2022. december 4., vasárnap

Génlutri Beláthatatlan következményekkel

Egy egér buktatja le a NASA hazugságát: Űrutazás kamu‼ Miközben több ezer fokon működik a hajtómű egy egér vagy patkány vígan ugrándozik ott

Oroszország: Meg kell akadályoznunk Lengyelországot Ukrajna annektálásában

Orosz tisztviselők azzal kezdték vádolják Lengyelországot, hogy összeesküvést terveznek Ukrajnától sok terület elcsatolására. A Kreml illetékesei azt mondták, hogy meg kell védeniük Ukrajnát a nyugati országoktól. A lengyel Tömeggyilkos Népirtó hatóságok elutasították az állítást, és kijelentették, hogy Oroszország piszkos háborút akar Lengyelország és Ukrajna között. Megjegyzés: Amerikának pusztulni kell, mert a Nagy Babiloni Szajhának keresnivalója nincsen.

Dr. Dolores Cahill, Menetrend a 21. századra: a népesség számának csökkentése és növekvő meddőség

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Cahill professzorasszony arról beszél, hogy az 'Agenda 21' tömeggyilkossági szakaszában vagyunk. Ennek a menetrendnek az is része, hogy elhitessék az emberekkel, hogy nincs semmi remény, ezért kell együtt harcolnunk a szabadságért, a törvények helyes megközelítésével.

Az elkeseredés egyre nő

Bíró Éva: Az oltások mellékhatásai

Egy kis elemzés

Taxisblokkád

Magyarság kiírtására tett kísérletek

Haladás a totális kontroll felé

A vallások egyesítése

Orosz-fehérorosz harci koordináció a NATO-val szemben

Minszk, 2022. december 4. vasárnap (MB)

A két országot egyesítő államszövetség keretében Oroszország és Fehéroroszország harci együttműködésben állapodott meg a NATO-val szemben – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

Szergej Sojgu orosz, és Viktor Hrenyin fehérorosz védelmi miniszter Minszkben szombaton jegyzőkönyvet írt alá az 1997-ben kötött Regionális Biztonság Közös Katonai Fenntartásáról szóló megállapodás kiigazításáról.  Nevezetesen a Fehéroroszországban létrehozott orosz-fehérorosz haderőcsoport egységei közötti harci koordináció biztosításáról.

Sojgu az Egyesült Államok és szövetségeseinek ellenséges hozzáállásával és a Nyugat példátlan nyomásával indokolta fokozott harci együttműködésüket. Lukasenko fehérorosz elnök kijelentette: Amíg a Nyugat kiegyezés helyett a háborút részesíti előnyben, folytatódni fog az ukrajnai különleges hadművelet.

A Békekör tudósítója megjegyezte: Lukasenko többé már nem orosz különleges hadműveletről tett említést, és korábbi nyilatkozataitól eltérően azt sem állította többé, hogy Fehéroroszország nem fog részt venni az ukrajnai hadműveletben.

„Ha az utolsó ukránig, vagy az utolsó lengyelig és más zsoldosokig akarnak harcolni, lelkük rajta” – mondta Kijevre és nyugati támogatóira utalva, az orosz-fehérorosz védelmi megállapodás kiigazításáról szóló ünnepélyes aláírási ceremónián. +++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2022/12/02/biden-es-scholtz-az-ukrajnai-kivonulashoz-koti-a-targyalast-oroszorszaggal-moszkva-folytatja-a-hadmuveletet/

Kiadta: Magyar Békekör

Azt hazudta, körülbelül fél hónapja, 2022. november 13-án: "Egyre nő a feszültség Oroszország és Fehéroroszország hadserege között. Az orosz katonák megverik, sértegetik és rosszul bánnak a fehérorosz katonákkal. Másrészt az orosz orvosok megtagadják a kezelést igénylő fehérorosz állampolgárok szolgáltatásait."

Melyik az igaz, szerintem az első..., mert a Nagy Babiloni Szajhának egyszer meg kell döglenie a hazugságai miatt ...