2022. augusztus 23., kedd

A világháborúkat megrendezik?

 

Michel Sturdza herceg Európa öngyilkossága (1968) című művének egy részlete kiverte nálam a biztosítékot. 1940 augusztusában, amikor Nyugat-Európát meghódították a nácik, Canaris admirális azt üzente a román külügyminiszternek, hogy Németország el fogja veszíteni a háborút.

"Össze fognak zúzni titeket. Nagy-Britannia mindig győzedelmeskedik" - mondta az Abwehr a románoknak. "Nagy-Britannia" természetesen a szabadkőműves zsidó központi bankkartell. A kérdés az, hogy Putyin hamis ellenzék, mint Hitler volt?

Ha Putyin valódi, akkor a Nyugat el fog pusztulni.

A Nyugatnak halálvágya van. Ennek beteljesülése lehet Putyin feladata.

(balra, Wilhelm Canaris, az Abwehr főnöke)

A harmadik világháború lehetséges előszelében érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon az Illuminátusok rendezték-e meg a második világháborút, amely mintegy 70 millió ember népirtásával járt.

Michel Sturdza herceg Európa öngyilkossága (1968) című könyvének egy részlete kiverte nálam a vészharangot.

Sturdza 1940 szeptembere és decembere között román külügyminiszter volt. A nácibarát, antikommunista, nacionalista keresztény "légiós" mozgalom egyik vezetője volt. A nácik, akárcsak kommunista társaik, elleneztek minden nacionalista mozgalmat. Hamarosan megdöntötték a légionáriusokat, és ezeket a hazafiakat koncentrációs táborokba zárták.

 

 

Mielőtt 1940-ben átvette volna a posztját, Sturdza Berlinbe látogatott. Senki sem akart vele beszélni, kivéve Wilhelm Canaris admirálist, az Abwehr, a német katonai hírszerzés ravasz főnökét.

Canarisnak volt egy kérése, amely meglepte és megdöbbentette Sturdzát. Arra kérte, hogy működjön együtt Canaris bukaresti kollégájával, egy bizonyos Moruzovval, akiről Sturdza azt gyanította, hogy kommunista ügynök.

Erre Canaris azt mondta, hogy Moruzov "a legjobb információkat szolgáltatja Szovjet-Oroszország katonai előkészületeiről".

Mielőtt elhagyta volna Berlint, Sturdzát meglátogatta Canaris helyettese, egy bizonyos Müller százados, "aki ismét elhozta főnöke ragaszkodását, ami tanácstalanul hagyott engem és a feleségemet".

"Müller százados tájékoztatott bennünket, hogy Nagy-Britanniát soha nem győzték le, és soha nem is fogják legyőzni. Hozzátette: "Amit most elmondok önöknek, egy porosz tiszt szájából, talán hazaárulásnak minősülhet. Figyeljenek azonban. Semmilyen körülmények között ne vállalja a felelősséget, hogy mint külügyminiszter az ön országában beletaszítsa azt egy olyan háborúba, ahol Nagy-Britannia az ellenfél. Össze fogják önt zúzni. Nagy-Britannia mindig győzedelmeskedik."

Különös dolog volt ez egy német katonai hírszerző tisztviselőtől, különösen azért, mert Németország 1940 augusztusában legyőzhetetlennek tűnt. Éppen júniusban hódította meg Franciaországot és küldte el a briteket.

Sturdza úgy gondolta, hogy próbára teszik, és nem kötelezte el magát. "Halvány fogalmam sem volt arról, hogy kapcsolatban álltam a legnagyobb kémhálózattal és árulókkal, akiket bármely ország hadtörténelme ismer."

 

 

Valóban Canaris, aki görög-zsidó származású lehetett, szabotálta a náci háborús erőfeszítéseket. Sturdza szerint az ő kémgyűrűje volt a náci vereség fő oka. Egy sikertelen Hitler-merényletkísérlet után tagjait a Gestapo brutálisan meggyilkolta.

Természetesen bátor hősökként ábrázolják őket: elvhű humanistákként, akik ellenálltak a fasiszta zsarnokságnak. Mégis, a kijelentés: "Össze fognak zúzni. Nagy-Britannia mindig győzedelmeskedik", ami egy másik napirendet, egy nagyobb tervet sugall.

A Kommunista-Kapitalista Internacionálé központja a londoni Cityben van. A Bank of England finanszírozta a náci háborús gépezetet, ahogyan a bolsevik forradalmat is. A bankárok szervezték meg a második világháborút, hogy elpusztítsák Európa nagy nemzetállamait, és kiirtják az új nemzedék krémjét. A szovjetek például 15 000 lengyel tisztet mészároltak le a katyni erdőben, pedig a lengyelek segíthettek volna ellenállni a náci támadásnak.

Canaris illuminátus volt vagy illuminátus dublőr? Nyilvánvalóan meg akarta buktatni Hitlert és idő előtt véget akart vetni a háborúnak, de a szövetségesek ragaszkodtak a "feltétel nélküli megadáshoz", azaz a maximális mészárláshoz. Nem maradhattak nacionalista erők. A német hadseregnek nem volt más választása, mint a végsőkig harcolni.

Én a második világháborút nem tekintem "a jó háborúnak". A gazdagság és a hatalom koncentrálására, valamint az emberiség lealacsonyítására és demoralizálására volt kitalálva. Mindkét fél kimondhatatlan kegyetlenségeket követett el.

A két nagy háborút és a lehetséges harmadikat az Illuminátusok egyvilági diktatúrájának és agykontrolljának megvalósítására tervezték.

 

 

Az emberiség egy több generációs ördögi összeesküvés fogságában van, és túlságosan megbabonázza a szex és a pénz ahhoz, hogy ezt észrevegye.

Jelenleg minden jel arra mutat, hogy a Rothschild Nagy-Britanniának VÉGE VAN.
A forrást soha nem tartottam meg, de egy hónapja olvastam a neten, hogy Putyin kijelentette, hogy ha "a nyugat" teljes körű háborút kényszerít ki, London lesz az első hely, amit Oroszország elpusztít. Nem a Pentagont, nem más helyet, hanem Londont, a nyugati gonoszság központját, a Rothschild-összeesküvés sátáni legfőbb irodáját. Putyin tudja, hogy a most már nem is olyan erős amerikai hadsereg csak Rothschild térdkalapács.
Vegyük észre azt is, hogy Ezúttal azokat a pénzes fiúkat becsapták, mivel az Oroszország elleni lopásuk és banki szankciójuk miatt a rubel gyorsan bumeránggggá vált a cabal pénzhatalmával szemben. Putyin nagyon jól ismeri a taktikájukat, és úgy tűnik, hogy MINDIG két-három lépéssel a gonosz gazemberek előtt jár. Jelenleg az ő nemzete ISTEN büntetése legalábbis "a nyugat" ellen, a világ legtöbb más nemzete a tisztességes kereskedelmi megállapodások miatt gyorsan Oroszország és Kína felé gravitál.

Megint Nagy-Britannia, az egész "nyugatnak" VÉGE, mint világhatalomnak. A büszkeség arroganciájának és kapzsiságának oka, megromlott.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilaghaborukat-megrendezik

Ukrajna demilitarizálása nem érhető el a jelenlegi erőbevetéssel – tudósítás

 

Washington, London, Brüsszel, 2022. augusztus 23. kedd (MB)

Az orosz vezetés kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy Ukrajnával kapcsolatban kitűzött hármas célja, a nácitlanítás, a demilitarizálás és Ukrajna semlegessége nem érhető el az eddigi erőbevetéssel, mert Ukrajna ellentámadásba lendült, a NATO már nem csak Ukrajna védelmére ad fegyvert Kijevnek, hanem orosz területek elleni támadásra is – jelentette kedden a Magyar Békekör tudósítója.

Ahhoz, hogy elérje fő célját, a kijevi fegyverletételt, az orosz vezetésnek az eddigieknél hatékonyabb eszközöket kell igénybe vennie. Nem utolsó sorban azért, mert sem az ukrán hadsereg, sem az ukrán lakosság nem fordult szembe a Zelenszkij nevével fémjelzett hatalommal.

A történtek miatt az orosz katonai intervenció eszkalálásával lehet számolni, így az ukrán döntéshozatali központokra mérendő csapással, mint azt augusztus 17-én egy krími vezető is sürgette. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2022/08/17/nato-akciok-oroszorszag-ellen/)

A jelzett hármas cél elérését a következő tények akadályozzák: a NATO és vezető hatalma úgy döntött, hogy Ukrajna nyugati érdekszférában tartásáért minden katonai, politikai és anyagi támogatást megad Zelenszkijnek. Ezt bizonyítja, hogy négy nyugati hatalom, az USA, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország legfelső vezetői Londonban hétfőn közös nyilatkozatban biztosították Kijevet „további megingathatatlan támogatásukról”. Boris Johnson, Joe Biden, Emmanule Macron és Olaf Scholtz közös nyilatkozata egyértelművé teszi, hogy a NATO Ukrajnával vívatja háborúját Oroszország ellen, és attól sem riad vissza, hogy Ukrajnát kivéreztesse. (Tekintettel arra, hogy Oroszország testvérnépnek tekinti az ukránt, ezt nem fogja hagyni.) Ukrajna nyugati befolyás alatt tartására utal továbbá az Európai Unió terve, miszerint az Ukrajnával szomszédos kelet-európai országokban katonai kiképzésben és ellátásban részesíti az ukrán fegyveres erőket. Az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Josep Borrell által előterjesztett kezdeményezés az EU államok védelmi minisztereinek Prágában tartandó következő tanácskozásának napirendjén szerepel.

Az orosz külügyi szóvivő, Maria Zaharova a következőket mondta az EU kezdeményezéséről: „Nevezzük nevén a dolgot! Az Európai Unió táborokat létesít a kijevi rezsim terroristáinak és náci harcosainak kiképzésére. Az európaiak száz évvel ezelőtt sem értették meg rögtön, mi a fasizmus. Amikor pedig megértették, már túl késő volt”.

A NATO Kijev melletti kiállásába illeszkedik a „Kijevi kezdeményezés” néven ismertté vált biztonságpolitikai terv, mely Magyarországot is érinti. Az Ukrajnára, Lengyelországra, Romániára, Szlovákiára, Észtországra, Lettországra, Litvániára és Magyarországra kiterjedő kezdeményezés célja a katonai együttműködés megerősítése a térségben. Vagyis a NATO nyílt szervezeti együttműködésre lép Ukrajnával kelet-európai tagállamainak révén.

A Nyugat eddigi katonai szerepvállalásán is túlmenő lépések semmi kétséget sem hagynak a felől, hogy az ukrajnai béke-megállapodás, és a kelet-nyugati kiegyezés mindaddig ábránd marad, amíg megfelelő katonai erővel ki nem kényszerítik.

A Békekör tudósítója ezért úgy látja, hogy az ukrajnai orosz katonai művelet új szakaszába fog lépni.

Az amerikai külügyminisztérium hétfőn felszólította az Ukrajnában tartózkodó amerikai állampolgárokat, hogy azonnal hagyják el Ukrajnát, és utazásukhoz válasszanak biztonságos földi közlekedési eszközöket. Washington az orosz-ukrán határ mentén kialakult veszélyes és előre nem látható helyzettel indokolta felszólítását.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2022/08/19/moszkva-az-usa-az-ukrajnai-konfliktusban-erintett-felle-kezd-valni/

Kiadta: Magyar Békekör