2021. december 2., csütörtök

A kötelező védőoltások ügye halott... az Omicron épp most ölte meg

 

Tegnap Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke sajtótájékoztatót tartott, ahol hosszasan beszélt az EU alacsony oltási arányával kapcsolatos "aggodalmairól", és arról, hogyan lehetne ezt a legjobban "helyrehozni".

Amikor az oltások kötelezővé tételéről kérdezték, azt mondta:

Érthető és helyénvaló, hogy most ezt a vitát vezessük - hogyan ösztönözhetjük és gondolkodhatunk a kötelező védőoltásokról az Európai Unión belül. Erről vitát kell folytatni, ehhez közös megközelítésre van szükség, de úgy gondolom, hogy ezt a vitát vezetni kell".

Hozzátéve: "Az oltás nem csak a védőoltásokról szól, hanem az oltásokról is:

Két-három évvel ezelőtt soha nem gondoltam volna, hogy tanúja leszek annak, amit most látunk, hogy van ez a szörnyű világjárvány, vannak életmentő vakcináink, de nem mindenhol használják őket megfelelően. És így ez óriási egészségügyi költséget jelent" - tette hozzá.

Persze az, hogy az EU-s országok "megvitatják" a kötelező védőoltásokat, egy vicc, inkább csak kikényszerítik, bármi is legyen.

De minden valódi, racionális vita véget ért, amint az EU és a vakcinagyártók is elismerték, hogy a vakcinák nem működnek.

A 2021 előtti meghatározás szerint a Covid "vakcinák" valójában nem is vakcinák. A kezdetektől fogva széles körben elismerték, hogy nem akadályozzák meg a betegség elkapását, és nem akadályozzák meg a betegség terjesztését.

Minden nap hallunk valamilyen híres emberről vagy másról, akinek a tesztje pozitív lett "annak ellenére, hogy beoltották".

Az EU már utalt arra, hogy az oltási engedélyeik (amelyeket ironikus módon a jelek szerint "két-három éve" terveztek, annak ellenére, hogy Von der Leyen azt állította, hogy nem látták előre a világjárványt) kilenc hónap múlva lejárnak.

Miért fognak lejárni?

Mert a vakcina által állítólag nyújtott "védelem" elmúlik.

Milyen gyorsan avul el?

Fogalmuk sincs.

Az Omicron variáns állítólagos megjelenése még rosszabbá teszi a helyzetet a létesítmény szempontjából. Valójában azt lehet mondani, hogy az Omicron járvány első igazi áldozata a narratív kohézió volt.

A szakértők máris arra figyelmeztetnek, hogy az Omicron variáns ellenálló lehet a vakcinákkal szemben, és a Moderna vezérigazgatója tegnap csatlakozott ehhez a kórushoz, mondván:

Szerintem ez jelentős visszaesést fog jelenteni [a vakcina hatékonyságában]. Csak azt nem tudom, hogy mennyivel, mert meg kell várnunk az adatokat. De az összes tudós, akivel beszéltem... azt mondja, hogy 'ez nem lesz jó'.".

Még ha ezek a figyelmeztetések tévesnek is bizonyulnak, és a mainstream hirtelen visszakozik, és arról kezd el beszámolni, hogy a vakcinák "a vártnál jobban" működnek az Omicron elleni küzdelemben, ez irreleváns.

Éppen most ismerték el, hogy az "oltóanyagok" abbahagyhatják a működést abban a pillanatban, amikor egy új mutáció lép fel. És a vírusok sokat mutálódnak.

Tehát tudják, hogy a vakcinák nem működnek túl jól, tudják, hogy elhasználódnak, és tudják, hogy bármilyen új mutáció teljesen leállíthatja a működésüket.

Az egyetlen dolog, amit nem tudnak, az az, hogy milyen hosszú távú mellékhatásai vannak a vakcináknak, ezt a tényt maga a Pfizer is elismerte a beszállítói szerződésekben:

a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága jelenleg nem ismertek, és hogy a vakcinának lehetnek olyan káros hatásai, amelyek jelenleg nem ismertek.

Itt van a mindenre kiterjedő nyilatkozat: Ez nem jelenti azt, hogy elismerjük, hogy a Covid19 veszélyes, a világjárvány valós, vagy bármilyen más módon támogatjuk a narratívát. Sokkal inkább - és ez fontos - rámutat arra, hogy még a saját feltételeik alapján is a létesítmény kötelező oltási tervének egyáltalán nincs értelme.

A jelenlegi narratíva a következő:

  • A vakcinák nem adnak védettséget, és nem akadályozzák meg a fertőzés átadását.
  • Ami jótékony hatásuk van, az elmúlik, nem tudni, mikor.
  • Valószínűleg nem védenek az új változatok vagy mutációk ellen.
  • A vakcináknak ismeretlen hosszú távú mellékhatásai vannak.
  • Ezek nem marginális ötletek vagy alaptalan elméletek, hanem a skizofrén kovid-történet önellentmondásos feltételezett "tényei".

Ha teljes mértékben a mainstream saját szavai szerint, és teljesen a saját feltételeik szerint járunk el, akkor a kötelező védőoltások mellett szóló minden lehetséges érv halott.

Az "Omicron-változat" megölte azt, még akkor is, ha soha semmi mást nem ölt meg.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kotelezo-vedooltasok-ugye-halott-az-omicron-epp-most-olte-meg

Tömeggyilkos Fauci gyilkos grafén-hidroxid fegyvere 5 milliárd hívő ember ellen

 

Ebben a cikkben összegyűjtöttem az összes bizonyítékot, ami bizonyítja, hogy a grafén-oxidot, a grafén-hidroxidot és más grafén-változatokat a kormányok és a Big Pharma valóban befecskendezik az emberekbe.

Ezeket a bizonyítékokat független kutatócsoportok, tudósok, biotechnológiai informátorok és a megmaradt néhány etikus újságíró már számtalanszor felfedezték és bizonyították.

A gyógyszeripari kartell által finanszírozott "tényellenőrzők", a Big Tech platformok és a mainstream média összehangolt erőfeszítéseket tesznek a bizonyítékok elrejtésére és az ezt felszínre hozó emberek rágalmazására.

Ha átnézitek az itt közölt bizonyítékokat, akkor cselekednetek kell a saját és családotok biztonsága érdekében.

A COVID halálbüntető programban részt vevő háborús bűnösöknek kézbesítsenek egy felelősségre vonási értesítést az általuk elkövetett gyilkosságokért.

Ez egy végleges intézkedés, amit bárki megtehet, világszerte.

A jogi csoportok már elkészítették az értesítéseket, tehát miért ne használnánk őket, és miért ne hagynánk, hogy ellenségeink védekező helyzetbe kerüljenek. A bűnözőket emlékeztetni fogják a nürnbergi perekre, és tájékoztatni fogják őket, hogy bíróság elé fogják állítani őket. Fel kell hagyniuk azzal, hogy tudatosan és szándékosan járjanak el a "vakcina" halálos oltások elrendelésében és azok kikényszerítésében. A veszélyre vonatkozó bizonyítékok egyértelműek, és a halálesetek bizonyítottak. Bárki, aki beadja vagy elrendeli ezeket a "vakcina" halálos oltásokat, tájékozott beleegyezés nélkül teszi ezt.

A bizonyítékok összeállítása

November 2-án az Almeriai Egyetem kiemelkedő professzora, Dr. Pablo Campra felfedte, hogy mikro-Raman spektroszkópia segítségével grafént mutatott ki több Covid-19 "vakcina" injekciós üvegben. Dr. Campra az Almeriai Egyetemen készült jelentésében grafén és grafén-oxid kimutatását mutatta ki 8 különböző "vakcina" gyártóktól származó mintában.

Válaszul Dr. Andreas Noack kiadott egy lesújtó videót, amelyben kommentálta Dr. Campra jelentését. Dr. Noack vegyész, az aktívszén-technológia és a GRAPHENE világelső szakértője. Dr. Noack a PhD doktori disszertációját arról írta, hogyan lehet a grafén-oxidból grafén-hidroxidot készíteni.

A videó döntő jelentőségű. Dr. Noack elmondta, hogy a Dr. Campra által észlelt frekvenciasávok közül kettő a grafén-hidroxidé. A grafén-hidroxid (GHO) egy egyrétegű, 50 nm hosszú és 0,1 nm vastag (egy atomréteg vastagságú) aktív szén. Így az injekciók kivételes stabilitású nano-razorpengéket tartalmaznak, amelyek nem biológiailag lebomlanak (ezt minden kémikus tudja).

Ezek a nano-razorpengék tulajdonképpen feldarabolják és elpusztítják a szívet, az agyat és a szív- és érrendszert. A hámsejtek érdesek lesznek, így a dolgok megtapadnak rajtuk. Azt mondja, hogy a toxikológusok nem találják meg őket egy Petri-csészében a szokásos módszerekkel, mivel nem mozognak, és nem számítanak arra, hogy nano borotvapengéket fedeznek fel. Ráadásul minden orvos, aki ennek tudatában injekciót ad be nekik, gyilkos.

A grafén-hidroxid egy új anyag, és a toxikológusok még nem ismerik. Ez az oka annak, hogy az emberek holtan esnek össze ezektől a halálos injekcióktól, különösen a sportolók - magyarázza Dr. Noack. Ez egy "rendkívül intelligens méreg".

Ami még ennél is borzasztóbb, hogy ha boncolást végeznek, nem találnak semmit. Ez a lopakodó fegyver még a halál után is lenyomozhatatlan. A grafén-hidroxid nanopengék az emberek belső vérzését okozzák.

"Még ha az emberek nem is esnek azonnal holtan össze, apránként vágja szét az ereket... vegyészként azt mondhatom, hogy teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a grafén-hidroxid benne van... vegyészként, ha ezt befecskendezed a vérbe, akkor tudod, hogy gyilkos vagy.".

Dr. Noackot mindössze néhány nappal azután ölték meg, hogy nyilvánosságra hozta ezt a videót.

A felesége bejelentette, hogy ez egy brutális, alattomos támadás volt.

Arra kér bennünket, hogy legyen bátorságunk HINNI és TEGYÜNK MOST, hogy leleplezzük ezt! Azt mondta, hogy a férje egy kedves lélek, és ezt értünk tette, mindannyiunkért halt meg.

Néhány pletyka terjed, hogy eltereljék és összezavarják önöket a feltételezett gyilkosságával kapcsolatban, és a mainstream média mindig hallgat, de itt van néhány további bizonyíték arra, hogy megölték. Dr. Noack felesége most adott ki egy frissítést, amelyben azt mondja, hogy szerinte egy sugárnyalábbal támadták meg.

Küldjétek el ezt a videót és a cikkemet minden orvosnak, szakértőnek és a világ vezetőinek most azonnal.

A kormányok már 5 éves gyerekeket injekcióznak be a Pharma Graphene Hydroxide borotvákat tartalmazó gyilkos injekcióival. Ez a technológia fel fogja vágni a belsejüket és szörnyű, fájdalmas halált fog szállítani a gyerekeinknek!

Tavaly az osztrák rendőrség betörte Dr. Noack ajtaját és letartóztatta, hogy megakadályozza, hogy beszéljen. Az esetet kamera rögzítette. Egyértelműen célpont volt.

Dr. Pablo Campra volt az első, aki 2021 júliusában transzmissziós elektronmikroszkópiával megállapította, hogy a Pfizer szérum grafén-oxid pelyheket tartalmaz. A kimutatási technikái között szerepelt az infravörös spektroszkópia optikai mikroszkópiával kombinálva is.

Dr. Campra felfedezését megelőzően egy másik spanyol kutatócsoport, a La Quinta Columna, júniusban tette közzé felfedezését, miszerint a COVID szérumok minden változatukban, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, stb. jelentős dózisban tartalmaznak Graphene Oxide Nanoparticleket, számolt be a Global Research.

Kiválasztott cikkek: Grafén-hidroxid az mRNS-vakcina fiolában: Dr. Andreas Noack meggyilkolása
Dr. Ricardo Delgado biostatisztikus és a La Quinta Columna alapítója felfedezte, hogy a Pfizer tartalmának 99%-a grafén-oxid. Csapatát a tényellenőrzők bemocskolták, akik semmilyen bizonyítékot nem szolgáltattak rágalmazó állításaikra.

A "Graphene Oxide The Vector for Covid-19 Democide" című cikkemben elmagyarázom azt a kémiai folyamatot, amelynek során a Graphene Oxide oxigéntartalmának csökkentésével tiszta folyékony szérummá redukálódik. Ezáltal a redukált grafén-oxid (RGO) halálosabbá válik. Tehát igen, tudományosan lehetséges, hogy a COVID szérumok 99%-ban grafén-oxidból állnak.

Dr. Delgado csapata tudományos jelentést tett közzé optikai és elektronmikroszkópos elemzésükről, amely kimutatta, hogy négy "Covid-19 vakcinában" grafén-oxidot találtak. Az Orwell City közölte a hírt angolul. Ezután a La Quinta Columna egy időközi jelentést kért az Almeriai Egyetemtől, "GRAFÉN MEGHATÁROZÁSA VÍZES SZUSZPENSIONMINTÁBAN" címmel.

A La Quinta Columna jelentése eredetileg 2021. június 28-án jelent meg spanyol nyelven.

"A probléma az, hogy ez nem vakcina, ez egy adag grafén az embernek" - Dr. Ricardo Delgado dr.

Whitney Webb megpróbálkozott egy lejárató cikkel a La Quinta Columna és az Almeriai Egyetem felfedezéséről, amelyben közvetlenül Dr. Ricardo Delgado szavahihetőségét támadta, anélkül, hogy bármi érdemlegeset mondott volna. Ramola D. oknyomozó újságíró és jómagam lelepleztük Whitney Webb hazugságait.

Augusztus 19-én egy másik kutatócsoport, amely a "The Scientist Club" névre hallgat, 7 prominens biotechnológiai szérumban talált grafént optikai mikroszkóp, sötétmező mikroszkóp, UV abszorbancia és fluoreszcencia spektroszkóp, pásztázó elektronmikroszkóp, transzmissziós elektronmikroszkóp, energiadiszperzív spektroszkóp, röntgendiffraktométer és nukleáris mágneses rezonancia műszerek segítségével, hogy ellenőrizze a szérumok morfológiáját és tartalmát. A csúcstechnológiás mérések és a vizsgálat gondossága érdekében minden kontrollt aktiváltak és referencia-méréseket fogadtak el a validált eredmények elérése érdekében.

Nyilvánvaló okokból a The Scientist Club titokban tartotta a személyazonosságukat. Elemezték a Pfizer, a Moderna, a Janssen és az AstraZeneca gyógyszereit, és találtak egy szénalapú szubsztrátumot, amelybe nanorészecskék, grafénlapok és grafén-oxid beágyazódtak.

Japánban nem bejelentett fémtartalmú összetevőket találtak a tudósok, ami miatt a japán kormány leállította a Moderna szérumok használatát. A japán minisztérium arról számolt be, hogy a talált részecskék reagáltak a mágnesekre, ezért azt gyanították, hogy fémszennyező anyagról van szó. A grafén, a grafén-oxid (GO) és a redukált grafén-oxid (RDO) mind paramágneses tulajdonságokkal rendelkezik.

Szeptemberben egy német csoport megsemmisítő bizonyítékokat tárt fel az "oltóanyag" szennyeződésekről és boncolásokról, amelyek az "oltóanyagokat" halálesetekkel hozták összefüggésbe.

Dr. T. ebben a sürgős közleményben felhívást intézett minden egészségügyi szakemberhez, amelyben arra kéri az egészségügyi szakembereket, hogy jelentsék a mágneses jelenségeket, mert úgy véli, hogy a grafén-oxid pelyhek felelősek az "oltóanyag" által kiváltott mágnesességért, amelynek nemzetközi szinten tanúi voltunk. Dr. Andrew Goldsworthy (nyugalmazott), a londoni Imperial College munkatársa itt magyarázta el a lehetséges mechanizmust.

A Pfizer Whistleblower Karen Kingston augusztusban felfedte, hogy a grafén-oxidot üzleti titok alá rejtették, és ezért nem szerepelt a szabadalmak között. Kingston azonban elmagyarázza, hogy valójában ez a Covid-19 szérumok kulcsfontosságú összetevője.

A Pfizer egy másik vezető tudósa novemberben fújta ki a fülest, és a Stew Peter's Show-ban belső e-maileket szivárogtatott ki a Pfizer felső vezetőitől és tudósaitól, amelyekben arról beszéltek, hogyan fogják eltitkolni a nyilvánosság elől, hogy a Graphene Oxide benne van a szérumaikban.

2021 áprilisában a kanadai egészségügy másfél millió KN95 arcmaszkot hívott vissza, amelyek grafént tartalmaztak. A kanadai iskolákban a gyerekeket arra kényszerítették, hogy ezeket a maszkokat viseljék. A Health Canada a viselésüket ahhoz hasonlította, mintha azbesztet lélegeznének be egész nap. Ezek a mérgező maszkok a kínai Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

Dr. Robert Young pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópiát használt, amely grafén-oxidot mutatott ki négy Covid-19 kereskedelmi jelzésű szérumban, 2021. szeptember 11-én.

Dr. Franc Zalewski szintén talált grafén-oxidot a Pfizer szérumában.

Dr. Antonietta Gatti nemrégiben készített egy videóinterjút a Graphene Oxide nanometál részecskék sejtekre gyakorolt toxicitásáról. Megtalálta őket a "vakcinákban", PCR-készletekben és arcmaszkokban.

Dr. Antoinetta Gatti 2017-ben Dr. Stefano Montanari-val közösen készített úttörő jelentésében elmagyarázza, hogy a sejtek belsejében lévő nanorészecskék elpusztítják a sejtek veleszületett védelmi mechanizmusát, és vérrögöket, halálos gyulladást, trombusokat és többszervi elégtelenséget okoznak a nanometál részecskék, amelyek nem biológiailag lebomlanak és valóban bioperszisztensek. Egyaránt képesek bejutni a sejtekbe, károsítani a DNS-t, és a vér által szállítva szerves anyagokhoz kötődni és a szervekben megalvadni.

Egy szlovákiai csapat PCR-készletből származó orrtamponokat elemzett SD Biosensor, Abbott és Nadal segítségével egy pozsonyi kórházi laboratóriumban. A csapat megállapította, hogy amikor a DARPA grafén-oxid-hidrogéljei szerves folyadékkal (pl. nyállal) érintkeznek, néhány percen belül négyszögletes kristályszerkezeteket kezdenek kialakítani. Ezek fokozatosan, fraktálszerűen növekednek. Egy német kutatócsoport is filmre vette a GO-hidrogélek kristályos növekedését.

Tudományos cikkek és szabadalmak

Számos tudományos közlemény mutatja be, hogy a grafén-oxidot a génterápiában használják állványzatként vagy platformként az mRNS sejtekbe juttatásához, nagy elektromos vezetőképessége és a sejtmembránokon való áthatolási képessége révén. A kristályos hálózatok a testfolyadékban képződnek, és az injekció beadása után és magában a szérumban is szaporodnak, amint azt ez a Pfizer szérumról készült videó is mutatja. Tényleg úgy néz ki, mint a nanohigh frequency antennák.

A tudósok a finnországi Jyväskyläi Egyetem NanoScience Centerében és az amerikai Harvard Egyetemen újszerű módszert dolgoztak ki a szén nanocsövek előállítására.

A grafén része volt a 2001-ben indított első emberi genomprojektnek. mRNS génterápia Nanotech grafén-oxidot használ vektorként, a CRISPR technológián alapul, és a Pfizer,Moderna és a BioNTech fejlesztette ki, mint a beteg rákos betegek kezelését. Az egészséges sejtekre gyakorolt citotoxicitása (sejthalál) és az a tény, hogy az állatkísérletek során minden állat elpusztult, miatt a grafén-oxid nanotechnológiát soha nem engedélyezték az embereken való alkalmazásra! Miért alkalmazzák ezt a technológiát most egészséges embereken és gyermekeken, akiket nem fenyeget a COVID veszélye?

Mostanra már mindenki számára világosnak kellene lennie, hogy a gyógyszeripari kartell világszerte használja ezt a technológiát illegális emberkísérletekben, és megpróbálja büntetlenül mindenkire ráerőltetni mérgező "vakcináikat".

A Nanografi grafén-oxid nanocsöveket és intranazális vakcinákat gyárt a Covid-19 hatóanyag beadására.

A tudósok már tanulmányozták az orrból az agyba történő transzlokációt és az agyi biodegradációt orron belüli permetezéssel, vékony grafén-oxid nanorétegek használatával. Félreértés ne essék, az orrspray "vakcinák" grafén-oxid nanorészecskéket tartalmaznak.

Ha még mindig nem győzték meg, itt egy cikk a fősodratú médiából, amely a grafén-oxid "influenza elleni oltóanyag" orrspray-t valamiféle védekező beavatkozásként próbálja beállítani.

Dr. Chunhong Dong a kínai Biomedikai Tudományok Intézetének tanulmányának vezető szerzője, aki büszkélkedik,

"Ez a tanulmány új betekintést nyújt a nagy teljesítményű intranazális vakcinarendszerek kifejlesztésébe kétdimenziós lapszerű nanorészecskékkel."

A grafén-oxidot gondosan megtervezték, mint "vakcina adjuvánst az immunterápiához", a polietilén-glikolt (PEG), egy másik erősen mérgező mérget pedig bevonó polimerként használják. A PEG-eket széles körben használják adalékanyagként a gyógyszerekben, kozmetikumokban és élelmiszerekben. A PEG-ek azonban potenciálisan életveszélyes túlérzékenységi reakciókkal járnak, beleértve az anafilaxiát is.

Ez nem egy nagy márkanév, de a Sars-Cov2 szabadalmi találmányukban említik a "széngrafénnel töltött nanorészecskéket és mikrorészecskéket".

Itt van egy lista a grafén-oxid toxikusságáról és a véralvadásról szóló, szakértői értékeléssel rendelkező orvosi tanulmányokról. Mennyi bizonyítékra van még szükséged, hogy HINNI tudj?

Dr. Armin Koroknay, a zürichi Magán Tanácsadó és Kutatóintézet kutatási igazgatója a COVID "oltás" hatását elemezte a vérre. Kattintson ide a videó megtekintéséhez.

Dr. Bärbel Ghitalla és csapata mikroszkóp alá helyezte a különböző márkákat, és olyan dolgokat találtak, amelyeket nem tudtak megmagyarázni, de a "Covid-19 vakcina" szabadalmakban megmagyarázzák.

 

MÉG MOST IS HÍVŐ VAGY?

https://pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-gyilkos-grafen-hidroxid-fegyvere-5-milliard-hivo-ember-ellen

Élsportolóból kórházi beteg! Sarah Gigante a Pfizer "oltás" után!

Igazság a tiltott gyógyszerről! A tiltás oka, az Ivermectin gyógyszer túl olcsó.

Ivermectin "covid" ellen egy nagyon hatasos es evtizedek ota hasznalt biztonsagos gyogyszer. Indiaban eszmeletlen eredmenyeket ertek el vele a legsurubben lakott teruleteken is.
Az amerikai es nyugati mediaban azonban lopasztanak es allat feregtelenito gyogyszernek allitjak be es kihangsulyozottan csak allati hasznalatra ajanljak.

A korhazi dolgozok munkajuk elvesztesevel ajandekozzak meg, ha egyetlen egy betegnek is felirja, javasolja az Ivermectint.

Az igazi oka ennek az egesznek 2 dologban foglalhato ossze.

1. Az Ivermectin szabadalma mar lejart ezert barki eloallithatja es az eloallitasa fillerekbe kerul. Igy nem csak hatekony es biztonsagos, de egyben olcso megoldas is ami nem a nagy gyogyszercegeknek a zsebet tomi a gyogyszerbol bearamlo bevetellel.

2. Az mostani "oltasok" beadasanak feltetele a Krizis Helyzeti Kulonleges Engedelyek miatt lehetseges egyedul. Ahhoz, hogy ilyen engedelyeket adjanak ki kiserleti stadiumban levo szerekre az kell, hogy az legyen az egyetlen megoldas a kialakult "virus" helyzetre. Ha elismernek az Ivermectin jo tulajdonsagait akkor az "oltasok" nem kaphatjak meg ezeket az engedelyeket amivel igazabol tejhatalmat kaptak privat cegek, "gyogyszer" gyartok.

HOLLANDIA: 15 percenként figyelmeztetnek az utcai hangszórók a covid veszélyre. Hallgasd meg!

Egy Hollandiában élő férfi megmutatja, hogy mit kell hallgatnia egész álló nap.

"Együtt kontroll alatt tarthatjuk a koronavírust!" - harsogják a hangszórók.

Otthonról dolgozik, de negyedóránként jön a propaganda szöveg.

Hihetetlen!