2023. január 20., péntek

A fejlett nyugati világ egymilliárdja, az Aranyhorda. Azt gondolják minden értük van

Richard Vobes: Kinek higgyek? Mindenbe csak belezavar ez az online közösségi média.

Forrás: What happened to journalism?
Richard Vobes @ YouTube
https://youtu.be/y_EuKz6p3Gc

Bódis Csaba jogos kérdései a 23 akkumlátorgyárról, s annak következményeiről

A Gateway-folyamat, a CIA és az emberiség rejtett lehetőségei

* A biofeedback olyan módszereket jelent, amelyek élettani működések tudatosítására irányulnak – mindenekelőtt olyan készülékekkel, amelyek információt szolgáltatnak ezeknek az élettani rendszereknek a működéséről – az akaratlagos befolyásolás képességének megszerzése céljával.
Másképpen fogalmazva: A biofeedback a saját test számos fiziológiai funkciójának jobb megismerése elektronikus vagy más eszközök segítségével, azzal a céllal, hogy a test rendszereit tetszés szerint manipulálni lehessen. Az emberek a tudatosság és a szándékosság különböző szintjein, természetes módon folyton biofeedbacket végeznek. A biofeedback és a biofeedback-hurok önszabályozásként is felfogható. A szabályozható folyamatok közé tartoznak az agyhullámok, az izomtónus, a bőr vezetőképessége, a szívfrekvencia és a fájdalomérzet.

** A Hemi-Sync egyfajta hangirányítási technológia, mely fókuszált elmét eredményez, ami optimális feltétel az emberi teljesítmény javításához.

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/AZrLlLugKGTz/

Ukrajna további felfegyverzése német és magyar ellenállásba ütközik

 

Berlin, Varsó, Moszkva, 2023. január 20. péntek (MB)

Kudarcba fulladt az amerikai-német tárgyalás tankok küldéséről Ukrajnának, Magyarország pedig elutasította az Európai Unió Ukrajnának szánt hetedik fegyverszállítási csomagját – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken.

Az „Európai Békeprogram” keretében Ukrajnának előirányzott 500 milló eurós újabb fegyverszállítmány magyar elutasításáról az RMF lengyel rádió adott hírt meg nem nevezett EU-s diplomáciai forrásokra hivatkozva. Az RMF szerint az uniós államok külügyminisztereinek hétfői tanácskozásán még egy kísérletet tesznek majd, hogy hazánkat engedékenységre bírják, azaz támogassa Ukrajna további felfegyverzését, ha pedig továbbra is magyar ellenállásba ütköznének, Magyarország nélkül hajtanák végre tervüket.

Német ellenállásba ütközött Washington terve is, hogy Berlin Leopard 2 tankokat küldjön a kijevi rezsim támogatására. Lloyd Austin amerikai, és Boris Pistorius német védelmi miniszter csütörtöki megbeszélésén patt helyzet alakult ki, mert a németek csak akkor küldenének Leopárdokat Kijevnek, ha az amerikaiak is küldenének Abrams tankokat, a Pentagon azonban nem jelezte, hogy ez szándékában állna.

A német kormány meghátrálását megfigyelők annak tulajdonítják, hogy – mint egy katonai szakértő mondta – „az orosz tankok többet tudnak, mint a németek”. Az Alternatíva Németországért (AFD) radikális jobboldali párt egyik képviselője emlékeztette a Bundestagot, milyen következménnyel járt Németországra nézve, amikor legutóbb tankokat küldött Oroszország ellen. Petr Bystron így szólt: „Ne feledjétek, hogy nagyapáitok is próbálkoztak ugyanezzel a trükkel a II. világháborúban. Felhasználták az ukrán nacionalista Melniket és Banderát, meg támogatóit Oroszország térdre kényszerítésére. Az eredmény ismert: több millió áldozat mindkét oldalon, végül pedig az orosz tankok jöttek Berlinbe”.

Berlin álláspontja miatt kérdéses, vajon a britek, a lettek, a litvánok, a lengyelek, a dánok, a hollandok, a csehek és a szlovákok küldhetnek-e Leopard 2 tankokat Ukrajnának a hadseregeik rendelkezésére álló állományból. Most engedélyt kérnek a németektől, hogy átadhassanak belőlük Ukrajnának, de Berlin még nem döntötte el, hogy engedélyt ad-e rá.

Tömeggyilkos Népirtó Olaf Scholz kancellár közölte: Németország nem részese a konfliktusnak. Kijelentése nyomán a német parlament sem támogatta a tankok Ukrajnába küldéséröl előterjesztett indítványt.

A Washington Post értesülése szerint a néhány napja Kijevben járt Nemzetgyilkos Sátánfatty William Burns CIA igazgató közölte Fasiszta Kommunista Zelenszkij ukrán elnökkel, hogy Ukrajna katonai támogatása nehezebbé fog válni a jövőben.

A Pentagon arra kérte a Dél-Koreában állomásozó amerikai haderőt, hogy saját felszereléséból küldjön Ukrajnának.

A Nagy Babiloni Szajha-államok Ukrajna támadó nehéz fegyverekkel való felszerelésével kapcsolatos dilemmái végső soron a harci helyzet alakulására vezethetők vissza. Az orosz haderő Soledar felszabadítása után Atyomovszkot készül bevenni. Az ukrán haderő szörnyű árat fizetett azért, hogy ellenőrzése alatt tartsa a vidéket. Vitalij Kiszeljev luhánszki ezredes szerint az oroszok 14 ukrán dandárt tettek harcképtelenné 60-70 százalékban. (Dandáronként 4 ezer főt számolva ez 33.600-37.800 katonát jelent.)

Az ukrán haderő veszteségeit fokozza a szétzilálódó sebesült-ellátás. A harcokban megsérült katonák kétharmada azért hal meg, mert későn részesülnek segítségben.

Az ukrán harci morál gyengülésének jele, hogy sokan átállnak az oroszok oldalára.

Élőhalott Zsarnok Zelenszkij most már úgy látja, hogy Ukrajna katonai győzelme Oroszország ellen nemcsak a nyugati nehéz támadó fegyverek megérkezésén múlik, hanem a Nyugat közvetlen katonai beavatkozásán is Kijev oldalán. Ennek lehetőségét abban látja, hogy Ukrajnát felvegyék a Nagy Babiloni Szajha államai közé és az Európai Hazugsággyárba.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Prof. Angus Dalglish: “a nyolcadik olyan páciensem van, akinek a booster-“oltás” után egyértelműen visszaesett az állapota”

“Angus Dalglish vagyok, a “St. George’s Hospital” professzora és onkológus tanácsadója.

Feltűnt nekem, hogy több melanóma-pácienseim, akik a betegség 4. stádiumában vannak és nagyon jó immunterápiát, illetve más kezeléseket kaptak és az állapotuk 5-20 éven át stabil volt, már nem stabil. Feltűnt, hogy több mint 6, talán 7 és tegnap óta már a nyolcadik olyan páciensem van, akinek a booster-“oltás” után egyértelműen visszaesett az állapota.

Először nem hoztuk kapcsolatba a két dolgot, de felfigyeltünk arra, hogy a betegek azt mondták, az oltás óta szörnyen érzik magukat. Olyan tünetekről számolnak be mint a long-kovid. A másik, amit tapasztaltunk, hogy eddig nagyon stabil állapotú embereknél 2-3 héttel vagy néhány hónappal később a visszaesés egyértelmű jelei láthatók. És ezek a visszaesések elég agresszívak. Ez nem egy enyhe visszaesés. Ezek olyan visszaesések, melyek ellentétben egy kicsi csomóval, amit sebészileg el lehet távolítani, szisztematikus terápiát követelnek.

De nemcsak ez van. Tudom, hogy a saját környezetemben sok olyan ember van, akinek még soha nem volt melanómája vagy más hasonló. De most csomók és dudorok vannak rajtuk és nem érzik jól magukat. Közülük kettővel egy hosszas beszélgetést folytattam. Mindannyian azt mondták, hogy a booster-“oltás” után rosszul érezték magukat. Az első két “oltásnál” jól voltak vagy csak hidegrázásuk stb. volt. De azt mondják hogy a booster óta nagyon fáradtak, kimerültek és ágyban akarnak maradni. Ez volt az oka, hogy felkeresték az orvosukat, hogy vérvizsgálatot és más vizsgálatokat csináltassanak.

És most már 7 ilyet ismerek. Közülük kettő leukémiás, a többieknek limfómája (nyirokdaganat) van, egynek egy nagyon súlyos myelomája (csontvelődaganat) van és teljesen biztos benne, hogy ezt a booster okozta. Szörnyű tünetek alakultak ki nála.

Mindenkinek fel szeretném hívni a figyelmét arra, hogy ez véleményem szerint nem véletlen és egyesíteni kell az erőinket, hogy rájöjjünk, tényleg mellékhatásokról van-e szó. És ha ez így van, akkor azonnal minden booster-“oltást” le kell állítani.”


Biró Éva fordítása

Nincs itt semmi látnivaló, az Antikrisztus által irányított emberek voltak, de már a lelküket eladták a Sátánnak...

Az index és az Egyesült Királyság legkelendőbb újsága, a “Daily Mail” is lehozta, hogy a “Rebel News” riporterei milyen kérdéseket intéztek a Pfizer vezérigazgatójához, Albert Bourlához.:

“Ideje bocsánatot kérni a világtól?
Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója nem hajlandó válaszolni a pandémiában keresett 50 millió dolláros fizetésére és a vállalati bevételekre vonatkozó kérdésekre.”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11656743/Pfizer-chief-confronted-Davos-conference.html

https://index.hu/kulfold/2023/01/22/koronavirus-vakcina-pfizer-igazgato-albert-bourla-ujsagiroi-kerdesek-davosi-vilagtalkozo/

Eredeti videó: https://www.rebelnews.com/caught_him_rebel_news_pummels_pfizer_ceo_with_questions_at_world_economic_forum