhitük a luciferianizmus.

Igen, biztos vagyok benne, hogy lesznek olyanok, akik ezt a gondolatot gúnyolják, de a tények tagadhatatlanok. A globalizmusnak van egy határozott okkult eleme, és a luciferianizmus következetesen felbukkan, mint gyökérfilozófia. Azt hiszem, ezt a cikkben elég hatékonyan bontottam le, és nem fogom itt feleleveníteni az összes bizonyítékot; az emberek nyugodtan elolvashatják, ha akarják.

Világi nézőpontból írtam, mert a luciferianizmus egy eredendően romboló ideológia, még akkor is, ha a keresztény hit lencséjén kívülről nézzük. Ezen túlmenően vannak olyan pszichológiai elemek, amelyekkel foglalkozni kell, és amelyeket a kereszténység gyakran figyelmen kívül hagy. A luciferiánus filozófia nárcisztikus és szociopata emberekre van szabva. A szekta gyökere a "különleges" emberi lényekről szól, akiket nem akadályoznak a lelkiismeret, az erkölcs vagy az etika határai. Az empátia hiányát a fejlődés előnyének tekintik, és a luciferianizmus végső célja az istenivé válás - Az ember istenhez hasonlóvá válik, akár a mások általi imádat, akár a befolyás ereje, akár az élet és a képességek meghosszabbításának technológiai módszerei révén.

 

 

De mi köze van ennek a mesterséges intelligenciához?

Úgy vélem, hogy a globalisták azért tekintenek ilyen tisztelettel a mesterséges intelligenciára, mert úgy gondolják, hogy ez az élet egy új formája, vagy az élet végső formája - egy olyan élet, amelyet ők teremtenek (ahogy az istenek az életet). És ha szimbolikusan gondolkodunk, ez az új "élet" valójában a teremtőinek képmására van teremtve: Nincs benne empátia, nincs bűntudat, nincs bűntudat, nincs szeretet. Jobb szó híján lelketlen, ahogyan a globalista pszichopaták is lelketlenek.

Ha egy pillanatra vallási szempontból nézzük a mesterséges intelligenciát - a mesterséges intelligencia egyfajta ellentéte Krisztus alakjának. Krisztus a keresztény tanítás szerint a végső szeretet és a végső önfeláldozás mindentudó formáját képviseli. Nem hiszem, hogy van egy szó arra, amit az AI végső soron képvisel. Az egyetlen kifejezés, ami illik rá, az az "Antikrisztus": A mindent látó szem. Egy szuperintelligencia uralkodása, amely nélkülözi az emberiséget.

Hogy világos legyen, NEM hiszek a világvége elképzelésekben, amelyeket a Jelenések könyvének népszerűbb értelmezései szerint ábrázolnak. Szerintem a világ változik. Szerintem birodalmak emelkednek és buknak, és ezt gyakran a "világ végének" tekintik, holott valójában csak egy korszak végéről van szó. Ennek ellenére teljes szívemből hiszek a gonosz létezésében; a gonoszságot úgy határozzuk meg, mint szándékosan csalárd vagy pusztító cselekedeteket, amelyek pusztán személyes vagy szervezeti haszonszerzés céljából történnek, mint például gyilkosság vagy rabszolgasorba taszítás. A gonosz valóban létezik, és megfigyelhető eleme az emberi életnek.

Az emberiségnek vannak olyan vonásai is, amelyek jóra vezetnek, amelyek megakadályozzák az önpusztítást, ha hallgatunk rájuk. A lelkiismeret, az értelem, a bölcsesség és gyakran a hit is pajzsot nyújthat a rossz cselekedetek ellen a többségünk számára. Ha nem lennének ezek a pillérek a lelkünkben, már régen megsemmisítettük volna magunkat. De vannak, akiknek nincs lelkiismeretük, akiknek nincs empátiájuk, és megvetik ezeket a tulajdonságokat, mint "korlátozót".

A mesterséges intelligenciát ilyen emberek tervezik. És talán nem fogják a "világvégét" okozni az általunk általánosan értett (vagy bibliai) fogalmak szerint, de idővel elvehetik mindazt, ami az emberiséget méltóvá teszi a világra. Bizonyos értelemben ez egy apokalipszis lenne. Ez egy élő rémálom lenne, amelyet pszichopata emberek irányítanának szociopata mesterséges intelligenciát használva, aktívan bátorítva és lehetővé téve a tömegeket, hogy elhagyják emberi testüket, hogy digitális szörnyetegekké és technológiai kimérákká váljanak.

Ha ez sikerülne, akkor ez valóban a természet, vagy Isten tervének végső meggyalázása lenne, ha ebben hiszünk. A legtöbbünknek nem éri meg az istenképűségre való törekvés, de a globalisták számára ez egy korszak álma, és ők MINDENT megtesznek, hogy elérjék.

A teljes történet itt olvasható...

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/ai-a-digitalis-antikrisztus-vilagi-megjelenese