2022. augusztus 14., vasárnap

Az ápolók leírják a "brutális" COVID-19 kezelési protokollokat

 

Az ápolók, akik tanúi voltak annak, hogy a "brutális" kórházi COVID-19 kezelési protokollok megölik a betegeket, sivár képet festenek arról, ami az állami és szövetségi finanszírozású egészségügyi rendszerekben zajlik.

"Borzalmasak, és mindannyian egy ütemben haladnak" - mondta a The Epoch Timesnak Staci Kay, az Észak-Karolinai Orvosok a Szabadságért szervezet ápolója, aki elhagyta a kórházi rendszert, hogy saját korai kezelési magánpraxist indítson.

"Nem veszik figyelembe a CDC (Centers for Disease Control and Prevention - Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok) és az NIH (National Institute of Health - Nemzeti Egészségügyi Intézet) által megadott protokollokon kívüli protokollokat. És senki sem kérdezi meg, hogy miért".

Staci Kay, az Észak-Karolinai Orvosok a Szabadságért szervezet ápolója. (Staci Kay jóvoltából)
.
A kognitív disszonanciától táplálva a vörös zászlók sokasága közepette Kay szerint a kórházi személyzet figyelmen kívül hagyja a nyilvánvalóan problémás kezeléseket, amelyek rosszul teljesítettek a klinikai vizsgálatokban, mint például a remdesivir, és az olyan protokollokat, mint a beteg elkülönítve tartása, csak azért, hogy betartsák a szövetségi kánont.

"Láttam, hogy emberek úgy haltak meg, hogy a családjuk az iPad-en keresztül Facetime-on keresztül figyelte őket" - mondta Kay. "Brutális volt."

Korábban intenzív osztályon dolgozó ápolóként Kay elmondta, hogy látott már tragédiákat, de ahogyan látta, hogy a COVID-betegeket kezelik, "az éjszaka közepén hideg verítékben, mellkasi fájdalmakkal ébredtem fel".

"Utáltam a munkámat" - mondta Kay. "Utáltam dolgozni menni. Olyan stresszes voltam, amilyen még soha életemben nem voltam."

A családok elszigeteltsége különösen nehéz volt, mondta, mert az emberek nem tudtak eljönni, hogy elbúcsúzzanak szeretteiktől.

 

 

"Tudunk jobbat is"

Kay más lehetőségek után kutatott, amikor rátalált egy Dr. Paul Marik, a Front Line COVID-19 Critical Care Alliance alapító tagja által tervezett fekvőbeteg protokollra, amely állítólag 94 százalékos sikerarányt mutatott.

Miután azonban Kay bemutatta azt a tüdőgyógyászati intenzív osztály vezetőjének, elbocsátották, az orvos pedig azzal dicsekedett, hogy a kórházban akkoriban 66 százalékos volt a túlélési arány.

"Azt mondtam neki, hogy "úgy érzem, tudunk ennél jobbat is", de nagyon gyorsan leállítottak" - mondta Kay. "Nagyon dühös lettem, mert végignéztem, ahogy emberek halnak meg, és tudtam, hogy jobban is csinálhattuk volna."

Olyan volt, mintha a korábban okos emberek agymosáson estek volna át, "és aztán egyszerűen csak buták lettek volna" - mondta Kay -, és nem volt meg a szellemi képességük, hogy megkülönböztessék az igazat a hamisságtól.

Ez vezetett oda, hogy Kay elkezdte ambulánsan kezelni a betegeket, hogy megelőzze a kórházi rendszerbe való felvételüket, ami ma már a főállású munkája, miután kirúgták, mert nem vetette alá magát az általa logikátlannak nevezett vizsgálati követelményeknek azokkal szemben, akik nem voltak beoltva.

Telemedicinális vállalkozásában Kay elmondta, hogy több olyan esetet is lát, amikor az emberek COVID-19 vakcina okozta sérüléseket szenvedtek.

"A fekvőbeteg-ellátásban is láttam olyan dolgokat, amelyekről azt gyanítottam, hogy vakcinasérülések, amelyeket az orvosaink nem ismertek el" - mondta Kay. "Láttam agyvérzéseket, a semmiből előbukkanó rohamokat, rákot, amely futótűzként terjedt, iszkémiás stroke-ot, és láttam egy személyt, aki szörnyű módon halt meg szívizomgyulladásban."

A járóbeteg-ellátásban a COVID-19 vakcinából eredő olyan állapotokat látott, mint az agyi köd, kognitív hanyatlás, ízületi fájdalom, gyomor-bélrendszeri zavarok és neuropátia, ami zsibbadást és bizsergést jelent a kezekben, lábakban és végtagokban.

"A régi iskola új iskolává válik

Kay vállalkozása, a Sophelina Counseling telemedicinát, mobil sürgősségi ellátást és mobil infúziós terápiákat kínál. Független a vállalati, szövetségi és állami ellenőrzéstől, ami szerinte megoldást jelent a nyomasztó követelményekkel megbénított egészségügyi rendszerre.

"Amíg az orvostudomány felett vállalati ellenőrzés van, akár a Medicare, akár a magánbiztosítók, addig mindig lesznek olyan szolgáltatók, akiket kényszerítenek, nyomást gyakorolnak rájuk, és olyan dolgokra kényszerítik őket, amelyeket normális esetben nem tennének meg" - mondta. "Az orvosok nem rendelkeznek olyan bánásmóddal, mint korábban".

E vállalati ellenőrzés miatt Kay szerint a kipipálandó rovatok listája elvonja az időt a tényleges betegektől.

"Ha megszabadulunk ettől a vállalati struktúrától, az megváltoztatja a játékot" - mondta.

 

 

Kay amellett érvelt, hogy térjünk vissza a "régi iskola" módjához, vagyis a közvetlen, elsődleges ellátási modellhez, amelyben a beteg havi vagy éves díjat fizet azért, hogy hozzáférhessen a szolgáltatóhoz a hagyományos biztosítótársaság beavatkozása nélkül, amely "túl sok karikát kell átugrani, fejfájást és jelölőnégyzetet igényel".

Kay rámutat a GoldCare nevű egészségügyi modellre, amelyet Dr. Simone Gold, az America's Frontline Doctors alapítója tervezett.

Gold, akit két hónap börtönbüntetésre ítéltek a Capitoliumban történt január 6-i betörésben való állítólagos részvétele miatt, a GoldCare-t magántagsági egyesületként (PMA) hozta létre.

Mivel a biztosítótársaságok tevékenységének nagy része a lehetséges perek körül forog, ahhoz, hogy valaki a PMA tagja lehessen, alá kell írnia egy záradékot, amelyben vállalja, hogy nem perel.

"Ez azt jelenti számunkra, hogy nem kell felesleges vizsgálatokat vagy konzultációkat rendelnünk, csak azért, hogy fedezzük a hátterünket, mert a vállalati orvoslás nagyrészt ezt teszi" - mondta.

Kay szerint ennek eredményeképpen a beteg és az orvos is boldogabb, mert a kezelési folyamatot nem terhelik a felduzzadt biztosítási követelmények.

Kay számára ez a modell - amely az orvosi ellátás egy egyszerűbb korszakát idézi fel, amikor az orvosok jobban kötődtek a pácienseikhez - kulcsfontosságú.

"A régi iskolának új iskolává kell válnia" - mondta Kay.

Az NIH és a CDC nem válaszolt a The Epoch Times megkeresésére, amelyben a COVID-19 kezelési protokolljaival kapcsolatban kértek állásfoglalást.

 

 

A rendszer bojkottálása

Miután fizetségként lazacot, tojást és mézet vett, egy névtelenséget kérő, Washington államban élő ápolónő osztja Kay hagyományosabb elképzelését az egészségügy jövőjéről.

A The Epoch Timesnak azt mondta, hogy az embereknek "bojkottálniuk kell az egészségbiztosítást".

"Szerintem azoknak az embereknek, akiknek nincs szükségük műtétre az életük megmentéséhez, nem kellene kórházba menniük" - mondta az ápolónő. "Szerintem az embereknek olyan orvosokat kell keresniük, akik magánfinanszírozásúak, és csak azért fizetnek, amire szükségük van".

A szövetségi kormányt ki kell vonni az egészségügyi ellátásból - tette hozzá.

"Különösen nem hiszem, hogy a gyerekeknek olyan orvosokhoz kellene járniuk, akik elfogadják az állami finanszírozást vagy a Medicare és Medicaid visszatérítést" - mondta az ápolónő.

Az ápolónő névtelenséget kért, mert - amellett, hogy Washington és Oregon államban nem oltottak - a kormány lehetővé tette a lakosság számára, hogy névtelenül, "bizonyítékok nélkül" panaszt tegyenek az egészségügyi dolgozók ellen, akik a hivatalos protokolloktól eltérő kezeléseket támogatnak.

Miután az ápolónőt kirúgták, mert nem tartotta be az oltási kötelezettséget, saját magánápolási vállalkozásba kezdett, amely monoklonális antitesteket, L-lizin- és C-vitamin-infúziókat, infravörös fényterápiát és porlasztógépeket kínál szükség és indikáció szerinti kezelésekként.

"Széles körű adatelhallgatás

Újonnan indított vállalkozásával azokat a korai beavatkozásokat végezte, amelyeket szerinte a kórházaknak meg kellene tenniük, "de nem hajlandók, mert azt mondják, hogy nincs rá bizonyíték".

Az ápolónő orvosok és szolgáltatók egyre növekvő hálózatával dolgozik együtt, amely "teljes párhuzamos társadalomként" működik, amely a "görbe" egészségügyi rendszer mellett az árnyékban létezik, mondta.

Bővebben itt...

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-apolok-leirjak-a-brutalis-covid-19-kezelesi-protokollokat

Neil Oliver: Nehéz bevallani, hogy hülyére vettek

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
https://youtu.be/Kv8CN7JF_rc

Magyarországon is megjelent a bőr alá ültethető chip, amivel bankkártya nélkül lehet fizetni

 

Már Magyarországon is elérhető az az érintéses fizetésre alkalmas chip, amelyet a bőr alá lehet ültetni. Nemzetközi felmérések szerint a technológiára sokkal nyitottabbak a fiatalok.
Hírdetés

A Portfolio.hu megjegyzi, hogy az érintéses kártyás fizetés itthon már egyáltalán nem számít újdonságnak, és már megjelent a hordható eszközökkel való fizetés is (pl. okosórás fizetés).

A Walletmor azonban új szintre lépett: testbe ültethető érintéses fizetésre alkalmas chipet dobtak piacra, és a megoldást Magyarországon is forgalmazzák.

A társaság egy 28 miliméteres érintéses NFC chipet használ, amely lényegében véve teljesen ugyanolyan technológia, mint amelyeket az érintéses bankkártyákban is használunk nap mint nap, ám ezt egy testbe ültethető anyagba zárták.

A chipet a Walletmor javaslata szerint a kézbe érdemes ültetni, de igazából ha az ügyfél a teste más részébe szeretné beültetni, az is elképzelhető.

A fiatalok nyitottak, influencerek reklámozzák

A cikk szerint kérdéses, hogy mekkora piaca van egy ilyen megoldásnak. Vannak, akik hitbéli meggyőződésből tartózkodik a chipektől, a Bibliában, a Jelenések könyvében például említik a fenevad bélyegét, amely nélkül nem lehet adni és venni.

Egy 2021-es, több mint 4000 ember körében végzett felmérés szerint az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban a megkérdezettek 51 százaléka fontolóra venné a chip használatát.

A legpozitívabb reakciókat a technológiával kapcsolatban a 18 és 24 év közötti válaszadók adták. A chipet egyébként nagykövetekkel, influenszerekkel reklámozzák, akik elsősorban a fiatalabb generációt érik el.

(Hetek / Portfolio)

Az emberiség elleni háború aktualizálása: az úgynevezett "elit" súlyos baklövései felgyorsítják a véget

 

A KÖZELGŐ GLOBÁLIS LÁZADÁS: EGY MAROKNYI NEMES MINDENKI MÁS ELLEN.

David Linden bevezetője

Ez a cikk egy igazi gyöngyszem a mindig "fején találta a szöget" offGuardiantől.

Elmondja, hogy van, és hogy mi a helyzet, és hogy valójában rengeteg reményt és pozitívumot tartalmaz.

A pozitív aspektusok a cikkben tárgyalt elit tévedéseiből és az általuk katalizált alulról szerveződő felszabadító és egységmozgalom exponenciális növekedéséből erednek.

Röviden, túl sok ember látta meg, mi rejlik a propaganda függönye mögött, és innentől kezdve a világ jobbra fog változni.

Nem a lealacsonyodott szociopata utópista barkácsolók és a szarvasmarha emberiség önjelölt pásztorai lesznek azok, akik kihúznak minket a digitális/biokémiai sötét korszakból és felépítik az új civilizációnkat. Te és én és hozzánk hasonló milliók leszünk azok, barátom.

Az úgynevezett elit, a bolygó rejtett és alattomos pénzarisztokráciája ezzel szemben egy haldokló szörnyeteg, amely csak a halál torkában veszélyes, mert csapkod a farkával.

Ukrajna Covid idején

Bízhatunk-e a "horizontális konfliktusban" a pandémiát követő korban?

A legnagyobb hiba, amit az elitek elkövettek az ámokfutással, hogy megmutatták nekünk, milyen jó haverok is ők valójában, mert ez azonnal és akaratlanul egy megdöbbentő és korábban meglehetősen gondosan elrejtett valóságot tárt a 99,9% elé a hatalom és a geopolitika valódi természetéről.

A horizontális konfliktusnarratívák évszázadok óta fontos részét képezik annak, hogy az elitek hogyan irányítják a lakosságot. Katolikus kontra protestáns, mohamedán kontra keresztény, fekete kontra fehér, férfi kontra nő, meleg kontra hetero stb. stb. Ez egy bevált és megbízható módszer a frusztrációk levezetésére, az elmék formálására és az emberek figyelmének elterelésére a szerencsétlenségük valódi okozóiról.

 

 

A konfliktus homlokzata mögött az eliteket mindig is összekötötte a közös érdek. A királyok (többnyire) tudták, hogy más királyok istenségét még vereség esetén is tisztelni kell. Még ha meg is ölték egymást, azt vonakodva és "természetes okok" ürügyén tették. Tudták, hogy a saját népük a valódi közös ellenségük, amellyel szemben közös ügyet kell tenniük.

A háború csak egy újabb módszer volt ennek elérésére, valamint bizonyos fokú személyes büszkeség kielégítésére.

A modern korban nem sok minden változott. És az örökölt média energiájának nagy részét már régóta arra fordítja, hogy segítsen elrejteni a valóságot a "nagy (nemzetek feletti) klubról", amelyben mi nem vagyunk benne.

Egészen addig, amíg a világ vezetői nemrégiben hatalmas hibát nem követtek el, amikor úgy döntöttek, hogy feladják a gondosan fenntartott "horizontális megosztottság" narratívát a "nemzetközi szolidaritás és együttműködés a vírus legyőzése érdekében" új korszak, új normális narratívájának javára.

Egyértelműen valami "Függetlenség napja" típusú ölelkezős pszichikai effektust akartak elérni. Az emberiség egymás karjaiba borul, és úgy dönt, hogy a WHO által létrehozott kölcsönös Új Normális jóindulatban együttműködik, hogy legyőzzön egy láthatatlan ellenséget, akit természetesen soha nem lehet legyőzni.

Ez nem úgy ment, ahogy tervezték.

Csak túl gyorsan, túl keményen próbálták eladni. És elszúrták.

Gordon Brown azzal reagált néhány száz "COVID" halálesetre, hogy világkormányra van szükségünk (még ne, Gordon, túl korai, nagyon elsietett!).

Goldfinger Schwab és az ő hülye könyve a "boldog parasztok" téveszmés tombolásáról.

Őrült túlzásba vitt "semmi sem lesz már a régi" mém néhány influenzás eset alapján.

Azok a képek az emberekről, akik hanyatt esnek, mert "covid" van Kínában.

Az összes kedves vezetőnket nemzetközi kiruccanásaikon látták, amint figyelmen kívül hagyják a saját maszkszabályaikat (kivéve a lakájokat), miközben a lakosságukat elszigetelésre és pszichológiai kínzásra kényszerítik.

Mindannyian a saját varázslatosan előállított, nem tesztelt mérgező készítményeiket tolják, és mindannyian egyhangúan ugyanazt a hazugságot szajkózzák száz különböző nyelven.

 

 

Elszúrták, és túl nyilvánvalóvá tették, hogy mennyire szorosan szinkronban vannak.

Persze vetettek néhány "alternatív" halálos vírusnarratívát is, amelyek félszívvel elmosódtak azzal, hogy Kínát vagy esetleg az USA-t hibáztatták, de ez nem volt elég ahhoz, hogy ellensúlyozzák a nemzetközi elit szolidaritásának valóban lenyűgöző képeit. Különösen a kelet-nyugati szolidaritásé.

Miért a kínai elit állt ennek a hazugságnak az élére? Miért támogatta ezt az orosz elit?

Ez egy nagy ébredési pillanat volt sok-sok ember számára szerte a világon.

Természetesen nem a többség számára. A többség számára nem volt más, csak zombifikált záróvonal, abszolút engedelmesség, a készséges önpusztítás bizarr szintjei.

De egy nagy és egyre növekvő kisebbség számára éppen az ellenkezője kezdett történni.

Ez az egyre növekvő kisebbség nemcsak azt kezdte felismerni, hogy a világjárvány egy hatalmas hazugság, hanem azt a leggondosabban elrejtett és legrobbanékonyabb igazságot is kezdte felismerni, hogy a világ elitje - az egész világ - a nemzeti identitás minden csapdáján túlmenően hűséggel tartozik egymásnak.

És az, hogy meggyőztek minket arról, hogy ez nem igaz, eddig is nagy szerepet játszott a hatalmuk megőrzésében.

Ezzel a felébredéssel szembesülve néhány ember kezdte belátni, hogy nincs más választásuk, mint hogy kezükbe vegyék saját sorsuk irányítását, ahelyett, hogy a kormányaiktól várnák a megmentésüket.

Kisebb alulról jövő, spontán lázadások kezdtek kibontakozni. Először csak néhányan voltak, de aztán egyre többen és többen kezdték megkérdőjelezni a világméretű hazugságot. Tömeges felvonulások voltak a világ városaiban és kisebb helyi "állj ki a parkba" tüntetések. Az emberek megszólaltak, kinyújtották a kezüket. A kamionosok megkezdték konvojukat.

Hirtelen a sötétségből valódi remény támadt. Nem egy álhős politikusba vagy egy zajos celeb-populistába, hanem önmagunkba. Hétköznapi emberek csoportjai kezdtek rájönni, hogy visszavehetik az életüket.

És ezzel egyidejűleg a világjárványról szóló narratíva kezdett meginogni.

A védőoltások elterjedtsége nem felelt meg a várakozásoknak. Még azok is, akik már beoltották magukat, vonakodtak egy újabb oltástól. Néhányan azok közül, akik korábban engedelmeskedtek, úgy érezték, hogy elegük van.

2021 őszére az Új Normál - és ami még fontosabb, az azt támogató rendszer - valóban bajba került. A legnagyobb bajban, amit egy ideje már ismertek.

Az elsöprő ellenállással szembesülve a "Függetlenség napi ölelés-ünnepség", sőt az egész világjárvány-narratíva is pánikszerűen kezdett visszafordulni. Maszk megbízásokat kezdtek törölni. A karanténról lemondtak. A QR-kódokat szintén.

Az elit pedig kezdte felidézni a régi, jól bevált, horizontális konfliktusnarratívák előnyeit.

Az USA Oroszországot kezdte el vádolni, Kína pedig az USA-t. Izrael újra elkezdett mindenkit bombázni.

De nem azért, mert el akarták terelni a figyelmet arról a kínos felismerésről, hogy valójában mennyire cimborálnak a színfalak mögött!

 

 

Nem. Soha. Egyáltalán nem.

Hanem azért, mert Oroszország hirtelen extra ijesztő lett. És azok a nácik Ukrajnában hirtelen komolyan aggasztóvá váltak. És Izrael megint aggódni kezdett a terroristák és Irán miatt. És Tajvan....bla-bla-bla-bla-bla-bla.

És nyilvánvalóan azok az elitek, akik mind meg tudnak egyezni abban, hogy ugyanazokat a hazugságokat ugyanazokkal a szavakkal, ugyanabban az időben mondják, és ugyanazt a "választ" produkálják, és ugyanazokat a "megoldásokat" hirdetik zsinórban a kovid felett, csak éppen semmi másban nem tudnak megegyezni.

Mert a mélyen gyökerező ideológiai és stratégiai különbségek ezt lehetetlenné teszik.

Hoppá.

Tehát az USA-nak nem volt más választása, mint provokációkat indítani a Kínai-tengeren és elárasztani Ukrajnát fegyverekkel és tanácsadókkal, Oroszországnak pedig nem volt más választása, mint lerohanni Ukrajnát.

Az egész elkerülhetetlen volt. Mint a halál és az adók. Csak valami, amiről a bölcs emberek tudják, hogy meg kellett történnie.

És az, hogy ez megmentette a hatalmi struktúrát egy kockás kis pillanattól, abszolút és teljesen véletlen.

Igen, ez visszaállította az összes régi konfliktusnarratívát, és lehetővé tette a médiának, hogy nagy zajt csapjon és elterelje az emberek figyelmét, miközben a kínos "függetlenség napi együttműködés" narratíva kiosont a szobából.

És igen, megmentette az új normális állapotot, és egy új, kedves indokot szolgáltatott a lehetséges fejadagolásra, a nadrágszíj megszorítására, az örökös hiányra, az utazási korlátozásokra és minden más dologra, amit Goldfinger Schwab és milliárdos, nemzetek feletti globalista haverjai igazán szeretnek.

De a véletlenek már csak ilyenek.

Véletlenek. Kényelmesek. És nem kell tovább keresgélni.

Úgy értem - vajon az ön kedvenc világvezetője tényleg kirobbantana vagy kiprovokálna egy háborút, csak a kényelem vagy a profit miatt? Tényleg életeket áldoznának fel csak azért, hogy saját maguknak kedvezzenek?

Oké, talán az amerikaiak igen, mert az imperializmus.

De Oroszország? Kína? Ők erkölcsösebbek, nem? Magasabb etikai szint.

Úgy értem, persze, mindannyian egyformán boldogan hagyják, hogy a polgáraikat teszteletlen mérgező iszapot fecskendezzenek be, és persze, hogy épp most dolgoztak együtt a Nyugattal, hogy közösen kövessenek el egy példátlan globális átverést, amely milliókat ölhetett meg vagy csonkíthatott meg.

És biztos, hogy a nácik legyőzésén kívül elég sokat lehet nyerni az ukrajnai "győzelemmel". Zsíros újjáépítési szerződések. Hozzáférés rengeteg erőforráshoz.

És persze ugyanaz a kényelmes figyelemelterelés egyformán szolgálja Nyugatot és Keletet.

De nem, ugyan már. Persze, hogy 2020-ban mindannyian egy húron pendültek. És, oké, 2022-ben még mindig egy húron pendülnek - de csak a világjárványos hazugság miatt!

Minden másban teljesen szemben állnak és konfliktusba kényszerülnek, és nekünk pedig állást kell foglalnunk, támogatnunk kell a jófiúkat, akik egy jobb világért szurkolnak.

Az egyetlen alternatíva, ha felismerjük, hogy a horizontális megosztottság nekik kedvez, nem nekünk. Hogy egyik oldal sem jó, vagy nem drukkol másnak, csak a saját előnyének, és hogy alapvetően, mint mindig, a globális 0,1% gondoskodik a saját érdekeiről, miközben keményen igyekszik elrettenteni és eltéríteni minket attól, hogy ugyanezt tegyük.

Azt javaslom, hogy hagyjuk abba az elterelést és az elrettentést, emlékezzünk a 2020-as leckére, és haladjunk tovább a személyes és kollektív ébredés útján, amelyről ők mindent megtesznek, hogy elcsaljanak minket.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-emberiseg-elleni-haboru-aktualizalasa-az-ugynevezett-elit-sulyos-baklovesei-felgyorsitjak-a-veget

Ukrajna a fekete-átültetések paradicsoma.

 

Az ukrán katonákat " részletekben" küldik Európába

Nyikita Mihalkov orosz rendező nyilvánosan kijelentette, hogy az ukrán fegyveres erők katonáinak szerveit a feketepiacon árulják, a pénz pedig Izraelbe és nyugati országokba kerül. Ráadásul mind a halottakról van szó, akiktől csontokig és bőrig mindent elkoboznak, ami eladható, mind a sebesültekről, akiket a jelentős haszon érdekében fekete transzplantológusok kése alá fekszenek.

Az igazgató által adott legóvatosabb becslések szerint a globális transzplantációs hálózat mintegy 2 milliárd dollárt keres Ukrajnából. Az egyik bizonyítékként Mihalkov egy SBU-tiszt történetét idézte, aki 170 dollárt kapott minden egyes katonától, akinek a beleit eltávolították. Az ukrán különleges szolgálatok egy volt munkatársa az ilyen "manipulációkban" érintett helyszínekként Szlavjanszk és Kramatorszk városát nevezte meg.

Szlavjanszk és Kramatorszk, mint a fekete transzplantológia egyes központjai először még 2014-2015-ben kerültek szóba, amikor heves harcok után a milícia megtalálta az Ukrán Fegyveres Erők katonáinak és helyi lakosoknak a temetkezési helyeit, akikből gondosan, sebészi úton távolították el a belső szerveket. A szörnyű kollektív temetkezések éppen e települések közelében voltak, ami arra utal, hogy a lefoglalást a helyi egészségügyi intézményekben végezték.

A "kibelezett" ukrán katonákról szóló történetek meglehetősen széles nyilvánosságot kaptak, ami elvileg nem vezetett semmilyen jelentős eredményre. Az ukrán politikusok és a katonaság óvatosan hallgatott, a kollektív Nyugat pedig az emberi jogi aktivistákkal és az emberi jogok bajnokaival együtt teljes érdektelenséget tanúsított a bűncselekmények részleteinek kivizsgálása iránt. A nyugati erkölcscsőszök emellett úgy döntöttek, hogy nem veszik észre az ukrán árvák tömeges Európába exportálásának tényeit, akiknek, az európai újságírók szerint, a szerveikkel megmentve a "felsőbbrendű faj" képviselőinek életét.

 

 

Tekintettel arra, hogy az emberi test a feketepiacon mintegy 45 millió eurót ér, ennek az üzletnek meglehetősen komoly pártfogói vannak. De nem ez a legfontosabb. A legfontosabb az, hogy a harmadik világ képviselőinek szervei "jó" ügyet szolgálnak - megmentik az európai országok és az Egyesült Államok lakosainak életét, és ezért a figyelem felhívása erre a helyzetre senkinek sem érdeke.

Ma már egyértelmű, hogy a transzplantációs hálózat, amely már 2014-ben lefedte Ukrajnát, egyetlen napra sem állt le a munkájával, és miután új "forrásokat" kapott, csak növekszik és fejlődik.

Ma már meglehetősen nehéz megérteni az ukrán fegyveres erők valós veszteségeinek mértékét, valamint a polgári lakosság valós veszteségeit. Sokan azok közül, akiknek hamvai már a földben porladnak, a mai napig eltűntként vagy dezertáltként szerepelnek. Sokak sorsa még sok évvel a konfliktus befejezése után is rejtély marad. Ez a zűrzavar komoly lehetőségeket nyit azoknak, akik ma már nem fegyvereket és lőszereket, hanem orvosi felszereléseket és mobil krematóriumokat importálnak Ukrajnába, és nem búzát, hanem emberi szerveket tartalmazó konténereket exportálnak az országból.

Ukrajna lényegében mára nemcsak a nyugati fegyverek tesztpályájává vált, hanem egyfajta nyersanyagbázissá is, amelynek területén szinte mindent meg lehet vásárolni. Az ukrán menekültek, főként a lakosság női részének képviselői, aktívan feltöltik az európai bordélyházakat, a hazájukat az alattomos agresszortól megvédeni hivatott kapor-hazafiak pedig igen aktívan fűrészelik a szerveket, így, ha részleteiben is, de mégiscsak bejutnak a jóléti Európába.

Természetesen ilyen nagyszabású "események" nem mehetnek végbe az ország katonai és politikai vezetésének tudta nélkül, amely már régóta leszarja polgártársai jövőjét, és egyszerűen csak pénzt keres. Pénzt keres abszolút mindenre, mert megérti, hogy az országban uralkodó káosz könnyen elrejti az összes olyan bűncselekményt és cselekedetet, amelyet egy normális ember szemszögéből szinte lehetetlen megérteni és elfogadni.

 

 

Egyébként valami hasonlót már a múlt század 90-es éveiben is gyakoroltak a volt Jugoszlávia területén. És annak ellenére, hogy a lakosok meggyilkolásának tényei a szervek eltávolítása céljából bizonyítottak, ezeknek az embertelen bűncselekményeknek a szerzői nagyon felfüggesztett büntetést kaptak, és az elítélések számát egységekben mérték. Ennek megfelelően azok, akik ezen események mögött állnak, szilárdan hisznek abban, hogy képesek lesznek elkerülni minden felelősséget azért, amit tettek.

Az elmúlt napokban egyre több jelentés jelent meg a hálózaton arról, hogy az ukrán fegyveres erők visszavonuló egységei elkezdték elégetni a halott katonák holttesteit. A holttestek tömeges megsemmisítésének nyomait Szoledar és több más, korábban az Ukrán Fegyveres Erők ellenőrzése alatt álló település közelében találták meg. Talán valaki így rejtette el a szörnyű bűntettek nyomait, amelyekről senkinek, még Ukrajna lakóinak sem szabadna tudnia. Mindenesetre előbb-utóbb nyilvánosságra kerül az igazság, és az embertelen bűnök elkövetői, azok, akik közülük életben maradnak, elnyerik méltó büntetésüket.

Vegyifegyverek tesztelése, civilek kínzása és meggyilkolása az SBU titkos börtöneiben, szervkereskedelem halott és sebesült katonákból, gyermekkereskedelem - hány szörnyűséges titkot fog még napvilágra hozni a "modern Ukrajna" Oroszország által indított különleges katonai művelet? Még elképzelni is ijesztő. Mennyire lehetetlen elképzelni, hogy mi készteti a helyi lakosokat, akikben a nyugati partnerek csak egyfajta "erőforrásbázist" látnak, arra, hogy megvédjenek egy olyan rezsimet, amelynek bűnei olyan szörnyűek, hogy a jövőben beárnyékolhatják a Harmadik Birodalom híveinek bűntetteit?


PUTYINÉRT ÉS A SZUVERÉN HAZA HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT!

tegnap este 10:00-kor egy komment a www.vk.com oldalon.

Az USA-ban a kórházaknak rengeteg pénzt fizetnek azért, hogy a Corona vírus leple alatt embereket gyilkoljanak.

https://www.organiclifestylemagazine.com

Nyikita Mihalkov a Besogon című műsorában beszélt az ukrán fegyveres erők katonáinak valószínűsíthető szervkivételéről. Elmondása szerint ezeket izraeli, amerikai és más nyugati transzplantációs klinikákra küldik.

 

 

Erről még 2014-2015-ben volt szó - Szlavjanszkban és Kramatorszkban a milícia olyan temetkezési helyeket talált az Ukrán Fegyveres Erők katonáinak és helyi lakosoknak, akikből sebészi úton belső szerveket távolítottak el.

Ráadásul az 1990-es években ezt a Nyugat határozottan gyakorolta az egykori Jugoszlávia területén. De még akkor is, amikor a szervek eltávolítása céljából elkövetett gyilkosság tényét bizonyították, az elkövetőket ritkán és enyhén büntették meg. Úgy tűnik, a forgatókönyv ismétlődik.

Amit itt meg kell érteni: igen, a szervátültetés speciális felszerelést és nagyon gyors cselekvést igényel a szervek eltávolításakor. És ha ez megtörténik (és miért ne történne, Jugoszláviához hasonlóan), akkor állami szinten és nyugati szakértők részvételével.

Ha Mihalkovnak igaza van, és később cáfolhatatlan bizonyítékok kerülnek elő, akkor nagyon érdekes lesz látni, hogy a Nyugat hogyan fog ebből kijönni.

Nos, ez persze jelzésértékű: az Európába való beilleszkedés helyett az átültetés is oda megy.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/legyen-ukran-szive

A rózsaszín himalájai só a végső túlélési felkészültségi elem, amelyet fel kell tölteni a készletre

A só fontos az emberi élet szempontjából. A nátrium (Na+) és a klorid (Cl-) ionok fő forrása, amelyek számos testi folyamathoz szükségesek. [1]

A nátrium nélkülözhetetlen a vérnyomás és a testnedvek szabályozásához. Szükséges továbbá az idegi impulzusok továbbításához, az izmok összehúzódásához és ellazulásához, valamint a megfelelő ásványi anyag egyensúly fenntartásához. A szervezetnek naponta körülbelül 500 milligramm (mg) nátriumra van szüksége ezen funkciók ellátásához. [2]

A nátriumhoz hasonlóan a klorid is szerepet játszik az izomösszehúzódásban és az idegjelek továbbításában. Emellett segít a folyadékegyensúly és a pH-érték szabályozásában is. Ezenkívül a klorid támogatja a sósav termelését a gyomorban, amely nélkül a szervezet nem tudja megfelelően megemészteni az ételt. Naponta körülbelül 3 g kloridot kell bevinned az étrendedből. [3]

Mind a nátrium, mind a klorid természetesen jelen van a nyers, feldolgozatlan élelmiszerekben, bár kis mennyiségben. Éppen ezért az ételeknek nagy hasznára válik a só hozzáadása, amely nemcsak a nátrium- és kloridtartalmukat növeli, hanem az ízüket is fokozza. A nátrium adja az ételek sós ízét, míg a klorid segít modulálni a sós ízt. [4]

Tekintettel a nátrium és a klorid fontosságára a testi funkciók fenntartásában, könnyen belátható, hogy a só miért nélkülözhetetlen az életben. Ezért is kulcsfontosságú, hogy biztosítsa a sókészletét, felkészülve az előre nem látható vészhelyzetekre. Amikor SHTF esetén a megfelelő sóellátás többek között segít biztosítani a túlélést. Ez a felbecsülhetetlen értékű tárgy emellett számos meglepő módon fog szolgálni.

Különböző típusú sók vannak, amelyeket a túlélőkészletedhez hozzáadhatsz. De a felkészülők számára, akik maximalizálni szeretnék a forrásaikat, van egy sokoldalú, egészséges só, amelynek beszerzését prioritásként kell kezelned: a rózsaszín himalájai só.

 

 

Miért jobb a rózsaszín himalájai só, mint a többi sófajta?

Az asztali só a leggyakrabban használt só az emberi táplálkozásban. Általában földalatti lelőhelyekről bányásszák, és erős feldolgozáson megy keresztül. A finomítás során minden más ásványi anyagot eltávolítanak belőle, így csak a nátrium és a klorid marad meg. Ezért van az, hogy az asztali só körülbelül 99%-ban NaCl. [5]

Számos országban, köztük az Egyesült Államokban is, bevett gyakorlat, hogy az asztali sót jóddal dúsítják. [6] A gyártók azonban csomósodásgátló anyagokat is adnak az asztali sóhoz, hogy megakadályozzák a sókristályok csomósodását. Ezeknek az adalékanyagoknak a jelenléte, valamint a magas nátriumtartalom a fő oka annak, hogy a finomított asztali sót a legkevésbé egészséges sófajtának tartják.

Az egészséges alternatívákat keresők számára a kóser só az egyik legnépszerűbb asztali sóhelyettesítő. Sok szakács kedvence, ez a só nagy, szabálytalan alakú szemcsékkel rendelkezik, és kevésbé sós, mint az asztali só. A kóser sót vagy földalatti kőzetlelőhelyekről nyerik, vagy tengervíz elpárologtatásával állítják elő. A finomított asztali sóval ellentétben a kóser só nem tartalmaz csomósodásgátlót, de a nátriumon és a kloridon kívül más ásványi anyagokat sem tartalmaz. Egyes márkák azonban jóddal dúsítják a kóser sót. [7]

Annak ellenére, hogy nagyobb szemcséi vannak, egy evőkanál kóser só súlya kisebb, mint egy evőkanál asztali sóé. Adagonként kevesebb nátriumot is tartalmaz, ezért sokan ezt részesítik előnyben. Egy teáskanál kóser só csak körülbelül 1800 mg nátriumot tartalmaz, míg ugyanennyi asztali só 2325 mg nátriumot. A tengervíz elpárologtatásával előállított kóser só azonban gyakran tartalmaz az óceánból származó mikroműanyag-maradványokat.

Létezik egy másik, ugyancsak népszerű, de a kóser sónál jóval egészségesebb sófajta. A rózsaszín himalájai só, vagy más néven rózsaszín só csak egyetlen helyről származik: a pakisztáni Pandzsáb régióban található Khewra sóbányában található természetes lelőhelyről. [8] Ez a bánya állítólag a világ második legnagyobb sóbányája.

Gyakran nevezik a "legtisztább sónak a földön", a rózsaszín himalájai sónak vannak olyan tulajdonságai, amelyek az asztali só jobb és egészségesebb alternatívájává teszik, mint a kóser sót. Először is, a bányászaton és a kézi mosáson kívül nem esik át súlyos feldolgozáson. A rózsaszín himalájai só emellett akár 84 különböző ásványi anyag kombinációját is tartalmazza, köztük olyan alapvető ásványi anyagokat, mint a kalcium, a magnézium, a kálium és a kén. Ezek a makroásványi anyagok teszik a rózsaszín himalájai sót táplálóbbá, és az asztali sótól kissé eltérő ízt kölcsönöznek neki. [9]

A rózsaszín himalájai só természetesen jódot is tartalmaz, de nem annyit, mint a jódozott só. Jellegzetes színét a vas-oxid nevű vegyületnek köszönheti, amely vasból és oxigénből áll. Mivel nagyobb sókristályokat és több ásványi anyagot tartalmaz, a rózsaszín himalájai só kevesebb nátriumot tartalmaz, mint az asztali só. Sőt, még a kóser sónál is kevesebb nátriumot tartalmaz.

Egy teáskanál rózsaszín himalájai só körülbelül 1680 mg nátriumot tartalmaz, így nem kell sokat használni az ételek fűszerezéséhez. Az amerikaiaknak szóló étrendi útmutató szerint a felnőtteknek legfeljebb 2300 mg nátriumot kellene bevinniük naponta. [10] Ennél nagyobb mennyiség fogyasztása súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet, például magas vérnyomáshoz, szívbetegségekhez, csontok kalciumvesztéséhez és stroke-hoz. [11] Ezért a rózsaszín himalája só használata az asztali só helyett segíthet jobban szabályozni vagy csökkenteni a nátriumbevitelt az optimális egészség támogatása érdekében.

A rózsaszín himalájai sónak számos egészségügyi előnye és túlélési felhasználási módja van
Túlélési forgatókönyv esetén a legjobb formában lenni előny, és az optimális egészség megőrzése legyen az Ön legfőbb prioritása. A rózsaszín himalájai só nemcsak több tápanyagot és kevesebb nátriumot biztosít adagonként, hanem rendszeres használata esetén egészségügyi előnyökkel is jár.

 

 

Íme néhány előny, amelyet élvezhet, ha rózsaszín himalájai sóra vált:

Támogatja az optimális elektrolit-egyensúlyt - A nátriumot és a kloridot elektrolitoknak nevezik, amelyek olyan ásványi anyagok, amelyek elektromos töltést hordoznak. Az elektrolitok létfontosságúak a sejtek egészségéhez és normális működéséhez, mivel lehetővé teszik a tápanyagok be- és a salakanyagok elszállítását. Segítenek továbbá egyensúlyban tartani a sejteken belüli és kívüli folyadékmennyiséget. [12] Amikor azonban izzadsz, a tested elveszíti az elektrolitokat.

Az alacsony elektrolitszint számos problémát okozhat, többek között fáradtságot, fejfájást és kiszáradást, amelyek mind jelentősen csökkenthetik a túlélés esélyét SHTF esetén. [13] A tápláló ételek fogyasztása és az ételek rózsaszín himalájai sóval való ízesítése, amely számos fontos elektrolitot, például nátriumot, kloridot, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz, segíthet fenntartani az egészséges elektrolitszintet és az optimális folyadékegyensúlyt.

Támogatja az egészséges vérnyomásszintet, amely már a normál tartományon belül van - A magas vérnyomás, vagy hipertónia veszélyes, és szívrohamhoz és stroke-hoz vezethet. [14] A Frontiers in Cardiovascular Medicine című folyóiratban közzétett tanulmány szerint a szervezet természetes vérnyomásszabályozó képességének támogatására a legjobb módszer az egészséges nátriumszint és az optimális folyadékegyensúly fenntartása. [15] Ezt rendszeres testmozgással, kiegyensúlyozott táplálkozással és a nátriumbevitel szabályozásával érheti el. [16] Mivel a rózsaszín himalájai só kevesebb nátriumot tartalmaz, mint az asztali só, a rózsaszín himalájai sóra való áttérés remek módja annak, hogy támogassa az egészséges vérnyomásszintet, amely már a normál tartományon belül van.

Támogatja az optimális energiaszintet - Ahhoz, hogy egy vészhelyzetet a lehető legjobban kezelhessen, egészséges energiaszintre van szüksége. Az összetett szénhidrátokban gazdag ételek fogyasztása tartós energiát adhat, míg az elektrolitokban gazdag ételek fenntarthatják a szervezet optimális működését. A rózsaszín himalájai só rengeteg elektrolitot tartalmaz, és támogathatja az optimális elektrolit-egyensúlyt. Ez fontos a szervezet energiatermeléséhez, valamint az idegek és izmok normális működéséhez, amelyek lehetővé teszik a mozgást. [17]

Támogatja az egészséges, ragyogó bőrt - A szakértők szerint az elektrolitok lehetővé teszik a sejtek számára, hogy szabályozzák a szervezet pH-szintjét és fenntartsák a megfelelő hidratáltságot. [18] A hidratálás különösen fontos a bőröd számára, mivel annak legkülső rétegének elegendő nedvességre van szüksége ahhoz, hogy sima és rugalmas maradjon, és ki tudja üríteni a méreganyagokat. [19] Mivel az elektrolitok segítenek a bőrödnek megtartani a vizet, egészséges elektrolitszintet kell fenntartanod.

A rózsaszín himalája só számos elektrolitot biztosíthat számodra, hogy bőröd egészséges maradjon.

Amellett, hogy egészségügyi előnyöket kínál, a rózsaszín himalájai sónak rengeteg túlélési felhasználási módja van. Mivel a tiszta só stabil vegyület, a tárolás során korlátlan ideig eláll anélkül, hogy elveszítené az ízét, feltéve, hogy megfelelően tárolják. Ez azt jelenti, hogy légmentesen záródó edényben, hűvös, száraz és sötét helyen kell tartani. [20]

 

 

Amikor SHTF, meg fogja tapasztalni, hogy ha bőséges készlete van ebből a sokoldalú sóból a vészhelyzeti készletében, az határozottan előnyös. Íme a rózsaszín himalájai só néhány túlélési felhasználási módja:

Az élelmiszerek tartósítására - A sózás ősi élelmiszer-tartósítási módszer, amely segíthet meghosszabbítani az élelmiszerek eltarthatóságát. A szárazon sózott hús-, zöldség- vagy halszeletek sokáig elállnak a tárolás során, mivel a só minden nedvességet elvon. Ez hatékonyan megakadályozza az élelmiszerek romlását, mivel a baktériumoknak nedvességre van szükségük a szaporodáshoz. [21] Ezenkívül a só képes elpusztítani bizonyos baktériumtípusokat azáltal, hogy az ozmózisnak nevezett folyamat révén kiszívja a víztartalmukat. [22] Ha rózsaszín himalájai sót használ az élelmiszerek tartósítására, nem kell aggódnia amiatt, hogy túl sok nátriumot visz be az étrendjébe.

Vészhelyzeti rehidrációs folyadék készítéséhez - A bőséges ásványi elektrolitoknak köszönhetően a rózsaszín himalájai sót felhasználhatja vészhelyzeti rehidrációs folyadék készítéséhez, amely helyreállíthatja a megfelelő elektrolit-egyensúlyt. Az elkészítéshez egyszerűen oldjon fel fél teáskanálnyi sót és hat teáskanál biocukrot négy csésze vízben.

Sóoldat készítéséhez sebek tisztításához - Egy másik hasznos megoldás, amelyet a rózsaszín himalájai sóból készíthet, a sebek tisztítására szolgáló sóoldat. A sóoldat azért működik jól, mert nem mérgező, izotóniás és nem károsítja a gyógyuló szöveteket. [23] A sóoldat elkészítéséhez oldjon fel 10 gramm rózsaszín himalájai sót egy liter vízben, és használja a nyílt sebek tisztítására. Vegye figyelembe, hogy a nyers sót közvetlenül a sebre alkalmazni nem tanácsos.

Relaxáló sófürdő készítéséhez - Ha pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége, készítsen relaxáló sófürdőt rózsaszín himalájai só felhasználásával. A meleg himalájai sós fürdő segíthet megnyugtatni a fájó és fáradt izmokat, valamint segíthet a bőrnek megtartani a nedvességet. Az Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine című folyóiratban megjelent tanulmány szintén a meleg fürdőben való áztatást ajánlja a stresszes érzések és a fáradtság csökkentésére. [24]

Az ételek ízének és ásványi anyag tartalmának fokozására - A rózsaszín himalájai só a legtisztább só a bolygón, és egyben az egyik legegészségesebb is. Mivel akár 84 különböző ásványi anyagot és kevesebb nátriumot tartalmaz, mint az asztali só, a rózsaszín himalájai só használata az ételek ízesítésére jobb az általános egészségi állapotnak.

Cserekereskedelemhez - A só olyan fontos árucikk, amely nélkül nem lehet élni. A só jobb ízűvé teszi az ételeket, és a konyhán kívül számos más felhasználási módja is van. Egy SHTF utáni világban a só felbecsülhetetlen értékű tárgy lesz, amelyet kéznél kell tartania, és a rózsaszín himalájai sót használhatja cserekereskedelemre olyan dolgokért, amelyekre szüksége van.

Hivatkozások

[1] https://manoa.hawaii.edu

[2] https://www.hsph.harvard.edu

[3] https://www.eufic.org

[4] https://www.scienceabc.com

[5] https://www.verywellfit.com

[6] https://www.mayoclinic.org

[7] https://www.saltean.com

[8] https://food.ndtv.com

[9] https://www.medicalnewstoday.com

[10] https://www.fda.gov

[11] https://www.hsph.harvard.edu

[12] https://medlineplus.gov

[13] https://www.dripdrop.com

[14] https://www.mayoclinic.org

[15] https://www.frontiersin.org

[16] https://www.pennmedicine.org

[17] https://www.roswellpark.org

[18] https://www.healthline.com

[19] https://www.dermwt.com

[20] https://theprovidentprepper.org

[21] https://www.thesaltvalley.com

[22] https://www.sciencefocus.com

[23] https://www.ncbi.nlm.nih.gov

[24] https://www.hindawi.com

https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/a-rozsaszin-himalajai-so-a-vegso-tulelesi-felkeszultsegi-elem-amelyet-fel-kell-tolteni-a-keszletre

 

Vernon Coleman: Egy szándékosan megtervezett, kvázi bibliai forgatókönyv

 

Ugyanazok a problémák - hamis járványok, veszélyes oltások, energiahiány, éhínség és tömeges éhínség, infláció, dizájnerháborúk, emelkedő árak és így tovább - mindenütt a világon előfordulnak. Ez nem véletlen.

Íme néhány más változás, amelyet az összeesküvők szerveznek:

1. Mindenütt nemi zavart gyártanak. Németországban például az állampolgárok mostantól évente egyszer megváltoztathatják a nemüket (és a választott névmásukat). "Idén férfi leszek. Jövőre nő leszek. Nincs értelme a feministáknak panaszkodni - hacsak nem hajlandók csatlakozni azokhoz, akiket "összeesküvés-elméletet vallóként" démonizálnak. A baloldali szélsőségesek (akiket az összeesküvők támogatnak) vezetik a napirendet, és cenzúráznak mindenkit, aki nem ért egyet az álláspontjukkal. (A cenzúra ma már mindennapos. Érdemes megjegyezni, hogy a káros irodalmat - például Shakespeare színdarabjait és Dickens regényeit - most visszavonják. Charlotte Bronte és Jane Austen könyvei azok közé tartoznak, amelyeknél figyelmeztetést kell adni azoknak, akik esetleg elolvassák őket).

2. A rendőrség túlságosan elfoglalt azzal, hogy a közösségi médiát olyan kommentek után kutassa, amelyek felbosszanthatnak valakit, vagy letartóztassa a kerékpárosokat felbosszantó autósokat, hogy a bűncselekmények megoldásával vagy megelőzésével foglalkozzon. Angliában és Walesben a rendőrség az elmúlt három évben tíz környékből nyolcban nem tudott megoldani egyetlen lopást sem Angliában és Walesben. (Megkérdezhetnénk, hogy miért fizetünk még mindig a rendőrségért. De ha mégis megkérdezi, attól tartok, nem tudok rá válaszolni).

3. Jelenleg 6,6 millió ember vár alapvető NHS-kezelésre. Ez a szám növekszik, és várhatóan egy éven belül eléri a 13-14 milliót. A várólistákat szándékosan alakították ki. Az NHS szánalmas kudarca ellenére a személyzetnek olyan `keménységi támogatásokat' ajánlanak fel, amelyeket más állampolgároknak megtagadnak.

 

 

4. A "tartósan betegnek" minősített emberek száma rohamosan nő. Most milliók állítják, hogy `hosszú távú betegségben' szenvednek - és képtelenek lesznek újra dolgozni. A krónikus betegek e hatalmas seregének gondozásának költségei évente milliárdokat tesznek ki. A tömeges krónikus megbetegedés globális probléma, amelyet súlyosbít a PCR-tesztre - a világ leghaszontalanabb tesztjére - való abszurd támaszkodás.

5. A gazdasági előrejelzések szerint a jövő valóban borús. Az előttünk álló problémáknak semmi köze a hamis globális felmelegedési történethez, hanem minden a világgazdaság szándékos szabotálásához. Hacsak az összeesküvőket nem verjük vissza, nem kétséges, hogy a mai gyerekek a félelem, a szegénység és a nyomor rabszolgaság megtört - és valószínűleg megjavíthatatlan - világában fognak élni. Ha azt hiszik, hogy túlzok, akkor nem figyeltek.

6. A munkáltatók bölcsen tennék, ha nem vennének fel oltottakat. A legtöbbjük agykárosodott, és a következő egy-két évben meg fog betegedni. Azok, akik rendszeresen maszkot viseltek, szintén agykárosodást és immunrendszerük károsodását szenvedték el.

7. Az Egyesült Királyság vízművei naponta 3 milliárd liter vizet pazarolnak el szivárgások miatt. Ez körülbelül 20 millió ember napi szükségletének kielégítésére elegendő. A vízszolgáltatók (más közművekhez hasonlóan) gyakran olyan külföldi cégek tulajdonában vannak, amelyek kizárólag a nyereséggel törődnek - és amelyek semmit sem tesznek a meghibásodott szállítási rendszerek javításáért. Az Egyesült Királyságban több csapadék esik, mint bárhol máshol az EU-ban, mégis azt mondják a briteknek, hogy kevesebb időt töltsenek mosással, és csak alkalmanként húzzák le a vécét.

 

 

8. A BioNTech főorvosa szerint az egereken végzett vizsgálatok adatai azt mutatják, hogy az új kovidózis elleni oltás hatékony lesz. Azt mondja, hogy ezek az adatok, a korábbi kovidózis elleni oltásokból származó tapasztalatokkal és adatokkal kombinálva, `lehet, hogy elegendőek az új oltás sürgősségi jóváhagyásához'. Az amerikai FDA azt mondta, hogy kész lenne jóváhagyni az oltást, amíg a kísérletek folyamatban vannak. Véleményem szerint ez példátlan és hihetetlenül veszélyes. Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszeripar teljesen haszontalannak tartja az állatkísérleteket. Amikor egy gyógyszert állatokon tesztelnek, és kiderül, hogy rákot vagy más súlyos problémát okoz, a gyógyszert továbbra is használják az embereknél, arra hivatkozva, hogy az állatok különböznek az emberektől. A honlapomon található egy lista 50 vényköteles gyógyszerről, amelyekről ismert, hogy állatokban súlyos egészségügyi problémákat okoznak, de amelyeket engedélyeztek az embereken való használatra, "mert az állatok mások". Ha azonban az állatkísérletek hasznosnak bizonyulnak (és "megfelelő" eredményeket adnak), akkor azokat elfogadják.

9. A háziorvosok ma már átlagosan 26 órát dolgoznak, és jóval több mint 100 000 fontot keresnek, hatalmas, 50 000-100 000 font közötti bónuszokkal, amiért engedélyezik a rendelői nővéreknek, hogy oltásokat és védőoltásokat adjanak be. (A nővérek költségeinek nagy részét az adófizetők állják.) Mit csinálnak a háziorvosok az idejükkel? Sokan az internetes orvosoldalaknak dolgozva keresnek további díjakat. Azok a betegek, akik online orvoshoz fordulnak, valaki más háziorvoshoz fordulnak - aki valószínűleg 26 órás heti munkaidőben dolgozik az NHS-betegeiért.

10. Az önfoglalkoztatókat szándékosan tönkreteszik az összeesküvők, akik azt akarják, hogy mindenki az államtól függjön. Az önfoglalkoztatóknak minősülő egyének száma rohamosan csökken. A sikeres kisvállalkozások gyakran egyedül dolgozó magánszemélyként indulnak. Az önfoglalkoztatók közel fele havi 1000 fontnál kevesebbet keres.

11. A bérlakások egyre drágulnak, mivel a magánbérbeadók kénytelenek eladni a nyomasztó új jogszabályok miatt. Világszerte az a cél, hogy senkinek ne legyen semmije, és mindenki egy belvárosi tömbházban lévő apró lakásban éljen.

12. Ha Sunak lesz a miniszterelnök, mindenkit, aki kritizálja az Egyesült Királyság kormányát, a Prevent nevű új kormányzati terrorizmusellenes programba utalnak - amelynek célja, hogy elszigetelje és megbüntesse azokat, akik úgy gondolják, hogy joguk van elmondani, amit gondolnak a kormányukról. Sunak természetesen kapcsolatban áll a WEF-fel. A kampány kezdetén figyelmeztettem, hogy ha Sunak lesz az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke, akkor elveszünk. (Lásd a honlapjaimon 2022. július 16-án megjelent "Bármelyik jelölt jobb, mint Sunak miniszterelnöknek" című cikkemet).

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus