Rothschild megerősíti, hogy a kommunista Kína a modell, bár eddig a kínaiak gazdaságilag messze nem egyenlőek. Az emberiséget lekicsinyítik és homogenizálják.

"Az Önök erőfeszítései során, hogy megvédjék az Önök régi és hanyatló civilizációját, amelyet lebontunk, ezeket az eszközöket szükségesnek találjuk. Ha az emberek megengedik, hogy ilyen vakcinák hatoljanak be a saját testükbe és a gyermekeikébe annak érdekében, hogy megfeleljenek és ugyanolyanok vagy "egyenlőek" legyenek, mint "mindenki" más, akkor egészen biztosan nem fognak tiltakozni vagy ellenkezni az ellen, hogy a vagyonukat, az erőforrások használatát és az életmódjukat is egyenlővé tegyék."

"Mindenkinek ugyanazt kell tennie. Minden általunk ápolt kommunista nemzetben az a szokás, hogy az "egyenlőség" érdekében a kívánt és tervezett "nivellálás" érdekében ebben az új rendben, annak érdekében, hogy az emberek szükségleteikben és igényeikben azonosak legyenek, mindenkit pszichológiailag be kell tanítani arra, hogy ugyanazoknak a parancsoknak engedelmeskedjen"

"Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és -javítással történő viselkedésszabályozásnak nyitják meg a kaput, de ami a jelenlegi működés szempontjából még fontosabb - a vakcinákkal történő pszichológiai viselkedésszabályozás még ennél is alapvetőbb. Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár sokak számára károsak, vagy sem, ezek a valaha kitalált legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver az emberi viselkedés irányítására."

Ez a "Jacob R" által írt üzenet válaszként íródott erre a cikkre, amely a thetruthseeker.co.uk oldalon jelent meg.
Ebben megerősíti, hogy a covid egy átverés, de azt állítja, hogy szükség van az emberiség újratervezésére az állítólagos problémáink megoldása érdekében.

"Egy olyan világot látunk a jövőben, amelyben nincs mindenből elég, ezért meg kell tanulnunk először is irányítani, majd pedig úgy megosztani azt, ami van, ahogyan azt a legelőnyösebbnek tartjuk azokkal, akiket kiválasztunk. Erre való a hatalom."

Itt Jacob Rothschild beszél. A válaszom az, hogy a trillióitok nem tudják megvenni azt, ami hiányzik és amit a legjobban szeretnétek, a SZERETETET.
Ha megtapasztalhatnátok Istent, akkor semmi másra nem lenne szükségetek. A megalománia és a kapzsiság kísérteties paródiája helyett a Jó Hatalmának hihetetlen ereje lehetnél, akit milliárdok szeretnek. Kiolthatod az emberi szellemet, de az Igazság soha nem lesz "elavult". Csak úgy lehetsz Isten, ha megismered Őt.

NYILATKOZAT - Tisztában vagyok vele, hogy ezt egy nagyon tehetséges dezinformációs ügynök írhatta az MI-6-tól, aki olvasta az írásaimat, és pontosan tudja, hogyan kell lejáratni engem. Azonban meg vagyok győződve arról, hogy ez az igazi JR, és egy következő cikkemben részletezni fogom, hogy miért. A munkám alapja az igazság kimondása, amikor azt látom. Nem félek attól, hogy tévedek. Ez átmegy a szaglásom tesztjén.

Kedves Henry,

Ön nagyon jól rátapintott a problémára, de mint látja, ez a Covid-ügy egy forró tűz, amelyet számos láng táplál, amelyek globálisak, és magukban foglalják a pénzügyek, az erőforrások, a termelés, a fogyasztás, a szennyezés és a túlnépesedés ellenőrzését és szabályozását.

A családom közvetlen vagy közvetett irányítása alatt álló intézményeket vezető emberek közül senki sem törődik azzal, hogy mit gondolsz vagy mit mondasz, beleértve a brit koronát, a Vatikánt, a szabadkőműveseket, és a világ nagy oligarcháit és vállalatait.

Mi irányítjuk a világ nagy pénzügyeit, de a kormányaitokat, a nagy médiahálózatokat, a legtöbb munkahelyet a bolygón, és még a bankszámláitokon lévő pénzt is. Ezek azok a tények, amelyeket nem tudtok megváltoztatni.

A zsidókérdés bonyolult kérdés, és különösen a családom befolyásának és kitartásának köszönhetően általában már nem sokan tekintik "zsidó problémának".

Látja, Henry, Ön a régi és elavult érvelési módszer alapján támad minket, ami a tényekkel és érvekkel való érvelés. Ma már nem így mennek a dolgok.

Az emberek általában szeretnek színlelni, és általában mindent elhisznek, amiben a legtöbb más ember hisz, vagy egyszerűen csak azt teszik, amire a média és a mi akaratunk készteti őket. Ha valaki, mint te, szembemegy az érdekeikkel és a hitükkel, akkor valószínűleg nem veszik figyelembe, amit mondasz, és teljesen kizárják a fejükből. Ez történik veled is.

,,,, szóval köszönöm.jpgHa erkölcsi aggályaid vannak azzal kapcsolatban, hogy a hatalmon lévő emberek félrevezetik a tömegeket, különösen félrevezetik és irányítják azokat, akik elutasították és üldözték a fajtádat, az a te problémád, és nem a miénk.

Ha a kölcsönös kirekesztés története a keresztények és más kívülállók részéről fennáll, akik az önök népét valamiféle alsóbbrendű fajként nézik le, vagy neheztelnek önökre a sikerük miatt, amelyről nagyon jól tudják, hogy a mi törzsi szolidaritásunkon és azon képességünkön alapul, hogy a folyamatos csapások közepette koncentrálni és konszolidálni tudjuk a vagyont, a hatalmat, a tudást és az intelligenciát, hogy ennyire uralkodni tudjunk, akkor miért próbálják újra felszítani ennek a problémának a tüzét, amelyet mi manapság mindenesetre képesek vagyunk eloltani, amint meglátjuk a szikrát? Miért pazaroljátok a lélegzeteteket arra, hogy ilyen ellenszéllel fújjátok a dolgok újbóli fellángolását? .

Talán azért, mert nagyra becsülöd azt, amiről azt állítod, hogy az "igazság"?

Az Ön szavai egy másik nemzet területén hangzottak el, de gyakorlatilag a saját kertemben, itt Angliában, ezen az oldalon jelentek meg, amely állítólag nagyra becsüli az igazságot, bár az elavult fajtából, és viszonylag kisszámú, homályos és trágár követővel rendelkezik. Senki, akinek bármi jelentősége van, nem fog hallgatni önre. Mégis kötelességemnek érzem, hogy néhány különleges alkalommal, mint például a legutóbbi bejegyzésed esetében, megpróbáljam helyre tenni a dolgokat.

A VILÁG IRÁNYÍTÁSA ANYAGI KIEGYENLÍTÉST ÉS ELNÉPTELENEDÉST IGÉNYEL.

Ha valaki hatalmas hatalommal és gazdagsággal rendelkezik, hajlamos arra, hogy sok minden felett rendelkezzen, és ezt az ellenőrzést nemcsak azért kell átruházni, hogy megvédje érdekeit a hazug udvaroncok és bitorlók állandó áradatától, hanem azért is át kell ruháznia ezt az ellenőrzést, hogy fenntartsa, sőt időnként ki is terjeszthesse érdekeit.

Ráadásul az irányítás fenntartásával óriási felelősség terhe nehezedik rátok, ahol döntéseket kell hoznotok a nagyon nehéz problémák soha véget nem érő sorának megoldására, mint például a fent említettek - környezetszennyezés, verseny, kizsákmányolás, túlnépesedés stb. Jacques Attali hűséges tanítványa az Új Világrend projektjeinknek, amelyek sok minden feletti globális ellenőrzésre futnak ki, egy világkormánnyal, amelynek eszközei sajnos éppen azokat a dolgokat igénylik, amelyeket az érzelmeid irtóznak, ami az egyenlőség érdekében történő anyagi kiegyenlítés és a világ népességének radikális csökkentése.

Az önök problémája az, hogy nagyon kevés józan ésszel rendelkező ember nem ért egyet azzal, hogy ilyen problémák vannak, és úgy tűnik, hogy az önök egyetlen panasza az általunk e megoldásokhoz szükségesnek ítélt eszközökre vonatkozik. Igaza van abban az állításában, hogy sok ilyen problémát eltúloztak, és lehet, hogy jelenleg nem is léteznek.

Mi azonban 50-100 évre előre tervezünk, és ami miatt jobban aggódunk, az annak biztosítása, hogy az általunk féltett dolgok egyszerűen ne következzenek be a jövőben. Ebben a harcban, ahogyan a külföldi hatalmakat kell ellenőriznünk a földek és erőforrások megragadása, valamint a növekvő szennyezési problémák tekintetében, úgy a saját nemzeteink embereit is ellenőriznünk kell, és ami még fontosabb, hogy megállítsuk a megragadást, a túlfogyasztást és a túlzott szaporodást, nehogy ők maguk is komoly problémává váljanak a jövőben.

A hatalom és a gazdagság esetében is nagyon gyorsan rájössz, hogy ha ezek a dolgok az ember birtokában vannak, akkor nagyon nehéz lemondani róluk, vagy megosztani őket. Mégis, amikor birtokba veszed őket, úgy találod, hogy képes vagy növelni őket, miközben a dolgokat egyenlőbbé teszed mindenki más számára, aki az irányításod alatt áll, és elfojtod a vitákat a struktúrád alacsonyabb szintjein.

A TELJES HATALOM TERHEI

Henry, kétlem, hogy megértenéd ezt, vagy azt a terhet, amit mi, a világ vezetői vettünk a vállunkra. Rendkívül keményen dolgoztunk az összes államfővel, beleértve a brit koronát és a Vatikánt, valamint a világ vezető családjait is, a világkormányzás új rendjére vonatkozó tervek megvalósításán, amely felváltja a határokat és a nemzeti korlátozásokat. Beléptünk a világkereskedelem és a világfejlesztés óriási kiterjedésébe, amely szabályozásra szorul. Ha nem a mi tulajdonunk és rendünk által, akkor kinek a rendje által? Kérdezem Önöket.

Egy olyan világot látunk a jövőben, ahol nincs elég, ezért meg kell tanulnunk először is irányítani, és aztán megosztani azt, ami ott van, ahogyan azt a legelőnyösebbnek tartjuk azokkal, akiket mi választunk. Erre való a hatalom.

Amit önök aggódnak, azok a módszerek, amelyeket e problémák megoldására használunk, amelyek önök szerint "totalitárius" és "kommunista". Számunkra ezek csak olyan elvont szavak, mint az "igazság", a "szabadság" és az "igazságosság", és minden válságban az emberek elsősorban az érzelmek alapján cselekszenek, nem pedig a tényleges tények, a kritikus gondolkodás és az ész alapján.

 

Ön nyilvánvalóan nem a mi szintünkön van, vagy ami azt illeti, az emberek túlnyomó többségének szintjén, akiket nem érintene a halál, ha olvasnák a hozzászólásait. Szívesen látjuk az intellektuális büszkeségedet és a puffogtatásodat, de ez nem fog változtatni semmin. Elszigetelted magad a kommunikáció egy elavult formájába. A logikát és a tényeket még a tudományban is átvette az, akinek vagy aminek az irányító érdeke van, és csak a módszereinkre panaszkodhatsz.

Függetlenül a tényleges probléma lényegétől, amíg az általános meggyőződés az, hogy komoly problémáról van szó, addig csak a megoldás és a megoldással való együttműködés számít. Mi megállapítjuk a problémát, és mi adjuk a megoldásokat. Nem a tények és az ész uralkodott a 20. században. Hanem a pszichológia alkalmazása, és pontosan ezért nincs valódi hatalmad az intellektuális és újságírói képességeid ellenére.

Azt hiszi, hogy befolyásolhatja az embereket azzal, hogy feltárja az Ön által vélt igazságot a világjárványról és az ürügyként használt vakcinákról, amikor nem veszi figyelembe az ilyen ürügyek használatára okot adó nagyobb problémák megoldásának szükségességét?

Még a vatikáni Ferenc is tudja, hogy a világjárványra szükség volt. Mit gondol, miért került egy ilyen ember, egy "kommunista", ahogy ön mondja, erre a helyre a történelemnek ebben a bizonyos időszakában?

Sok változtatásra van szükség az új rendünk bevezetéséhez. Sok kinevezést kellett végrehajtani, és nem mind zsidó, ahogy az ön írásai sugallják, bár azt kívánom, bárcsak többen lennének, és bárcsak Ferenc zsidóbb lenne.

NAIVITÁS

Anélkül, hogy aggódnék, hogy felháborodást vagy reakciót váltanék ki, hogy tápláljam az ENSZ és a WEF napirendjeinkben kifejezett terveinkkel szembeni ellenállást, hadd mutassam be, mennyire naivak vagytok a módszereinkkel kapcsolatban.

Az ön által említett vakcinákról még azt sem tudja meghatározni, hogy miért kényszerítik őket a nyilvánosságra. Vajon miért tennék ezt, ha annyira nyilvánvalóan szükségtelenek és haszontalanok a vírussal kapcsolatban, amely egyébként soha nem jelentett komoly fenyegetést, sőt, nem is volt több, mint egy nyitány vagy egy gyakorlat a mi selejtezési lehetőségeinkhez?

Miért, kérdezi, miért ilyen drákói módon kényszerítik rá a kormányok ezeket az emberekre, amikor ennyire nyilvánvalóan veszélyesek, és ennyi halálesetet és egészségügyi problémát okoznak?

Miért, kérdezi, miért nyomta el az összes kormány a hatalmi struktúránk ellenőrzése alatt az olcsó gyógyszerek használatát, amelyek olyan hatékonyan gyógyítják a vírus tüneteit, csak azért, hogy helyet csináljanak a haszontalan és veszélyes vakcináknak?

Ez egy rejtély az Ön számára, és aztán belemegy az egyik összeesküvés-elméletébe, miszerint ezeket az oltóanyagokat az emberi állomány selejtezésére vagy ritkítására használjuk. Azt hiszi, hogy ez majd megijeszti az embereket, és felébreszti őket? Folyton azt kérdezi, hogy "miért?", mint egy iskolásfiú. Azt hiszi, hogy a rideg, kemény tények és az észérvek hatnak a nyilvánosságra, amikor azt hiszik, hogy a kormányuk gondoskodik róluk, pénzt ad nekik, és megpróbálja biztonságba tenni őket.

Henry, ez az egész pszichológia és a média, és bármit is mondok, az nem változtat a végeredményen.

 

Nem látod, hogy itt valami sokkal fontosabb dologról van szó, mint a tényleges ellenőrzési potenciálról, vagy a precedensről, hogy az embereket arra képezték ki, hogy évente kapjanak speciális igényeikre és körülményeikre szabott oltásokat. Ha barátomnak, Jacques-nak igaza volt a központosított ellenőrzésről és a kommunizmusról, és ha Ferenccel együtt az "egyenlőség" gondolata a legközpontibb és legalapvetőbb a mi Agendáink és az Új Világrendünk szempontjából, hogy amikor azt mondjuk, hogy "mindenkinek be kell oltani magát", akkor látod, hogy nem csak komolyan gondoljuk, de amit nem látsz, hogy az "egyenlőség" a lényege annak, amiről az egész gyakorlat szól.

 

A "mindenki" szó, Henry, a kulcs. Ez a varázsszó. Mindenkinek ugyanezt kell tennie. Minden általunk ápolt kommunista nemzetben az a szokás, hogy az "egyenlőség" érdekében a kívánt és tervezett "nivellálás" érdekében ebben az új rendben, annak érdekében, hogy az emberek szükségleteikben és igényeikben azonosak legyenek, mindenkit pszichológiailag be kell tanítani arra, hogy ugyanazoknak a parancsoknak engedelmeskedjen.

Csodanemzetünkben, a modern Kínában az embereket meg kellett tisztítani sok különbözőségüktől, és még egy olyan apróság is, mint hogy mindenkinek ugyanazt az egyenruhát kellett viselnie, döntő fontosságú volt a kulturális és anyagi egyenlőség, vagyis az "egyformaság" megteremtéséhez.

Természetesen a maszkok teljesen haszontalanok a vírus ellen, hacsak nem influenzás vagy megfázott az ember, és nem tüsszentett vagy köhögött zsebkendő nélkül. Azonban az engedelmesség és a felülről jövő parancsainknak való megfelelés az, ami döntő fontosságú, hogy "mindenki" viseljen egyet a kormány megbízásának vagy parancsának alárendelve. Olyan ez, mint egy egyenruha, hogy mindenki "egyforma" legyen. Az egység, a megfelelés, az engedelmesség és legfőképpen az "egyenlőség" érzetének beoltásáról van szó.

Amint azt mostanra már világosan látnotok kell, a vakcináknak még nagyobb pszichológiai jelentősége van a jelenlegi programban. Az impulzív és zabolátlan emberi elmét kell irányítani. Francis egyetért ezzel. Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és génfejlesztéssel történő viselkedésszabályozásnak nyitják meg az ajtót, de ami a jelenlegi művelet szempontjából még fontosabb - a pszichológiai viselkedésszabályozás a vakcinákkal még ennél is alapvetőbb.

 

Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár károsak is sokak számára, ezek a valaha kitalált legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver az emberi viselkedés irányítására.

Az egyenruhaszerű maszknak való megfelelés, ez még mindig külsődleges, és legfeljebb csak erényjelzés.

Az Új Világrendhez sokkal mélyebb és tartósabb megfelelésre volt szükség. Amikor az emberek túlnyomó többsége megadja magát, és engedi, hogy olyan anyagot fecskendezzenek beléjük, amelyet minden hozzád hasonló szabad és gondolkodó ember elutasítana és tiltakozna ellene, még azt sem tudva, hogy mik ezek az anyagok, de bízva a kormányaikban és a médiahálózatainkban, akkor ez minden bizonnyal a legfontosabb győzelem, amit a struktúránk remélhet.

A pszichológia nagyon egyszerű, és meglep, hogy ilyen sokáig nem vetted észre. Ha kormányaink sikeresen ráveszik vagy rákényszerítik "mindenkit", hogy beoltassák magukat, akkor nem számít, hogy mi van a vakcinákban.

Ami számít, az a kialakuló konformitás, alávetettség és "egyenlőség" érzése, amely az "egyenlőség" és a bizalom érzését hozza létre, ami a legtöbb ember számára teljesen személyes és belső, mivel amit a testükbe engednek, mint például a szex vagy a vallási rituálék, nagyon is összefügg az elméjükkel és a hitükkel, amelyet minden esetben már átadtak, vagy önként, vagy az erőszak révén, amelyet most a világ különböző kormányai gyakorolnak.

Hogy az állítólagos szabadság, az egyéni integritás és a személyes tulajdonjog általatok oly nagyra becsült meghódítása könnyű vagy fájdalmas lesz-e számotokra, nem érdekel bennünket.

Azért, hogy megvédjétek az általunk lebontott régi és hanyatló civilizációtok védelmét, szükségesnek tartjuk ezeket az eszközöket. Ha az emberek megengedik, hogy ilyen oltóanyagok hatoljanak be a saját testükbe és a gyermekeikébe annak érdekében, hogy megfeleljenek és ugyanolyanok vagy "egyenlőek" legyenek, mint "mindenki" más, akkor egészen biztosan nem fognak tiltakozni vagy ellenkezni az ellen, hogy a vagyonukat, az erőforrások használatát és az életmódjukat is egyenlővé tegyék.

Mindenesetre Henry, gondolj csak bele, milyen befolyásos lehetnél az összes másként gondolkodó között, akik még mindig a te archaikus gondolkodásmódodban ragadtak, és racionális meggyőzéssel és érveléssel próbálják megoldani az emberekkel a problémákat, amikor mindezt meg lehet tenni egy egyszerű kis vírussal, könnyű megtévesztéssel és egy kis szúrással itt-ott.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/jacob-rothschild-az-egyenloseg-a-vegjatek