Ivermectin "covid" ellen egy nagyon hatasos es evtizedek ota hasznalt biztonsagos gyogyszer. Indiaban eszmeletlen eredmenyeket ertek el vele a legsurubben lakott teruleteken is.
Az amerikai es nyugati mediaban azonban lopasztanak es allat feregtelenito gyogyszernek allitjak be es kihangsulyozottan csak allati hasznalatra ajanljak.

A korhazi dolgozok munkajuk elvesztesevel ajandekozzak meg, ha egyetlen egy betegnek is felirja, javasolja az Ivermectint.

Az igazi oka ennek az egesznek 2 dologban foglalhato ossze.

1. Az Ivermectin szabadalma mar lejart ezert barki eloallithatja es az eloallitasa fillerekbe kerul. Igy nem csak hatekony es biztonsagos, de egyben olcso megoldas is ami nem a nagy gyogyszercegeknek a zsebet tomi a gyogyszerbol bearamlo bevetellel.

2. Az mostani "oltasok" beadasanak feltetele a Krizis Helyzeti Kulonleges Engedelyek miatt lehetseges egyedul. Ahhoz, hogy ilyen engedelyeket adjanak ki kiserleti stadiumban levo szerekre az kell, hogy az legyen az egyetlen megoldas a kialakult "virus" helyzetre. Ha elismernek az Ivermectin jo tulajdonsagait akkor az "oltasok" nem kaphatjak meg ezeket az engedelyeket amivel igazabol tejhatalmat kaptak privat cegek, "gyogyszer" gyartok.