2021. november 5., péntek

Antwerpeni Kórházban Minden Beteg Oltott a Fenevad bélyegével! 2021 November

A serdülőkorúak halálozása 125%-kal ugrott meg az 5 éves átlaghoz képest az oltásokat követően

 

NEWCASTLE-UNDER-LYME, Anglia (ChurchMilitant.com) A birminghami érsekség egyik katolikus iskolája nem hajlandó elárulni, hogy két diákjának halála összefüggésben van-e a tinédzsereket célzó tömeges oltási akció keretében beadott COVID-19 oltással.

Nagy-Britannia a tizenéveseket kényszeríti az oltás beadására.

Garrett Murray, a Newcastle-under-Lyme-i St. John Fisher Katolikus Főiskola megbízott igazgatója arra kéri az embereket, hogy "ne találgassanak, különösen ne a közösségi médiában" Mohammed Habib (10. évfolyam) és Harry Towers (11. évfolyam) hirtelen halálával kapcsolatban.

Habib október 24-én halt meg, majd egy héttel később Towers, aki október 30-án halt meg Stoke-on-Trentben, a közép-angliai városban, amely történelmileg a fazekasságáról és kerámiáiról ismert. Angliában a 10. évfolyamos tanulók 14-15 évesek, a 11. évfolyamosok pedig 15-16 évesek.

Egy, az iskolához közel álló forrás elmondta az Egyházi Harcosnak, hogy Habib szívrohamban halt meg, míg Towers halálos agydaganatban szenvedett. Mindkét betegséget összefüggésbe hozták az oltással, a myocarditis - vagy szívgyulladás - a 12-15 éves oltott fiúk közül körülbelül 1/5000 esetnél fordul elő.

A temetkezési vállalkozó riadót fúj


"Gyerekek halnak meg országszerte, ahogy azt megjósoltam" - mondta John O'Looney temetkezési vállalkozó Milton Keynes-ből a Church Militantnak. "Többször írtam e-mailt a parlamenti képviselőmnek, Boris Johnsonnak is írtam, sőt még Anglia vezető halottkémjének is".

Gyerekek halnak meg országszerte, ahogy azt megjósoltam.

O'Looney siránkozott:

Nem válaszolnak, mert bűnrészesek. Ez globális méretű elnéptelenedés. Megmondtam, hogy a kísérleti génterápia halálesetekhez fog vezetni - halálesetekhez, amelyek gyermekek és felnőttek körében fognak bekövetkezni. Ezek a halálesetek most megtörténnek. Első kézből látom a hazugságokat és a halálozási mintákat. Most mások is megszólalnak a szakmámban. Mindannyian nagyon meg vannak rémülve.

Hónapok óta figyelmeztetek a COVID körüli hazugságokra és a nagy erőfeszítésekre, amelyek célja az emberek kényszerítése, zsarolása, hazudozása és megijesztése az injekció beadására. Ezek az emberek [az uralkodóink] teljesen tisztában vannak ezzel.

O'Looney hozzáteszi, hogy az egyetlen vigasza, "hogy Isten meg fogja ítélni őket ezért a gonoszságért, amit másokkal tesznek. Naponta imádkozom, hogy ezt nagyon hamar megtegye".

A gyermekhalálozás növekedése figyelmen kívül hagyva, megtagadva

Habib és Towers a félévi szünetben halt meg, miután augusztus 26-án a Shelton Primary Care Centre-ben a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) által szervezett tömeges oltási kampányt követően meghaltak.

Fiatalok tömegei álltak sorba, hogy megkapják a Pfizer oltást, köztük a 17 éves Sayen, a Szent János Fisher Katolikus Főiskola tanulója. Sayen édesanyja, Amanda Masterson a médiának elmondta, hogy "a Grab-a-Jab-tól kapott sms-re" válaszolt, amely "egy mai sétáló klinikát" hirdetett.

Augusztus első hetében az NHS elkezdte rávenni a 16 és 17 éveseket Anglia-szerte, hogy beoltassák magukat. Napokkal később az állami egészségügyi szolgáltató Anglia-szerte megnyitotta a kínai vírus elleni oltást a 12 év feletti gyermekek számára elérhetővé tevő, "walk-in" helyszíneket.

Azóta a Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) "az ötéves átlaghoz képest jelentősen megnőtt a tizenévesek körében a halálozások száma, egyes hetekben akár 125%-os növekedést is regisztráltak".

Az oltás utáni halálozások száma kicsi, de nem elhanyagolható a gyermekek körében.

A Pfizer elsietett vakcinakísérlete megállapította, hogy a beoltott gyermekeknél közel hatszor nagyobb volt a kockázata annak, hogy súlyos nemkívánatos eseményt szenvedjenek el a két hónapos megfigyelési időszakban, mint azoknál a gyermekeknél, akik nem kapták meg az oltást.

Ennek következtében a brit kormányt tanácsadó Közös Oltási és Immunizációs Bizottság (JCVI) a 12 év feletti gyermekek beoltását ellenezte, megjegyezve, hogy "egyre szilárdabb bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az mRNS COVID-19 vakcinával történő oltás és a szívizomgyulladás között összefüggés van".

A kormány nyomására az Egyesült Királyság négy főorvosa felülbírálta a JCVI tanácsát, ragaszkodva ahhoz, hogy "a legfontosabb [az oltás ajánlására vonatkozó döntés] ebben a korcsoportban az oktatásra gyakorolt hatás".

A brit helyi média októberben több "hirtelen" halálesetről számolt be Angliában, köztük egy 11 éves kislányról, aki a leicesteri Moat Community College-ban szenvedett halálos szívrohamot.

A beszámolók szerint a norfolki Kings Lynnben található Springwood High School egyik 10. évfolyamos tanulója "álmában halt meg", az essexi King John School 12. évfolyamos lánya pedig állítólag "váratlanul, álmában, otthonában" halt meg.

Dr. Michael Head, a Southamptoni Egyetem vezető kutatója fenntartotta: "Nincs olyan haláleset brit tinédzserek körében, amelyről tudnánk, hogy a COVID-19 vakcina okozta volna".

A kutatás szerint a gyermekekkel végzett kísérletek hibásak

A Toxicology Reports című szaklapban megjelent, szakértői értékeléssel ellátott tanulmány azonban arra a következtetésre jutott, hogy "az oltás utáni halálesetek száma gyermekeknél csekély, de nem elhanyagolható".

"Az ezekkel az oltásokkal kapcsolatos klinikai vizsgálatok nagyon rövid ideig tartottak (néhány hónap), a minták nem voltak reprezentatívak a teljes népességre nézve, és a serdülők/gyermekek esetében a kis méretük miatt gyenge előrejelző erővel rendelkeztek" - figyelmeztettek a kutatók.

A 18 év alattiak körében alacsony a védőoltások felvétele, amint azt egy szeptemberi, 28 000 9-18 éves angliai diák körében végzett felmérés kimutatta. A kutatók megállapították, hogy a 13 éveseknek mindössze 51%-a volt hajlandó beoltatni magát, míg a 17 évesek 78%-a.

A Church Militant felvette a kapcsolatot Garrett Murray megbízott igazgatóval, Bernard Longley birminghami érsekkel, Adam Hardy egyházmegyei oktatási igazgatóval, valamint a 10. és 11. évfolyam lelkipásztori és magatartási vezetőivel, de a sajtóig nem kapott választ.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/katolikus-iskolai-tizenevesek-haltak-meg-az-oltasi-akcio-utan

Klaus Schwab, náci, transzhumanista, nagy technofasiszta újrakezdés, WEF-Davos

Klaus Schwab, náci származású, tehetős német mérnök, a hírhedt Rothschild család leszármazottja, a "Világgazdasági Fórum" alapítója, amelyet a "köz- és magánszféra együttműködését" elősegítő szervezetként hirdetnek, de amire törekszik, az a Nagy Globális Újraindítás, amely a technológiai diktatúrán és ellenőrzésen alapul, támogatja az eugenikát, a transzhumanizmust, a nanotechnológia emberi testbe való beépítését, hogy az embereket az állam távolról irányíthassa.
Klaus Schwab úgynevezett "Nagy Újrakezdése" magában foglalja a vízenergiát, plazmaturbinákat, atomenergiát, anyagtudományt, nukleáris fegyvereket, kőolajat és földgázt, szenet, bioüzemanyagot, papírt, élelmiszert, robotikát, mesterséges intelligenciát, pénzügyeket, szabadalmakat, gyógyszereket és még sok mást.
A Világgazdasági Fórum egy teljesen csaló és az emberiség ellensége, amely minden év február elején összeül a svájci Davosban, hogy kidolgozza disztópikus terveit a pszichopaták napirendjéhez, akik most a Covid ürügyét használva felgyorsítják a világ irányítását és az emberiség kiirtását.

A beoltottak veszélyesek a többiekre nézve. Karanténba kellene tenni őket

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Christian Perronne professzor, aki egy Párizs melletti egyetemi kórházban, a Versailles-i Egyetemen dolgozik, azt állítja, hogy azért rúgták ki, mert felhívta a figyelmet a tüskefehérjévelvégzett génterápiákra és azok egészségügyi veszélyeire: ezek az oltások nem vakcinák, inkább elősegítik a betegség kiújulását és az elhalálozást.
A beoltott emberek ki vannak téve az új variánsoknak és tovább is adják a fertőzést. Az oltatlan emberek nem veszélyesek másokra, de az oltott emberek igen.

III-ik rész - Ismert személyek az oltás után káros mellékhatásoktól szenvednek, vagy meghalnak

Egyre több a vakcinákból származó káros hatás, amely sok embert érint, nemcsak névteleneket, hanem politikusokat, sportolókat, színészeket, újságírókat, énekeseket és még sokakat rajtuk kívül is, a mellékhatás lehet szívburokgyulladás, ájulás, vérrögök, tüdőembólia, szívroham, és sokan bele is halnak. A legsúlyosabb az, hogy a média cenzúrázza és eltitkolja ezeket az eseteket. Az embereknek fel kell emelniük a szavukat ez ügyben, fontos, hogy megállítsuk ezt a népirtást, mielőtt túl késő lenne.

Ügyészek, bírók, kormányzók... Népirtó Bident perelik a kötelező oltási kötelezettség elrendelése miatt

Mark Brnovich, Arizona állam főügyésze pert indított Tömeggyilkos Biden elnök ellen a minden állampolgárra vonatkozó oltási kötelezettség és annak indoklása miatt.

Stew Peters és Dr. Jane Ruby: tömegesen törlik a repülőjáratokat. Mi történik a pilótákkal?

Steve Petersnek adott interújájában dr. Jane Ruby, több forrás által is megerősített, egészen új információval szolgált, eszerint a Delta Airlines egyik pilótája, az elmúlt két hét során, egyik repülése alatt meghalt, ezért a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania a kormány pedig igyekszik eltussolni az ügyet. És persze a pilóta be volt oltva.

Az egészségügyi tisztviselők lemondása. Nem tudják, hogy kezeljék a pandémiát, félnek a börtöntől

Az FDA-nál dolgozó orvosok közül többen dezertálnak, kilépnek és felmondanak, mert ahogy a belga Dr. Geert Vanden Bossche mondja, nem képesek kezelni a világjárványt. Szó szerint rosszabbul állunk, mint egy évvel ezelőtt, amikor még nem volt vakcinánk! Ezt mivel lehet megmagyarázni? Az ember nem tűnik el egy világjárvány közepén, hacsak nem fél a börtönbe kerüléstől!

Prof. Andrea Camperio Ciani és Carlo Lottieri a zöld útlevél ellen az egyetemen

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Andrea Camperio, a Padovai Egyetem professzora elbocsátásra vár, mert nem tartotta be a zöld igazolványra vonatkozó előírást, és úgy véli, hogy ez nagyon hasonlít a fasizmus idején használt kártyához. Nem ismeri el az egyetem rektorának tekintélyét.
Carlo Lottieri, a Sienai Egyetem politikai filozófia professzora 250 egyetemi tanár által aláírt nyilatkozatot terjesztett a Zöld Igazolvány ellen, hogy megvédje a véleménynyilvánítás szabadságát a szabad vita tiszteletben tartása jegyében.

Pepijn van Houwelingen: Hollandiában pandémiának álcázott államcsíny folyik.

Pepijn van Houwelingen, holland politikus, a képviselőház tagja, elemzi a holland gazdaság helyzetét, ahol a lakosság vásárlóereje egyre csökken, a lakásárak pedig az egekbe szöktek. Úgy véli, hogy az EKB nem teljesítette a Maastrichti Szerződésben foglalt kötelezettségeit, és a pénzügyi rendszer a végső összeomláshoz közeledik.

Richard Boutry: Rabszolgasorba taszított emberiséget akarnak - itt az ideje, hogy megszólaljunk!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Richard Boutry újságíró, a "La Une TV" televíziós csatorna igazgatója arról számol be, hogy több ország is úgy döntött, hogy visszavonja a Moderna vakcinát a súlyos a szívre gyakorolt mellékhatások miatt, ezért itt az ideje tüntetni, ahogy most minden ország teszi, hogy megállítsák az őrületet és még pozitív hírekkel is szolgál.

Mindannyian együtt a szabadságért Mississippiben: Eljött az idő, és nem vagyunk egyedül

Az emberek egyre inkább összefognak, hogy harcoljanak a jogaikért, ezúttal Mississippiben az Orvosi Szabadságért és a kötelező védőoltások ellen szervezett gyűlésen, amelyen szakértők, újságírók, politikusok, orvosok, egészségügyi dolgozók és mások is részt vettek…

Ausztrália: bezárások, oltások, letartóztatások... A kínai tekintélyelvűség és a szabadság elvesztés

A vészhelyzeti lezárások ellen békésen tüntető ausztrálokat ver meg a rendőrség. Sok Ausztráliához hasonló eset van. Amellett, hogy ez nyilvánvaló tekintélyelvűség, ijesztő, hogy ez megtörténhet egy civilizált angol nyelvű országban. És éppen Ausztráliában!

Sharri Markson feltárja Fauci érintettségét a wuhani koronavírus kutatásban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Sharri Markson kutató megvizsgálta Anthony Fauci részvételét a Wuhan Virológiai Intézet finanszírozásában, és megállapította, hogy az ő ügynöksége "60 projektet finanszírozott a Wuhan laboratóriumban". "Ezután írt egy cikket, amelyben azt mondta, hogy a funkcionális kutatásból származó nyereség megéri a világjárvány kockázatát, és hogy még a kínai hadsereggel együtt is finanszírozta a koronavírus-kutatást".

Tucker Carlson és a koronavírus új kultusza

Tucker Carlson újságíró arra figyelmeztet, hogy a kereszténység haldoklik, és helyette egy új hitvallás létezik, és mint minden vallásnak, ennek is megvannak a maga szentségei, szent szövegei. Ez a koronavírus kultusza... Kathy Hochul, New York kormányzója ennek az új hitnek az egyik főpapnője. A nyakában nem keresztet viselt, ami a tegnap jelképe, hanem egy oltási nyakláncot…

Roberto Nuzzo az alkotmány védelmében a Zöld Útlevéllel szemben

Az olasz légierő egy volt hadnagya azt mondja, hogy a hatalmon lévők intézkedései, törvényei, rendeletei a zöld útlevélről ellenkeznek az alkotmánnyal, és vannak olyan bírósági határozatok, amelyek kimondták, hogy a vészhelyzethez tartozó összes intézkedés alkotmányellenes.

Egy főbb kormányjelentés bizonyítja, hogy a COVID-oltások biológiai fegyverek