Az ápolók, akik tanúi voltak annak, hogy a "brutális" kórházi COVID-19 kezelési protokollok megölik a betegeket, sivár képet festenek arról, ami az állami és szövetségi finanszírozású egészségügyi rendszerekben zajlik.

"Borzalmasak, és mindannyian egy ütemben haladnak" - mondta a The Epoch Timesnak Staci Kay, az Észak-Karolinai Orvosok a Szabadságért szervezet ápolója, aki elhagyta a kórházi rendszert, hogy saját korai kezelési magánpraxist indítson.

"Nem veszik figyelembe a CDC (Centers for Disease Control and Prevention - Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok) és az NIH (National Institute of Health - Nemzeti Egészségügyi Intézet) által megadott protokollokon kívüli protokollokat. És senki sem kérdezi meg, hogy miért".

Staci Kay, az Észak-Karolinai Orvosok a Szabadságért szervezet ápolója. (Staci Kay jóvoltából)
.
A kognitív disszonanciától táplálva a vörös zászlók sokasága közepette Kay szerint a kórházi személyzet figyelmen kívül hagyja a nyilvánvalóan problémás kezeléseket, amelyek rosszul teljesítettek a klinikai vizsgálatokban, mint például a remdesivir, és az olyan protokollokat, mint a beteg elkülönítve tartása, csak azért, hogy betartsák a szövetségi kánont.

"Láttam, hogy emberek úgy haltak meg, hogy a családjuk az iPad-en keresztül Facetime-on keresztül figyelte őket" - mondta Kay. "Brutális volt."

Korábban intenzív osztályon dolgozó ápolóként Kay elmondta, hogy látott már tragédiákat, de ahogyan látta, hogy a COVID-betegeket kezelik, "az éjszaka közepén hideg verítékben, mellkasi fájdalmakkal ébredtem fel".

"Utáltam a munkámat" - mondta Kay. "Utáltam dolgozni menni. Olyan stresszes voltam, amilyen még soha életemben nem voltam."

A családok elszigeteltsége különösen nehéz volt, mondta, mert az emberek nem tudtak eljönni, hogy elbúcsúzzanak szeretteiktől.

 

 

"Tudunk jobbat is"

Kay más lehetőségek után kutatott, amikor rátalált egy Dr. Paul Marik, a Front Line COVID-19 Critical Care Alliance alapító tagja által tervezett fekvőbeteg protokollra, amely állítólag 94 százalékos sikerarányt mutatott.

Miután azonban Kay bemutatta azt a tüdőgyógyászati intenzív osztály vezetőjének, elbocsátották, az orvos pedig azzal dicsekedett, hogy a kórházban akkoriban 66 százalékos volt a túlélési arány.

"Azt mondtam neki, hogy "úgy érzem, tudunk ennél jobbat is", de nagyon gyorsan leállítottak" - mondta Kay. "Nagyon dühös lettem, mert végignéztem, ahogy emberek halnak meg, és tudtam, hogy jobban is csinálhattuk volna."

Olyan volt, mintha a korábban okos emberek agymosáson estek volna át, "és aztán egyszerűen csak buták lettek volna" - mondta Kay -, és nem volt meg a szellemi képességük, hogy megkülönböztessék az igazat a hamisságtól.

Ez vezetett oda, hogy Kay elkezdte ambulánsan kezelni a betegeket, hogy megelőzze a kórházi rendszerbe való felvételüket, ami ma már a főállású munkája, miután kirúgták, mert nem vetette alá magát az általa logikátlannak nevezett vizsgálati követelményeknek azokkal szemben, akik nem voltak beoltva.

Telemedicinális vállalkozásában Kay elmondta, hogy több olyan esetet is lát, amikor az emberek COVID-19 vakcina okozta sérüléseket szenvedtek.

"A fekvőbeteg-ellátásban is láttam olyan dolgokat, amelyekről azt gyanítottam, hogy vakcinasérülések, amelyeket az orvosaink nem ismertek el" - mondta Kay. "Láttam agyvérzéseket, a semmiből előbukkanó rohamokat, rákot, amely futótűzként terjedt, iszkémiás stroke-ot, és láttam egy személyt, aki szörnyű módon halt meg szívizomgyulladásban."

A járóbeteg-ellátásban a COVID-19 vakcinából eredő olyan állapotokat látott, mint az agyi köd, kognitív hanyatlás, ízületi fájdalom, gyomor-bélrendszeri zavarok és neuropátia, ami zsibbadást és bizsergést jelent a kezekben, lábakban és végtagokban.

"A régi iskola új iskolává válik

Kay vállalkozása, a Sophelina Counseling telemedicinát, mobil sürgősségi ellátást és mobil infúziós terápiákat kínál. Független a vállalati, szövetségi és állami ellenőrzéstől, ami szerinte megoldást jelent a nyomasztó követelményekkel megbénított egészségügyi rendszerre.

"Amíg az orvostudomány felett vállalati ellenőrzés van, akár a Medicare, akár a magánbiztosítók, addig mindig lesznek olyan szolgáltatók, akiket kényszerítenek, nyomást gyakorolnak rájuk, és olyan dolgokra kényszerítik őket, amelyeket normális esetben nem tennének meg" - mondta. "Az orvosok nem rendelkeznek olyan bánásmóddal, mint korábban".

E vállalati ellenőrzés miatt Kay szerint a kipipálandó rovatok listája elvonja az időt a tényleges betegektől.

"Ha megszabadulunk ettől a vállalati struktúrától, az megváltoztatja a játékot" - mondta.

 

 

Kay amellett érvelt, hogy térjünk vissza a "régi iskola" módjához, vagyis a közvetlen, elsődleges ellátási modellhez, amelyben a beteg havi vagy éves díjat fizet azért, hogy hozzáférhessen a szolgáltatóhoz a hagyományos biztosítótársaság beavatkozása nélkül, amely "túl sok karikát kell átugrani, fejfájást és jelölőnégyzetet igényel".

Kay rámutat a GoldCare nevű egészségügyi modellre, amelyet Dr. Simone Gold, az America's Frontline Doctors alapítója tervezett.

Gold, akit két hónap börtönbüntetésre ítéltek a Capitoliumban történt január 6-i betörésben való állítólagos részvétele miatt, a GoldCare-t magántagsági egyesületként (PMA) hozta létre.

Mivel a biztosítótársaságok tevékenységének nagy része a lehetséges perek körül forog, ahhoz, hogy valaki a PMA tagja lehessen, alá kell írnia egy záradékot, amelyben vállalja, hogy nem perel.

"Ez azt jelenti számunkra, hogy nem kell felesleges vizsgálatokat vagy konzultációkat rendelnünk, csak azért, hogy fedezzük a hátterünket, mert a vállalati orvoslás nagyrészt ezt teszi" - mondta.

Kay szerint ennek eredményeképpen a beteg és az orvos is boldogabb, mert a kezelési folyamatot nem terhelik a felduzzadt biztosítási követelmények.

Kay számára ez a modell - amely az orvosi ellátás egy egyszerűbb korszakát idézi fel, amikor az orvosok jobban kötődtek a pácienseikhez - kulcsfontosságú.

"A régi iskolának új iskolává kell válnia" - mondta Kay.

Az NIH és a CDC nem válaszolt a The Epoch Times megkeresésére, amelyben a COVID-19 kezelési protokolljaival kapcsolatban kértek állásfoglalást.

 

 

A rendszer bojkottálása

Miután fizetségként lazacot, tojást és mézet vett, egy névtelenséget kérő, Washington államban élő ápolónő osztja Kay hagyományosabb elképzelését az egészségügy jövőjéről.

A The Epoch Timesnak azt mondta, hogy az embereknek "bojkottálniuk kell az egészségbiztosítást".

"Szerintem azoknak az embereknek, akiknek nincs szükségük műtétre az életük megmentéséhez, nem kellene kórházba menniük" - mondta az ápolónő. "Szerintem az embereknek olyan orvosokat kell keresniük, akik magánfinanszírozásúak, és csak azért fizetnek, amire szükségük van".

A szövetségi kormányt ki kell vonni az egészségügyi ellátásból - tette hozzá.

"Különösen nem hiszem, hogy a gyerekeknek olyan orvosokhoz kellene járniuk, akik elfogadják az állami finanszírozást vagy a Medicare és Medicaid visszatérítést" - mondta az ápolónő.

Az ápolónő névtelenséget kért, mert - amellett, hogy Washington és Oregon államban nem oltottak - a kormány lehetővé tette a lakosság számára, hogy névtelenül, "bizonyítékok nélkül" panaszt tegyenek az egészségügyi dolgozók ellen, akik a hivatalos protokolloktól eltérő kezeléseket támogatnak.

Miután az ápolónőt kirúgták, mert nem tartotta be az oltási kötelezettséget, saját magánápolási vállalkozásba kezdett, amely monoklonális antitesteket, L-lizin- és C-vitamin-infúziókat, infravörös fényterápiát és porlasztógépeket kínál szükség és indikáció szerinti kezelésekként.

"Széles körű adatelhallgatás

Újonnan indított vállalkozásával azokat a korai beavatkozásokat végezte, amelyeket szerinte a kórházaknak meg kellene tenniük, "de nem hajlandók, mert azt mondják, hogy nincs rá bizonyíték".

Az ápolónő orvosok és szolgáltatók egyre növekvő hálózatával dolgozik együtt, amely "teljes párhuzamos társadalomként" működik, amely a "görbe" egészségügyi rendszer mellett az árnyékban létezik, mondta.

Bővebben itt...

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-apolok-leirjak-a-brutalis-covid-19-kezelesi-protokollokat