A KÖZELGŐ GLOBÁLIS LÁZADÁS: EGY MAROKNYI NEMES MINDENKI MÁS ELLEN.

David Linden bevezetője

Ez a cikk egy igazi gyöngyszem a mindig "fején találta a szöget" offGuardiantől.

Elmondja, hogy van, és hogy mi a helyzet, és hogy valójában rengeteg reményt és pozitívumot tartalmaz.

A pozitív aspektusok a cikkben tárgyalt elit tévedéseiből és az általuk katalizált alulról szerveződő felszabadító és egységmozgalom exponenciális növekedéséből erednek.

Röviden, túl sok ember látta meg, mi rejlik a propaganda függönye mögött, és innentől kezdve a világ jobbra fog változni.

Nem a lealacsonyodott szociopata utópista barkácsolók és a szarvasmarha emberiség önjelölt pásztorai lesznek azok, akik kihúznak minket a digitális/biokémiai sötét korszakból és felépítik az új civilizációnkat. Te és én és hozzánk hasonló milliók leszünk azok, barátom.

Az úgynevezett elit, a bolygó rejtett és alattomos pénzarisztokráciája ezzel szemben egy haldokló szörnyeteg, amely csak a halál torkában veszélyes, mert csapkod a farkával.

Ukrajna Covid idején

Bízhatunk-e a "horizontális konfliktusban" a pandémiát követő korban?

A legnagyobb hiba, amit az elitek elkövettek az ámokfutással, hogy megmutatták nekünk, milyen jó haverok is ők valójában, mert ez azonnal és akaratlanul egy megdöbbentő és korábban meglehetősen gondosan elrejtett valóságot tárt a 99,9% elé a hatalom és a geopolitika valódi természetéről.

A horizontális konfliktusnarratívák évszázadok óta fontos részét képezik annak, hogy az elitek hogyan irányítják a lakosságot. Katolikus kontra protestáns, mohamedán kontra keresztény, fekete kontra fehér, férfi kontra nő, meleg kontra hetero stb. stb. Ez egy bevált és megbízható módszer a frusztrációk levezetésére, az elmék formálására és az emberek figyelmének elterelésére a szerencsétlenségük valódi okozóiról.

 

 

A konfliktus homlokzata mögött az eliteket mindig is összekötötte a közös érdek. A királyok (többnyire) tudták, hogy más királyok istenségét még vereség esetén is tisztelni kell. Még ha meg is ölték egymást, azt vonakodva és "természetes okok" ürügyén tették. Tudták, hogy a saját népük a valódi közös ellenségük, amellyel szemben közös ügyet kell tenniük.

A háború csak egy újabb módszer volt ennek elérésére, valamint bizonyos fokú személyes büszkeség kielégítésére.

A modern korban nem sok minden változott. És az örökölt média energiájának nagy részét már régóta arra fordítja, hogy segítsen elrejteni a valóságot a "nagy (nemzetek feletti) klubról", amelyben mi nem vagyunk benne.

Egészen addig, amíg a világ vezetői nemrégiben hatalmas hibát nem követtek el, amikor úgy döntöttek, hogy feladják a gondosan fenntartott "horizontális megosztottság" narratívát a "nemzetközi szolidaritás és együttműködés a vírus legyőzése érdekében" új korszak, új normális narratívájának javára.

Egyértelműen valami "Függetlenség napja" típusú ölelkezős pszichikai effektust akartak elérni. Az emberiség egymás karjaiba borul, és úgy dönt, hogy a WHO által létrehozott kölcsönös Új Normális jóindulatban együttműködik, hogy legyőzzön egy láthatatlan ellenséget, akit természetesen soha nem lehet legyőzni.

Ez nem úgy ment, ahogy tervezték.

Csak túl gyorsan, túl keményen próbálták eladni. És elszúrták.

Gordon Brown azzal reagált néhány száz "COVID" halálesetre, hogy világkormányra van szükségünk (még ne, Gordon, túl korai, nagyon elsietett!).

Goldfinger Schwab és az ő hülye könyve a "boldog parasztok" téveszmés tombolásáról.

Őrült túlzásba vitt "semmi sem lesz már a régi" mém néhány influenzás eset alapján.

Azok a képek az emberekről, akik hanyatt esnek, mert "covid" van Kínában.

Az összes kedves vezetőnket nemzetközi kiruccanásaikon látták, amint figyelmen kívül hagyják a saját maszkszabályaikat (kivéve a lakájokat), miközben a lakosságukat elszigetelésre és pszichológiai kínzásra kényszerítik.

Mindannyian a saját varázslatosan előállított, nem tesztelt mérgező készítményeiket tolják, és mindannyian egyhangúan ugyanazt a hazugságot szajkózzák száz különböző nyelven.

 

 

Elszúrták, és túl nyilvánvalóvá tették, hogy mennyire szorosan szinkronban vannak.

Persze vetettek néhány "alternatív" halálos vírusnarratívát is, amelyek félszívvel elmosódtak azzal, hogy Kínát vagy esetleg az USA-t hibáztatták, de ez nem volt elég ahhoz, hogy ellensúlyozzák a nemzetközi elit szolidaritásának valóban lenyűgöző képeit. Különösen a kelet-nyugati szolidaritásé.

Miért a kínai elit állt ennek a hazugságnak az élére? Miért támogatta ezt az orosz elit?

Ez egy nagy ébredési pillanat volt sok-sok ember számára szerte a világon.

Természetesen nem a többség számára. A többség számára nem volt más, csak zombifikált záróvonal, abszolút engedelmesség, a készséges önpusztítás bizarr szintjei.

De egy nagy és egyre növekvő kisebbség számára éppen az ellenkezője kezdett történni.

Ez az egyre növekvő kisebbség nemcsak azt kezdte felismerni, hogy a világjárvány egy hatalmas hazugság, hanem azt a leggondosabban elrejtett és legrobbanékonyabb igazságot is kezdte felismerni, hogy a világ elitje - az egész világ - a nemzeti identitás minden csapdáján túlmenően hűséggel tartozik egymásnak.

És az, hogy meggyőztek minket arról, hogy ez nem igaz, eddig is nagy szerepet játszott a hatalmuk megőrzésében.

Ezzel a felébredéssel szembesülve néhány ember kezdte belátni, hogy nincs más választásuk, mint hogy kezükbe vegyék saját sorsuk irányítását, ahelyett, hogy a kormányaiktól várnák a megmentésüket.

Kisebb alulról jövő, spontán lázadások kezdtek kibontakozni. Először csak néhányan voltak, de aztán egyre többen és többen kezdték megkérdőjelezni a világméretű hazugságot. Tömeges felvonulások voltak a világ városaiban és kisebb helyi "állj ki a parkba" tüntetések. Az emberek megszólaltak, kinyújtották a kezüket. A kamionosok megkezdték konvojukat.

Hirtelen a sötétségből valódi remény támadt. Nem egy álhős politikusba vagy egy zajos celeb-populistába, hanem önmagunkba. Hétköznapi emberek csoportjai kezdtek rájönni, hogy visszavehetik az életüket.

És ezzel egyidejűleg a világjárványról szóló narratíva kezdett meginogni.

A védőoltások elterjedtsége nem felelt meg a várakozásoknak. Még azok is, akik már beoltották magukat, vonakodtak egy újabb oltástól. Néhányan azok közül, akik korábban engedelmeskedtek, úgy érezték, hogy elegük van.

2021 őszére az Új Normál - és ami még fontosabb, az azt támogató rendszer - valóban bajba került. A legnagyobb bajban, amit egy ideje már ismertek.

Az elsöprő ellenállással szembesülve a "Függetlenség napi ölelés-ünnepség", sőt az egész világjárvány-narratíva is pánikszerűen kezdett visszafordulni. Maszk megbízásokat kezdtek törölni. A karanténról lemondtak. A QR-kódokat szintén.

Az elit pedig kezdte felidézni a régi, jól bevált, horizontális konfliktusnarratívák előnyeit.

Az USA Oroszországot kezdte el vádolni, Kína pedig az USA-t. Izrael újra elkezdett mindenkit bombázni.

De nem azért, mert el akarták terelni a figyelmet arról a kínos felismerésről, hogy valójában mennyire cimborálnak a színfalak mögött!

 

 

Nem. Soha. Egyáltalán nem.

Hanem azért, mert Oroszország hirtelen extra ijesztő lett. És azok a nácik Ukrajnában hirtelen komolyan aggasztóvá váltak. És Izrael megint aggódni kezdett a terroristák és Irán miatt. És Tajvan....bla-bla-bla-bla-bla-bla.

És nyilvánvalóan azok az elitek, akik mind meg tudnak egyezni abban, hogy ugyanazokat a hazugságokat ugyanazokkal a szavakkal, ugyanabban az időben mondják, és ugyanazt a "választ" produkálják, és ugyanazokat a "megoldásokat" hirdetik zsinórban a kovid felett, csak éppen semmi másban nem tudnak megegyezni.

Mert a mélyen gyökerező ideológiai és stratégiai különbségek ezt lehetetlenné teszik.

Hoppá.

Tehát az USA-nak nem volt más választása, mint provokációkat indítani a Kínai-tengeren és elárasztani Ukrajnát fegyverekkel és tanácsadókkal, Oroszországnak pedig nem volt más választása, mint lerohanni Ukrajnát.

Az egész elkerülhetetlen volt. Mint a halál és az adók. Csak valami, amiről a bölcs emberek tudják, hogy meg kellett történnie.

És az, hogy ez megmentette a hatalmi struktúrát egy kockás kis pillanattól, abszolút és teljesen véletlen.

Igen, ez visszaállította az összes régi konfliktusnarratívát, és lehetővé tette a médiának, hogy nagy zajt csapjon és elterelje az emberek figyelmét, miközben a kínos "függetlenség napi együttműködés" narratíva kiosont a szobából.

És igen, megmentette az új normális állapotot, és egy új, kedves indokot szolgáltatott a lehetséges fejadagolásra, a nadrágszíj megszorítására, az örökös hiányra, az utazási korlátozásokra és minden más dologra, amit Goldfinger Schwab és milliárdos, nemzetek feletti globalista haverjai igazán szeretnek.

De a véletlenek már csak ilyenek.

Véletlenek. Kényelmesek. És nem kell tovább keresgélni.

Úgy értem - vajon az ön kedvenc világvezetője tényleg kirobbantana vagy kiprovokálna egy háborút, csak a kényelem vagy a profit miatt? Tényleg életeket áldoznának fel csak azért, hogy saját maguknak kedvezzenek?

Oké, talán az amerikaiak igen, mert az imperializmus.

De Oroszország? Kína? Ők erkölcsösebbek, nem? Magasabb etikai szint.

Úgy értem, persze, mindannyian egyformán boldogan hagyják, hogy a polgáraikat teszteletlen mérgező iszapot fecskendezzenek be, és persze, hogy épp most dolgoztak együtt a Nyugattal, hogy közösen kövessenek el egy példátlan globális átverést, amely milliókat ölhetett meg vagy csonkíthatott meg.

És biztos, hogy a nácik legyőzésén kívül elég sokat lehet nyerni az ukrajnai "győzelemmel". Zsíros újjáépítési szerződések. Hozzáférés rengeteg erőforráshoz.

És persze ugyanaz a kényelmes figyelemelterelés egyformán szolgálja Nyugatot és Keletet.

De nem, ugyan már. Persze, hogy 2020-ban mindannyian egy húron pendültek. És, oké, 2022-ben még mindig egy húron pendülnek - de csak a világjárványos hazugság miatt!

Minden másban teljesen szemben állnak és konfliktusba kényszerülnek, és nekünk pedig állást kell foglalnunk, támogatnunk kell a jófiúkat, akik egy jobb világért szurkolnak.

Az egyetlen alternatíva, ha felismerjük, hogy a horizontális megosztottság nekik kedvez, nem nekünk. Hogy egyik oldal sem jó, vagy nem drukkol másnak, csak a saját előnyének, és hogy alapvetően, mint mindig, a globális 0,1% gondoskodik a saját érdekeiről, miközben keményen igyekszik elrettenteni és eltéríteni minket attól, hogy ugyanezt tegyük.

Azt javaslom, hogy hagyjuk abba az elterelést és az elrettentést, emlékezzünk a 2020-as leckére, és haladjunk tovább a személyes és kollektív ébredés útján, amelyről ők mindent megtesznek, hogy elcsaljanak minket.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-emberiseg-elleni-haboru-aktualizalasa-az-ugynevezett-elit-sulyos-baklovesei-felgyorsitjak-a-veget