2021. május 5., szerda

Az Evergreen-konténerhajó titkos tartalma, A termőföld megmérgezésének a terve

Letölthető verzió (a magyar felirat külön srt-ben):
https://disk.yandex.com/d/6HELKQrehczHUA

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/u6Xbhu8bmeEp/
https://www.mavigazetem.com.tr/
https://www.youtube.com/watch?v=8Z1eFrE66aM

Itt egy riogató cikk a metángázzal kapcsolatban:
https://index.hu/tudomany/til/2019/08/03/tenyleg_a_tehenfing_nyirja_ki_a_foldet/

A YouTube-on találtam egy ilyen hozzászólást is ezzel kapcsolatban:
„Why was there never a mention of sex trafficking that was also found on that ship?”

Több visszaélésre derült fény a járvánnyal kapcsolatban Ausztriában!

 Az EU-ban Ausztria az a második ország, ahol az emberek kételkednek a járványban. Hosszú hónapok óta az osztrákok szeretnék a pandémiát feloldani, azonban ezt az osztrák kormány nem engedi. Számos tüntetés és tiltakozás volt Bécsben, amely engedményekre kényszerítette a Kurz kormányt. Azonban az embereknek ennyi nem elég és továbbra is le szeretnék zárni a hamis járványt. Ennek kapcsán egyre több olyan tényező merül fel és kerül napvilágra, amely megerősíti a tényt, hogy nem volt járvány Ausztriában. A tiroli PCR-teszt botrány - egy ellentmondásos laboratóriumi társaságnak Tirol állampénzből millió dolláros üzletet ítélt oda pályázat nélkül, és nagyszámú tesztet is helytelenül értékelt - ezt az SPÖ szövetségi vezetője Christian Deutsch szerint a kötelességszegések és botrányok hosszú listája, ahogyan az ÖVP kezeli a koronapandémiát. Ugyan is az szivárgott ki a laboratóriumból, hogy több százezer tesztet meghamisítottak és ezzel sok hamis fertőzöttet regisztráltak. Tovább dagad a botrány a silány és rossz minőségű maszkok behozatala miatt, ugyan is ugyan olyan fertőzött maszkokat kaptak az osztrákok, mint a magyarok. Továbbá számon kérik a kormányt, hogy miért akar egy rossz minőségű oltóanyagra pénzt adni, amikor a botrány után nyilvánvaló, hogy erre nincs is szükség. Ha az osztrákoknál ilyen sok tesztet hamisítottak, akkor nem is volt járvány. Ha ott nem volt, akkor Magyarországon sem lehetett. Mi indokolta az oltást Magyarországon, ha a szomszédba nem volt járvány?

Forrás: https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20210505_OTS0108/deutsch-skandal-um-tiroler-pcr-tests-reiht-sich-in-lange-liste-von-fatalen-verfehlungen-im-oevp-corona-management-ein

Per lesz a covid-ból Nürnbergben! Ügyvédek és orvosok indítottak keresetet a Pfizer ellen is!

A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság elfogadta Izraeltől és több jogásztó és orvostól a nürnbergi törvénykönyv megsértése miatt indított pert köztük az izraeli kormány és a Pfizer részéről - a tárgyalás időpontja függőben van. A pert ügyvédek, orvosok és aggódó állampolgárok csoportja indította, akik élni akarnak azzal a demokratikus jogukkal, hogy "nem akarnak részt venni kísérleti orvosi kezelésben (COVID-vakcina), és emiatt nagy és súlyos nyomást érkezik az izraeli kormánytól". A politikától és a médiától elkövetett információk bombázásától, amely elképesztő - és (önként) példátlan - egyhangúsággal több mint egy éve szisztematikusan terjeszti a félelmet annak érdekében, hogy láthatja, mennyire szükség van ilyen perre. Az oltóanyag kifejlesztése átlagosan 6-8 év; az eddigi legrövidebb fejllesztés 4,5 év volt. A korona vakcinákat lényegesen kevesebb, mint egy év alatt fejlesztették ki. Az EU hatóságai csak a Biontech / Pfizer első jóváhagyott vakcináját adta ideiglenes jóváhagyásra egy évre, mert fontos információk hiányoznak. Ugyanez vonatkozik a többi jóváhagyásra is, amelyeket sietve toltak át. Az oltóanyaggyártók ragaszkodnak ahhoz, hogy mentesüljenek minden termékfelelősség alól. A most alkalmazott mRNS-technológia teljesen új terület - egy olyan oltási elv, amelyet az elmúlt 20 év intenzív kutatása ellenére a mellékhatások miatt soha nem hagytak rendszeresen jóvá. Most a hiányzó teszteket egy globális terepi kísérletben hajtják végre. Az egyik újonnan kifejlesztett vektoros oltóanyag súlyos kritika alatt áll, épp a kritikus orvosok által régen előre jelzett mellékhatások miatt. E vita kapcsán világossá válik, hogy a mellékhatásokat egyáltalán nem gyűjtik szisztematikusan. Az oltás - nem számít, mibe kerül (pénzben vagy életben)? Nem bizonyított az oltás kötelezettsége, legalábbis azok számára, akik jó fizikai állapotuk miatt fennáll annak a veszélye, hogy súlyos kúrával fertőződnek meg, ami végzetes lehet.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.285


Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen.  Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsenek csalással.

A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól.  A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították.  A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra.  Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

A hibás tesztek és a csalárd halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a „kísérleti” vakcina is sérti a genfi egyezmény 32. cikkét.  Az 1949. évi Genfi IV. Egyezmény 32. cikke értelmében „megcsonkítás és orvosi vagy tudományos kísérletek nem megengedettek egy védendő személy orvosi kezeléséhez”.  A 147. cikk szerint a védendő személyeken végzett biológiai kísérletek súlyosan megsértik az egyezményt.

A „kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 Nürnbergi-kódexet, melyek halálbüntetést szabnak azokra, akik megsértik ezeket a nemzetközi törvényeket.

A "vakcina" nem felel meg a következő öt követelménynek, hogy vakcinának lehessen tekinteni, és a  definíció szerint orvosi "kísérlet":

1. "Immunitást nyújt a vírussal szemben."

Ez egy „titkolt” génterápia, amely nem nyújt immunitást a Coviddal szemben, és azt állítják, hogy csökkenti a tüneteket, ám még a kettősen beoltott a betegek 60% -át is veszélyezteti, akiknek covid fertőzésben ER vagy ICU szükséges.

2. "Védi az oltottakat a vírustól."

Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltással még mindig képes elkapni és elterjeszteni a vírust.

3. "Csökkenti a vírusfertőzés okozta haláleseteket."

Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket.  Duplán oltottak is meghalnak Covidban.

4. "Csökkenti a vírus keringését."

Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

5. "Csökkenti a vírus terjedését."

Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus átterjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

A nürnbergi törvénykönyv  megsértése a következő:

Nürnbergi 1. sz. Kód: Az önkéntes hozzájárulás elengedhetetlen.

Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül.  Sok média, politikai és nem orvosi személy azt mondja az embereknek, hogy menjenek el az oltásra, az biztonságos, és nem nyújtanak információt a génterápia káros hatásairól vagy veszélyeiről.

Az országok lezárásokkal és fenyegetésekkel arra kényszerítik az embereket, hogy beoltassák magukat, és eltiltják őket a szabad társadalomban való részvételtől oltóanyag-útlevél vagy zöld bérlet alapján.  A korábbi nürnbergi perben még a média ellen is indítottak eljárást, és a tagokat halálra ítélték, mert a nyilvánosság előtt hazudtak az orvosokról és a nácikról, akiket bűnösnek találtak az emberiség elleni bűncselekményekben.

Nürnbergi 2. sz. Kód: más eszközökkel nem érhető el sikeres eredmény.

Amint azt a fentiekben felsoroltuk, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben.  Vannak más olyan orvosi kezelések, amelyek gyümölcsöző eredményeket hoznak a Covid ellen, mint például az ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink, mely az immunrendszert erősíti influenza és megfázás esetén.

Nürnbergi 3. sz. Kód: Állatkísérletek támasszák alá a vizsgálatokat és tudatni a betegség természettörténetének eredményeit.

Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberi kísérletekbe kezdett.  Az mRNS-kutatás során a Pfizer a BNT162b2 mRNS-t alkalmazta a rhesus makákómajmokkal végzett kísérleteken, majd a leírt tanulmány szerint az összes majomban tüdőgyulladás fejlődött ki, ám a kutatók alacsony kockázatnak tartották mindezt, merthogy ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves korúak.

Izrael a Pfizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelést, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-ának is beadják ezt a génterápiát.

E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül fejlesztette ki mRNS-jét a Covid ellen.

Nürnbergi 4. sz. Kód: Kerülje el az összes felesleges szenvedést és sérülést.

A kísérlet bevezetése óta a CDC VAERS jelentési rendszer alatti felsorolás szerint Amerikában több mint 4000 halálesetet és 50 000 oltási sérülést jelentettek.  Az EU-ban több mint 7000 halálesetet és 365 000 oltási sérülést jelentettek.  Ez szintén a kódex súlyos megsértése.

Nürnbergi 5. sz. Kód: Nem végezhető olyan kísérlet, amely halálos kimenetelű lehet, vagy maradandó károsodást okoz.

Lásd a 4. pontot, a tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérüléseket okoz.  Az mRNS-re vonatkozó korábbi kutatások számos olyan kockázatot is mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagytak a jelenlegi kísérleti gén-kísérlet során.

A Sars-Cov tüskefehérjékről végzett 2002-es tanulmány kimutatta, hogy ezek gyulladást, immunopatológiát, vérrögöket okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját.  Ez a kísérlet arra kényszeríti a testet, hogy előállítsa ezt a tüskefehérjét, mely átörökli a kockázatokat is, többek között a gyulladást, az immunpatológiát, a vérögképződést.

Nürnbergi 6. kód: A kockázatnak soha nem szabad meghaladnia a szükségeset. (a kísérlet nem okozhat nagyobb bajt, mint a betegség)

A Covid-19 helyreállási aránya 98-99%.  Az mRNS-génterápia vakcinás sérülései, halálozása és káros mellékhatásai messze meghaladják ezt a kockázatot.  A "szivárgó" vakcinák használatát az Egyesült Államok és az EU a mezőgazdaságban betiltotta a Marek Chicken-tanulmány miatt, amely kimutatta, hogy "forró vírusok" és változatok jelennek meg, ami még halálosabbá teszi a betegséget.  Mégis, ezt a CDC emberi felhasználásra figyelmen kívül hagyta, tudva teljes mértékben annak kockázatát, hogy a szivárgó oltások új halálosabb variánsokat jelentetnek.

(szivárgó vakcina - járvány alatti vakcinázás)

Nürnbergi 7. kód: A sérülés, a fogyatékosság vagy a halál elkerülésére megfelelő előkészületeket kell tenni.

Nem voltak előkészületek.  Ezt a génterápiát csak sürgősségi felhasználásra hagyták jóvá, kihagyta az állat- és emberkísérleteket, és a  félretájékoztatott nyilvánosságra kényszerítette.

Nürnbergi 8. sz. Kód: A kísérletet tudományosan képzett személyeknek kell elvégezniük.

Azok a politikusok, média és színészek, akik azt állítják, hogy ez egy biztonságos és hatékony oltás, nincsenek képesítve.  A propaganda nem orvostudomány.  Számos kiskereskedelmi egység, például a Walmart, az áthidaló oltóközpontok nem alkalmasak arra, hogy kísérleti orvosi génterápiákat végezzenek a tájékozatlan nyilvánosság számára.

Nürnbergi 9. sz. Kód: Minden alanynak meg kell adni azt a szabadságot, hogy bármikor befejezze a kísérletet.

A több mint 85 000 orvos, nővér, virológus, epidemiológus felháborodása ellenére a kísérlet nem fejeződik be.  Valójában egyre több kísérletet tesznek a törvények megváltoztatására az oltások betartásának kikényszerítése érdekében, a kötelező oltásokat kényszerítik, és félévente kísérleti "frissítési" újraoltásokat terveznek anélkül, hogy  megtudnák figyelni a kísérlet által már okozott halálesetek és sérülések számát .  Remélhetőleg ez az új nürnbergi tárgyalás véget vet ennek az emberiség elleni bűncselekménynek.

Nürnbergi 10. sz. Kód: A tudósnak  be kell fejeznie a kísérletet, ha annak  sérülés vagy halál a következménye.

A statisztikai jelentési adatok alapján egyértelmű, hogy ez a kísérlet halálhoz és sérüléshez vezet, ugyanakkor az összes politikus, gyógyszergyártó cég és úgynevezett szakértő nem tesz erőfeszítést annak megakadályozására, hogy ez a génterápiás kísérlet kárt ne okozzon a félretájékoztatott nyilvánosságban.

Mit tehet annak érdekében, hogy véget vessen ennek az emberiség elleni bűncselekménynek?  Ossza meg ezt az információt.  Tájékoztassa politikusait, a médiát, az orvosokat és a nővéreket arról, hogy ha részt vesznek ebben az emberiség elleni bűncselekményben, akkor ők is a Genfi Egyezmény és a Nürnbergi Törvénykönyv által meghatározott törvények hatálya alá tartoznak, és bíróság elé állíthatják őket, bűnösnek találhatják őket és halálra ítélhetik őket.  A jogi eljárások előrehaladnak, bizonyítékokat gyűjtöttek, és egyre nagyobb a szakértők tömege.

https://clubderklarenworte.de/5-monate-danach-sammelklage-ankundigung/

https://www.youtube.com/watch?v=wGmSVhzrOzI

NEM COVID Van Indiában, Hanem TÖMEGMÉSZÁRLÁS! 2 millió indiai halt éhen a lezárások alatt a lezárások MIATT, és további milliók fogják követni.

Itt is tudsz követni:

https://www.bitchute.com/channel/5RRUQKFEUx3F/

https://www.minds.com/antikommunistaantifasiszta/

Oltási Sérültek Csoportja: https://www.minds.com/groups/profile/1233806285752184832/feed

https://ugetube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta2

Részlet Dean Arnold könyvéből, amely leleplezi Gates-t és népességszabályozási törekvéseit Etiópiában és Afrikában.

 

2009. május 5-én Bill Gates összegyűjtötte a Nyugat leggazdagabb embereinek egy maroknyi csoportját, akik Manhattanben találkoztak, hogy megvitassák, mit tartanak a bolygót fenyegető legveszélyesebb, legkritikusabb fenyegetésnek.

A résztvevők között volt Warren Buffett, Ted Turner, Soros György és ifjabb David Rockefeller. Mit tartottak a világ legnagyobb fenyegetésének? Mindannyian 15 perces előadást tartottak a bolygót érintő legfőbb aggodalmaikról. "Gates nyomán egyetértettek abban, hogy a túlnépesedés a legfontosabb" - olvasható a londoni Sunday Times beszámolójában.

Gates, Rockefeller és Soros

Eközben az oligarchák munkatársainak azt mondták, hogy "biztonsági eligazítás" volt a találkozójuk oka. "Csak utólag értesültünk róla" - mondta Stacy Palmer, a Chronicle of Philanthropy szerkesztője. "Általában ezek az emberek szívesen beszélnek jó ügyekről, de ez most más - talán azért, mert nem akarják, hogy globális összeesküvésnek tekintsék őket"."

Gates találkozója nagy sikert aratott, mivel milliárdos barátai és az összes nagy alapítvány úgy döntött, hogy hozzájárulnak a Gates Alapítvány népességszabályozási törekvéseihez. Warren Buffett, aki akkoriban Gates mögött a második leggazdagabb volt, 31 milliárd dollárt csoportosított át vagyonából barátjának, Billnek. Gates 2011-ben a CNN-nek nyilatkozott: "Az előnyök [a vakcinák] a betegségek csökkentése és a népességnövekedés mérséklése szempontjából adottak". Egy 2010-es Ted Talkban azt mondta: "Ha igazán jó munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügyi ellátás, a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, akkor talán tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük [a népességszámot]".

Az ilyen idézetek sokakat riasztottak, hogy Gates vakcinák iránti megszállottsága mögött a népességcsökkentés baljós tervei húzódhatnak meg. Ez az aggodalom 2014-ben Kenyában realizálódott, amikor az ottani 3 millió nő tudtán kívül olyan oltásokat kapott a Gates által finanszírozott Egészségügyi Világszervezettől, amelyekbe titokban sterilizáló és fogamzásgátló szert kevertek. A WHO tagadta ezt, de 2017-ben a korábbi kenyai miniszterelnök, Raila Odinga az orvosok mögé állt: "Ma megerősíthetjük az országnak, hogy a katolikus egyháznak igaza volt".

Múlt heti cikkem rávilágított Gates kapcsolatára az eugenikus, náci szimpatizáns és fehér fajgyűlölő Margaret Sangerrel, a Planned Parenthood alapítójával, azáltal, hogy idősebb Bill Gates "a Planned Parenthood vezetője" volt, egy 2003-as Bill Moyersnek adott Bill Gates-interjú szerint. A héten megjelent második cikkem azt dokumentálja, hogy Gates Soros Györggyel együtt a Lucis Trust egyik fő adományozója, amely eredetileg Luciferről kapta a nevét.

Mi a helyzet a 2009-es találkozón részt vevő többi résztvevővel, például David Rockefellerrel? A Rockefeller Alapítvány támogatta Margaret Sanger korai éveiben. Egy kis kutatás a kenyai HCG vakcináról, amely sterilizálja a nőket, szintén a Rockefeller családot hozza felszínre. Lenyomoztam a Rockefeller Alapítvány 1968-as éves jelentését. Az 52. oldalon "a termékenység csökkentését célzó immunológiai módszerek, például vakcinák fejlesztésére" szólít fel. Az 1988-as éves jelentésük említi az Indiának adott nagy összegű támogatást "egy nagy termékenység elleni vakcinára a nők számára". Az 56. oldalon egy másik nagylelkű támogatás szerepel "egy lehetséges fogamzásgátló vakcina kutatására, amely béta-hCG szintetizált baktériumokon alapul" - mindössze néhány évvel az 1993-as mexikói, nicaraguai és Fülöp-szigeteki kísérletek előtt.

Nézzünk még egy tagot a híres 2009-es manhattani oligarchák találkozójáról - Ted Turnert. A CNN alapítója évtizedek óta aggódik a túlnépesedés miatt. 1996-ban az Audubon magazinnak azt mondta: "Mindannyian 5 milliárdan vagyunk ezen a kis Földön, akik az űrben úszkálunk, és túl sokan vagyunk". "Ha sokkal kisebb lenne a népességünk... 250-350 millió emberre tudnánk csökkenteni".

Turner vágyainak egy hatalmas, druidaszerű kőtáblákból álló emlékmű állít emléket, amely a georgiai Elbert megyében, a CNN székházától 30 percre lévő vidéki domb tetején található. Yoko Ono John Cage-dzsel közösen írt egy három tételből álló zenét e "Georgia kövek" tiszteletére, amelyek nyolc nyelven hirdetik a "Tíz útmutatót" a most a Földön élő milliárdnyi ember számára.

Az Első Útmutató vésett betűkkel írja: "Tartsd az emberiséget 500 millió alatt a természettel való örökös egyensúlyban."

Arra vonatkozóan nincsenek utasítások, hogyan lehet a mai több mint 7 milliárdról 500 millióra csökkenteni az emberiség számát, ami elgondolkodtat minket, hogy milyen terveket készítettek Turner, Gates, Rockefeller és a többiek a 2009-es titkos találkozójukon.

Georgia Guidestones

A titokzatos Georgia Guidestones feliratai szintén a világ népességének tömeges csökkenésére utalnak.

Az UNEP, az ENSZ Környezetvédelmi Programja idézett egy szakértőt a biológiai sokféleséget értékelő globális jelentésében: "A jelenlegi észak-amerikai anyagi életszínvonal mellett egy iparosodott világtársadalomra vonatkozó ésszerű becslés szerint 1 milliárd fő lenne. A takarékosabb európai életszínvonal mellett 2-3 milliárd lenne lehetséges".

Néhány magas rangú személyiség azonban arra szólított fel, hogy a világ vezetői szándékosan próbálják kiirtani a népesség nagy részét. Egy 1991-es ENSZ-kiadványban a világhírű oceanográfus, Jacques Cousteau azt mondta: "Szörnyű, hogy ezt kell mondanom: A világ népességét stabilizálni kell, és ehhez naponta 350 000 embert kell eltüntetnünk. Fülöp herceg, Erzsébet királynő királyi hitvese kijelentette, hogy a "népességrobbanást" úgy kívánja megoldani, hogy "különösen halálos vírusként" reinkarnálódik. Bertrand Russell, a híres ateista filozófus és humanista vezető, akit világszerte ünnepelnek a népességszabályozó intézmények, egy óvatos, megfontolt idézettel segített megérteni, hogy a racionális emberek éppen az emberiség felének kiirtását fontolgatják.

"Nem teszek úgy, mintha a születésszabályozás lenne az egyetlen módja annak, hogy a népesség növekedését megakadályozzuk" - írta Russell A tudomány hatása a társadalomra című könyvében. "A háborúnak eddig nem volt nagy hatása erre a növekedésre ... talán a bakteriológiai háború hatékonyabbnak bizonyulhat. Ha minden nemzedékben egyszer el lehetne terjeszteni az egész világon a fekete halált, a túlélők szabadon szaporodhatnának anélkül, hogy a világ túlságosan megtelt volna . . . a dolgok állása kissé kellemetlen lehet, de mit számít? Az igazán nagylelkű emberek közömbösek a szenvedéssel szemben, különösen mások szenvedésével szemben."

Bertrand Russell irodalmi Nobel-díjat kapott. Minden jel szerint szívélyes ember volt. És szépen öltözködött.

Ismétlem, mindannyiunk számára nehéz elképzelni, hogy a "kedves" emberek így gondolkodnak, vagy így cselekszenek. Az elit mentalitása azonban mindig is velünk volt, mióta Platón 2300 évvel ezelőtt megírta Köztársaságát. Minden gyerek ezt a könyvet tanulja az olyan előkészítő iskolákban, mint amilyenekbe Gatesék is jártak. Ez a leghíresebb görög filozófus azt mondta nekünk, hogy az uralkodó osztály azok, "akiknek célja a népesség átlagának megőrzése lesz". Továbbá kijelentette: "Sok más dolgot is figyelembe kell majd venniük, például a háborúk, a betegségek és minden hasonló ügynökség hatását, hogy amennyire ez lehetséges, megakadályozzák, hogy az állam akár túl nagy, akár túl kicsi legyen".

Platón hozzáteszi, hogy a népességszabályozásnak titokban kell történnie - amit összeesküvésnek nevezhetnénk. "Mármost ezeknek az eseményeknek olyan titoknak kell lenniük, amelyről csak az uralkodók tudnak, különben fennáll a további veszélye annak, hogy a mi csordánk... lázadásba tör ki".

2003-as memoárjaiban David Rockefeller nem tesz semmit annak érdekében, hogy eloszlassa azt a nézetet, hogy Platón Köztársasága az oligarchák legfontosabb játékkönyve: Egyesek még azt is hiszik, hogy egy titkos összeesküvés részei vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, és a családomat és engem "internacionalistáknak" neveznek, és hogy összeesküvést szőttünk másokkal világszerte egy integráltabb globális politikai és gazdasági struktúra - ha úgy tetszik, egy világ - kiépítése érdekében. Ha ez a vád, akkor bűnösnek vallom magam, és büszke vagyok rá".

A Rockefellereknek van egy másik fekete folt is az aktájukban, ami különösen kirívó. Dr. Gregory Pincus, aki segített Sangernek a fogamzásgátló tabletta kifejlesztésében, a Rockefellerek által finanszírozott Kaiser Wilhelm Intézetben tanult és dolgozott, amelyet 600 francia afrikai gyermek sterilizálásáért és a náci eugenikai programmal való szoros kapcsolatáért tettek felelőssé. A Kaiser Wilhelm Intézet volt valójában az eugenika fő mozgatórugója Hitler Harmadik Birodalmában, amely kórházak és kutatóközpontok komplexumát felügyelte, köztük a Kaiser Wilhelm Antropológiai, Emberi Öröklődés és Eugenikai Intézetet. Hitlerre nagy hatással volt az első igazgató, Eugen Fischer és az általa írt kétkötetes Az emberi öröklődés és fajhigiénia alapelvei. E könyv számos gondolata újra megjelenik Hitler Mein Kampf című művében. Dr. Karin Magnussen a Kaiser Wilhelm Intézetben szemszínnel kapcsolatos kísérleteket végzett a náci fajelméletek bizonyítására, és szemmintáit a híres náci Dr. Joseph Mengele szállította a koncentrációs táborokból. Amikor a finanszírozás csökkenni kezdett, a Kaiser Wilhelm Intézet eugenikus központja a Rockefellerekhez fordult, akik további támogatást nyújtottak.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/elneptelenedesi-projekt-bill-gates-osszegyujti-a-vilag-vezeto-milliardosait

Harc a jogainkért, gyermekeink és diákok kényszeroltása értesítés nélkül

Leigh Dundas emberjogi ügyvédnő arra figyelmeztet, hogy a Covid-19 zsarnokság fokozatosan egy „második holokauszttá” válik.

Amikor a kaliforniai Orange megyei tankerületi felügyelők bizottsági ülése terveket jelentett be oltási „útlevélrendszer” elfogadására, az ügyvédnő felállt és nyíltan ellenezte a tervet, és nyilatkozatainak köszönhetően a bizottság visszakozott. Dundas kifejtette, hogy az oltási útlevelek „a náci Németország kezdetét és végét” jelentették.

Még súlyosabb azonban, hogy az iskolában a szülők beleegyezését megkerülve próbálták meg beadni a gyerekeknek a kísérleti vakcinát… vagy fenyegetésekkel, ahogy az egyetemi hallgatók esetében történt… és mindez úgy történik, hogy senki sem veszi észre, mert a hivatalos média cenzúrázza ezeket az információkat.

Egyszerűen mondjunk nemet az oltási útlevélre és az orvosi fasizmus más kényszerintézkedéseire. Háborúban állunk, és nem hagyjuk, hogy elvesszenek szabadságjogaink, amelyek emberként megilletnek bennünket.

NE FELEDD!
–  Az mRNS vakcina technológia új és ismeretlen, embereken soha eddig nem került tömegméretekben kipróbálásra! Rövid és hosszabb távú hatásait a gyógyszergyártók most mérik fel! VÁRJ!
–  Magyarország a második ország a világban Izrael után, ahol tömeges szinten kísérleteznének a gyerekeken! VÁRJ!
–  A gyerekeket nem veszélyezteti a koronavírus, a gyerekek nem veszélyeztetnek senkit! VÁRJ!
–  Nem kell sietned! A világ 190 országa vár és figyeli az oltás utáni aggasztó mellékhatásokat, haláleseteket! Tudnod kell róla, hogy ezek már most vannak gyerekek esetében is! Magyarország miért nem vár? Tájékozódj félelem nélkül a valóságról és VÁRJ!
–  Soha sehol nem vizsgálták a vakcina terhességre, szaporodásra gyakorolt hatását! VÁRJ!
–  Nem kötelező a vakcina, hisz kísérleti stádiumban van 2023-ig! Miért a Te gyerekeiden kísérletezzenek a gyógyszergyártók? VÁRJ!
–  A vakcina mellékhatásaiért a gyártók nem vállalnak felelősséget! Gyerekek esetében a szülő vállalja az összes következményért a felelősséget! VÁRJ!
–  Felelős vagy a gyerekeidért, az ő utódjaiért is! Egészséget úgy tudsz nekik biztosítani, ha vársz és követed az eseményeket!  VÁRJ!

CSAK EGYETLEN JÓ DÖNTÉS VAN! VÁRJ!
Lásd az Oviedoi egyezmény minden tagországra kötelező szövegét. A dokumentum az egyén védelmét helyezi a középpontba : semmilyen
kollek­tív, illetve tudományos érdek sem lehet olyan jelentős , hogy
hát­térbe szorítsuk az emberi lény individuális ­jogosultágait!
Oviedói Egyezmény kiegészítő jegyzőkönyve: Az orvosbiológiai kutatásokról

14. cikk

Beleegyezés

  1. Semmilyen kutatás sem végezhető emberen az érintett személy tájékoztatást követő, szabad, kifejezett, konkrét és dokumentált beleegyezése nélkül, tekintettel az V. fejezet és a
  2. cikk rendelkezéseire    A  beleegyezést  a  személy  a  kutatás  bármely  szakaszában szabadon visszavonhatja.
    1. A kutatásban való részvételhez adott beleegyezés megtagadása vagy annak visszavonása nem eredményezhet semmilyen formájú hátrányos megkülönböztetést az érintett személy számára, különösen az orvosi ellátáshoz való joga tekintetében.
    2. Amennyiben az érintett személy beleegyezési képessége tekintetében kétség merül fel, megfelelő eljárásoknak kell rendelkezésre állniuk a személy beleegyezési képességének vizsgálatára.

 

Nemzetközi ajánlások

A EU 2005/28/EK irányelve a helyes klinikai gyakorlat elveinek és részletes iránymutatásainak megállapításáról az emberi felhasználásra szánt vizsgálati gyógyszerkészítmények, valamint az ilyen termékek gyártási vagy behozatali engedélyezésének tekintetében

Helsinki Nyilatkozat és annak 2013-as módosítása

Oviedói Egyezmény: Az emberi jogokról és a biomedicináról

Oviedói Egyezmény kiegészítő jegyzőkönyve: Az emberi lény klónozásának tilalmáról

Oviedói Egyezmény kiegészítő jegyzőkönyve: Az emberi eredetű szervek és szövetek átültetéséről

Oviedói Egyezmény kiegészítő jegyzőkönyve: Az orvosbiológiai kutatásokról

A Helyes Klinikai Gyakorlat Irányelvei (ICH-GCP)

A EU 2001/20/EK irányelve a gyógyszerekkel és vizsgálati készítményekkel tervezett klinikai kutatásokról

https://koronaigazsaga.info/mondj-nemet-a-gyerekek-kiserleti-stadiumban-levo-vakcinaval-valo-oltasara/ , https://koronaigazsaga.info/stop/

Figyelem!!

 

A védettségi igazolvány felhasználására vonatkozó 194/2021. (IV. 26) kormány rendeletet a tegnapi napon hatályon kívül helyezték https://njt.hu/search/-:2220:2021:194:-:-:-:-:-:-/1/10
A koronavírus elleni védettség igazolásról szóló 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet 2021. május 12-ig hatályos. https://njt.hu/jogszabaly/2021-60-20-22.3
Csakhogy, mivel sem let- és vagyonbiztonságot veszélyeztető elemi csapás vagy ipari szerencsétlenség nem történt, és nincs isfolyamatban, az egész úgy ahogyan van, Alkotmány ellenes.
A veszélyhelyzet
53. cikk (1) A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető elemi csapás vagy ipari szerencsétlenség esetén, valamint ezek következményeinek az elhárítása érdekében veszélyhelyzetet hirdet ki, és sarkalatos törvényben meghatározott rendkívüli intézkedéseket vezethet be.
(2) A Kormány a veszélyhelyzetben rendeletet alkothat, amellyel – sarkalatos törvényben meghatározottak szerint – egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.
(3) A Kormány (2) bekezdés szerinti rendelete tizenöt napig marad hatályban, kivéve, ha a Kormány – az Országgyűlés felhatalmazása alapján – a rendelet hatályát meghosszabbítja.
(4) A Kormány rendelete a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti.

Oltások és autoimmun megbetegedések

Miközben az oltásokat óriási gyógyászati vívmányként és a koronakrízisben megváltó „szabadságlevélként” állítják be, a kockázatokról, melyekkel minden oltás jár, alig szólnak a hírek. A fellépő káros következményeket bagatellizálhatják, vagy összeesküvés-elméletként elutasítják. Az ilyen jellegű információk elérhetővé tétele érdekében a lakosság számára ma az oltásokról és az autoimmun betegségekről lesz szó. Az autoimmun megbetegedések olyan krónikus betegségek, melyek esetében antitestek termelődnek a test saját szövetei és sejtjei ellen. A test úgymond saját maga ellen folytat harcot. A kutatók széleskörűen feltárták az autoimmun megbetegedéseket okozó folyamatot és találtak is egy kifejezést a megnevezésére: molekuláris mimikri. (molekuláris mimikri = hasonló molekuláris felépítés és szerkezet) A molekuláris mimikri a kórokozók és az emberi fehérjék hasonlóságára utal. Az immunrendszer ezeket a hasonló szerkezetű emberi fehérjéket a test szöveteiben hibásan, leküzdendő antigénekként azonosítja, ezért a test maga támadja meg azokat tévesen. Ez pedig autoimmun betegséghez vezethet. Az oltásoknál általában még hozzájárul ehhez az, hogy a kórokozók antigénjei nem a szokásos úton, például a felső légutak nyálkahártyáin keresztül kerülnek a testbe, hanem közvetlenül a véráramba fecskendezik azokat. Az egész testben szétszóródnak, és bekerülnek olyan szövetekbe, melyek normális esetben soha nem kerülnének érintkezésbe a kórokozókkal. Ott alapvetően képesek arra, hogy immunválaszt provokáljanak ki, ami autoimmun betegséget okozhat. Az oltások és az autoimmun megbetegedések közötti összefüggést számos kutatás támasztja alá. Az ilyen, oltások által kiváltott autoimmun betegségek közé tartozik többek között a Lupus erythematodes (egy krónikus gyulladást okozó autoimmun betegség, mely a bőrt és a szerveket károsítja), a psoriasis (pikkelysömör), az arthritis, a sclerosis multiplex, az 1-es típusú diabétesz, vagy a Guillan-Barré szindróma (fokozódó bénulás egészen a légzés leállásáig). [1] A koronavírus elleni oltóanyagokkal kapcsolatban is szó van autoimmun megbetegedésekről. Tudósok felfedezték, hogy a koronavírus, illetve annak tüskefehérjéje ellen a szervezet által termelt antitestek, melyek termelését az oltás mesterségesen váltja ki, az emberi szövettípusokra és sejtekre is képesek tévesen reagálni a molekuláris mimikri következtében. Ez különösen a bélben, az idegekben és a pajzsmirigyben okozhat autoimmun reakciót. [2] Az adjuvánsok, vagyis az oltások hatásnövelő összetevői által kiváltott autoimmun betegségekre is találtak megnevezést a kutatók: ASIA (autoimmune syndrome induced by adjuvants; magyarul: hatásnövelő szerek által kiváltott autoimmun szindróma). Az oltások hatásnövelő összetevői által kiváltott autoimmun megbetegedések egyik legismertebb tünetcsoportja az úgy nevezett „öbölháborús szindróma”: Az öbölháborús szindróma (GWS) egy többféle tünettel járó megbetegedés, mely első sorban olyan amerikai katonáknál jelent meg, akik az Öbölháborúban voltak bevetésen és lépfene ellenni oltást kaptak. A tünetei közé tartozik az izom- és ízületi gyulladás, a krónikus fáradtság, a kognitív képességek zavarai, a hasi és bél-panaszok, a légúti és bőrtünetek, valamint az autoimmun antitestek jelenléte. Itt is az oltás következtében létrejött emberi antitestek támadják meg tévesen az egészséges emberi sejteket. [3] Állatkísérletekben bizonyítható volt az összefüggés egy oltási hatásnövelő szer, a szkvalán, az ún. MF 59, és az autoimmun reakciók között. A sertésinfluenza elleni oltások után bekövetkezett alvászavar, a narkolepszia is az autoimmun megbetegedések körébe tartozik. Erre vonatkozóan is vannak tanulmányok, melyek az MF 59 és más oltási hatásnövelő anyagok szerepével foglalkoznak. Ebben az esetben úgy tűnik, hogy az agyban az alvásritmust szabályzó, hipokretin nevű neurotranszmitterhez kapcsolódó molekuláris mimikri a kiváltó ok. Tehát itt megint az emberi antitestek támadják tévesen az emberi ingerületátvivő anyagokat. Összetévesztik azokat a szervezetre veszélyes anyagokkal, melyek a sertésinfluenza elleni oltás befecskendezésével kerültek a testbe. [4] Végkövetkeztetés: SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatosan várható későbbi következmények veszélyét már most pontosan fel kell térképezni, és lehetséges oltási károsodásként nem szabad elhallgatni, elbagatellizálni vagy letagadni. Számolni kell azzal, hogy hivatalos oldalról továbbra is azt állítják majd, hogy nincs időbeni összefüggés a koronavírus elleni védőoltás és egy fellépő autoimmun megbetegedés között. Ezekről a tudományosan alátámasztott összefüggésekről feltétlenül nyilvános vitát kell folytatni, hogy az emberek megfelelő tájékoztatás birtokában, szabadon hozhassanak döntést az oltással kapcsolatban. Az említett, nem kizárható veszélyek alapján az oltásnak mindképpen önkéntesnek kell maradnia. A nyilvános vitához alább és a Kla.TV adásszövegében számos forrásmegnevezés található tudományos publikációkból.

Forrás: www.kla.tv/18859

Források/Linkek: [1] Oltóanyagok által indukált autoimmunitás: molekuláris mimikri és immun keresztreakciók Vaccine-induced autoimmunity: the role of molecular mimicry and immune cross reaction | Cellular & Molecular Immunology( nature.com) https://www.nature.com/articles/cmi2017151
Az antigének bűne: Egy átfogó áttekintés Original antigenic sin: A comprehensive review – ScienceDirect https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0896841117302226
Oltóanyagok és természetes gyulladások által indukált mechanizmusok, melyek az oltásbiztonságot befolyásolhatják Vaccine- and natural infection-induced mechanisms that could modulate vaccine safety – ScienceDirect https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2214750020304248
[2] A Covid-19 RNS alapú oltóanyagok elrejtik az immunrendszer által okozott betegségek kockázatát ? Válaszként a „Potenciális antigén-keresztreakció a SARS-CoV-2 és az emberi szövetek között, az autoimmun megbetegedések növekvő számával való lehetséges összefüggéssel “ c. tanulmányra Do COVID-19 RNA-based vaccines put at risk of immune-mediated diseases? In reply to “potential antigenic cross-reactivity between SARS-CoV-2 and human tissue with a possible link to an increase in autoimmune diseases”( ncbi.nlm.nih.gov) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7833091/
Emberi monoklonális antitestek reakciója a SARS-CoV-2 fehérjére szöveti antigénekkel: Autoimmun megbetegedések implikációi Frontiers | Reaction of Human Monoclonal Antibodies to SARS-CoV-2 Proteins With Tissue Antigens: Implications for Autoimmune Diseases | Immunology https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2020.617089/full
Oltóanyagok és természetes fertőzés által indukált mechanizmusok, melyek az oltásbiztonságot befolyásolhatják Vaccine- and natural infection-induced mechanisms that could modulate vaccine safety – ScienceDirect https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2214750020304248
[3] Öbölháború szindróma az ajduvánsok által indukált autoimmun szindrómák (ASIA) részeként Gulf War syndrome as a part of the autoimmune( autoinflammatory) syndrome induced by adjuvant (ASIA) – PubMed( nih.gov) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22235052/
Autoimmunitás az oltóanyag szénhidrogén-olajkomponens adjuvánsa által Autoimmunity induced by adjuvant hydrocarbon oil components of vaccine – PubMed( nih.gov) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15194169/
Lupus autoantitest indukciója segédanyagok által Induction of lupus autoantibodies by adjuvants – ScienceDirect https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0896841103000830?via%3Dihub
,ASIA‘ – Adjuvánsok által indukált autoimmun-/gyulladásos szindróma ‘ASIA’ – Autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0896841110000788
[4] Narkolepszia: A molekuláris mimikri az influenza és az oltás komplikációinak magyarázataként https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/57016/Narkolepsie-Molekulare-Mimikry-erklaert-Komplikation-von-Grippe-und-Impfung
Narkolepszia alvászavar és sertésinfluenza elleni oltás Narcolepsy, 2009 A(H1N1) pandemic influenza, and pandemic influenza vaccinations: what is known and unknown about the neurological disorder, the role for autoimmunity, and vaccine adjuvants – PubMed( nih.gov) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24559657/
CD4 T sejtes autoimmunitás hipokretinnel/orexinnel szemben és keresztreakció egy 2009 H1N1 influenza A epitópra a narkolepsziában CD4+ T Cell Autoimmunity to Hypocretin/Orexin and Cross-Reactivity to a 2009 H1N1 Influenza A Epitope in Narcolepsy | Science Translational Medicine( sciencemag.org) https://stm.sciencemag.org/content/5/216/216ra176.abstract