A beoltottak pandémiája - 188 országra vonatkozó világméretű adatok bizonyítják, hogy a legmagasabb Covid-19-es megbetegedési arányok a leginkább beoltott országokban vannak.

A 188 országra vonatkozó világméretű elemzés masszív globális összefüggést mutat a védőoltások és a Covid-19 magasabb megbetegedési aránya között, ami azt bizonyítja, hogy a világon jelenleg a beoltottak világjárványa zajlik.
MÓDSZER

A Johns Hopkins Egyetem "Our World in Data" webhelyéről származó adatokat elemezték a 247 millió Covid-19-es esetről a világjárvány kezdetétől 2021. október 31-ig, mind a 188 országra vonatkozóan, ahol adatokkal rendelkeznek mind az oltottak százalékos arányáról, mind az egymillió megerősített esetek kumulatív számáról.

Az eredmények az egymillió emberre jutó átlagos esetek és az oltottak százalékos aránya között a következőképpen alakultak.

Forrásadatok

Forrásadatok

Forrásadatok

KÖVETKEZTETÉS

A fentiek azt mutatják, hogy a megbetegedések előfordulása meglehetősen lineárisan növekszik a beoltottak arányával, a beoltott személyek további százalékos arányára vetítve 800 esetet egymillió főre vetítve.

A legalacsonyabb megbetegedési arányú nemzetek szinte kizárólag Afrikában találhatók, ahol a legalacsonyabb az oltási arány is.

Míg a legmagasabb megbetegedési arányú nemzeteknél a legmagasabb az oltási arány is.

Az október 31-ig rendelkezésre álló adatokból az a megkerülhetetlen következtetés vonható le, hogy a vakcinák növelik a megbetegedések számát. Ez nem egy nemzet néhány ezer esetének reprezentatív mintája. Ez egy teljes tanulmány az összes eddigi esetről minden jelentkező országban.

Az eredmények megvannak. Az oltási arány és az esetszámok között masszív pozitív korreláció van. Az oltások egyértelműen megnyitják az utat a vírus előtt.

Az olyan erősen beoltott nemzetekben, mint az Egyesült Királyság, a teljesen beoltott 30 év felettiek körében a megbetegedések aránya jelenleg csak 23-55%-kal magasabb, mint a be nem oltottak körében. A be nem oltottak körében azonban a megbetegedések aránya az oltott emberek általi fertőzés miatt emelkedett.

A média szerint a be nem oltottak fertőzik meg a beoltottakat. Ezek az adatok vitathatatlanul azt mutatják, hogy ez éppen fordítva van. Ez mostanra a beoltottak világjárványává vált.

Növelik a megbetegedések számát az oltatlanok körében - mert az ő immunrendszerüket károsítják a vakcinák. Ez az, amit a fenti, meglehetősen egyenes és nagyon meredek vonal kijelent.

Ha az Egyesült Királyságban nem lett volna védőoltás, akkor a számok most inkább az afrikai országokéhoz hasonlítanának, ahogy a fenti grafikon bal alsó részén látható.

Az egyik legegyértelműbb módja annak, hogy lássuk, hogy az oltottak megfertőzik az oltatlanokat, az az összehasonlítás, hogy Izraelben 71%-ban oltottak, míg Palesztinában 27%-ban oltottak.

A grafikon azt mutatja, hogy Izrael vezet Palesztinában az esetek számában, és a világ átlaga fölé húzza őket.

A 188 nemzetet vizsgáló világméretű elemzés masszív globális összefüggést mutat a védőoltások és a Covid-19 magasabb esetszámai között, ami azt bizonyítja, hogy a világ jelenleg a beoltottak világjárványát éli.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltottak-pandemiaja