Tegnap Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke sajtótájékoztatót tartott, ahol hosszasan beszélt az EU alacsony oltási arányával kapcsolatos "aggodalmairól", és arról, hogyan lehetne ezt a legjobban "helyrehozni".

Amikor az oltások kötelezővé tételéről kérdezték, azt mondta:

Érthető és helyénvaló, hogy most ezt a vitát vezessük - hogyan ösztönözhetjük és gondolkodhatunk a kötelező védőoltásokról az Európai Unión belül. Erről vitát kell folytatni, ehhez közös megközelítésre van szükség, de úgy gondolom, hogy ezt a vitát vezetni kell".

Hozzátéve: "Az oltás nem csak a védőoltásokról szól, hanem az oltásokról is:

Két-három évvel ezelőtt soha nem gondoltam volna, hogy tanúja leszek annak, amit most látunk, hogy van ez a szörnyű világjárvány, vannak életmentő vakcináink, de nem mindenhol használják őket megfelelően. És így ez óriási egészségügyi költséget jelent" - tette hozzá.

Persze az, hogy az EU-s országok "megvitatják" a kötelező védőoltásokat, egy vicc, inkább csak kikényszerítik, bármi is legyen.

De minden valódi, racionális vita véget ért, amint az EU és a vakcinagyártók is elismerték, hogy a vakcinák nem működnek.

A 2021 előtti meghatározás szerint a Covid "vakcinák" valójában nem is vakcinák. A kezdetektől fogva széles körben elismerték, hogy nem akadályozzák meg a betegség elkapását, és nem akadályozzák meg a betegség terjesztését.

Minden nap hallunk valamilyen híres emberről vagy másról, akinek a tesztje pozitív lett "annak ellenére, hogy beoltották".

Az EU már utalt arra, hogy az oltási engedélyeik (amelyeket ironikus módon a jelek szerint "két-három éve" terveztek, annak ellenére, hogy Von der Leyen azt állította, hogy nem látták előre a világjárványt) kilenc hónap múlva lejárnak.

Miért fognak lejárni?

Mert a vakcina által állítólag nyújtott "védelem" elmúlik.

Milyen gyorsan avul el?

Fogalmuk sincs.

Az Omicron variáns állítólagos megjelenése még rosszabbá teszi a helyzetet a létesítmény szempontjából. Valójában azt lehet mondani, hogy az Omicron járvány első igazi áldozata a narratív kohézió volt.

A szakértők máris arra figyelmeztetnek, hogy az Omicron variáns ellenálló lehet a vakcinákkal szemben, és a Moderna vezérigazgatója tegnap csatlakozott ehhez a kórushoz, mondván:

Szerintem ez jelentős visszaesést fog jelenteni [a vakcina hatékonyságában]. Csak azt nem tudom, hogy mennyivel, mert meg kell várnunk az adatokat. De az összes tudós, akivel beszéltem... azt mondja, hogy 'ez nem lesz jó'.".

Még ha ezek a figyelmeztetések tévesnek is bizonyulnak, és a mainstream hirtelen visszakozik, és arról kezd el beszámolni, hogy a vakcinák "a vártnál jobban" működnek az Omicron elleni küzdelemben, ez irreleváns.

Éppen most ismerték el, hogy az "oltóanyagok" abbahagyhatják a működést abban a pillanatban, amikor egy új mutáció lép fel. És a vírusok sokat mutálódnak.

Tehát tudják, hogy a vakcinák nem működnek túl jól, tudják, hogy elhasználódnak, és tudják, hogy bármilyen új mutáció teljesen leállíthatja a működésüket.

Az egyetlen dolog, amit nem tudnak, az az, hogy milyen hosszú távú mellékhatásai vannak a vakcináknak, ezt a tényt maga a Pfizer is elismerte a beszállítói szerződésekben:

a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága jelenleg nem ismertek, és hogy a vakcinának lehetnek olyan káros hatásai, amelyek jelenleg nem ismertek.

Itt van a mindenre kiterjedő nyilatkozat: Ez nem jelenti azt, hogy elismerjük, hogy a Covid19 veszélyes, a világjárvány valós, vagy bármilyen más módon támogatjuk a narratívát. Sokkal inkább - és ez fontos - rámutat arra, hogy még a saját feltételeik alapján is a létesítmény kötelező oltási tervének egyáltalán nincs értelme.

A jelenlegi narratíva a következő:

  • A vakcinák nem adnak védettséget, és nem akadályozzák meg a fertőzés átadását.
  • Ami jótékony hatásuk van, az elmúlik, nem tudni, mikor.
  • Valószínűleg nem védenek az új változatok vagy mutációk ellen.
  • A vakcináknak ismeretlen hosszú távú mellékhatásai vannak.
  • Ezek nem marginális ötletek vagy alaptalan elméletek, hanem a skizofrén kovid-történet önellentmondásos feltételezett "tényei".

Ha teljes mértékben a mainstream saját szavai szerint, és teljesen a saját feltételeik szerint járunk el, akkor a kötelező védőoltások mellett szóló minden lehetséges érv halott.

Az "Omicron-változat" megölte azt, még akkor is, ha soha semmi mást nem ölt meg.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kotelezo-vedooltasok-ugye-halott-az-omicron-epp-most-olte-meg