A hamis televíziós "orvos" és hazaáruló bűnöző Tony Fauci végre elismeri, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) "oltóanyagok", amelyeket olyan keményen erőltetett, hogy az amerikaiak szedjék, értéktelenek és halálosak.

A megoldása azonban az, hogy még többet kapjanak belőlük "emlékeztető" oltások formájában.

November 12-én Fauci megjelent a The New York Times "The Daily" podcastjának egyik epizódjában, hogy megvitassa felháborodását amiatt, hogy Amerika fele nem hajlandó megkapni a "Operation Warp Speed" oltások egyikét sem.

Ahogy egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az injekciók nem állítják meg a terjedést - sőt, valójában táplálják azt -, Fauci szerint az emberek számíthatnak az úgynevezett "áttöréses" fertőzések felgyorsulására.

"Nemcsak a fertőzéssel, hanem a kórházi kezeléssel és bizonyos mértékig a halállal szembeni immunitás csökkenését látják, ami most már minden korosztályt kezd érinteni" - szögezte le Fauci, utalva az Izraelből származó adatokra, amelyek azt mutatják, hogy az oltások egyszerűen nem működnek.

"Nem csak az idősekről van szó. Ez olyan mértékben csökken, hogy egyre több és több ember kap áttörő fertőzést, és egyre több olyan ember, aki áttörő fertőzést kap, kerül kórházba".

Azt gondolnánk, hogy ezen új információk alapján Fauci a közbiztonság érdekében a vakcina beadásának azonnali leállítását sürgetné. Ehelyett Fauci azt szeretné, ha az emberek sorban állnának, hogy több injekciót kapjanak, ami állítása szerint ellaposítja a görbét.

"Ha visszatekintünk erre, azt mondhatjuk, hogy tudják, nem arról van szó, hogy az emlékeztető oltás csak egy bónusz, hanem az emlékeztető oltás valójában az elsődleges kezelés lényeges része lehet, amelyet az embereknek be kellene tartaniuk" - jelentette ki Fauci.

"Úgy gondolom ..., hogy az erősítés a válaszunk abszolút lényeges eleme lesz, nem bónusz, nem luxus, hanem a program abszolút lényeges része".

A Branch Covidians felszólítja az amerikaiakat, hogy "maguk határozzák meg", hogy szükségük van-e emlékeztető oltásra vagy sem.
Mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) és az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) a jelek szerint nem halad elég gyorsan Fauci és a hozzá hasonlók számára az emlékeztető oltások jóváhagyásában, egyes államok, mint Kalifornia és Colorado, megkerülik az ügynökségeket, és azt tesznek, amit akarnak.

Tomás J. Aragón, a kaliforniai közegészségügyi minisztérium igazgatója és állami közegészségügyi tisztviselője november 9-én levelet írt a helyi egészségügyi szolgáltatóknak, amelyben arra ösztönözte őket, hogy hagyják figyelmen kívül a tudományt, és terjesszék ki az emlékeztető oltásra való jogosultságot minden felnőttre.

"Hagyják, hogy a betegek maguk határozzák meg az expozíció kockázatát" - hangsúlyozta Aragón, aki szerint az orvosoknak, a gyógyszerészeknek, sőt a szövetségi kormánynak is el kell vonulnia, és hagyni kell, hogy minden ág Covidian, aki akarja, annyi vegyes emlékeztetőt kapjon, amennyit csak akar.

"Ne utasítsanak el olyan beteget, aki emlékeztetőt kér" - tette hozzá Aragón.

Fauci egyetért ezzel, miután két nappal később kijelentette, hogy az emlékeztető oltások "biztonságosak és hatékonyak", és "drámaian növelik a választ, nemcsak immunológiai szempontból, hanem ha megnézzük az izraeli klinikai adatokat, akkor nagyon világos, hogy ez visszafordítja a hat hónapos vagy annál hosszabb oltás után már beoltott embereknél megfigyelhető csökkenő hatást".

Fauci fenntartásként bedobta véleményét, miszerint az eredeti vakcinák még mindig működnek, noha egyértelműen nem. Ezután verbális tornát játszott, hogy megpróbáljon tudományosan és okosan hangzani.

"Teljes mértékben szabad kezet adtunk annak bizonyítására, hogy mi az, ami ahhoz kell, hogy működjenek" - zagyvázta Fauci értelmetlenül az emlékeztetőkről.

A cikk forrásai a következők:

Yahoo.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/orultseg-fauci-elismeri-hogy-a-kovid-oltasok-embereket-olnek-es-azt-mondja-hogy-a-fokozok-valahogy-megallitjak-a-verontast