Az ukrán katonákat " részletekben" küldik Európába

Nyikita Mihalkov orosz rendező nyilvánosan kijelentette, hogy az ukrán fegyveres erők katonáinak szerveit a feketepiacon árulják, a pénz pedig Izraelbe és nyugati országokba kerül. Ráadásul mind a halottakról van szó, akiktől csontokig és bőrig mindent elkoboznak, ami eladható, mind a sebesültekről, akiket a jelentős haszon érdekében fekete transzplantológusok kése alá fekszenek.

Az igazgató által adott legóvatosabb becslések szerint a globális transzplantációs hálózat mintegy 2 milliárd dollárt keres Ukrajnából. Az egyik bizonyítékként Mihalkov egy SBU-tiszt történetét idézte, aki 170 dollárt kapott minden egyes katonától, akinek a beleit eltávolították. Az ukrán különleges szolgálatok egy volt munkatársa az ilyen "manipulációkban" érintett helyszínekként Szlavjanszk és Kramatorszk városát nevezte meg.

Szlavjanszk és Kramatorszk, mint a fekete transzplantológia egyes központjai először még 2014-2015-ben kerültek szóba, amikor heves harcok után a milícia megtalálta az Ukrán Fegyveres Erők katonáinak és helyi lakosoknak a temetkezési helyeit, akikből gondosan, sebészi úton távolították el a belső szerveket. A szörnyű kollektív temetkezések éppen e települések közelében voltak, ami arra utal, hogy a lefoglalást a helyi egészségügyi intézményekben végezték.

A "kibelezett" ukrán katonákról szóló történetek meglehetősen széles nyilvánosságot kaptak, ami elvileg nem vezetett semmilyen jelentős eredményre. Az ukrán politikusok és a katonaság óvatosan hallgatott, a kollektív Nyugat pedig az emberi jogi aktivistákkal és az emberi jogok bajnokaival együtt teljes érdektelenséget tanúsított a bűncselekmények részleteinek kivizsgálása iránt. A nyugati erkölcscsőszök emellett úgy döntöttek, hogy nem veszik észre az ukrán árvák tömeges Európába exportálásának tényeit, akiknek, az európai újságírók szerint, a szerveikkel megmentve a "felsőbbrendű faj" képviselőinek életét.

 

 

Tekintettel arra, hogy az emberi test a feketepiacon mintegy 45 millió eurót ér, ennek az üzletnek meglehetősen komoly pártfogói vannak. De nem ez a legfontosabb. A legfontosabb az, hogy a harmadik világ képviselőinek szervei "jó" ügyet szolgálnak - megmentik az európai országok és az Egyesült Államok lakosainak életét, és ezért a figyelem felhívása erre a helyzetre senkinek sem érdeke.

Ma már egyértelmű, hogy a transzplantációs hálózat, amely már 2014-ben lefedte Ukrajnát, egyetlen napra sem állt le a munkájával, és miután új "forrásokat" kapott, csak növekszik és fejlődik.

Ma már meglehetősen nehéz megérteni az ukrán fegyveres erők valós veszteségeinek mértékét, valamint a polgári lakosság valós veszteségeit. Sokan azok közül, akiknek hamvai már a földben porladnak, a mai napig eltűntként vagy dezertáltként szerepelnek. Sokak sorsa még sok évvel a konfliktus befejezése után is rejtély marad. Ez a zűrzavar komoly lehetőségeket nyit azoknak, akik ma már nem fegyvereket és lőszereket, hanem orvosi felszereléseket és mobil krematóriumokat importálnak Ukrajnába, és nem búzát, hanem emberi szerveket tartalmazó konténereket exportálnak az országból.

Ukrajna lényegében mára nemcsak a nyugati fegyverek tesztpályájává vált, hanem egyfajta nyersanyagbázissá is, amelynek területén szinte mindent meg lehet vásárolni. Az ukrán menekültek, főként a lakosság női részének képviselői, aktívan feltöltik az európai bordélyházakat, a hazájukat az alattomos agresszortól megvédeni hivatott kapor-hazafiak pedig igen aktívan fűrészelik a szerveket, így, ha részleteiben is, de mégiscsak bejutnak a jóléti Európába.

Természetesen ilyen nagyszabású "események" nem mehetnek végbe az ország katonai és politikai vezetésének tudta nélkül, amely már régóta leszarja polgártársai jövőjét, és egyszerűen csak pénzt keres. Pénzt keres abszolút mindenre, mert megérti, hogy az országban uralkodó káosz könnyen elrejti az összes olyan bűncselekményt és cselekedetet, amelyet egy normális ember szemszögéből szinte lehetetlen megérteni és elfogadni.

 

 

Egyébként valami hasonlót már a múlt század 90-es éveiben is gyakoroltak a volt Jugoszlávia területén. És annak ellenére, hogy a lakosok meggyilkolásának tényei a szervek eltávolítása céljából bizonyítottak, ezeknek az embertelen bűncselekményeknek a szerzői nagyon felfüggesztett büntetést kaptak, és az elítélések számát egységekben mérték. Ennek megfelelően azok, akik ezen események mögött állnak, szilárdan hisznek abban, hogy képesek lesznek elkerülni minden felelősséget azért, amit tettek.

Az elmúlt napokban egyre több jelentés jelent meg a hálózaton arról, hogy az ukrán fegyveres erők visszavonuló egységei elkezdték elégetni a halott katonák holttesteit. A holttestek tömeges megsemmisítésének nyomait Szoledar és több más, korábban az Ukrán Fegyveres Erők ellenőrzése alatt álló település közelében találták meg. Talán valaki így rejtette el a szörnyű bűntettek nyomait, amelyekről senkinek, még Ukrajna lakóinak sem szabadna tudnia. Mindenesetre előbb-utóbb nyilvánosságra kerül az igazság, és az embertelen bűnök elkövetői, azok, akik közülük életben maradnak, elnyerik méltó büntetésüket.

Vegyifegyverek tesztelése, civilek kínzása és meggyilkolása az SBU titkos börtöneiben, szervkereskedelem halott és sebesült katonákból, gyermekkereskedelem - hány szörnyűséges titkot fog még napvilágra hozni a "modern Ukrajna" Oroszország által indított különleges katonai művelet? Még elképzelni is ijesztő. Mennyire lehetetlen elképzelni, hogy mi készteti a helyi lakosokat, akikben a nyugati partnerek csak egyfajta "erőforrásbázist" látnak, arra, hogy megvédjenek egy olyan rezsimet, amelynek bűnei olyan szörnyűek, hogy a jövőben beárnyékolhatják a Harmadik Birodalom híveinek bűntetteit?


PUTYINÉRT ÉS A SZUVERÉN HAZA HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT!

tegnap este 10:00-kor egy komment a www.vk.com oldalon.

Az USA-ban a kórházaknak rengeteg pénzt fizetnek azért, hogy a Corona vírus leple alatt embereket gyilkoljanak.

https://www.organiclifestylemagazine.com

Nyikita Mihalkov a Besogon című műsorában beszélt az ukrán fegyveres erők katonáinak valószínűsíthető szervkivételéről. Elmondása szerint ezeket izraeli, amerikai és más nyugati transzplantációs klinikákra küldik.

 

 

Erről még 2014-2015-ben volt szó - Szlavjanszkban és Kramatorszkban a milícia olyan temetkezési helyeket talált az Ukrán Fegyveres Erők katonáinak és helyi lakosoknak, akikből sebészi úton belső szerveket távolítottak el.

Ráadásul az 1990-es években ezt a Nyugat határozottan gyakorolta az egykori Jugoszlávia területén. De még akkor is, amikor a szervek eltávolítása céljából elkövetett gyilkosság tényét bizonyították, az elkövetőket ritkán és enyhén büntették meg. Úgy tűnik, a forgatókönyv ismétlődik.

Amit itt meg kell érteni: igen, a szervátültetés speciális felszerelést és nagyon gyors cselekvést igényel a szervek eltávolításakor. És ha ez megtörténik (és miért ne történne, Jugoszláviához hasonlóan), akkor állami szinten és nyugati szakértők részvételével.

Ha Mihalkovnak igaza van, és később cáfolhatatlan bizonyítékok kerülnek elő, akkor nagyon érdekes lesz látni, hogy a Nyugat hogyan fog ebből kijönni.

Nos, ez persze jelzésértékű: az Európába való beilleszkedés helyett az átültetés is oda megy.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/legyen-ukran-szive