2021. november 16., kedd

MetaSlepper: A Facebook a világ legnagyobb migráns-sleppere

UKRAJNA: 1000 hrivnya jutalom jár az oltásért, a Fenevad bélyege felvételéért

Tömeggyilkos Volodimir Zelenszkij videoüzenetben jelentette be, hogy minden ukrán állampolgár, aki kéri a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját, ezer hrivnyát (kb. 12 ezer forint) kap az államtól. Ukrajnában az átlagfizetés 14 ezer hrivnya.

A program december 19-től indul.

Kiderült, hogy az emberek ezt a jutalmat nem készpénzben kapják meg, hanem valamilyen igazolás, digitális utalvány vagy betét formájában. Ezáltal a kormányzat azokat az üzletágakat kívánja támogatni, amelyek a legnagyobb veszteségeket szenvedik el a járvány miatti korlátozásoktól.

Az ezer hrivnyát így belföldi utazásra, sportolásra, sport- és kulturális rendezvényekre – színház-, mozi- és koncertjegyre –, valamint kiállításlátogatásra költhetik majd el.

https://mediaforras.com/ukrajna-1000-hrivnya-jutalom-jar-az-oltasert-1185

A Michigani Egyetem influenzajárványa a COVID-VAX okozta immunrendszeri kudarc első hullámát jelzi; halálesetek hullámai kezdődnek a Vax miatt

 

Október 4-én az illinois-i Dr. Nathan Thompson jelezte először a COVID-019 oltóanyag lehetséges halálos aspektusát egy videóval, amely egy betegénél az immunrendszer leállásának jeleit mutatta, miután megkapta a COVID-19 oltóanyagot. Most a Michigani Egyetem kampuszán kitört tömeges influenzajárvány bebizonyíthatja, hogy félelmei igazak. Lehet, hogy most olyan helyzetben vagyunk, amikor a COVID-19 vakcinák tönkreteszik az immunrendszert, és ezzel sebezhetővé tesznek bennünket a MÁS vírusok általi elpusztításra.

Dr. Thompson egy egészségügyi klinikát vezet Illinois-ban. Október 4-én közzétett egy 16 perces videót, amelyben bemutatja, hogy betegei hogyan adtak engedélyt arra, hogy a COVID-19 vakcinák beadása előtt és után figyelemmel kísérjék immunrendszerük működését. Hosszú és rövid összefoglaló: A betegek immunrendszere rendben volt az oltás beadása előtt. Az első dózis (oltás) után az immunrendszer a várt választ mutatta: a CD3 és CD8 t-sejtek felemelkedtek, hogy szembeszálljanak valamivel a szervezetben, ami nem oda való (a COVID-19 Vax). De miután ezek a betegek megkapták a vakcina második adagját, az immunrendszerük olyasmit tett, ami szerinte "még soha nem történt meg az emberi lét történetében" - a CD3 és CD8 t-sejtek szintje zuhanni kezdett; jóval az alá a szint alá, ami a jövőben más vírusok elleni küzdelemhez szükséges.

Dr. Thompson világossá tette, hogy ha ezek a T-sejtek szintje nem tér vissza a normális szintre, akkor betegei a jövőben képtelenek lesznek a vírusok elhárítására.

A videója alább látható, de mielőtt rátérnénk erre, az Ann Arbor-i Michigani Egyetem kampuszán kitört "A" influenza kitörése bekerült a hírekbe, mivel több száz, egyébként egészséges egyetemista hirtelen egy kegyetlen influenzával találta magát szemben, amely rendkívül beteggé tette őket; sokkal betegebbé, mint amire egy átlagos, fiatal, egészséges ember számítana.

A Yahoo News így számolt be a történetről (ITT):

Influenza söpör végig a Michigani Egyetem Ann Arbor-i kampuszán: október 6. óta 528 esetet diagnosztizáltak az egyetemi egészségügyi szolgálatnál.

A járvány olyan hirtelen és nagymértékű - csak a november 8-i héten 313 esetet azonosítottak, és az influenzatesztek 37%-a volt pozitív azon a héten -, hogy felkeltette a szövetségi egészségügyi vezetők figyelmét.

Az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) egy kutatócsoportja ezen a héten az egyetemen tartózkodik, hogy többet tudjanak meg a vírus terjedéséről és az idei influenza elleni védőoltás hatékonyságáról.

Amikor először olvastuk ezt az influenzajárványról szóló történetet, azon tűnődtünk, vajon a Dr. Thompson által készített figyelmeztető videó nem válik-e nagyban valóra? Vajon ezek a gyerekek a Michigani Egyetem kampuszán azért lesznek ilyen nagyon betegek, mert VAXED és az immunrendszerük kezd elégtelenné válni?

Az első dolog, amit tettünk, hogy megkérdeztük a Google-t: "Mi a Michigani Egyetem politikája a COVID-19-cel kapcsolatban?". Ez a keresés egy linket adott vissza az egyetem honlapjára, ahol, mint kiderült, július 30-án a Michigani Egyetem kötelező oltási előírást adott ki (ITT). Itt egy képernyőkép a vonatkozó információról:

Amint fentebb látható, **MINDEN** gyerek, aki ebbe az iskolába jár, KÖTELEZŐ megkapnia a vakcinát. Ez azt jelzi, hogy **MIND** az influenzás gyerekek, akik most ennyire betegek, be vannak oltva.

Lehet, hogy az oltás miatt romlik az immunrendszerük olyan mértékben, hogy a szervezetük nehezen tudja leküzdeni az influenzát?

Ha ez a helyzet, mit jelent ez a jövőre nézve? Tovább romlik-e az immunrendszerük, és teljesen képtelenné válnak-e a betegségek kivédésére?

A CD8 T-sejtek megfelelő szintje nélkül a szervezetnek egyszerűen nincs rendszere a betolakodó vírus elpusztítására; ahogyan az AIDS-betegek is elestek az opportunista fertőzéseknek, amikor az AIDS először tört ki.

Itt van Dr. Thompson videója, amelyben bemutatja felfedezését, miszerint a COVID-19 vakcinát kapott páciensei romló immunrendszerben szenvednek. Ha a következtetése helyes, akkor a világ egyre nagyobb hullámban fogja látni az egyébként egészséges emberek hullámát, akik olyan vírusoktól halnak meg, amelyeket normális esetben elhárítanának, mert a COVID vakcinák tönkretették immunrendszerük nagy részét:

DR. NATHAN THOMPSON minden szúrás után teszteli a páciens immunrendszerét

https://pokolafoldon.hu/pandemia/halalesetek-hullamai-kezdodnek-a-vax-miatt

Pharmaffia A Pfizerre több bírságot róttak ki bűncselekmény miatt mint bármely országra a világon

ŐRÜLTSÉG: Fauci elismeri, hogy a kovid oltások embereket ölnek, és azt mondja, hogy a "fokozók" valahogy megállítják a vérontást

A hamis televíziós "orvos" és hazaáruló bűnöző Tony Fauci végre elismeri, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) "oltóanyagok", amelyeket olyan keményen erőltetett, hogy az amerikaiak szedjék, értéktelenek és halálosak.

A megoldása azonban az, hogy még többet kapjanak belőlük "emlékeztető" oltások formájában.

November 12-én Fauci megjelent a The New York Times "The Daily" podcastjának egyik epizódjában, hogy megvitassa felháborodását amiatt, hogy Amerika fele nem hajlandó megkapni a "Operation Warp Speed" oltások egyikét sem.

Ahogy egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az injekciók nem állítják meg a terjedést - sőt, valójában táplálják azt -, Fauci szerint az emberek számíthatnak az úgynevezett "áttöréses" fertőzések felgyorsulására.

"Nemcsak a fertőzéssel, hanem a kórházi kezeléssel és bizonyos mértékig a halállal szembeni immunitás csökkenését látják, ami most már minden korosztályt kezd érinteni" - szögezte le Fauci, utalva az Izraelből származó adatokra, amelyek azt mutatják, hogy az oltások egyszerűen nem működnek.

"Nem csak az idősekről van szó. Ez olyan mértékben csökken, hogy egyre több és több ember kap áttörő fertőzést, és egyre több olyan ember, aki áttörő fertőzést kap, kerül kórházba".

Azt gondolnánk, hogy ezen új információk alapján Fauci a közbiztonság érdekében a vakcina beadásának azonnali leállítását sürgetné. Ehelyett Fauci azt szeretné, ha az emberek sorban állnának, hogy több injekciót kapjanak, ami állítása szerint ellaposítja a görbét.

"Ha visszatekintünk erre, azt mondhatjuk, hogy tudják, nem arról van szó, hogy az emlékeztető oltás csak egy bónusz, hanem az emlékeztető oltás valójában az elsődleges kezelés lényeges része lehet, amelyet az embereknek be kellene tartaniuk" - jelentette ki Fauci.

"Úgy gondolom ..., hogy az erősítés a válaszunk abszolút lényeges eleme lesz, nem bónusz, nem luxus, hanem a program abszolút lényeges része".

A Branch Covidians felszólítja az amerikaiakat, hogy "maguk határozzák meg", hogy szükségük van-e emlékeztető oltásra vagy sem.
Mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) és az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) a jelek szerint nem halad elég gyorsan Fauci és a hozzá hasonlók számára az emlékeztető oltások jóváhagyásában, egyes államok, mint Kalifornia és Colorado, megkerülik az ügynökségeket, és azt tesznek, amit akarnak.

Tomás J. Aragón, a kaliforniai közegészségügyi minisztérium igazgatója és állami közegészségügyi tisztviselője november 9-én levelet írt a helyi egészségügyi szolgáltatóknak, amelyben arra ösztönözte őket, hogy hagyják figyelmen kívül a tudományt, és terjesszék ki az emlékeztető oltásra való jogosultságot minden felnőttre.

"Hagyják, hogy a betegek maguk határozzák meg az expozíció kockázatát" - hangsúlyozta Aragón, aki szerint az orvosoknak, a gyógyszerészeknek, sőt a szövetségi kormánynak is el kell vonulnia, és hagyni kell, hogy minden ág Covidian, aki akarja, annyi vegyes emlékeztetőt kapjon, amennyit csak akar.

"Ne utasítsanak el olyan beteget, aki emlékeztetőt kér" - tette hozzá Aragón.

Fauci egyetért ezzel, miután két nappal később kijelentette, hogy az emlékeztető oltások "biztonságosak és hatékonyak", és "drámaian növelik a választ, nemcsak immunológiai szempontból, hanem ha megnézzük az izraeli klinikai adatokat, akkor nagyon világos, hogy ez visszafordítja a hat hónapos vagy annál hosszabb oltás után már beoltott embereknél megfigyelhető csökkenő hatást".

Fauci fenntartásként bedobta véleményét, miszerint az eredeti vakcinák még mindig működnek, noha egyértelműen nem. Ezután verbális tornát játszott, hogy megpróbáljon tudományosan és okosan hangzani.

"Teljes mértékben szabad kezet adtunk annak bizonyítására, hogy mi az, ami ahhoz kell, hogy működjenek" - zagyvázta Fauci értelmetlenül az emlékeztetőkről.

A cikk forrásai a következők:

Yahoo.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/orultseg-fauci-elismeri-hogy-a-kovid-oltasok-embereket-olnek-es-azt-mondja-hogy-a-fokozok-valahogy-megallitjak-a-verontast

Leila Centner, az iskola igazgatónője azt kéri, hogy a beoltott gyerekek ne járjanak iskolába.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Leila Centner, a Centner Akadémia igazgatója levelet írt munkatársainak, amelyben így fogalmazott: "...amennyiben diákjaik beoltatását fontolgatják, azt kérjük, hogy halasszák el azt nyárra, amikor elegendő idő telik el az oltás után, és így csökken a másokra való átvitel, vagy a fertőzés lehetősége"... "A többi diákra és iskolai közösségünkre gyakorolt lehetséges hatás miatt a beoltott diákoknak az oltás után 30 napig otthon kell maradniuk, ezt követően, amennyiben a diák egészséges és tünetmentes, visszatérhet az iskolába."

Tömeggyilkos Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök, arra a kérdésre, hogy két osztályba sorolja-e az embereket, és a beoltottak különleges kiváltságokat kapnak-e, megerősítette: "Igen, erről van szó".

Hírességek az oltás ellen; E. Brigliadori, Sam Frost, Viviana Canosa... Ne hagyják magukat becsapni!

A legkülönbözőbb területek sok híressége, a fenyegetések ellenére is, nyíltan és bátran vállalja, hogy nem oltatja be magát, és hogy miért ellenzi a Covid vakcinákat, akár a koncertjeiket is lemondják, vagy elveszítik a munkájukat.