2009. május 5-én Bill Gates összegyűjtötte a Nyugat leggazdagabb embereinek egy maroknyi csoportját, akik Manhattanben találkoztak, hogy megvitassák, mit tartanak a bolygót fenyegető legveszélyesebb, legkritikusabb fenyegetésnek.

A résztvevők között volt Warren Buffett, Ted Turner, Soros György és ifjabb David Rockefeller. Mit tartottak a világ legnagyobb fenyegetésének? Mindannyian 15 perces előadást tartottak a bolygót érintő legfőbb aggodalmaikról. "Gates nyomán egyetértettek abban, hogy a túlnépesedés a legfontosabb" - olvasható a londoni Sunday Times beszámolójában.

Gates, Rockefeller és Soros

Eközben az oligarchák munkatársainak azt mondták, hogy "biztonsági eligazítás" volt a találkozójuk oka. "Csak utólag értesültünk róla" - mondta Stacy Palmer, a Chronicle of Philanthropy szerkesztője. "Általában ezek az emberek szívesen beszélnek jó ügyekről, de ez most más - talán azért, mert nem akarják, hogy globális összeesküvésnek tekintsék őket"."

Gates találkozója nagy sikert aratott, mivel milliárdos barátai és az összes nagy alapítvány úgy döntött, hogy hozzájárulnak a Gates Alapítvány népességszabályozási törekvéseihez. Warren Buffett, aki akkoriban Gates mögött a második leggazdagabb volt, 31 milliárd dollárt csoportosított át vagyonából barátjának, Billnek. Gates 2011-ben a CNN-nek nyilatkozott: "Az előnyök [a vakcinák] a betegségek csökkentése és a népességnövekedés mérséklése szempontjából adottak". Egy 2010-es Ted Talkban azt mondta: "Ha igazán jó munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügyi ellátás, a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, akkor talán tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük [a népességszámot]".

Az ilyen idézetek sokakat riasztottak, hogy Gates vakcinák iránti megszállottsága mögött a népességcsökkentés baljós tervei húzódhatnak meg. Ez az aggodalom 2014-ben Kenyában realizálódott, amikor az ottani 3 millió nő tudtán kívül olyan oltásokat kapott a Gates által finanszírozott Egészségügyi Világszervezettől, amelyekbe titokban sterilizáló és fogamzásgátló szert kevertek. A WHO tagadta ezt, de 2017-ben a korábbi kenyai miniszterelnök, Raila Odinga az orvosok mögé állt: "Ma megerősíthetjük az országnak, hogy a katolikus egyháznak igaza volt".

Múlt heti cikkem rávilágított Gates kapcsolatára az eugenikus, náci szimpatizáns és fehér fajgyűlölő Margaret Sangerrel, a Planned Parenthood alapítójával, azáltal, hogy idősebb Bill Gates "a Planned Parenthood vezetője" volt, egy 2003-as Bill Moyersnek adott Bill Gates-interjú szerint. A héten megjelent második cikkem azt dokumentálja, hogy Gates Soros Györggyel együtt a Lucis Trust egyik fő adományozója, amely eredetileg Luciferről kapta a nevét.

Mi a helyzet a 2009-es találkozón részt vevő többi résztvevővel, például David Rockefellerrel? A Rockefeller Alapítvány támogatta Margaret Sanger korai éveiben. Egy kis kutatás a kenyai HCG vakcináról, amely sterilizálja a nőket, szintén a Rockefeller családot hozza felszínre. Lenyomoztam a Rockefeller Alapítvány 1968-as éves jelentését. Az 52. oldalon "a termékenység csökkentését célzó immunológiai módszerek, például vakcinák fejlesztésére" szólít fel. Az 1988-as éves jelentésük említi az Indiának adott nagy összegű támogatást "egy nagy termékenység elleni vakcinára a nők számára". Az 56. oldalon egy másik nagylelkű támogatás szerepel "egy lehetséges fogamzásgátló vakcina kutatására, amely béta-hCG szintetizált baktériumokon alapul" - mindössze néhány évvel az 1993-as mexikói, nicaraguai és Fülöp-szigeteki kísérletek előtt.

Nézzünk még egy tagot a híres 2009-es manhattani oligarchák találkozójáról - Ted Turnert. A CNN alapítója évtizedek óta aggódik a túlnépesedés miatt. 1996-ban az Audubon magazinnak azt mondta: "Mindannyian 5 milliárdan vagyunk ezen a kis Földön, akik az űrben úszkálunk, és túl sokan vagyunk". "Ha sokkal kisebb lenne a népességünk... 250-350 millió emberre tudnánk csökkenteni".

Turner vágyainak egy hatalmas, druidaszerű kőtáblákból álló emlékmű állít emléket, amely a georgiai Elbert megyében, a CNN székházától 30 percre lévő vidéki domb tetején található. Yoko Ono John Cage-dzsel közösen írt egy három tételből álló zenét e "Georgia kövek" tiszteletére, amelyek nyolc nyelven hirdetik a "Tíz útmutatót" a most a Földön élő milliárdnyi ember számára.

Az Első Útmutató vésett betűkkel írja: "Tartsd az emberiséget 500 millió alatt a természettel való örökös egyensúlyban."

Arra vonatkozóan nincsenek utasítások, hogyan lehet a mai több mint 7 milliárdról 500 millióra csökkenteni az emberiség számát, ami elgondolkodtat minket, hogy milyen terveket készítettek Turner, Gates, Rockefeller és a többiek a 2009-es titkos találkozójukon.

Georgia Guidestones

A titokzatos Georgia Guidestones feliratai szintén a világ népességének tömeges csökkenésére utalnak.

Az UNEP, az ENSZ Környezetvédelmi Programja idézett egy szakértőt a biológiai sokféleséget értékelő globális jelentésében: "A jelenlegi észak-amerikai anyagi életszínvonal mellett egy iparosodott világtársadalomra vonatkozó ésszerű becslés szerint 1 milliárd fő lenne. A takarékosabb európai életszínvonal mellett 2-3 milliárd lenne lehetséges".

Néhány magas rangú személyiség azonban arra szólított fel, hogy a világ vezetői szándékosan próbálják kiirtani a népesség nagy részét. Egy 1991-es ENSZ-kiadványban a világhírű oceanográfus, Jacques Cousteau azt mondta: "Szörnyű, hogy ezt kell mondanom: A világ népességét stabilizálni kell, és ehhez naponta 350 000 embert kell eltüntetnünk. Fülöp herceg, Erzsébet királynő királyi hitvese kijelentette, hogy a "népességrobbanást" úgy kívánja megoldani, hogy "különösen halálos vírusként" reinkarnálódik. Bertrand Russell, a híres ateista filozófus és humanista vezető, akit világszerte ünnepelnek a népességszabályozó intézmények, egy óvatos, megfontolt idézettel segített megérteni, hogy a racionális emberek éppen az emberiség felének kiirtását fontolgatják.

"Nem teszek úgy, mintha a születésszabályozás lenne az egyetlen módja annak, hogy a népesség növekedését megakadályozzuk" - írta Russell A tudomány hatása a társadalomra című könyvében. "A háborúnak eddig nem volt nagy hatása erre a növekedésre ... talán a bakteriológiai háború hatékonyabbnak bizonyulhat. Ha minden nemzedékben egyszer el lehetne terjeszteni az egész világon a fekete halált, a túlélők szabadon szaporodhatnának anélkül, hogy a világ túlságosan megtelt volna . . . a dolgok állása kissé kellemetlen lehet, de mit számít? Az igazán nagylelkű emberek közömbösek a szenvedéssel szemben, különösen mások szenvedésével szemben."

Bertrand Russell irodalmi Nobel-díjat kapott. Minden jel szerint szívélyes ember volt. És szépen öltözködött.

Ismétlem, mindannyiunk számára nehéz elképzelni, hogy a "kedves" emberek így gondolkodnak, vagy így cselekszenek. Az elit mentalitása azonban mindig is velünk volt, mióta Platón 2300 évvel ezelőtt megírta Köztársaságát. Minden gyerek ezt a könyvet tanulja az olyan előkészítő iskolákban, mint amilyenekbe Gatesék is jártak. Ez a leghíresebb görög filozófus azt mondta nekünk, hogy az uralkodó osztály azok, "akiknek célja a népesség átlagának megőrzése lesz". Továbbá kijelentette: "Sok más dolgot is figyelembe kell majd venniük, például a háborúk, a betegségek és minden hasonló ügynökség hatását, hogy amennyire ez lehetséges, megakadályozzák, hogy az állam akár túl nagy, akár túl kicsi legyen".

Platón hozzáteszi, hogy a népességszabályozásnak titokban kell történnie - amit összeesküvésnek nevezhetnénk. "Mármost ezeknek az eseményeknek olyan titoknak kell lenniük, amelyről csak az uralkodók tudnak, különben fennáll a további veszélye annak, hogy a mi csordánk... lázadásba tör ki".

2003-as memoárjaiban David Rockefeller nem tesz semmit annak érdekében, hogy eloszlassa azt a nézetet, hogy Platón Köztársasága az oligarchák legfontosabb játékkönyve: Egyesek még azt is hiszik, hogy egy titkos összeesküvés részei vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, és a családomat és engem "internacionalistáknak" neveznek, és hogy összeesküvést szőttünk másokkal világszerte egy integráltabb globális politikai és gazdasági struktúra - ha úgy tetszik, egy világ - kiépítése érdekében. Ha ez a vád, akkor bűnösnek vallom magam, és büszke vagyok rá".

A Rockefellereknek van egy másik fekete folt is az aktájukban, ami különösen kirívó. Dr. Gregory Pincus, aki segített Sangernek a fogamzásgátló tabletta kifejlesztésében, a Rockefellerek által finanszírozott Kaiser Wilhelm Intézetben tanult és dolgozott, amelyet 600 francia afrikai gyermek sterilizálásáért és a náci eugenikai programmal való szoros kapcsolatáért tettek felelőssé. A Kaiser Wilhelm Intézet volt valójában az eugenika fő mozgatórugója Hitler Harmadik Birodalmában, amely kórházak és kutatóközpontok komplexumát felügyelte, köztük a Kaiser Wilhelm Antropológiai, Emberi Öröklődés és Eugenikai Intézetet. Hitlerre nagy hatással volt az első igazgató, Eugen Fischer és az általa írt kétkötetes Az emberi öröklődés és fajhigiénia alapelvei. E könyv számos gondolata újra megjelenik Hitler Mein Kampf című művében. Dr. Karin Magnussen a Kaiser Wilhelm Intézetben szemszínnel kapcsolatos kísérleteket végzett a náci fajelméletek bizonyítására, és szemmintáit a híres náci Dr. Joseph Mengele szállította a koncentrációs táborokból. Amikor a finanszírozás csökkenni kezdett, a Kaiser Wilhelm Intézet eugenikus központja a Rockefellerekhez fordult, akik további támogatást nyújtottak.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/elneptelenedesi-projekt-bill-gates-osszegyujti-a-vilag-vezeto-milliardosait