Eddig megvizsgáltuk a jeleket arra vonatkozóan, hogy a pandémiát előzetesen megtervezték. Ha valóban tervezett, akkor ennek a világjárvány idején is nyilvánvalónak kell lennie. A tervezett járvány egyben ellenőrzött járvány is.

A világ irányításának terve

Lehet, hogy már hallotta a „globalisták” szót, de azok számára, akik nem ismerik: ezek az emberek szerte a világon tervezik egy globális kormány felállítását, így teljes globális ellenőrzés alatt állnak az egészség, a vallás és a pénzügyek felett - mindenen.

Ennek fő szereplői az Egyesült Nemzetek Szervezete , a Világgazdasági Fórum , az Egészségügyi Világszervezet, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és még sokan mások.

Nemrég jöttek össze a DAVOS nevű eseményen, ahol kifejtették, hogy a világjárványt miként fogják felhasználni terveik megvalósításához.

Íme néhány nyilatkozatuk:

Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni harc, hanem a RENDSZER ALAKÍTÁSA érdekében is.
A világjárvány lehetőséget kínál a világunk visszaállítására.

A világnak közösen és gyorsan kell cselekednie társadalmaink és gazdaságaink minden szempontjának újramegújítása érdekében, az oktatástól a társadalmi kapcsolatokig és a munkakörülményekig.

MINDEN ORSZÁGNAK - az Egyesült Államoktól Kínáig - részt kell vennie, és minden iparágat - az olajtól és a gáztól a technológiáig - át kell alakítani. " - Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum Funder

A gobalizmus egyik fő vezetője a Klaus Schwab által alapított Világgazdasági Fórum. Létrehozott egy „forgókereket”, minden céljukkal. Rajta a következő három „projektet” láthatjuk: Covid19, majd globális kormányzás és Internet kormányzás.

Globális visszaállítás - internetirányítás

Jó olvasmány: A válasz a koronavírusra az új világrend / Agenda 2030



Senki sem akarja ezeket a szervezeteket

A földön egyetlen ember sem szavazta meg, hogy ezek a szervezetek még akár létezzenek is, nem is beszélve arról, hogy teljes mértékben irányítsák életünket, családjainkat, közösségeinket, munkahelyeinket, egészségünket, iparunkat stb. az egész jövőnket.

Az Egészségügyi Világszervezet az egészségünk globális főnökeként mutatja be magát, anélkül, hogy bárki közülük választott volna nekik.

Zsarnokságot alkalmaznak a mainstream médiában és a közösségi médiában, ahol semmilyen orvosi vagy tudományos szakvélemény kifejezése nem megengedett, kivéve, ha ez összhangban van e „Világ” szervezet irányelveivel.

Orvosok és tudósok tízezreit cenzúrázták a világ minden tájáról, a Facebook, a Youtube és a Twitter. Miért? Mivel ezek a közösségi média óriások kijelentik, hogy CSAK az, amit az Egészségügyi Világszervezet mond, igaz.

Az egész emberiségnek alá kell vetnie magát ezeknek az embereknek, akik mindannyiunk felett helyezkedtek el, anélkül, hogy valaha is megkérdezte volna véleményünket, vagy akár konzultált volna más orvosi szakértőkkel.

Valójában minden egyes orvosszakértőt, aki ellenzi döntéseit, cenzúrázzák.

Ez az orvosi szabadság teljes elvesztését, a szólásszabadság elvesztését, az igaz tudomány elvesztését, a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti azoknak a szervezeteknek, amelyekre senki sem szavazott, olyan emberek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis magukévá tették világunkat.

Ők a nagy kövér, átlagos zaklató a játszótéren, aki mindenki felett főszerepet játszik.

Az Egészségügyi Világszervezetet egy terrorista irányítja

A Word Egészségügyi Szervezet vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus , egy erőszakos forradalmi kommunista párt tagja Etiópiában , a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak.

A Belbiztonsági Minisztérium egyértelműen kimondja:

„A TPLF erőszakos tevékenységei alapján a Tier III terrorszervezetnek minősül…”

Gondolja végig ezt: az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista , aki ártatlan emberek ezreinek meggyilkolásában vett részt, és megpróbálta Etiópiára rákényszeríteni a kommunizmust.

És ez az ember az egész világot megfélemlíti, elmondja mindannyiunknak, mit tehetünk és mit nem, minden más, más véleményen lévő egészségügyi szakembert cenzúrázza, vak engedelmességet követel az egész emberiségtől, miközben megbízásokat ír elő az első számú pénzügyi szponzoruk oltóanyagára. : Bill Gates .

Mostantól ez a világ, amelyben élni akarsz?

Egyre több pandémia, az emberiség kerékbe törésére

Ezek a globalisták még nagyobb szenvedéssel fenyegetik az emberiséget, ha nem vetjük alá magunkat teljes ellenőrzésüknek. Károly herceg nemrég csatlakozott a DAVOS-hoz, és nyilvánosan kijelentette:

"Egyre több járvány lesz, ha most nem hajtjuk végre a " nagy visszaállítást "

Bill Gates ezt már „pandémiának nevezi”, és „második és harmadik pandémiáról” beszél.

A nyomozó, aki még 2013-ban azt jósolta, hogy 2020-ban koronavírus-járvány fog bekövetkezni, majd zavargások következnek, elmondta, hogy a terv az, hogy 2020 és 2030 között járványsorozatokat hozzanak létre.

Ez az évtized választott időkeret arra, hogy a világot egy nagy banánköztársasággá alakítsa, amelyet őrült hatalmi férfiak vezetnek, akik elnéptelenítik a földet, és rabszolgává teszik az emberiség többi részét.

Annyi járványt terveznek előidézni, amennyi csak szükséges, annak érdekében, hogy megtörjék az emberiséget, amíg mindenki nem engedi át magát a globális irányításának.

Kezdi megérteni, hogy miért hívja több mint 500 orvos Németországból, 600 orvos Spanyolországból, orvosok ezrei az Egyesült Államokból és még sokan mások a világ minden tájáról "globális" bűncselekménynek?

A katolikus egyház vezetői figyelmeztetik az emberiséget

Egy érsek és a római katolikus egyház több bíborosa levelet írt az emberiségnek, hogy a Covid-19 leple alatt global zsarnokságra figyelmeztessen bennünket.

Ez a kivonat ebből a történelmi üzenetből, amelyet sok nyelvre lefordítottak és elküldtek a vezetőknek a világ minden tájáról.

„Van okunk feltételezni, hogy a járvány előfordulásának a halálozások számához kapcsolódó hivatalos adatai alapján vannak olyan hatalmak, akik érdekeltek abban, hogy a világ lakossága között pánikot keltsenek, amelynek egyetlen célja a korlátozások elfogadhatatlan formáinak végleges bevezetése, az emberek irányítása és mozgásuk nyomon követése. Ezeknek az illiberális intézkedéseknek a bevezetése zavaró előzmény a minden kormányzáson kívül eső világkormány megvalósításához. ”

Van remény? Mit tehetünk?

Van-e remény a jövőnkre, vagy átadjuk magunkat e gonosz megamilliárdosok irgalmatlan kezének, akik el akarják népteleníteni a földet, és át akarják venni az emberiség teljes irányítását?

Igen, van remény. A jövő fényesebb, mint azt el is tudjuk képzelni!

Ez nem végzet és komor forgatókönyv, hanem ébresztő felhívás az emberiség számára, hogy hagyjon fel hinni a maffia-médiában és a perverz politikusokban, és a szabadság jövőjévé váljon.

Meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok a globális szabadságharcosok egyedülálló és történelmi mozgalmához, akik az emberiséget a remény, a helyreállítás és a nagyobb szabadság új korszakába vezetik, mint amit valaha is tudtunk.

Forrás: StopWorldControl.com / Referenciák:

1: German group of Doctors For Information

2: Spanish group of Doctors For Truth

2B: Richard Rothshild patented a testing method for COVID-19 in 2015

2C: World Bank shows planned end date of project COVID-19

3: Fauci guarantees an outbreak with the next two years.

4: Bill Gates announced a global pandemic

5: Melinda Gates says humanities greatest threat is an engineered virus

6: Lyrics of 2013 song that predicted coronavirus pandemic in 2020

7: Harry Vox predicted the global pandemic

8: Robin de Ruiter predicted lockdowns

9: Scenario for the future described global pandemic

10: Andrew Cuomo talks with Bill Clinton about authoritarian control

11: Bill Gates talks about a digital ID to control people

12: Linking vaccines to a digital ID

13: Gates has pattent on technology to trace a body anywhere

14: Gates wants a global monitoring system

15: Download the book of CIA officer Coleman

16: Gates talks about reducing world population using vaccines

17: Tens of millions of Covid-19 test kist were exported by the EU, USA, China etc in 2017 and 2018

18: DAVOS and the gathering of the globalists

19: The head of the World Health Organization is member of violent terorrist group

20: Letter from archbishop and cardinals to humanity

 

 

Eredeti oldal angolul

https://fenevadjele.hu/szabadkomuvesek/vannak-e-jelei-annak-hogy-a-pandemiat-manipulaljak