2021. december 8., szerda

AUSZTRIA: 2022 február fordulópont lesz az ország életében

 

2022 februárjától Ausztriában kötelező lesz az általános koronaoltás minden 14 év feletti lakos számára. A kötelező oltás alól csak a terhes nők kaphatnak felmentést, továbbá azok a személyek, akiket alapbetegségük miatt veszélyes lenne beoltani.

A törvénytervezet szerint 15-én kell kezdeni az oltatlanok vakcinálását. Februárban írásos meghívót kaptak az oltásra. Aki nem megy el, márciusban bírságot kap, ami várhatóan 600 euró lesz.

További vakcina visszautasítás esetén háromhavonta kell kiszabni a bírságot. Ez egy év alatt akár 2400 euró lehet. Mivel többletköltségek is adódnak hozzá - adminisztrációs-, vagy késedelmi díjak - az összeg évente akár 3600 euróra is nőhet. Ha az összeget nem tudják behajtani, a legrosszabb esetben szabadságvesztés lehet az oltástagadás következménye.

Az egészségügyi minisztérium az oltási nyilvántartás segítségével akarja beazonosítani az oltatlanokat. Ezt az információt továbbítja a kerületi közigazgatási hatóságoknak, és ők indítják a büntetőeljárást. A regionális közigazgatási bíróságokon lehet majd fellebbezést benyújtani.

https://mediaforras.com/ausztria-2022-februar-fordulopont-lesz-az-orszag-eleteben-1242

Mike Whitney:Megsemmisítési hadművelet - a terv az emberi immunrendszer megtizedelésére egy laboratóriumban előállított kórokozóval

 

"Ha valaki a következő néhány évben a világ népességének jelentős részét meg akarná ölni, a most felállított rendszerek ezt lehetővé tennék." Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke.

"Ez pedig az Antikrisztus szelleme, amelyről hallottátok, hogy eljön, és már most a világban van."  1 János 4:2-3

Kérdés- A Covid-19 vakcina károsítja az immunrendszert?

Válasz- Igen, károsítja. Csökkenti a szervezet képességét a fertőzések, vírusok és betegségek elleni küzdelemre.

Kérdés- Ha ez igaz, akkor miért nem haltak meg többen az oltás után?

Válasz- Nem vagyok benne biztos, hogy mire gondol? A vakcina több embert ölt meg, mint bármelyik vakcina a történelem során. "Eddig az Egyesült Államokban a halálos áldozatok száma háromszorosa az elmúlt 35 év összes oltásának". Ez egyszerűen megdöbbentő. Azokban az országokban, ahol korábban tömeges oltási kampányokat indítottak, szintén folyamatosan emelkedik az összhalálozás és a többlethalálozás. Néha a növekedés az ötéves átlaghoz képest akár 20 százalékos is lehet. Ez a halálesetek számának hatalmas növekedése, és ez nagyrészt a vakcinának tulajdonítható. Mire gondol, amikor azt mondja, hogy "miért nem haltak meg többen"? Arra számított, hogy az emberek a szívüket szorongatva, holtan esnek össze, miután beoltották őket? Ez egy nagyon naiv felfogás arról, hogy hogyan működik az injekció. (Lásd: "COVID Deaths Before and After Vaccination Programs", You Tube; 2 perc)

Kérdés- Én csak azt mondom, hogy a meghalt emberek aránya elég kicsi ahhoz a több tízmillió emberhez képest, akiket beoltottak.

Válasz- És csak azt mondom, hogy ha az oltóanyag laboratóriumban előállított kórokozó - és szerintem az -, akkor biztosan nem arra tervezték, hogy helyben megölje az embereket. Úgy tervezték, hogy késleltetett reakciót váltson ki, amely fokozatosan, de könyörtelenül rombolja az oltott személy egészségét. Más szóval, a vérrögök, vérzések, autoimmun problémák és más, vakcinával generált sérülések teljes hatása csak később lesz teljesen érezhető a szívroham, a stroke, az érrendszeri betegségek és akár a rák növekvő gyakoriságán keresztül. (Nézze meg a Skót Mentőszolgálat által a "szívbetegségek kezelésének legutóbbi trendjét - ez *túlságosan* meghaladja a 2018/19-es normát. Hatalmas kiugrás a nyáron, heti 500 mentőhívás a normálisnál, főként 15-64 éves korosztályban. Megnyugodott, majd október vége óta ismét kiugrott a csúcs". Scottish Unity - Edinburgh-i csoport)

Válasz - A fenti táblázat mutatja, hogy a szívproblémák miért kaptak mostanában nagy figyelmet, de az immunrendszer károsodása még ennél is aggasztóbb.

Kérdés- El tudná magyarázni, hogy mire gondol anélkül, hogy túlságosan technikai jellegűvé válna?

Válasz- Ennél jobban is tudom. Adhatok egy rövid részletet egy cikkből, amely a legújabb kutatásokat tárgyalja. Nézze meg:

"Egy október közepén megjelent svéd laboratóriumi tanulmány (címe: "SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro", NIH) megállapította, hogy a spike fehérje... bejut a sejtek magjába és jelentősen zavarja a DNS-károsodás-javító funkciókat, veszélyeztetve az ember adaptív immunitását és talán elősegítve a rákos sejtek kialakulását.....

"Mechanisztikailag azt találtuk, hogy a spike fehérje a sejtmagban lokalizálódik és gátolja a DNS-károsodás javítását" - írták. "Eredményeink feltárnak egy lehetséges molekuláris mechanizmust, amellyel a spike fehérje akadályozhatja az adaptív immunitást, és aláhúzzák a teljes hosszúságú spike-alapú vakcinák lehetséges mellékhatásait." ("A COVID-vírusban és az oltásokban lévő spike-fehérje gyengíti az immunrendszert, összefüggésbe hozható a rákos megbetegedésekkel: Svéd tanulmány", Lifesite News)

A kutatók azt találták, hogy a spike fehérje gátolja a sérült DNS javításához szükséges enzimek termelését, ami viszont megakadályozza a fertőzés leküzdéséhez szükséges B- és T-sejtek "burjánzását".

Kérdés- El tudná ezt magyarázni közérthetően?

Válasz- Persze. Ez azt jelenti, hogy a vakcina rövidre zárja az immunrendszert, ami szabaddá teszi az utat a fertőzés, a betegség és a korai halál előtt. Talán azt hiszi, hogy hosszú és boldog életet élhet egy diszfunkcionális immunrendszerrel, de szerintem téved. Az immunrendszer az a pajzs, amely megvéd mindenféle potenciálisan halálos vírustól, baktériumtól és fertőzéstől. Nemcsak az első védelmi vonal, hanem az egyetlen védelmi vonal. A B- és T-sejtek teljes körű védelme nélkül, amelyek az idegen betolakodók ellen harcolnak, a túlélési esélyek a legjobb esetben is elenyészőek.

Hogy ezt hangsúlyozzuk, nézze meg ezt a videót John O' Looney brit temetkezési vállalkozóról, aki rendszeresen beszámolt arról, hogy mit lát a helyszínen 10 hónappal a vakcinázás bevezetése után. Ez egy nyugtalanító beszámoló arról a katasztrófáról, amely most a szemünk előtt bontakozik ki:

(Ezek mind a trombózis következményei... Embóliák a tüdőben, a lábakban, különböző helyeken, amelyek ezeket a haláleseteket okozzák, amelyeket a helyi halottkémek jól dokumentáltak, és amelyek jól dokumentáltak az egész országban. És úgy tűnik, senkit sem érdekel a (vérrögök) riasztó mértékű növekedése. Ebben az évben többet láttam, mint az elmúlt 14 évben. ....

Ez az egyik fajta halálozás, amit látunk, a másik fajta pedig azok az emberek, akik most betegszenek meg, mivel az immunrendszerük végleg feladja. Vagyis 6 vagy 8 hónappal ezelőtt kapták meg az oltásokat, és ez felemésztette az immunrendszerüket, és most olyan dolgokkal küzdenek, mint a nátha. Tehát télen vagyunk, és megfázások és influenzák vannak, és ezek az emberek nem tudják leküzdeni őket. A kormány nagyon gyorsan "Omicron"-nak bélyegzi... de ők a náthában betegeskednek. Az immunrendszerük megtizedelődött. Olyan ez, mint egy rákos beteg, aki kemoterápián esik át, és ez megtizedeli az immunrendszerét. És nagyon óvatosnak kell lenniük, mert a nátha vagy az influenza megölheti őket. És ez az, amit most látunk...

Már majdnem 12 hónap telt el az első oltások kezdete óta, így az immunrendszerük szétesik; ez a valóság, és ezt látom... és már egy megfázással sem tudnak megbirkózni. ... Amikor szeptemberben elmentem a Westminsterben tartott találkozóra, a tudósok azt jósolták, hogy ez fog történni, és lám, ez történik. Az emberek megbetegednek és haldokolnak...... Ez ijesztő." ("Az omicron az 'oltáskárosodás'; ez nem több annál." John Looney, Rumble)

Igaza van? A halálesetek számának növekedése NEM a Covid egy újabb hulláma, hanem egy olyan citotoxikus injekció következménye, amely az immunrendszert célozza, és emberek millióit teszi védtelenné a rutinszerű fertőzésekkel és betegségekkel szemben?

Ez megvalósíthatónak hangzik, és minden bizonnyal beleillik a népességfogyás programjába, amely egy olyan hibrid biológiai szert igényel, amely nem öli meg teljesen a célpontját, de alapvetően felszámolja a kritikus védelmi rendszereket, amelyek lehetővé teszik az emberi túlélést. Azzal, hogy egy "gyilkos fehérjét" álcáznak.
ártalmatlan antigénnek álcázva, a világjárvány menedzsereink képesek voltak hozzáférni emberek millióinak véráramához, lehetővé téve számukra egy időzített bomba beültetését, amely tönkreteszi a létfontosságú T- és B-sejt populációkat, kiszolgáltatottá téve az áldozatokat bármilyen, a populációban éppen keringő baktériumnak. Ahogy Looney megjegyzi, a tudósok pontosan erre a kimenetelre figyelmeztettek, amikor először javasolták a tömeges vakcinázást. Természetesen az ellenkező véleményeket figyelmen kívül hagyták és cenzúrázták. Itt van még több a medRxiv szerveren található pre-print kutatási dokumentumból. Segít megmagyarázni a vakcina immunrendszerre gyakorolt hatását:

"Holland és német kutatók arra figyelmeztettek, hogy a Pfizer-BioNTech ... (COVID-19) vakcina a veleszületett immunválaszok komplex átprogramozását idézi elő, amit figyelembe kell venni az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztése és alkalmazása során..... A vakcinázást követően a veleszületett immunsejtek csökkentett választ adtak a toll-like receptor 4-re (TLR4), TLR7-re és TLR8-ra - ezek mind olyan ligandumok, amelyek fontos szerepet játszanak a vírusfertőzésre adott immunválaszban....

"Több tanulmány is kimutatta, hogy a hosszú távú veleszületett immunválaszok bizonyos vakcinák vagy fertőzések után vagy fokozódhatnak (képzett immunitás) vagy csökkenhetnek (veleszületett immuntolerancia)...."...

Ezek az eredmények együttesen azt mutatják, hogy a BNT162b2 vakcina hatásai túlmutatnak az adaptív immunrendszeren. A BNT162b2 vakcina a veleszületett immunválaszok átprogramozását is kiváltja, és ezt figyelembe kell venni."...("Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses", New-Medical net)

Vajon hányan oltatták volna be magukat, ha tudják, hogy az immunrendszerüket átprogramozza?

Valószínűleg senki, ezért a közegészségügyi tisztviselők soha nem hozzák szóba a témát. Bármi, ami csak egy kicsit is eltér a "az oltások jót tesznek" narratívától, kimarad a főáramú tudósításokból, és törlődik a közösségi médiában. De vajon az embereknek nincs joguk tudni, hogy mi történik, mit fecskendeznek a testükbe, és milyen hatással lesz ez az életükre és egészségükre? Nem ezt jelenti a "tájékozott beleegyezés", vagy ez is csak egy újabb áldozata a Föld bolygó mind a 7 emberének beoltására irányuló rohanásnak? Itt egy rövid interjúrészlet Dr. Ryan Cole patológussal készült rövid interjúból:

"Amikor beadjuk ezeket az oltásokat, láthatjuk a fehérvérsejtek típusait a szervezetben... és az immunsejtek széles skálája van, amelyek együtt dolgoznak a vírusok elleni küzdelemben és a rákos megbetegedések kordában tartásában. A laboratóriumban már látjuk a jeleket a kritikusan fontos T-sejtek csökkenéséről, amelyekre szükséged van... a veleszületett immunrendszeredben. Ezek a tengerészgyalogosok a szervezetedben; a vírusok elleni küzdelemben a rák ellen..... De amit a laboratóriumban látunk, miután az emberek megkapták ezeket az oltásokat, az a fontos gyilkos T-sejtek nagyon aggasztó, alacsony profilját látjuk, amelyeket a szervezetünkben szeretnénk látni. (CD8 sejtek), és ezek a sejtek minden más vírust kordában tartanak.

Mit látok a laboratóriumban? A Herpes családba tartozó vírusok felszaporodását látom, övsömör, Mono, a humán papilloma vírus hatalmas felszaporodását látom... Szó szerint gyengítjük ezeknek az embereknek az immunrendszerét.

A legaggasztóbb az egészben, hogy a szervezetben van egy olyan mintázat, ami a rákot kordában tartja. Január 1-je óta (a laboratóriumban) 20-szoros növekedést láttam az endometrium rákos megbetegedések számában ahhoz képest, amit éves szinten látok." ("Ryan N Cole patológus a Mayo Klinikáról arról, hogy mit látunk a laboreredményekben", Rumble; 2 perc)

"Herpesz, övsömör, mono, és még a rák is!" Mi a fene folyik itt? Ez nem lehet igaz, ugye?

De igen, igaz; az immunszuppresszió mindenféle szörnyű egészségügyi következményekhez vezet. Néhány olvasó talán emlékszik arra, hogy Dr. Byram Bridle kanadai oltóorvos néhány héttel ezelőtt egy interjúban hasonló állításokat tett. A következőket mondta:

"Túl sok olyan embert láttam, akiknek a rákja remisszióban volt, vagy jól kontrollálták; a rákjuk teljesen elszabadult, miután megkapták ezt a vakcinát. És tudjuk, hogy a vakcina a T-sejtek számának csökkenését okozza, és ezek a T-sejtek az immunrendszerünk részét képezik, és az immunrendszerünk kritikus fegyverei közé tartoznak, amelyekkel a rákos sejtek ellen küzdhetünk; tehát itt egy lehetséges mechanizmusról van szó. Csak annyit mondhatok, hogy túl sokan kerestek meg ezekkel a jelentésekkel ahhoz, hogy nyugodtnak érezzem magam. Azt mondanám, hogy ez a legújabb fő biztonsági aggályom, és ez az, amelyről a legkevésbé fognak beszámolni a mellékhatások adatbázisában, mert ha valakinek a vakcina előtt rákja volt, a közegészségügyi tisztviselők semmiképpen sem fogják azt a vakcinával összefüggésbe hozni.". ("Dr. Byram Bridle beszél", Bitchute, :55 másodperc)

Még egyszer: hányan döntöttek volna az oltás mellett, ha tudják, hogy az oltás a szunnyadó vírusok vagy a remisszióban lévő rákos megbetegedések fellángolását válthatja ki? Ki vállalná ezt a kockázatot?

De ugye nem tudják, hogy kockázatot vállalnak, mert nem mondták el nekik az igazságot. És az ok, amiért nem mondták el nekik az igazságot, az az, hogy célpontot jelentenek az ellenük folytatott megsemmisítő háborúban. Néha nagyon nehéz az embereknek beismerniük azt, amiről tudják, hogy az igazság, de az igazság nyilvánvaló. A világjárvány menedzsereink és a médiában, a közegészségügyben és a kormányzatban dolgozó talpnyalóik ártani akarnak nekünk, be akarnak injekciózni minket egy titokzatos anyaggal, amely pusztítást végez az immunrendszerünkön és megrövidíti az életünket. Ez nem csupán a személyes szabadságért vagy a testi autonómiáért folytatott harc, hanem a túlélésért folytatott küzdelem. Az élethez való jogunkat védjük. Itt van még Dr. Jessica Rose vírusimmunológus:

"Most jönnek ki tanulmányok, és a mellékhatások adatai bőségesen jelzik, hogy ezek a termékek (Covid vakcinák) nem csak immunmodulálják az immunrendszert és hipergyulladást okoznak; most már arra is vannak jelek, hogy nagyon negatívan hatnak a CD8 T-sejt populációkra. Azok számára, akik nem tudják, ez rendkívül rossz hír. Egyelőre csak néhány emberen, de az adatok eddig nem tűnnek jónak. Ezek a T-sejtek az úgynevezett "gyilkos sejtek". Feladatuk... a vírusfertőzött sejtek elpusztítása, amelyek felszínén idegen markerek jelennek meg. Ha tehát ezek a populációk kimerülnek, akkor az nagyon rossz hír, mert a szerzett immunrendszerben nincs olyan sejtpopuláció, amely eltávolítaná a vírusfertőzött sejteket.....

Egyértelmű jelek kezdenek kialakulni arra vonatkozóan, hogy egy "immunhiányos szindróma" jön létre ezeknek a termékeknek (vakcináknak) a hatására... A hiperstimuláció eredményeként... a T-sejtek (csökkentek), és a citotoxikus fehérje ismételt injekcióinak állandó jelenléte... Soha, de soha nem javasolnám, hogy valaki, aki immunhiányos, valaha is ilyen dolgok közelébe menjen, mert szinte garantálom, hogy az állapota rosszabbodni fog. Egy másik dolog, amit a VAERS-ben látunk, hogy a rákos megbetegedések remisszióból jönnek ki, és sok orvos jelenti ezt a helyszínen. És - mellesleg - ez még soha nem történt meg, ilyen mértékben nem; még csak megközelítőleg sem... Tehát itt valami olyan dolog történik, ami további vizsgálatot igényel, és ez nem néz ki jól." ("Dr. Jessica Rose vírusimmunológus elmagyarázza az oltottak veszélyeztetett immunitásával kapcsolatban felmerülő aggasztó információkat", Odysee)

Látod már a mintát? Látod, hogy mind ugyanazt mondják? Szerinted miért van ez így?

Azért, mert ez az igazság, a tiszta, kendőzetlen igazság.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, amit mondani akarunk: A vakcina egy mesterséges, laboratóriumban előállított biofegyver, amely kikapcsolja a szervezet kritikus védelmi rendszerét, ami nagyságrendekkel növeli a betegségekre való fogékonyságot. Minden egyes további injekcióval az ember egyre kevésbé képes megfelelő választ adni a rutinszerű fertőzésekre, influenzákra vagy vírusokra. Ez a betegségek cunamijához fog vezetni, amely valószínűleg túlterheli a közegészségügyi rendszerünket, és az országot még mélyebb válságba sodorja. Ez a terv? Ezt tartogatják számunkra a globalista nagyuraink?

Majd meglátjuk. Most pedig nézze meg ezt az utolsó videoklipet Geert Vanden Bossche oltóorvos videójából:

"Az első dolog, amit szeretnék kiemelni, hogy a Covid-19 nem az egészséges emberek betegsége. A jó egészségnek örvendő embereknek egészséges veleszületett immunrendszerük van, amely számos légúti vírussal gond nélkül megbirkózik. Ezek az emberek nemcsak védettek a betegséggel szemben, hanem még - sok esetben - meg is tudják előzni a fertőzést. Ezek azok az emberek, akik hozzájárulhatnak a sterilizáló immunitáshoz és a nyájimmunitáshoz, ami nagyon-nagyon fontos. Szóval, figyeljetek! Soha, de soha ne engedd, hogy bárki vagy bármi megzavarja vagy elnyomja a veleszületett immunrendszeredet. Magad is rossz munkát végezhetsz azzal, hogy egészségtelen életet élsz, ami elnyomja a veleszületett immunitásodat, de még rosszabb a vakcinák által kiváltott antitestek, amelyek valóban elnyomják a veleszületett immunitásodat. És ezek az oltási antitestek nem tudják helyettesíteni azt, mert elveszítik hatékonyságukat a vírus ellen, és egyre kevésbé lesznek hatékonyak. A veleszületett antitestekkel ellentétben nem tudják megakadályozni a fertőzést, nem tudják sterilizálni a vírust. Ezért hozzájárulnak az állományimmunitáshoz....

Ha elnyomjuk ezeket a veleszületett antitesteket a gyermekeknél, az autoimmun betegségekhez vezethet. Ez egy abszolút "No go" Nem olthatjuk be a gyermekeinket ezekkel a vakcinákkal. A veleszületett immunitás elnyomása már most is probléma az oltottak körében, és valóban nehéz dolguk lesz számos betegség ellenőrzésével, nem csak a Covid-19, hanem más betegségek esetében is ... és nagyon drámai változásra lesz szükség a stratégiákban, hogy segítsünk az oltottaknak - és a szívem együttérző velük -, mert sok esetben kiterjedt kezelésre lesz szükségük....

... Az oltások felerősítése - ami azt jelenti, hogy egy harmadik adagot kell adni nekik - teljesen őrültség, mert ez azt fogja eredményezni, hogy a vakcina antitestek immunnyomása megnő a veleszületett immunitásukra. Tehát a felerősítés abszolút nonszensz; veszélyes, és nem szabadna megtenni.....

Szóval, mit mond nekünk a tudomány? Azt mondja, hogy a veleszületett immunitás fog megvédeni minket, nem pedig a vakcina." ("Geert Vanden Bossche az oltóanyagokról és a veleszületett immunitás elnyomásáról", Rumble)

Tehát most már tudjuk, hogy - a vérrögök, a vérzések, a szívinfarktusok, a stroke-ok, az érrendszeri és neurológiai betegségek mellett - a vakcina arra is hivatott, hogy kizsigerelje azt a rendszert, amely megvéd minket a betegségektől és a haláltól, az immunrendszert. Milyen mélyen kell lenni a tagadásban ahhoz, hogy ne lássuk a gonoszt, amely most közöttünk van.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/megsemmisitesi-hadmuvelet-a-terv-az-emberi-immunrendszer-megtizedelesere-egy-laboratoriumban-eloallitott-korokozoval

Le a gondolkodással!

"Covid-19 vakcina" Géntörlő biofegyvereket használnak a gyilkolásra

 

"Covid-19 vakcina" szabadalmakban felsorolt összetevői, elárulják, hogy ezek a mérgező halálos injekciók mind géneket törlő és genetikailag módosító Emberek a szabadalmaztathatóság érdekében.

GRAPHENE

A Hydrogel US8415325B2 szabadalom a Moderna szabadalomban szerepel, itt. A hidrogélek egy másik Moderna szabadalomban is szerepelnek, itt. A hidrogél szerepel a Johnson & Johnson szabadalmában, itt. A hidrogélek grafén-oxidból készülnek. Senki sem tagadhatja a bizonyítékot, hogy a grafén-oxid benne van a felvételekben.

GMO EMBEREK

Az összes Covid-19 "vakcina" szabadalom említi a géneltávolítást. Egy kivételével az összes szabadalom említi a "komplementer DNS-t" (cDNS). A cDNS egy kiméra mRNS koktél, amelyet mesterséges genetikai szekvenciák segítségével kódolnak az emberi sejtekbe a fajközi genomika során.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának 2013-as döntése szerint az Emberek cDNS-sel történő módosítása szabadalmaztathatóvá teszi őket. A bírósági dokumentumokból kiderül, hogy a cDNS-t módosított baktérium segítségével állítják elő, és a Legfelsőbb Bíróság bírái szabadalmaztathatónak ítélték. Ez azt jelenti, hogy egy növény, egy állat vagy egy Ember szabadalmaztatható és tulajdonba vehető, ha először cDNS-szel módosítják genetikailag.

Mark Steele tökéletesen összefoglalta a dolgot, amikor kijelentette:

Az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte termékek, szabadalmaztatott áruk, az amerikai törvények szerint már nem emberek. Egy módosított DNS vagy RNS oltás, az mRNS oltás révén az ember megszűnik embernek lenni, és a módosított GEN oltási szabadalom tulajdonosának TULAJDONSÁGÁVÁ válik, mert saját genommal rendelkezik, és már nem "ember" (természetes emberek nélkül), hanem "transz-ember", tehát olyan kategória, amely nem létezik az emberi jogokban. A természetes személy minősége és minden ezzel kapcsolatos jog elveszik. Ez világszerte érvényes, és a szabadalmakra az amerikai jog vonatkozik.

2013 óta minden ember, akit GM-módosított mRNS-sel oltottak be, jogilag transz-embernek minősül, és jogilag transz-emberként azonosítják, és nem élvez semmilyen emberi vagy egyéb állami jogot, és ez világszerte érvényes, mert a GEN-POINT technológia szabadalmai az USA joghatósága és joga alá tartoznak, ahol bejegyezték őket.".

 

 

BAKTÉRIUM, NEM "VÍRUS"

A bírósági dokumentum szerint a tudósok 4 plazmidot adtak hozzá egy baktériumhoz. Ezt már dokumentáltam az EPIGENETIKA című cikkemben: Vaccines Are deleting Human Genes & Transfecting Cells With Ebola/Marburg" című cikkemben, hogy az E. coli az alapja mindezen kiméra biofegyvereknek, nem pedig a vírusok.

A legtöbb szabadalomban E. coli-t találtam. Jegyezzük meg, hogy ezek genetikailag továbbfejlesztett, antibiotikumoknak ellenálló baktériumok, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy még halálosabbak legyenek. Ezeket aztán átfertőzik GMO parazitákba és Hydrákba. Ezeket a parazitákat nehezebb elpusztítani, de speciális természetes protokollok segítségével meg lehet ölni őket.

A CRISPR-Cas-9 technológiával ki lehet iktatni az egész fajt, vagy teljesen el lehet távolítani az emberi faj genetikai tulajdonságait.

A FAUCI ÁLTAL FINANSZÍROZOTT BIOFEGYVEREK

Korábban már írtam a Fauci által finanszírozott kiméra biofegyverről, a Lentivírus mRNS vektorról a " Transzgenikus hidrák és paraziták egy biológiai fegyverrendszer a gyors emberi klónozáshoz" című cikkemben. A Lentivírus biofegyvert Wuhanban fejlesztették ki, és tartalmazza a HIV 1-3, SARS, MERS és az AIDS-et kiváltó SRV-1 vírust. Ez megtalálható a Moderna, a Pfizer, a J&J, az AstraZeneca és az Oxford szabadalmaiban.

 

 

A lentivírusvektorban található HIV-1 biofegyver szabadalmaztatott és Anthony Fauci tulajdonában van. Ő egy tömeggyilkos háborús bűnös, aki felelős ezért a "vakcina" holokausztért.

A SZABADALMAK FÉNYPONTJAI

A Pfizer szabadalma említi a 69-70-es gén delécióját és mutációját.

A Thermo Fischer készített egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a gén deléciós mutáció az oka a "vakcina" által kiváltott variánsoknak. Ez a vállalat nemcsak ebből az "oltóanyag" holokausztból profitál, hanem a Thermo Fischer rendelkezik egy tudományos jelentéssel, amely egyértelműen kimondja, hogy a gén deléció felelős a Lambda, Alfa, Béta, Gamma és Delta variánsokért.

Az SV-40 vektor egy kiméra biofegyver, amely a J&J szabadalmában található. Ismert, hogy gyors rákos megbetegedést okoz. Az SV-40 vektort a Thermo Fischer biztosította a J&J számára. Az SV-40 emberi sejteket, szarvasmarha növekedési hormon (kergemarhakór), E. coli és herpeszt tartalmaz. Ez megmagyarázná a "vakcinázás" utáni herpeszes kitöréseket.

A Pfizer szabadalma említi a 144-es gén törlését is, amely gyors rákos növekedést okoz.

Találtam egy "Combo kit PCR" szabadalmat is, amely említi a gén deléciót! Tehát a PCR egyáltalán nem egy teszt, hanem az mRNS technológiát ülteti be az agyadba, tájékozott beleegyezés nélkül.

A Pfizer szabadalma X/Y kromoszóma inverziókat említ. A nemi gének inverziója sterilitást okoz. Mivel ez egy elnéptelenedési/kiirtási és klónozási terv, a transznemű pszichop kezd értelmet nyerni. Sterilizálni akarják a gyerekeinket, és a keresztnemű hormonok ezt elérik.

A Moderna szabadalom megemlíti a hajtogatott fehérjét és a mutációkat (tehát a variánsokat), amelyek gyors öregedést és genetikai betegségeket eredményeznek. A szabadalom szó szerint azt mondja, hogy ez egy "Loss-of-Function", és így egy géntörlő biofegyver.

A Moderna szabadalmait itt találja a weboldalán.

 

 

A Moderna szabadalma szerint a szarvasmarha növekedési hormonját használja, amely a kergemarhakór néven ismert tehénbetegségből származik. A Moderna olyan tehénbetegséggel rendelkező embereket klónoz, amely az emberi sejtekbe kódolva halálos lesz. Ez egy állati betegség, amely még csak nem is érinti az embert, tehát miért transzfektálja a Big Pharma az emberi sejteket szarvasmarha növekedési hormonjával, amikor ismert, hogy az neurológiai degenerációt, demenciát és halált okoz?

Itt van egy PCR-készlet szabadalma, amely "teszteli" az embereket a kergemarhakórra. Vagy a hidrogélek segítségével valóban átfertőzi az embereket a kergemarhakórral?

A Moderna szabadalma "hozzáad és töröl" hivatkozásokat tesz az RNS-re cDNS sablonok használatával. Vannak továbbá indítókódonok vagy nyílt olvasókeret (ORF. Ezek nem stop-kódonok, ami azt jelenti, hogy nincs megállás a génmutációkhoz. A variánsok a végtelenségig folytatódnak, átjárva az emberi fajt, ahogy Geert Vanden Bosche mondta, hogy ez meg fog történni.

Stopkódonok nélkül egy szervezet nem képes specifikus fehérjéket előállítani. Az új polipeptid (fehérje) lánc csak növekszik és növekszik, amíg a sejt fel nem robban, vagy amíg nincs több rendelkezésre álló aminosav, amit hozzáadhatna.

A Moderna szabadalma említi a "hármas spirál kialakulásának indukálását" is. Ez a harmadik szál, amelyet szintetikusan hozzáadnak az emberi DNS-hez. Ez a tanulmány többet mutat arról, hogy a tudósok hogyan hozzák létre a hármas spirál kialakulását az emberekben. Itt egy másik tanulmány, amely a mesterséges hármas spirált mutatja be.

A Moderna "protokollja" szerint minden második injekciójuk sóoldat. Ez tehát 50-50%-os orosz rulett esély az életeddel és az egészségeddel. A szabadalom azt is kimondja, hogy a Moderna "kódolja a HIV-1-et". Ez megint csak Fauci biofegyvere.

Az AstraZeneca szabadalma az E1, E3, E4 gének delécióját írja elő. Ahogy korábban dokumentáltam, ezek a géndeléciók AIDS-et idéznek elő, hacsak nem kapunk Saline-t. Később a gyógyszeripari kartell minden Saline injekciót el fog távolítani.

A Novovax szabadalom géneltávolítást említ.

 

 

A GlaxoSmithKline szabadalma említi a géneltávolítást, és azt mondja, hogy H1N1-et használ, ami ugyanaz a kiméra baktérium, amelyet az 1918-as demokídiumban 500 millió ember megölésére használtak, amit "spanyolnáthának" neveztek el, ahogy ez a tanulmány is mutatja.

"A T4-fág fibritin trimerizációs doménjét (foldon), egy trimer béta hajtű propellert, először az 1918-as H1N1 kristályosítási vizsgálataiban használták fel."

Bill Gates azt mondta, hogy számítani kell egy himlő biológiai fegyveres terrortámadásra. A himlő az N1H1 kiméra baktérium fehérjéiből készül. Ezt már korábban dokumentáltam.

A szabadalmak alátámasztják azt, amit Dr. Pablo Campra mondott a Stew Peter's interjújában, hogy ezek a halálos oltások nano bioszenzorokat tartalmaznak. Hamarosan többet fogok felfedni erről a szabadalmakból!

Következtetés

Ez nem az egyik ország fegyverrendszere a másik ellen. Ez az NWO fegyverrendszere az egész Emberiség ellen. Ennek csak akkor lesz vége, ha egy emberként összefogunk.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/covid-19-vakcina-gentorlo-biofegyvereket-hasznalnak-a-gyilkolasra

Jacob Rothschild - Az "egyenlőség" a végjáték

 

Rothschild megerősíti, hogy a kommunista Kína a modell, bár eddig a kínaiak gazdaságilag messze nem egyenlőek. Az emberiséget lekicsinyítik és homogenizálják.

"Az Önök erőfeszítései során, hogy megvédjék az Önök régi és hanyatló civilizációját, amelyet lebontunk, ezeket az eszközöket szükségesnek találjuk. Ha az emberek megengedik, hogy ilyen vakcinák hatoljanak be a saját testükbe és a gyermekeikébe annak érdekében, hogy megfeleljenek és ugyanolyanok vagy "egyenlőek" legyenek, mint "mindenki" más, akkor egészen biztosan nem fognak tiltakozni vagy ellenkezni az ellen, hogy a vagyonukat, az erőforrások használatát és az életmódjukat is egyenlővé tegyék."

"Mindenkinek ugyanazt kell tennie. Minden általunk ápolt kommunista nemzetben az a szokás, hogy az "egyenlőség" érdekében a kívánt és tervezett "nivellálás" érdekében ebben az új rendben, annak érdekében, hogy az emberek szükségleteikben és igényeikben azonosak legyenek, mindenkit pszichológiailag be kell tanítani arra, hogy ugyanazoknak a parancsoknak engedelmeskedjen"

"Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és -javítással történő viselkedésszabályozásnak nyitják meg a kaput, de ami a jelenlegi működés szempontjából még fontosabb - a vakcinákkal történő pszichológiai viselkedésszabályozás még ennél is alapvetőbb. Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár sokak számára károsak, vagy sem, ezek a valaha kitalált legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver az emberi viselkedés irányítására."

Ez a "Jacob R" által írt üzenet válaszként íródott erre a cikkre, amely a thetruthseeker.co.uk oldalon jelent meg.
Ebben megerősíti, hogy a covid egy átverés, de azt állítja, hogy szükség van az emberiség újratervezésére az állítólagos problémáink megoldása érdekében.

"Egy olyan világot látunk a jövőben, amelyben nincs mindenből elég, ezért meg kell tanulnunk először is irányítani, majd pedig úgy megosztani azt, ami van, ahogyan azt a legelőnyösebbnek tartjuk azokkal, akiket kiválasztunk. Erre való a hatalom."

Itt Jacob Rothschild beszél. A válaszom az, hogy a trillióitok nem tudják megvenni azt, ami hiányzik és amit a legjobban szeretnétek, a SZERETETET.
Ha megtapasztalhatnátok Istent, akkor semmi másra nem lenne szükségetek. A megalománia és a kapzsiság kísérteties paródiája helyett a Jó Hatalmának hihetetlen ereje lehetnél, akit milliárdok szeretnek. Kiolthatod az emberi szellemet, de az Igazság soha nem lesz "elavult". Csak úgy lehetsz Isten, ha megismered Őt.

NYILATKOZAT - Tisztában vagyok vele, hogy ezt egy nagyon tehetséges dezinformációs ügynök írhatta az MI-6-tól, aki olvasta az írásaimat, és pontosan tudja, hogyan kell lejáratni engem. Azonban meg vagyok győződve arról, hogy ez az igazi JR, és egy következő cikkemben részletezni fogom, hogy miért. A munkám alapja az igazság kimondása, amikor azt látom. Nem félek attól, hogy tévedek. Ez átmegy a szaglásom tesztjén.

Kedves Henry,

Ön nagyon jól rátapintott a problémára, de mint látja, ez a Covid-ügy egy forró tűz, amelyet számos láng táplál, amelyek globálisak, és magukban foglalják a pénzügyek, az erőforrások, a termelés, a fogyasztás, a szennyezés és a túlnépesedés ellenőrzését és szabályozását.

A családom közvetlen vagy közvetett irányítása alatt álló intézményeket vezető emberek közül senki sem törődik azzal, hogy mit gondolsz vagy mit mondasz, beleértve a brit koronát, a Vatikánt, a szabadkőműveseket, és a világ nagy oligarcháit és vállalatait.

Mi irányítjuk a világ nagy pénzügyeit, de a kormányaitokat, a nagy médiahálózatokat, a legtöbb munkahelyet a bolygón, és még a bankszámláitokon lévő pénzt is. Ezek azok a tények, amelyeket nem tudtok megváltoztatni.

A zsidókérdés bonyolult kérdés, és különösen a családom befolyásának és kitartásának köszönhetően általában már nem sokan tekintik "zsidó problémának".

Látja, Henry, Ön a régi és elavult érvelési módszer alapján támad minket, ami a tényekkel és érvekkel való érvelés. Ma már nem így mennek a dolgok.

Az emberek általában szeretnek színlelni, és általában mindent elhisznek, amiben a legtöbb más ember hisz, vagy egyszerűen csak azt teszik, amire a média és a mi akaratunk készteti őket. Ha valaki, mint te, szembemegy az érdekeikkel és a hitükkel, akkor valószínűleg nem veszik figyelembe, amit mondasz, és teljesen kizárják a fejükből. Ez történik veled is.

,,,, szóval köszönöm.jpgHa erkölcsi aggályaid vannak azzal kapcsolatban, hogy a hatalmon lévő emberek félrevezetik a tömegeket, különösen félrevezetik és irányítják azokat, akik elutasították és üldözték a fajtádat, az a te problémád, és nem a miénk.

Ha a kölcsönös kirekesztés története a keresztények és más kívülállók részéről fennáll, akik az önök népét valamiféle alsóbbrendű fajként nézik le, vagy neheztelnek önökre a sikerük miatt, amelyről nagyon jól tudják, hogy a mi törzsi szolidaritásunkon és azon képességünkön alapul, hogy a folyamatos csapások közepette koncentrálni és konszolidálni tudjuk a vagyont, a hatalmat, a tudást és az intelligenciát, hogy ennyire uralkodni tudjunk, akkor miért próbálják újra felszítani ennek a problémának a tüzét, amelyet mi manapság mindenesetre képesek vagyunk eloltani, amint meglátjuk a szikrát? Miért pazaroljátok a lélegzeteteket arra, hogy ilyen ellenszéllel fújjátok a dolgok újbóli fellángolását? .

Talán azért, mert nagyra becsülöd azt, amiről azt állítod, hogy az "igazság"?

Az Ön szavai egy másik nemzet területén hangzottak el, de gyakorlatilag a saját kertemben, itt Angliában, ezen az oldalon jelentek meg, amely állítólag nagyra becsüli az igazságot, bár az elavult fajtából, és viszonylag kisszámú, homályos és trágár követővel rendelkezik. Senki, akinek bármi jelentősége van, nem fog hallgatni önre. Mégis kötelességemnek érzem, hogy néhány különleges alkalommal, mint például a legutóbbi bejegyzésed esetében, megpróbáljam helyre tenni a dolgokat.

A VILÁG IRÁNYÍTÁSA ANYAGI KIEGYENLÍTÉST ÉS ELNÉPTELENEDÉST IGÉNYEL.

Ha valaki hatalmas hatalommal és gazdagsággal rendelkezik, hajlamos arra, hogy sok minden felett rendelkezzen, és ezt az ellenőrzést nemcsak azért kell átruházni, hogy megvédje érdekeit a hazug udvaroncok és bitorlók állandó áradatától, hanem azért is át kell ruháznia ezt az ellenőrzést, hogy fenntartsa, sőt időnként ki is terjeszthesse érdekeit.

Ráadásul az irányítás fenntartásával óriási felelősség terhe nehezedik rátok, ahol döntéseket kell hoznotok a nagyon nehéz problémák soha véget nem érő sorának megoldására, mint például a fent említettek - környezetszennyezés, verseny, kizsákmányolás, túlnépesedés stb. Jacques Attali hűséges tanítványa az Új Világrend projektjeinknek, amelyek sok minden feletti globális ellenőrzésre futnak ki, egy világkormánnyal, amelynek eszközei sajnos éppen azokat a dolgokat igénylik, amelyeket az érzelmeid irtóznak, ami az egyenlőség érdekében történő anyagi kiegyenlítés és a világ népességének radikális csökkentése.

Az önök problémája az, hogy nagyon kevés józan ésszel rendelkező ember nem ért egyet azzal, hogy ilyen problémák vannak, és úgy tűnik, hogy az önök egyetlen panasza az általunk e megoldásokhoz szükségesnek ítélt eszközökre vonatkozik. Igaza van abban az állításában, hogy sok ilyen problémát eltúloztak, és lehet, hogy jelenleg nem is léteznek.

Mi azonban 50-100 évre előre tervezünk, és ami miatt jobban aggódunk, az annak biztosítása, hogy az általunk féltett dolgok egyszerűen ne következzenek be a jövőben. Ebben a harcban, ahogyan a külföldi hatalmakat kell ellenőriznünk a földek és erőforrások megragadása, valamint a növekvő szennyezési problémák tekintetében, úgy a saját nemzeteink embereit is ellenőriznünk kell, és ami még fontosabb, hogy megállítsuk a megragadást, a túlfogyasztást és a túlzott szaporodást, nehogy ők maguk is komoly problémává váljanak a jövőben.

A hatalom és a gazdagság esetében is nagyon gyorsan rájössz, hogy ha ezek a dolgok az ember birtokában vannak, akkor nagyon nehéz lemondani róluk, vagy megosztani őket. Mégis, amikor birtokba veszed őket, úgy találod, hogy képes vagy növelni őket, miközben a dolgokat egyenlőbbé teszed mindenki más számára, aki az irányításod alatt áll, és elfojtod a vitákat a struktúrád alacsonyabb szintjein.

A TELJES HATALOM TERHEI

Henry, kétlem, hogy megértenéd ezt, vagy azt a terhet, amit mi, a világ vezetői vettünk a vállunkra. Rendkívül keményen dolgoztunk az összes államfővel, beleértve a brit koronát és a Vatikánt, valamint a világ vezető családjait is, a világkormányzás új rendjére vonatkozó tervek megvalósításán, amely felváltja a határokat és a nemzeti korlátozásokat. Beléptünk a világkereskedelem és a világfejlesztés óriási kiterjedésébe, amely szabályozásra szorul. Ha nem a mi tulajdonunk és rendünk által, akkor kinek a rendje által? Kérdezem Önöket.

Egy olyan világot látunk a jövőben, ahol nincs elég, ezért meg kell tanulnunk először is irányítani, és aztán megosztani azt, ami ott van, ahogyan azt a legelőnyösebbnek tartjuk azokkal, akiket mi választunk. Erre való a hatalom.

Amit önök aggódnak, azok a módszerek, amelyeket e problémák megoldására használunk, amelyek önök szerint "totalitárius" és "kommunista". Számunkra ezek csak olyan elvont szavak, mint az "igazság", a "szabadság" és az "igazságosság", és minden válságban az emberek elsősorban az érzelmek alapján cselekszenek, nem pedig a tényleges tények, a kritikus gondolkodás és az ész alapján.

 

Ön nyilvánvalóan nem a mi szintünkön van, vagy ami azt illeti, az emberek túlnyomó többségének szintjén, akiket nem érintene a halál, ha olvasnák a hozzászólásait. Szívesen látjuk az intellektuális büszkeségedet és a puffogtatásodat, de ez nem fog változtatni semmin. Elszigetelted magad a kommunikáció egy elavult formájába. A logikát és a tényeket még a tudományban is átvette az, akinek vagy aminek az irányító érdeke van, és csak a módszereinkre panaszkodhatsz.

Függetlenül a tényleges probléma lényegétől, amíg az általános meggyőződés az, hogy komoly problémáról van szó, addig csak a megoldás és a megoldással való együttműködés számít. Mi megállapítjuk a problémát, és mi adjuk a megoldásokat. Nem a tények és az ész uralkodott a 20. században. Hanem a pszichológia alkalmazása, és pontosan ezért nincs valódi hatalmad az intellektuális és újságírói képességeid ellenére.

Azt hiszi, hogy befolyásolhatja az embereket azzal, hogy feltárja az Ön által vélt igazságot a világjárványról és az ürügyként használt vakcinákról, amikor nem veszi figyelembe az ilyen ürügyek használatára okot adó nagyobb problémák megoldásának szükségességét?

Még a vatikáni Ferenc is tudja, hogy a világjárványra szükség volt. Mit gondol, miért került egy ilyen ember, egy "kommunista", ahogy ön mondja, erre a helyre a történelemnek ebben a bizonyos időszakában?

Sok változtatásra van szükség az új rendünk bevezetéséhez. Sok kinevezést kellett végrehajtani, és nem mind zsidó, ahogy az ön írásai sugallják, bár azt kívánom, bárcsak többen lennének, és bárcsak Ferenc zsidóbb lenne.

NAIVITÁS

Anélkül, hogy aggódnék, hogy felháborodást vagy reakciót váltanék ki, hogy tápláljam az ENSZ és a WEF napirendjeinkben kifejezett terveinkkel szembeni ellenállást, hadd mutassam be, mennyire naivak vagytok a módszereinkkel kapcsolatban.

Az ön által említett vakcinákról még azt sem tudja meghatározni, hogy miért kényszerítik őket a nyilvánosságra. Vajon miért tennék ezt, ha annyira nyilvánvalóan szükségtelenek és haszontalanok a vírussal kapcsolatban, amely egyébként soha nem jelentett komoly fenyegetést, sőt, nem is volt több, mint egy nyitány vagy egy gyakorlat a mi selejtezési lehetőségeinkhez?

Miért, kérdezi, miért ilyen drákói módon kényszerítik rá a kormányok ezeket az emberekre, amikor ennyire nyilvánvalóan veszélyesek, és ennyi halálesetet és egészségügyi problémát okoznak?

Miért, kérdezi, miért nyomta el az összes kormány a hatalmi struktúránk ellenőrzése alatt az olcsó gyógyszerek használatát, amelyek olyan hatékonyan gyógyítják a vírus tüneteit, csak azért, hogy helyet csináljanak a haszontalan és veszélyes vakcináknak?

Ez egy rejtély az Ön számára, és aztán belemegy az egyik összeesküvés-elméletébe, miszerint ezeket az oltóanyagokat az emberi állomány selejtezésére vagy ritkítására használjuk. Azt hiszi, hogy ez majd megijeszti az embereket, és felébreszti őket? Folyton azt kérdezi, hogy "miért?", mint egy iskolásfiú. Azt hiszi, hogy a rideg, kemény tények és az észérvek hatnak a nyilvánosságra, amikor azt hiszik, hogy a kormányuk gondoskodik róluk, pénzt ad nekik, és megpróbálja biztonságba tenni őket.

Henry, ez az egész pszichológia és a média, és bármit is mondok, az nem változtat a végeredményen.

 

Nem látod, hogy itt valami sokkal fontosabb dologról van szó, mint a tényleges ellenőrzési potenciálról, vagy a precedensről, hogy az embereket arra képezték ki, hogy évente kapjanak speciális igényeikre és körülményeikre szabott oltásokat. Ha barátomnak, Jacques-nak igaza volt a központosított ellenőrzésről és a kommunizmusról, és ha Ferenccel együtt az "egyenlőség" gondolata a legközpontibb és legalapvetőbb a mi Agendáink és az Új Világrendünk szempontjából, hogy amikor azt mondjuk, hogy "mindenkinek be kell oltani magát", akkor látod, hogy nem csak komolyan gondoljuk, de amit nem látsz, hogy az "egyenlőség" a lényege annak, amiről az egész gyakorlat szól.

 

A "mindenki" szó, Henry, a kulcs. Ez a varázsszó. Mindenkinek ugyanezt kell tennie. Minden általunk ápolt kommunista nemzetben az a szokás, hogy az "egyenlőség" érdekében a kívánt és tervezett "nivellálás" érdekében ebben az új rendben, annak érdekében, hogy az emberek szükségleteikben és igényeikben azonosak legyenek, mindenkit pszichológiailag be kell tanítani arra, hogy ugyanazoknak a parancsoknak engedelmeskedjen.

Csodanemzetünkben, a modern Kínában az embereket meg kellett tisztítani sok különbözőségüktől, és még egy olyan apróság is, mint hogy mindenkinek ugyanazt az egyenruhát kellett viselnie, döntő fontosságú volt a kulturális és anyagi egyenlőség, vagyis az "egyformaság" megteremtéséhez.

Természetesen a maszkok teljesen haszontalanok a vírus ellen, hacsak nem influenzás vagy megfázott az ember, és nem tüsszentett vagy köhögött zsebkendő nélkül. Azonban az engedelmesség és a felülről jövő parancsainknak való megfelelés az, ami döntő fontosságú, hogy "mindenki" viseljen egyet a kormány megbízásának vagy parancsának alárendelve. Olyan ez, mint egy egyenruha, hogy mindenki "egyforma" legyen. Az egység, a megfelelés, az engedelmesség és legfőképpen az "egyenlőség" érzetének beoltásáról van szó.

Amint azt mostanra már világosan látnotok kell, a vakcináknak még nagyobb pszichológiai jelentősége van a jelenlegi programban. Az impulzív és zabolátlan emberi elmét kell irányítani. Francis egyetért ezzel. Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és génfejlesztéssel történő viselkedésszabályozásnak nyitják meg az ajtót, de ami a jelenlegi művelet szempontjából még fontosabb - a pszichológiai viselkedésszabályozás a vakcinákkal még ennél is alapvetőbb.

 

Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár károsak is sokak számára, ezek a valaha kitalált legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver az emberi viselkedés irányítására.

Az egyenruhaszerű maszknak való megfelelés, ez még mindig külsődleges, és legfeljebb csak erényjelzés.

Az Új Világrendhez sokkal mélyebb és tartósabb megfelelésre volt szükség. Amikor az emberek túlnyomó többsége megadja magát, és engedi, hogy olyan anyagot fecskendezzenek beléjük, amelyet minden hozzád hasonló szabad és gondolkodó ember elutasítana és tiltakozna ellene, még azt sem tudva, hogy mik ezek az anyagok, de bízva a kormányaikban és a médiahálózatainkban, akkor ez minden bizonnyal a legfontosabb győzelem, amit a struktúránk remélhet.

A pszichológia nagyon egyszerű, és meglep, hogy ilyen sokáig nem vetted észre. Ha kormányaink sikeresen ráveszik vagy rákényszerítik "mindenkit", hogy beoltassák magukat, akkor nem számít, hogy mi van a vakcinákban.

Ami számít, az a kialakuló konformitás, alávetettség és "egyenlőség" érzése, amely az "egyenlőség" és a bizalom érzését hozza létre, ami a legtöbb ember számára teljesen személyes és belső, mivel amit a testükbe engednek, mint például a szex vagy a vallási rituálék, nagyon is összefügg az elméjükkel és a hitükkel, amelyet minden esetben már átadtak, vagy önként, vagy az erőszak révén, amelyet most a világ különböző kormányai gyakorolnak.

Hogy az állítólagos szabadság, az egyéni integritás és a személyes tulajdonjog általatok oly nagyra becsült meghódítása könnyű vagy fájdalmas lesz-e számotokra, nem érdekel bennünket.

Azért, hogy megvédjétek az általunk lebontott régi és hanyatló civilizációtok védelmét, szükségesnek tartjuk ezeket az eszközöket. Ha az emberek megengedik, hogy ilyen oltóanyagok hatoljanak be a saját testükbe és a gyermekeikébe annak érdekében, hogy megfeleljenek és ugyanolyanok vagy "egyenlőek" legyenek, mint "mindenki" más, akkor egészen biztosan nem fognak tiltakozni vagy ellenkezni az ellen, hogy a vagyonukat, az erőforrások használatát és az életmódjukat is egyenlővé tegyék.

Mindenesetre Henry, gondolj csak bele, milyen befolyásos lehetnél az összes másként gondolkodó között, akik még mindig a te archaikus gondolkodásmódodban ragadtak, és racionális meggyőzéssel és érveléssel próbálják megoldani az emberekkel a problémákat, amikor mindezt meg lehet tenni egy egyszerű kis vírussal, könnyű megtévesztéssel és egy kis szúrással itt-ott.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/jacob-rothschild-az-egyenloseg-a-vegjatek

"A maszkok azért voltak, hogy megpuhítsanak a B-tervhez" Egy kormányzati informátor lerántja a leplet a maszkról

 

"Az álarcok a B-terv felpuhítására szolgáltak" - állítja egy kormányzati informátor.

Elmondta nekem, hogy bár a kabinetnek nincs sok kedve a teljes lezáráshoz, a Covid Passok "sütőben sültek" és készen állnak.

Véleményem szerint az Egyesült Királyság kormányának téli terve mindig is a B-tervről szólt. Ez egy klasszikus "lábat az ajtóba" stratégiát mutatott - az A terv létjogosultsága az volt, hogy felkészítsen a B tervre. Most itt a tél, és a lökések a hófúvás hópelyhek viharában hullanak. A legrosszabb forgatókönyvek, nagy számok, üdvözítő történetek a médiában, fenyegetések és hízelgések irányulnak felénk nap mint nap. A B-terv már mozgásban van, mivel a szokásos gyanúsítottak az otthoni munkavégzésre szólítanak fel, és úgy halljuk, hogy a kabinet megosztott a Covid Passes ügyében.

Ez a tapasztalt kormányzati bennfentes kulcsszerepet játszik egy Covid munkacsoportban, és úgy döntött, hogy most szólal meg, mert zavarják a maszkok kötelezővé tételének etikátlan indokai. Először is: "Ez egy erősen politikai lépés a Johnson-kormányzat irányultságának visszaállítására a rossz közvélemény-kutatási eredmények után a csúszás és a korrupció miatt. Ha az Omicronról kiderül, hogy szuper rossz, és a nyilvánosság megkérdezi, hogy mit tett a kormány, a válasz az lesz, hogy maszkokat vezettünk be. Az egyirányú rendszerek, a plexiüveg képernyők és a maszkok azt az illúziót keltik, hogy a kormány tesz valamit. Ez csak színház. Nincs bizonyíték vagy arányosság a maszkok mellett".

Boris Johnson rajong a deadcattingért, amely egy olyan technika, amellyel a figyelmet az egyik témáról egy másikra terelik, hasonlóan ahhoz, amikor egy döglött macskát dobnak az asztalra egy heves vita során, hogy témát váltsanak. A maszkok egy döglött macska. Ebben az esetben a kormány ahelyett, hogy az asztalra dobta volna őket, inkább az arcunkba vágta őket.

 

 

Az arcmaszkok egyre inkább hiteltelenné válnak, de egyes újságírók éhesen vetették rá magukat egy nemrégiben megjelent új tanulmányra, amely arra a következtetésre jutott, hogy az arcmaszkok 53%-kal csökkentik a fertőzés terjedését. A Guardian, a Times, a Metro és a New Scientist valósággal lakmározott. Ez az illatos százalékos arány azonban gyenge bizonyítékokon alapult, voltak zavaró tényezők, és óvatosságra van szükség a tanulmány értelmezésénél, ahogy azt a Fullfact kifejtette.

'A nyilvánosság bosszantó módon a maszkok mellett áll' - mondta a munkacsoport tanácsadója. Az újságírók nem követeltek bizonyítékot arra, hogy működnek. De a kormány és a média üzenete hegemón - mindenki azt mondja, hogy működnek.

Amint azt A félelem állapota: Hogyan használta fel az Egyesült Királyság kormánya a félelmet a Covid-19 világjárvány idején a maszkok csak egy lökés, amit David Halpern, az Egyesült Királyság kormányának Behavioural Insights Team igazgatója még "jelzésnek" is nevezett. Hasonlóképpen Neil Ferguson professzor szerint a maszkok emlékeztetnek minket arra, hogy "még nem vagyunk teljesen túl az erdőn". A világjárvány látható nyilvános emlékeztetőjeként szolgálnak, és ismét a veszélyt hirdető sétáló hirdetőtáblákká változtatnak bennünket. A forrásom egyetértett ezzel: Az álarcok viselkedéspszichológiai politika. Nem szabad úgy tennünk, mintha a közegészségügyről lenne szó. A kormányzatban nagy dolog a "Nudge".

 

 

Annak ellenére, hogy "nagyjából korlátlan költségvetésük van kísérletek lefuttatására", nem végeztek egyet sem a maszkok esetében, "mert tudták, hogy nem működnek". Valójában "a kísérlet Skócia kontra Anglia volt. És kiderült, hogy nem működnek".

A kormány ezen bennfentese számára a következmények most már túl súlyosak ahhoz, hogy elhallgassanak, mert "hazudunk, amikor azt mondjuk, hogy a maszkok működnek. Ezek egy jel, egy pszichopédia. És kriminalizáltuk, ha nem viseljük őket. A maszkok az egyénekre hárítják a felelősséget a járvány terjedéséért. Vannak emberek, akik a tömegközlekedési eszközökön számolják az álarc nélkülieket, és egymást ellenőrzik. Mélységesen etikátlan, hogy ilyen módon egymás ellen állítjuk az embereket. Ez lehetővé teszi egy "külső csoport" létrehozását, akit hibáztatni lehet. Rámutat, hogy a kormányt kellene hibáztatni azért, hogy nem növelte az egészségügyi kapacitást.

Érdekes a beszélgetésünk időzítése. Éppen azelőtt beszél velem, hogy a Downing Street-i karácsonyi partikról szóló hírek felröppennének. Az emberek joggal dühösek a képmutatás miatt és a saját tavaly lemondott terveik fájdalma miatt. A nemzet az utolsó pillanatban megszorításokat szenvedett, miközben a Downing Street élvezte a mulatozást. Több mint egymillió font bírságot szabtak ki a Westminsteri Magisztrátusi Bíróságon közel 2000 Covid-19 szabályszegőre, akik többek között partikat rendeztek és részt vettek azokon, miközben Boris Johnson elkerülte a büntetést.

De az igazi lényeg nem a képmutatás, vagy az, hogy mi szenvedtünk, míg ők nem. Inkább az, hogy azok, akik a partit szervezték és részt vettek rajta, más kockázati kalkulációt alkalmaztak. Ők nem érezték magukat veszélyeztetve a bulik és összejövetelek miatt. Tudták, hogy biztonságban vannak, mint ahogy azt is tudják, hogy a maszkok nem működnek. Hogy mit várnak el tőlünk, az más kérdés.

 

 

Ahogy ezek az ízléstelen kettős mércék lelepleződnek, a miniszterek fontolóra veszik, hogy bevezetik-e a B-tervet és bevezetik-e a Covid Passes-t. Amikor a téli tervet közzétették, azt mondták nekünk, hogy az A tervről a B tervre való áttérés kiváltó oka az, ha az NHS "fenntarthatatlan nyomás" alá kerül. Ezt szándékosan homályosan fogalmazták meg. Ha aggódó szemmel figyelte az eseteket és a kórházi felvételeket, attól tartok, lemaradt a fontosabb jelekről: az orvosok dühéről szóló történetek az "önző", nem szúrt betegekről, a Twitteren, a tévéműsorokon és a Yougovon keresztül végzett napi felmérések a Covid Passes és a mandátumok iránti nemzeti étvágyról, valamint a maszkok újbóli bevezetéséről.

Egy egész hadseregnyi viselkedéskutató, kommunikációs szakember és Covid munkacsoport összpontosít a Covidra. A kormányzati bennfentes azt mondta nekem, hogy több száz ember dolgozik ebben a Covid-apparátusban, annak ellenére, hogy már nem vagyunk vészhelyzetben. Robert Higgs a Crisis and Leviathan című könyvében beszél a "racsni-hatásról", amely szerint az állam a válságra válaszul kitágul, majd utána sem vonul vissza a korábbi szintre. A vészhelyzet aurája nem fog elhalványulni, és egyre szigorúbb és kellemetlenebb korlátozásokat kockáztatunk, hacsak ezt az apparátust nem építjük le. Ráadásul a korlátozások érvényesítésére a közvélemény, köztük az újságírók, tudósok és politikusok hírneve is fel lett téve.

A kormány bennfentese brutálisan fogalmazza meg helyzetünk valóságát: "Anglia egy lehangoló, bürokratikus, biztonságmániás társadalom peremén tántorog. Még nem vagyunk Németország vagy Ausztria szintjén, de mégis a szakadék szélén állunk. Elsődleges okáról, amiért felhívott, azt mondta, hogy "szégyelli, hogy az emberek mennyire hisznek a maszkokban a bizonyítékok hiánya ellenére".

Vezetőink álarcai lecsúsznak, leleplezve a képmutatást, a pszichológiai manipulációt és a szemérmetlen hazugságokat. Őszintén szólva szégyellem magam miattuk.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-maszkok-azert-voltak-hogy-megpuhitsanak-a-b-tervhez-egy-kormanyzati-informator-lerantja-a-leplet-a-maszkrol

Közeleg a kovid finálé!

Részlet a FOX News pár napos műsorából (fordítással) ahol minden elhangzik
ami nálunk MÉG nem. Már pedig ha a fősodor az USA-ban ilyesmit lead.
Azt nem önként teszi!!!= a színfalak mögött valami NAGYON megváltozott! Ahol tudod terjesszed.

Oltott USA tini lebénult

Sam Sorbo: Nincs oktatás, csak kiképzés - vegyék ki a gyerekeiket az iskolából!

Sam Sorbo színésznő és író a Del Bigtree-nek adott interjúban kifejti, hogy a rendszer perverz, oktatásellenes, abszurd és "gyermekbántalmazó", felszólítja a szülőket, hogy most azonnal vegyék ki a gyerekeiket az iskolából!

Hírességek az oltás ellen, V. rész

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Számos, különböző területeken tevékenykedő híresség nyíltan és bátran elmondja, hogy nem oltatja magát, és hogy miért ellenzi a Covid vakcinákat. Ennek nincs tudományos alapja, erkölcstelen, és a személyes szabadságról szól.

Steve Marshall alabamai ügyész szembeszáll Bidennel és az oltási mandátumával

Steve Marshall alabamai főállamügyész azzal a váddal él, hogy a tekintélyelvűség Biden új stratégiája, és a kötelező oltási mandátum törvénytelen, ezért amint a mandátum hatályba lép, pert indít Antikrisztuskovető Biden ellen.

Emberi jogi visszaélések az amerikai kórházakban

Ali Schultz ügyvéd, magánvádas büntetőfeljelentést tett az emberi jogokkal való visszaélésekről a kórházakban, amelyek a covid ürügyén tagadják meg a kezelést a beteg emberektől.

Oroszországi kerekasztal: a Covid-19 tervezett bűncselekmény, nem pedig világjárvány

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Oroszországban tartott nemzetközi tudományos-nyilvános kerekasztal, amely olyan pandémiával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, mint a nyájimmunitás, a vakcinával végzett tömeges klinikai kísérlet, és egyértelműen kijelenti, hogy a covid-19 tervezett bűncselekmény, nem pedig világjárvány. Ez egy előre megfontolt maffia lépés, és nem ez az első alkalom, hogy ez történik.