2023. április 1., szombat

Védőoltás termékenység ellen

Forrás: AUF1.TV

Végső csata a jó és a rossz között. Őslakosok (hopi, inca, maorí) bíróságainak támogatása a harcban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Reiner Fuelmich ügyvéd és Alessandro Meluzzi Professzor arról beszél, hogy most zajlik a jó és a rossz közötti végső küzdelem, és a rossz nem nyerhet. Fuelmich szilárdan meg van arról győződve, hogy egy felsőbb hatalom rövidesen beavatkozik, hogy helyreállítsa az egyensúlyt. “Öltsük magunkra a fény fegyverzetét és radikalizmussal, eltökéltséggel és félelem nélkül szálljunk szembe a sötétség birodalmával”, hangsúlyozta Alessandro Meluzzi professzor.

Japán kivizsgálja a vakcinák okozta haláleseteket. Eddig nem vettek tudomást az áldozatokról

Japán Egészség-, Munkaügyi és Népjóléti minisztériuma (MHLW) az ország minden prefektúráját értesítette a COVID-19 vakcinázás után jelentkező vélelmezett káros mellékhatások tüneteinek kivizsgálásában való együttműködésről. Az értesítés szerint felmérést végeznek a tényleges helyzetről, az elhúzódó, tartós tünetekről, az úgynevezett oltás utáni szövődményekről, és arról, hogy a kormány lefolytatja a szükséges vizsgálatokat, beleértve a jövőbeni kezeléseket.

Mike Adams: WHO nemzetközi szerződés, „orvosi diktatúra” elnéptelenítés és rabság végett

Dr. Peter McCullough: Túl sok élet veszett oda. Még mindig van sérülés, fogyatékosság és haláleset

Dr. Peter McCullough állítja, hogy a vírus eredete ismert volt, hogy ellenezni kell, hogy a WHO autoritást kapjon, hogy mindent rosszul csináltak, hogy sok az összeférhetetlenség és hogy alapos vizsgálatra van szükség ahhoz, hogy a bűnösök az igazságszolgáltatás elé kerüljenek, tekintve, hogy sok élet veszett oda a korai kezelés elmulasztása és a Covid-19 vakcinák erőltetése miatt.

Az mRNS terápiát mindenben használják. A 4. ipari forradalom megváltoztatja a DNS-ünket

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Thomas Renz ügyvéd arra figyelmeztet, hogy az elit azt szeretné, ha minden vakcina mRNS-génterápia lenne. A cél az, hogy megváltoztassák, akik és amik vagyunk. Így mondta Klaus Schwab. Yuval Noah Harari pedig azt mondta, hogy ezek a génterápiák az emberek ellenőrzésére valók. Kijelenti, hogy ez a disztópia ideje.

Híres színészek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és vannak, akik bele is halnak XCV. rész

Olyan híres színészek, mint Céline Dion, Ed Sheeran, Ronald McFadden, Alissa Carlson, Andrés Calamaro és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha híres színészekkel ez történik, vajon hány névtelen ember érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és akiket senki nem tart számon?

Karen Kingston: A 2017-ben szabadalmaztatott tüskefehérje a Big Pharma-t gazdagító biofegyver

Karen Kingston arról számol be, hogy 2017-ben, három tudós szabadalmat nyújtott be az S2P tüskefehérjére, mint biológiai fegyverre, amely autoimmun betegségeket idéz elő, a gyógyszergyártók pedig, több milliárd dolláros profitért, gyógyszereket állítottak elő belőle.

Covid oltóanyag-felesleg: több milliárd dózis lejárt oltás, ami senkinek sem kell

Több ország, például Thaiföld, fel akarja mondani a nagy gyógyszergyártókkal kötött szerződéseit, a Tízszarvú Fenevad pedig újra akarja tárgyalni a gyógyszergyártókkal kötött szerződéseit, mert az emberek nem akarják beoltatni magukat, a felesleges oltóanyagok, pedig lejárnak. A Pfizer követeli, hogy a vakcinákat akkor is fizessék ki, ha le sem gyártják őket. Az EU történetének legnagyobb korrupciós ügyében, a 71 milliárd euró értékű szerződéseket titkosan kezelték, s mind a mai napig egyetlen felelősségrevonás sem volt a Fenevad bélyege miatt, amely patogén, génmanipulációs kígyóméreg-szúrás. S sokan próbálnak menekülni a felelősségrevonás alól, de a Szentháromság elől senki nem képes menekülni, hiába építenek föld alatti titkos bunkereket.

Számos koncertet lemondanak a vakcinák hatásai miatt. XV. rész

A toxikus vakcinák benyújtják a számlát az énekeseknek, ezt már nem lehet eltitkolni, és számos betervezett koncertet le kellett mondani, ahogy Bruce Springsteen, Justin Bieber, Zé Neto, "Maná", Lewis Capaldi és mások koncertjeit.

Dr. Paul Alexander: Az mRNS bejut a nyirokrendszerbe és súlyos károkat okoz valamennyi szervben

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Paul Alexander szerint az mRNS bejut a nyirokrendszerbe, ezáltal mindenhová eljut a szervezetben, áthatol a vér-agy gáton, felhalmozódik a petefészkekben és a herékben; szerinte az embereknek hazudtak, ez nem tévedés volt, az egész egy kudarc volt, nem vált be, sőt halálossá vált, a genetikai vakcinát le kell állítani.

A WHO, a kormány, és az intézmények gyilkolják a terhes nőket, a halálos oltás ajánlásával

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. James A. Thorp azt állítja, hogy a WHO, az amerikai kormányzat, a CDC, az FDA, a Szülészeti és Nőgyógyászati Tanács és Kollégium, a Szülő-Magzat Kapcsolati Társaság, (SMFM), ízig-vérig korrupt,ezeket mind meg kell szüntetni, mert megölik a betegeiket.

Digitális oltási bizonyítvány: Az utolsó lépés a teljes felügyelet felé (Részlet a "The Key Moment" című könyvből)

A felügyelet témájáról folytatott tudományos vitában a "kulcsrakész totalitarizmus" kifejezést használják. Ennek lényege, hogy a totalitárius rendszer megfigyelési infrastruktúrája már ki van építve. A "gépezet" készen áll, de a kulcsot még nem fordították el. Az oltási kártyák ennek az infrastruktúrának az utolsó elemei, az utolsó fogaskerék a felügyelet és ellenőrzés kerekében. Megengedjük ennek a kulcsnak a használatát? Részlet a "The Key Moment" című filmből …

Jelenleg lényegében bármit megtehetünk, amit csak akarunk. Kivéve, ha cselekedeteinket törvény tiltja. Az oltási kártyák bevezetésével azonban az ebben az értelemben vett szabadság már a múlté lesz, és egy teljesen új rendszer lép a helyébe, amelyben csak azokat a dolgokat lehet majd megtenni, amelyekre kifejezetten engedélyt kapunk.
Ez az, amit a szabadság alapvető pálfordulása alatt értek. Szinte egyik napról a másikra az egykor biztosított és védett szabadságjogaink pusztán kiváltságok lesznek, melyeket ideiglenesen kapunk a jó magaviseletért és az engedelmességért cserébe. Bemehetek-e az étterembe, elmehetek-e a koncertre vagy a sporteseményre? Felszállhatok-e a buszra, a repülőgépre vagy beülhetek-e a taxiba? Elmehetek-e a boltba, az orvosi rendelőbe vagy akár a munkahelyemre?
A jövőben az ilyen triviális mindennapi tevékenységekben való részvétel engedélyektől függ majd, amelyeket az okostelefonunkon keresztül kapunk meg, és amelyek egyébként akár egyik napról a másikra meg is változhatnak. És kérem, most ne gondolja, hogy mindez Önre nem vonatkozik, mert Önt már beoltották és felvette az emlékeztető oltást is!
Ausztrália, egy körülbelül 26 milliós lakosú ország, további 195 millió adag vakcina megvásárlására kötött szerződést. - a már megvásárolt több millió adagon felül! Ez a következő négy évben hathavonta történő emlékeztető oltásnak felel meg. Hasonló a helyzet Németországban, Ausztriában és Svájcban is. Ha tehát két napot késik a legújabb Covid-variánshoz szükséges emlékeztető oltással, elfelejtheti a barátaival való vacsorát a kedvenc éttermében! Mert az ilyen jellegű kiváltságokat ezután automatikusan megvonják Öntől. És itt még nincs vége, mert az oltási bizonyítványok olyanok, mint egy trójai faló: Egy ártalmatlannak tűnő funkcionális elem mögött egy digitális személyazonossági és útlevélrendszer rejtőzködik, amely egy idő után tovább bővülő szoftverplatformra épül. Ma még csak egy kis digitális zöld pipa vagy piros kereszt jelzi, hogy beengedik-e Önt, vagy kint kell maradnia, de egy szép napon felmérik az Ön egész életét.
Pontokat kap, ha viselkedése a nagyvállalatoknak és a kormányoknak kedvez, és ha eltér az előírt normáktól, pontokat vonnak le. Hányszor szegte meg ma véletlenül az 1,5 méteres távolságtartási szabályt? Vagy mi a helyzet a közösségi médiában tett kissé kritikus bejegyzésével egy bizonyos kormányzati politikát illetően? Mi van azzal a videóval, amit megosztott egy barátjával, melyben jogos kérdéseket tett fel az aktuálisan elfogadott narratívával kapcsolatban? Ezután végignézheti, ahogy csökken a társadalmi hitelértéke. Aztán egyik kiváltságot a másik után veszíti el, és többé nem férhet hozzá a mindennapi életéhez szükséges szolgáltatásokhoz. Ez első hallásra túlzásnak tűnik, de Kínában ez a társadalmi kreditrendszer már valóság. Ott az emberek már vonatra sem tudnak szállni, ha túl alacsony a társadalmi kredit besorolásuk. És biztosak lehetünk benne: Mindez hamarosan megtörténik az egész világon – álcázva, egy trójai faló által lesz bevezetve, mégpedig az oltási kártya segítségével. Egy ilyen világ elképzelhetetlennek tűnhet számunkra. De ha egy pillanatra belegondolunk, világossá válik, hogy a COVID-19 már ízelítőt adott egy olyan világból. ahol naponta változnak a megengedett dolgok, és így a szabadságunk határai is. Már elkezdődött a szabadságunkról való leszoktatás. Bár ez a jövőkép már önmagában is elég sokkoló, de egy ilyen terv igazi disztópikus ereje csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha majd megtapasztaljuk a két új platform – az oltási bizonyítvány és a digitális személyazonosság – közötti összefüggést, egy magasfokú technológiai és egy erősen ellenőrzött világban, melyben már most is élünk. Nem titok, hogy a globális technológiai óriások minden online tevékenységünket megfigyelik és rögzítik. és rögzítenek minden posztot, amit lájkolunk, minden cikket, amit megosztunk, minden hirdetést, amire rákattintunk, és minden videót, amit megnézünk. és minden egyes megnézett videót arra használnak fel, hogy részletes profilt készítsenek rólunk. Ezeket a Big Data segítségével létrehozott pszichográfiai profilokat nem csak arra használják, hogy kiderítsék, milyen termékeket szeretnénk vásárolni. Még ijesztőbb: górcső alá veszik politikai preferenciáinkat, véleményeinket, attitűdeinket és meggyőződéseinket, sőt legbensőbb késztetéseinket és félelmeinket is. Tényleg úgy fogalmazhatunk, hogy: a mesterséges intelligenciájukkal, a Big Data-val és a szinte korlátlan számítási teljesítményükkel a Google, Facebook és az Amazon is jobban ismer minket, mint mi magunkat. Miután Edward Snowden felfedte a Five Eyes brit, kanadai, ausztrál és új-zélandi partnereivel kéz a kézben együttműködő Egyesült Államokbeli NSA törvénytelen és mindenütt jelenlévő megfigyelési programjait, a legtöbb ésszerűen tájékozott ember is tudja, hogy a kormányok hatalmas mennyiségű adatot gyűjtenek és tárolnak állampolgáraikról - beleértve szinte minden telefonhívást, szöveges üzenetet és e-mailt.
Az állambiztonsági szervek és a profitorientált, nemzetközileg működő nagyvállalatok profilt készítenek rólunk, életünk minden aspektusát figyelik és elemzik. Eddig úgy tűnik, hogy a Big Taggel kötött fausti paktumnak nincs sokkal nagyobb hatása, mint egy-egy alkalmi online hirdetés vagy egy kísértetiesen pontos Amazon-ajánlás, amely olyan valaminek a megvásárlására csábít bennünket, amelyről nem is tudtuk, hogy akarjuk. De mindez örökre megváltozik, ha engedélyezzük az oltási kártyák bevezetését. Miért? Mert a társadalmi kreditrendszerben gyorsan kialakuló oltási igazolvány az utolsó hiányzó láncszem egy teljes felügyeleten és társadalmi ellenőrzésen alapuló automatizált szerkezetben.
George Orwell bemutatta a megfigyelés többféle aspektusát, és mindannyian ösztönösen tudjuk, hogy a megfigyelés egy bizonyos nyomást gyakorol ránk, valamint hajlandóbbak leszünk bizonyos szabályok és normák elfogadására.
Gondoljunk csak a sebességmérő kamerákra az utakon, valamint a boltokban és a városközpontokban lévő térfigyelő kamerákra. De az alkalmi gyorshajtási bírságokon kívül a megfigyelésnek van egy másik aspektusa is, melyet csak kevesen ismernek. Ez pedig nem más, mint a felügyelet fegyelmi aspektusa, amely minden felügyeleti struktúra alapját képezi: a szabálysértések utáni büntetés. Eddig hiányzott a kirakós játéknak ez a darabja, de az oltási igazolvánnyal a jövőben minden szabályszegőnek a zsebében lesz az a rendszer, amely automatikusan megbüntethetné őt. A megfigyelésről szóló tudományos vitában a "kulcsrakész totalitarizmus" kifejezést használják. Ennek az a lényege, hogy a totalitárius rendszer megfigyelési infrastruktúrája már kiépült körülöttünk - csak még nem aktiválták. Kész van a gépezet, csak még nem fordították el a kulcsot. Az oltási kártyák ennek az infrastruktúrának az utolsó elemei, az utolsó fogaskerék a kerékben. A felügyelet és ellenőrzés totalitárius rendszerének fegyelmi lándzsája. Amint megengedjük az infrastruktúra ezen utolsó kritikus elemének bevezetését, amint elfogadjuk azt a mindennapi életünk szokásos részeként, a kulcs elfordul, ezzel átlépjük a Rubicont - és nem lesz többé visszaút. Nem lesz többé helye nézeteltérésnek, nem lesz többé vitalehetőség, és nem lehet többé eltérni az előírt normáktól vagy magatartásoktól. És amilyen mértékben tűnik el a konfrontációnak, a különbözőségnek és a be nem illeszkedésnek ezen rendkívül fontos tere, olyan mértékben tűnik el a hétköznapi emberek azon lehetősége is, hogy közösen határozzák meg, milyen irányba fejlődjön a társadalmunk.
A gépezet be lesz kapcsolva, folyamatosan és automatikusan figyelni fog, profiloz és értékel minket, irányítja a viselkedésünket, és ha szükséges, büntet minket. Örökre ki leszünk szolgáltatva vezetőinknek, azon vezetőknek, akiknél a gépezet kulcsa van. Akik számolják a pontjainkat, akik minden szabályt meghatároznak; akik arról döntenek, hogy zöld vagy piros pontot kapunk-e. Ők döntenek arról, hogy beilleszkedünk-e a társadalomba vagy kiszorulunk létünk veszélyes peremére. Ha hagyjuk, hogy ez megtörténjen, akkor az - ahogy Aldous Huxley mondta –, a végső forradalmat jelenti majd. Nem lesz visszaút. Az a fajta szabadság, melyet egész életünkben magunk is, illetve az előttünk járó nemzedékek is megismertek, örökre megszűnik. Örökre megszűnik. Tényleg ezt akarja? Ha nem. Akkor cselekedjen!

ettől hm.

Források/Linkek: Dokufilm „Der Schlüsselmoment“ - This Pivotal Moment https://player.odycdn.com/api/v4/streams/free/derschluesselmoment/62db856dc2f379a58f1f83f7b5c7361693553456/da0dbc
https://yoice.net/video/der-schluesselmoment-this-pivotal-moment-episode-1/