2021. május 2., vasárnap

Közösség és országok összefogása! Nemet mondunk!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Elérkezett a pillanat, amikor bátornak kell lennünk. Fel kell számolni az egészségügyi előírásokat, az oltásokat, amelyek nem biztonságosak és az egyre zsarnokibb kormányokat.

Az emberek döntik el, hogy ragaszkodnak-e foggal-körömmel szabadságjogaikhoz, vagy vakon követnek a korrupt kormányzati tisztviselők és a profitéhes nagyvállalatok által kiadott bármilyen utasítást.

Összefogunk, hogy kitartsunk, és hogy követeljük egyéni jogaink és egészségügyi szabadságunk mindenkori védelmét.

A témákkal kapcsolatos videóink az Alcyon Plejádok csatornáján az alábbi oldalon tekinthetők meg:
https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok/

Covid- 19 járványkezelésről őszintén

 

A gyógyítás rosszabb, mint maga a betegség?

Dr John Lee patológus / University College of London / nyugdíjas, több mint 30 éves egészségügyi múlttal
A tavalyi évig úgy gondoltam, hogy demokráciában élünk, a tudósok szabadon gondolkozhatnak. Rá kellett döbbennem, hogy ez ma már nem így van. Miért kezdtem ezzel az egész vírus helyzettel foglalkozni? Az emberek úgy vélik, hogy a patológia halottakról szól, pedig ez nem igaz. Orvos vagyok, aki arra esküdött fel, hogy „Ne árts!” Ha bármit csinálsz, biztosnak kell abban lenned, hogy a végeredmény nem lehet rosszabb, mintha nem csinálnál semmit. Orvos ezen elv nélkül nem élhet, ez a kulcs a zárba. De valójában mi is történt? Tavaly a kormány bármilyen kockázatértékelés nélkül előírta az orvosoknak, hogy mit kell tenni, milyen kezelést kell adni a Covid-19 betegség esetében. Az első reakció az emberek és a tudósok körében is a pánik volt. Elterjedt a hír, hogy a betegség, amely Kínából érkezik, nagyon fertőző. Minden információ a kormányoktól érkezett, nem volt ellenőrzési lehetőség.

A BETEGSÉG
Ha egy rettenetes járvány sújt le bárhol, halottak fekszenek az utcán, idősek, fiatalok, gyerekek halnak meg tömegével. A Covid esetében erről szó sincs. A média közzétette, hogy emberek milliói halnak meg, a WHO 3,5 %-os halálozási rátát jósolt. Ez egy túlzott becslés volt, mára már köztudott. Ha egy járvány elkezdődik, lehet nagyon sok súlyos beteget látni, de ez nem jelenti azt, hogy a járvány terjedésekor is ugyanazok maradnak a számok. Az Egyesült Királyságban az átlagéletkor 81 év. A Covid-19 a 82 éven felüliek között szedi nagyobb számban áldozatait, azon idősek között akik más egyéb betegséggel is rendelkeznek. Az idősek egyébként is fogékonyabbak bármilyen betegségre, legyen az sérülés, szívbetegség, daganat… A világban mindenhol keringenek vírusok. Az emberek találkoznak velük és immunrendszerük segítségével kezelni, ártalmatlanítani tudják azokat. Az idős embereknek az immunrendszer gyengesége miatt sokszor ez nem lehetséges megoldás. A covid elleni hosszú távú immunitást a T sejtek biztosítják. A T sejtes immunitás kimutatása sokkal nehezebb, mint a többi, használt megoldás. Mindezek ellenére tavaly készítettek egy tanulmányt. A vizsgált emberek 40 – 60 %-ának volt T sejtes immunitása. Ez egy nagyon magas szám.
A járvány alatt hányszor hallottuk, hogy az egészségügyi szolgálat az összeomlás szélén áll, védekezni kell. Mára már világossá vált, hogy a kormány a félelmet használta fel arra, hogy intézkedéseket vezessen be, amelyeket a járványhelyzet nem indokolt. Hányszor hallottuk – összeomlás szélén áll az egészségügy. Ez egy sokkoló fordulat, de nem jelent mást, mint hogy télen a kórházaknak sok a munkájuk. A fordulat viszont félelmet kelt. Az emberek meg akarják akadályozni, hogy összeomoljon az egészségügyi ellátás. Ennek érdekében elfogadnak szabályokat. Mindig csak horrorjeleneteket lehetett a kórházakból látni. Olyat soha, hogy bárki is jól van, gond nélkül gyógyult.

DIAGNÓZIS

Ha nem látom az ellenséget, nem tudom, hogy hol van, milyen, mit tud és mikor tűnik el. A Covid nem egy konkrét klinikailag diagnosztizált betegség. Magában foglal sok tünetet, amelyek más betegségek megjelöléseként váltak ismertté. Diagnosztizálni is emiatt teszttel lehet. De ennek a tesztnek nagyon pontosnak kellene lennie. Sajnos a helyzet nem ez. Ugyanakkor bevezették a lezárásokat annak a jegyében, hogy egészséges emberek is tünet mentesen terjeszthetik a vírust. Így korábban soha nem kezeltek járványokat. Teljes társadalmakat zártak be, ugyanakkor a tünetmentes terjesztésnek az elképzelése nagyon gyenge lábakon áll. Gondoljunk abba is bele, hogy mennyi álpozitív eredményt hozó teszt is van! A Covid előtti érában, ha bárkinek ellenanyag volt a szervezetében egy betegség ellen, azt jelentette, hogy már megfertőződött, meggyógyult és egészséges. Nem is kapja el a betegséget. Most a Covid érában azt mondjuk ezekre az emberekre, hogy terjesztik a betegséget. Ez a tudomány teljes feje tetejére állítása! Pozitív eredményt kapunk a betegség leküzdése után és ezeket az embereket veszélyforrásként kezeljük.

VIZSGÁLAT
Az emberek nem gondolkoznak. Megkérdezték tőlük, hányan haltak meg Covid-ban. 10 % volt az átlag válasz. Gondoljunk bele! Ez azt jelentené, hogy az Egyesült Királyságban 6.6 millió ember halt meg Covidban! Ilyen számok soha sehol nem voltak. A tavalyi évben az országban 80 ezer többlethalálozás történt. De azt is meg kell vizsgálni, hogy ez hogyan következhetett be. Évente átlagban 550000 ember hal meg az országban. A többlethalálozás nagy része annak köszönhető, hogy az ország be volt zárva, az emberek nem kaptak egészségügyi ellátást, kezeléseket. Másik ok, hogy hosszú évek óta nem volt olyan vírus, amely az idősek körében pusztított volna. Rengeteg idős jóval a 81 éves átlagéletkor fölött járt, amikor most ez a vírus a halálát okozta.
Az emberek nem értik a számokat. Nem mond nekik semmit a fertőzési arány, az esetszám, a halottak száma. Nem tudják kezelni, hogy mit jelent az információ, 10 ember halt ma meg, 500 ember halt ma meg. Nem tudják hova tenni ezeket a számokat, semmihez nem csatolhatók. Tudniuk kellene, hogy naponta 1500 ember hal meg átlagban az országban. Ugyanakkor a politika azt sugallta, hogy lépni kell, mivel ezek nagyon magas számok, intézkedéseket kell bevezetni, többek között lezárásokat, mert ezzel lehet megállítani a járványt. A világon bárhol nézzük meg a járványgörbét! Azt látjuk, hogy a görbe már lefutó ágban volt, amikor a lezárásokat bevezették! Kockázat / haszon értékelés sem történt. Lezárták az országot, nem törődve azzal az óriási veszteséggel, amelyet ez a gazdaságnak, a vállalkozásoknak, az embereknek jelentett. Soha nem vizsgálták meg, hogy hány ember életét mentették meg a lezárásokkal. Beszélni kell arról is, hogy az egyéb egészségügyi problémák, amelyek jelentkeztek ezen időszak alatt, sokkal több betegséget generáltak, mint maga a Covid. Azt mondják, hogy 127000 ember halt meg covidban. Ez játék a számokkal. Eddig is voltak járványok minden télen. Voltak áldozatai a járványnak, de mindig csak egy járványcsúcsról beszéltünk. Most pedig összevonjuk a járványcsúcsokat. Tavaly márciustól volt egy járványcsúcs, amely hozzá lett csapva a számokban a decemberben kezdődő járványhoz, amely hónapokon át tartott. Két tél járványszámai kerülnek összeadásra. Ez nem szokás. Viszont a szám jó magas. Az emberek a számok hallatán tovább rettegnek, mivel a kormány bebizonyítja, hogy a vírus súlyos helyzetet teremt. Ami további érdekesség a helyzet kezelésével kapcsolatban a nagy sietség. Nincsenek tudományos eredmények, mondhatjuk, hogy a tudomány tanácstalan, mégis intézkedéseket vezetünk be a tudomány nevében. Ugyanakkor ezek veszélyesek lehetnek az emberek számára. A tudományos testület meghozta a számokat arról, hogy mi várható legrosszabb esetben pl. a halálozások számát illetően. Ezek után a politika döntött a komoly korlátozásokról. De gondoljunk bele, hogy életünk során mikor kalkulálunk a legrosszabb lehetőséggel?

Ha így lenne, autót sem vezetnénk, mert balesetben meghalhatunk. Nem ülnénk repülőre, mert az lezuhanhat stb. Így nem lehet élni. A politikát maximális felelősség terheli azért, hogy rengeteg idős ember halt meg. Egész életükben fizették az adókat, TB járulékot és most, amikor szükségük lett volna az orvosi ellátásra, nem kapták meg. Sokan az otthonukban haltak meg. Az idősek után meg kell említenem, hogy elfogadhatatlan, ahogy a gyerekekkel bántunk, bánunk. A járvány alatt a gyerekeket arra kényszerítettük, hogy teljesen abnormális életet éljenek. Egy olyan betegség esetében, amely őket egyáltalán nem érinti. Megszakadtak a normális társadalmi kapcsolataik, társaiktól elszigetelődtek. Elmondhatom, hogy az egészségügyi ellátás megbukott.
A járvány alatt bevezették a lezárásokat, a maszkviselést, a távolságtartást. A távolság 2 méter, a távolság 1,5 méter, vagy 1 méter. Minden országban más. Magyarázat is született, hogy a víruscseppek, hogy terjednek a levegőben, hogyan hullanak a földre 2 méteren belül. Kitalált történet. Az emberek nem is értik, hogy hogyan terjed a vírus, milyen parányi. Egy lélegzéssel 10 millió vírusrészecskét is kilélegezhetünk. Gondoljunk bele ebbe a számba! Nano méretű részecskékről beszélünk. Nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy a távolságtartásnak, a maszknak bármilyen hatása is lenne a járvány terjedésének megakadályozásában. Tudományos kutatásokra a kormányok óriási összegeket fordítottak, ugyanakkor az eredmények nem mutatják ezen összegek megtérülését. Valahogy mindig olyan javaslat született a tudomány részéről, amely semmivel nem igazolható a későbbiekben. A tudományos világban a nagy sietségre hivatkozva felfüggesztették a peer review készítését. Ha egy tudós bármit is megállapított, azt senki más nem vizsgálhatta meg, hogy valós-e, használható-e. A tudományos munkák minősége ilyen formán ugyancsak megkérdőjelezhető. Orvosi pályafutásom során folyamatosan azt hallottam, hogy nincs keret bárminek is a finanszírozására. Most pedig mi is történik? Az egészségügyi ellátás keretéből teljesen nevetséges dolgokat finanszíroznak. 12 milliárd fontot talált hirtelen a kormányzat egy nyomkövető rendszer kifejlesztésére. Első perctől világos az, hogy ezzel nem lehet ellenőrizni a vírust. Ez a vírus nem csak a kontaktokon keresztül terjed. Ez nem ebola pl, amely a másik személy megérintésével átadható. A vírus száll a levegőben. Most pedig az mondják, hogy 100 milliárd fontot találtak arra, hogy az egész lakosságot hetente kétszer teszteljük le. Nincs rá szükség. Sokan már be is vannak oltva. Az is félrevezető információ volt, hogy az emberek védtelenek ezen vírussal szemben. Világosan kell látni, hogy Európában 6 megbetegedésből egyet már régóta a koronavírus okoz. Az embereknek már volt immunitása a betegség kivédésére. Felmerülhet hogy Ázsiában miért működik a víruskövetési rendszer. Feltételezhető, hogy ott a lakosság más immunitási szintről indult a vírussal kapcsolatban.

PATOLÓGIA

A járvány elején a kormányzat egy külön részleget hozott létre, amely feladata annak kidolgozása volt, hogyan manipulálják az embereket annak érdekében, hogy megtegyék azt, amit a kormányzat mond. Ennek a legfontosabb eleme a félelemkeltés, folyamatosan rettegésben tartani az embereket a médián keresztül. A bezárásnak az egyetlen oka az volt, hogy teljen az idő, amely alatt elkészülnek az oltóanyagok. Készen áll az oltóanyag. Az Egyesült Királyság a világ legsikeresebb oltási programját hajtja végre. Minden veszélyeztetett csoport védve van. Most pedig mégis hallani olyan hangokat, hogy tán mégsem olyan jó a védelem a covid ellen. Tán mégis fenn kellene még ezeket a lezárásokat, bezárásokat tartani. Ez teljességgel érthetetlen. Az embereket továbbra is félelemben tartják. Jönnek a különféle mutánsok. Semmi tudományos alapja nincsen a félelmet keltő információknak. Mit akarnak ezzel elérni? Hogy a fiatalok is oltassák magukat tömegével? Egyértelmű, hogy a kormány továbbra is manipulálni akarja a tömegeket annak érdekében, hogy mindenki a kormányt kövesse. Ez nem egy etikus módja annak, hogy hogyan bánunk a lakossággal. Gondolhatjuk azt is, hogy a kormány fél megszűntetni a korlátozásokat. Félnek, hogy leszakad az ég. De az ég nem fog leszakadni. Készen van az oltás. Az embereknek maguknak kellene eldönteni, hogy akarnak-e maszkot, akarnak-e távolságtartást, bezárást. Elgondolkoztató, hogy a világ összes fejlett országában a kormányok ugyanazt a választ adták a járványkezelésre. Ha a világ összes országa is ugyanazt tenné a járványkezeléssel kapcsolatban, az nem azt jelenti, hogy az a helyes út. Most az a kormányok célja, hogy nulla legyen a covid esetek száma. Már most meg lehet mondani, hogy ez egy soha el nem érhető célkitűzés. Eddig a világon egyetlen vírust lehetett felszámolni, a himlő vírusát. De a covid nem egy olyan betegség, amelynek vírusát ilyen módon el lehetne tüntetni a világból. Változatos tünetei, levegőben való terjedése, állatokban való terjedése ezt teljességgel lehetetlenné teszi.
PROGNÓZIS
A kormány most egy olyan célt tűzött ki, amely elérhetetlen – a nulla covid eset világot. Nincsen szükség a heti két alkalommal való tesztelésekre. Jó lenne, ha a kormány már észrevenné, hogy odakint süt a nap és le kell zárni egy időszakot. Mi a tanulság? A jövőben nem lehet az, hogy emberek egy nagyon szűk csoportja adhasson csak tanácsot. Nem fordulhat elő, hogy másokat teljes mértékben elhallgattassanak. Orvosként nagyon csodálkozom, hogy mennyire kevés ember emelte fel a szavát a járvány kezelésével kapcsolatban, az okozott károkkal kapcsolatban. Csak egy narratíva lehetséges, senki nem beszél, félti az állását. Ami itt folyik, ez nem a jó tudomány, nem a jó orvoslás, nem a jó kezelése a dolgoknak. Ha racionálisan kezelték volna a helyzetet az országok, nem alakult volna ki tömeghisztéria. A tudósok nem szolgálhatják a politikát. Jó lenne, ha jövőben az emberek tudni akarnák, hogy mi a valóság és nem elfogadnák automatikusan, amit mondanak nekik




Ha Szerencséd Van nem lettél megbélyegezve!

Oltási Sérültek Csoportja: https://www.minds.com/groups/profile/1233806285752184832/feed