Október 4-én az illinois-i Dr. Nathan Thompson jelezte először a COVID-019 oltóanyag lehetséges halálos aspektusát egy videóval, amely egy betegénél az immunrendszer leállásának jeleit mutatta, miután megkapta a COVID-19 oltóanyagot. Most a Michigani Egyetem kampuszán kitört tömeges influenzajárvány bebizonyíthatja, hogy félelmei igazak. Lehet, hogy most olyan helyzetben vagyunk, amikor a COVID-19 vakcinák tönkreteszik az immunrendszert, és ezzel sebezhetővé tesznek bennünket a MÁS vírusok általi elpusztításra.

Dr. Thompson egy egészségügyi klinikát vezet Illinois-ban. Október 4-én közzétett egy 16 perces videót, amelyben bemutatja, hogy betegei hogyan adtak engedélyt arra, hogy a COVID-19 vakcinák beadása előtt és után figyelemmel kísérjék immunrendszerük működését. Hosszú és rövid összefoglaló: A betegek immunrendszere rendben volt az oltás beadása előtt. Az első dózis (oltás) után az immunrendszer a várt választ mutatta: a CD3 és CD8 t-sejtek felemelkedtek, hogy szembeszálljanak valamivel a szervezetben, ami nem oda való (a COVID-19 Vax). De miután ezek a betegek megkapták a vakcina második adagját, az immunrendszerük olyasmit tett, ami szerinte "még soha nem történt meg az emberi lét történetében" - a CD3 és CD8 t-sejtek szintje zuhanni kezdett; jóval az alá a szint alá, ami a jövőben más vírusok elleni küzdelemhez szükséges.

Dr. Thompson világossá tette, hogy ha ezek a T-sejtek szintje nem tér vissza a normális szintre, akkor betegei a jövőben képtelenek lesznek a vírusok elhárítására.

A videója alább látható, de mielőtt rátérnénk erre, az Ann Arbor-i Michigani Egyetem kampuszán kitört "A" influenza kitörése bekerült a hírekbe, mivel több száz, egyébként egészséges egyetemista hirtelen egy kegyetlen influenzával találta magát szemben, amely rendkívül beteggé tette őket; sokkal betegebbé, mint amire egy átlagos, fiatal, egészséges ember számítana.

A Yahoo News így számolt be a történetről (ITT):

Influenza söpör végig a Michigani Egyetem Ann Arbor-i kampuszán: október 6. óta 528 esetet diagnosztizáltak az egyetemi egészségügyi szolgálatnál.

A járvány olyan hirtelen és nagymértékű - csak a november 8-i héten 313 esetet azonosítottak, és az influenzatesztek 37%-a volt pozitív azon a héten -, hogy felkeltette a szövetségi egészségügyi vezetők figyelmét.

Az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) egy kutatócsoportja ezen a héten az egyetemen tartózkodik, hogy többet tudjanak meg a vírus terjedéséről és az idei influenza elleni védőoltás hatékonyságáról.

Amikor először olvastuk ezt az influenzajárványról szóló történetet, azon tűnődtünk, vajon a Dr. Thompson által készített figyelmeztető videó nem válik-e nagyban valóra? Vajon ezek a gyerekek a Michigani Egyetem kampuszán azért lesznek ilyen nagyon betegek, mert VAXED és az immunrendszerük kezd elégtelenné válni?

Az első dolog, amit tettünk, hogy megkérdeztük a Google-t: "Mi a Michigani Egyetem politikája a COVID-19-cel kapcsolatban?". Ez a keresés egy linket adott vissza az egyetem honlapjára, ahol, mint kiderült, július 30-án a Michigani Egyetem kötelező oltási előírást adott ki (ITT). Itt egy képernyőkép a vonatkozó információról:

Amint fentebb látható, **MINDEN** gyerek, aki ebbe az iskolába jár, KÖTELEZŐ megkapnia a vakcinát. Ez azt jelzi, hogy **MIND** az influenzás gyerekek, akik most ennyire betegek, be vannak oltva.

Lehet, hogy az oltás miatt romlik az immunrendszerük olyan mértékben, hogy a szervezetük nehezen tudja leküzdeni az influenzát?

Ha ez a helyzet, mit jelent ez a jövőre nézve? Tovább romlik-e az immunrendszerük, és teljesen képtelenné válnak-e a betegségek kivédésére?

A CD8 T-sejtek megfelelő szintje nélkül a szervezetnek egyszerűen nincs rendszere a betolakodó vírus elpusztítására; ahogyan az AIDS-betegek is elestek az opportunista fertőzéseknek, amikor az AIDS először tört ki.

Itt van Dr. Thompson videója, amelyben bemutatja felfedezését, miszerint a COVID-19 vakcinát kapott páciensei romló immunrendszerben szenvednek. Ha a következtetése helyes, akkor a világ egyre nagyobb hullámban fogja látni az egyébként egészséges emberek hullámát, akik olyan vírusoktól halnak meg, amelyeket normális esetben elhárítanának, mert a COVID vakcinák tönkretették immunrendszerük nagy részét:

DR. NATHAN THOMPSON minden szúrás után teszteli a páciens immunrendszerét

https://pokolafoldon.hu/pandemia/halalesetek-hullamai-kezdodnek-a-vax-miatt