2021. november 2., kedd

Amit látsz, fele se annak, ami létezik

Video tematika: -Jelenlegi helyzet és munkaügy -Illuminati családok -Jóslatok -Teremtés -Csillagmag vs Fénymunkás -Fehér Testvériség

Ezrek számolnak be kóros daganatok kialakulásáról a COVID-oltásokat követően

 

A COVID vakcinák rákkeltő hatásáról nincsenek tanulmányok, ahogy a legtöbb gyermekkori oltóanyagról sincsenek tanulmányok, amelyek a rákra gyakorolt hatásukat vizsgálnák.

Egy 63 éves, korábban egészséges michigani férfinál hét centiméteres daganatos kinövés alakult ki, miután megkapta a Johnson & Johnson/Janssen COVID-19 elleni oltását, ami légzési elégtelenséget és életveszélyes kardiogén sokkot okozott, amikor a szíve nem tudott elég vért pumpálni a létfontosságú szerveihez.

Egy nappal a J&J oltás beadását követően a férfinál "kezelhetetlen hányinger", hányás, légszomj, vizes hasmenés, hidegrázás, izzadás és erős mellkasi fájdalom alakult ki, bár a COVID oltás beadását megelőzően nem voltak tünetei, és nem volt jelentős kórtörténete, a "Johnson and Johnson COVID-19 Vaccination Triggering Pheochromocytoma Multisystem Crisis" című, nemrég közzétett esetjelentés szerint.

A pontiac-i St. Joseph Mercy Oakland Kórházban a férfinak tartósan magas láza, légzési elégtelensége, alacsony vérkeringése és kardiomiopátiája - a szívizom betegsége - volt.

Ultrahanggal egy közel három hüvelykes, nem rákos tömeget fedeztek fel a jobb mellékvesében (amely a vese tetején helyezkedik el), és a vizsgálatok megerősítették a feokromocitóma diagnózisát - a nem rákos daganat egy ritka típusa, amely hormonokat szabadít fel, amelyek a Mayo Clinic szerint magas vérnyomást, fejfájást, izzadást és pánikroham tüneteit okozhatják, és más testrendszerek súlyos vagy életveszélyes károsodásához vezethetnek, ha nem távolítják el műtéti úton.

Több ezer jelentés

Több ezer hasonló esetről számoltak be. A VigiAccess, az Egészségügyi Világszervezet adatbázisa, amely a COVID-19 vakcina mellékhatásait gyűjti, jelenleg 3709 "daganatos" vagy új daganatos esetet jelent, amelyek között emlő-, tüdő- és agyrák, valamint számos nem rákos daganatos daganat is szerepel a COVID vakcinázást követően.

Az Egyesült Királyságban a Yellow Card nemkívánatos eseményeket bejelentő rendszer 731 daganatos megbetegedésről szóló jelentést rögzített (ebből 454 az AstraZeneca által gyártott brit COVID vakcinával, 248 pedig a Pfizer/BioNTech oltással kapcsolatban).

Elefánt a porcelánboltban

Ezek a jelentések nem tartalmaznak leírást az eseményekről, de az amerikai Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) több száz részletesebb jelentést tartalmaz, amelyekben agydaganatok, mellrák, szájdaganatok, bőrdaganatok és vastagbélrák hirtelen megjelenését írják le a COVID oltást követően.

Vannak beszámolók a tumormarkerek növekedéséről, a korábban ártalmatlan rák hirtelen rosszabbodásáról és olyan esetekről, amikor a beteg állapota gyorsan romlott és meghalt. Az orvosok leírják, hogy a COVID oltás után a tumorok "felrobbantak" és gyorsan megnőttek, és a betegség hirtelen súlyosbodott. Vannak beszámolók daganatok kifekélyesedéséről és új tünetek megjelenéséről, vagy régi rákos megbetegedések váratlan áttétképződéséről. A rákos betegek leírják, hogy az oltások után "minden lefelé ment", és az orvosok azt találgatják, hogy az oltás károsította-e az immunrendszert, így a rák ilyen gyors pusztuláshoz vezethetett. Az egyik beszámolóban, amely egy nő rákos megbetegedésének hirtelen hanyatlásáról szólt, egy orvos megjegyezte, hogy "az elefánt a szobában az oltóanyag volt".

A COVID elleni vakcinázással kapcsolatos VAERS-jelentésekből a következő példák szerepelnek:

Egy 21 éves floridai, akinél éjszakai izzadás, köhögés és láz jelentkezett, miután megkapta a második Pfizer COVID-19 oltást, és akut leukémiát diagnosztizáltak nála.

Egy 26 éves nő nem jelent meg az éjszakai műszakban, négy nappal azután, hogy márciusban megkapta a Pfizer oltást. Családja szív- és tüdőleállásban találta meg. A boncolás agyvérzést mutatott ki, és "agydaganat gyanúját", a VAERS-jelentést benyújtó orvos szerint.

Egy 60 éves pennsylvaniai férfi két csomót vett észre a nyakán azon a napon, amikor májusban megkapta a Pfizer kísérleti vakcinájának első adagját. A második injekció beadása után másnap kórházba került, ahol lezuhant a hemoglobinszintje, és végül limfómát diagnosztizáltak nála, miután agydaganatot fedeztek fel nála. Júliusra hét daganatot fedeztek fel az agyában, egyet a jobb szemében, és "számos" tumort a testében. Augusztus 19-én halt meg.

Egy 46 éves kaliforniai férfi azon a napon kezdett tüneteket tapasztalni, amikor megkapta a Moderna második adagját, és nem sokkal később agresszív glioblasztómát (agydaganatot) diagnosztizáltak nála.

Egy 22 éves fiatalembernél, aki májusban és júniusban kapta meg a Pfizer COVID-19 injekcióját, szeptember elején hererákot diagnosztizáltak.

Egy 29 éves diák, akit "az egészség és a fittség mintaképeként" jellemeztek, és aki nem akarta a COVID-19 vakcinát, de "megfélemlítették, megfenyegették és kényszerítették, hogy beadassa", hogy iskolába járhasson. Április 30-án kapta meg a Johnson & Johnson oltását, és az injekció beadását követő 24 órán belül gyorsan fellépő fáradtságot, testfájdalmakat, izomfájdalmat, szeszélyes szívverést, véraláfutásokat, mellkasi fájdalmat és légzési nehézségeket tapasztalt, majd ezt követően agyalapi mirigy agydaganatot, újonnan fellépő szívzörejt, pajzsmirigybetegséget diagnosztizáltak nála, és öt hónapra leállt a menstruációja.

Egy 27 éves, korábban petefészekrákos beteg lett 24 órával a Pfizer COVID-19 injekció második adagjának beadását követően. Éles fájdalom jelentkezett a vállában, puffadás és gyakori vizelés; a vizsgálatok 13 centiméteres daganatot mutattak ki a bal petefészkében, ami sürgősségi műtétet igényelt. A VAERS-jelentés szerint: "A beteg azt állította, hogy nem hiszi, hogy a vakcina rákot okozott neki, de úgy véli, hogy hatással volt a hormonjaira, különösen az ösztrogénre, ami a daganat exponenciális növekedését okozta... Kérjük, vizsgálja meg a vakcina okozta hormonális változásokat. Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevette."
"Apám állapota gyorsan romlott, és 21.3.18-án meghalt. Aznap, amikor megkapta az oltást, közvetlenül előtte fát vontatott, havat lapátolt, és normális életet élt, jól érezte magát" - számolt be egy 70 éves michigani férfi lánya, akinek a májrákja "egy évig stabil volt ... Az oltás utáni napon alig tudott felkelni az ágyból, annyira gyenge volt, míg végül 16 nappal később meghalt".

Egy 61 éves texasi férfinál légszomj lépett fel a Moderna injekciót követően. Szívburokgyulladást diagnosztizáltak nála. A belső vérzés forrásának meghatározására végzett műtét során "a sebész egy gombának tűnő masszát vett észre a szívén" - olvasható a VAERS jelentésében. A beteg felesége megjegyezte: "Az orvosok ezt nagyon szokatlannak találják. A férjem ezt megelőzően nagyon egészséges volt, tünetmentes. Okozhatta ezt a vakcina?".

Egy 35 éves terhes nő, akit március 6-án oltottak be a Pfizer kísérleti mRNS COVID-19 injekciójának második adagjával, június 12-én, a terhesség 33. hetében halva született gyermeket hozott világra. A csecsemő rosszul alakult, a feje megnagyobbodott, és a genetikai vizsgálat kimutatta, hogy a PTEN-Hamartoma tumor szindróma nevű ritka genetikai szindrómában szenved, amely többféle rákos megbetegedésre hajlamosít.

'Nincs további információ'

Figyelemre méltó, hogy a legtöbb ilyen eset a következő kijelentésekkel zárul: "Nincs lehetőség utóvizsgálatra", vagy "További információ nem várható". A legtöbb esetben nem kerül sor vizsgálatra, beleértve a boncolást is. Abban a kivételes esetben, amikor boncolást végeznek, a vakcinával való kapcsolat gyakran "nem értékelhető".

"Három olyan embert láttam, akiknél az oltás után heteken belül hasnyálmirigyrák alakult ki" - mondta a LifeSiteNewsnak egy névtelenséget kérő orvos egy amerikai egyetemi városban. Látott olyan prosztatarákos esetet is, amely gyorsan agresszívvá vált, és olyan mellrákot, amely hirtelen olyan nagyra nőtt, hogy egy nő mellkasfalának negyedét kitöltötte. "Ezek annyira agresszívek, hogy kezelhetetlenek" - mondta. "Talán egy ilyen esetre emlékszem, ezek egyszer a kék holdban előforduló események", de hozzátette, hogy más orvosoktól is hallotta, hogy az utóbbi időben hasonló eseteket láttak.

Nincsenek tanulmányok

A COVID vakcinák rákkeltő hatásáról nincsenek tanulmányok, mint ahogy a legtöbb gyermekkori vakcina rákkeltő hatásáról sincsenek tanulmányok. Az mRNS-vakcinával kapcsolatos valamennyi kísérletet hat hónapos adatokkal hirtelen befejezték, és a "placebo" csoport is megkapta a vakcinát - így az olyan hosszú távú hatásokat, mint a rákos megbetegedések, lehetetlen lesz kimutatni, mivel nincs kontrollcsoport, amelyet vizsgálni lehetne.

A Pfizer, a Moderna és a Johnson& Johnson nem válaszolt az oltásaikat követően jelentett daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos kérdésekre, és nem szolgáltattak adatokat az állatkísérletekről vagy humán kísérletekről, amelyek bizonyítják, hogy új vakcináik nem indukálnak tumoros növekedést vagy nem befolyásolják a rákos megbetegedéseket.

Bár a VAERS-nek küldött jelentések nem erősítik meg a kapcsolatot egy vakcina és az azt követő esemény között, egy Harvard-Pilgrim tanulmány szerint a VAERS-nek csak egy százalékát jelentették azoknak az állapotoknak, amelyeket jelenteni kellett volna, vagyis az esetek túlnyomó többségét nem jelentették.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ezrek-szamolnak-be-koros-daganatok-kialakulasarol-a-covid-oltasokat-kovetoen

A beoltottak pandémiája

A beoltottak pandémiája - 188 országra vonatkozó világméretű adatok bizonyítják, hogy a legmagasabb Covid-19-es megbetegedési arányok a leginkább beoltott országokban vannak.

A 188 országra vonatkozó világméretű elemzés masszív globális összefüggést mutat a védőoltások és a Covid-19 magasabb megbetegedési aránya között, ami azt bizonyítja, hogy a világon jelenleg a beoltottak világjárványa zajlik.
MÓDSZER

A Johns Hopkins Egyetem "Our World in Data" webhelyéről származó adatokat elemezték a 247 millió Covid-19-es esetről a világjárvány kezdetétől 2021. október 31-ig, mind a 188 országra vonatkozóan, ahol adatokkal rendelkeznek mind az oltottak százalékos arányáról, mind az egymillió megerősített esetek kumulatív számáról.

Az eredmények az egymillió emberre jutó átlagos esetek és az oltottak százalékos aránya között a következőképpen alakultak.

Forrásadatok

Forrásadatok

Forrásadatok

KÖVETKEZTETÉS

A fentiek azt mutatják, hogy a megbetegedések előfordulása meglehetősen lineárisan növekszik a beoltottak arányával, a beoltott személyek további százalékos arányára vetítve 800 esetet egymillió főre vetítve.

A legalacsonyabb megbetegedési arányú nemzetek szinte kizárólag Afrikában találhatók, ahol a legalacsonyabb az oltási arány is.

Míg a legmagasabb megbetegedési arányú nemzeteknél a legmagasabb az oltási arány is.

Az október 31-ig rendelkezésre álló adatokból az a megkerülhetetlen következtetés vonható le, hogy a vakcinák növelik a megbetegedések számát. Ez nem egy nemzet néhány ezer esetének reprezentatív mintája. Ez egy teljes tanulmány az összes eddigi esetről minden jelentkező országban.

Az eredmények megvannak. Az oltási arány és az esetszámok között masszív pozitív korreláció van. Az oltások egyértelműen megnyitják az utat a vírus előtt.

Az olyan erősen beoltott nemzetekben, mint az Egyesült Királyság, a teljesen beoltott 30 év felettiek körében a megbetegedések aránya jelenleg csak 23-55%-kal magasabb, mint a be nem oltottak körében. A be nem oltottak körében azonban a megbetegedések aránya az oltott emberek általi fertőzés miatt emelkedett.

A média szerint a be nem oltottak fertőzik meg a beoltottakat. Ezek az adatok vitathatatlanul azt mutatják, hogy ez éppen fordítva van. Ez mostanra a beoltottak világjárványává vált.

Növelik a megbetegedések számát az oltatlanok körében - mert az ő immunrendszerüket károsítják a vakcinák. Ez az, amit a fenti, meglehetősen egyenes és nagyon meredek vonal kijelent.

Ha az Egyesült Királyságban nem lett volna védőoltás, akkor a számok most inkább az afrikai országokéhoz hasonlítanának, ahogy a fenti grafikon bal alsó részén látható.

Az egyik legegyértelműbb módja annak, hogy lássuk, hogy az oltottak megfertőzik az oltatlanokat, az az összehasonlítás, hogy Izraelben 71%-ban oltottak, míg Palesztinában 27%-ban oltottak.

A grafikon azt mutatja, hogy Izrael vezet Palesztinában az esetek számában, és a világ átlaga fölé húzza őket.

A 188 nemzetet vizsgáló világméretű elemzés masszív globális összefüggést mutat a védőoltások és a Covid-19 magasabb esetszámai között, ami azt bizonyítja, hogy a világ jelenleg a beoltottak világjárványát éli.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltottak-pandemiaja