2022. november 13., vasárnap

Stefan Magnet: Kifutó modell a bioember ... Észak-Amerika és Európa meddővé válik, ha nem fordítjuk vissza ezt a rombolást

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/toedliche-agenda-der-plan-ist-durchschaut

Lula da Silva-Bolsonaro, választási csalás, korrupció, tüntetések

Luiz Inácio Lula de Silvát 2022. október 30-án választották meg Brazília elnökévé. Mandátuma 2023. január 1-jén kezdődik. Ő váltja Jair Bolsonaro elnököt, aki az ország történelmének legsikeresebb gazdasági és biztonsági rekordját hagyta hátra, úgy, hogy a szegénység enyhítéséért tett erőfeszítéseket, és azért, hogy a nehéz időkben támogassa népét, figyelmeztetve az oltások káros hatásaira és a bizonyítottan hatékony gyógyszerek, például a klorokin és az invermectin használatára.
Lula azonban kormányprogram nélkül kezdi meg mandátumát, egyetlen céllal, hogy az előző elnök, Bolsonaro összes jó reformját visszvonja. Lulát számos korrupciós ügyben bíróság elé állították és elítélték, amelyek közül néhányat megsemmisítettek olyan formai hibák miatt, amelyeknek semmi közük a kenőpénzek és mindenféle visszaélések valódi hátteréhez, ő egy elítélt bűnöző, aki át akarja engedni az Amazonas szuverenitását az ENSZ-nek, nem adnak bizalmat egy olyan országnak, amely világhatalom, és továbbra is meg akarja őrizni jogait és szuverenitását.
Ráadásul a választási csalás megalapozott kétséget ébresztett, ami több millió felébredt brazíliai embert felállított, akik felfigyeltek rá, és követelték, hogy a fegyveres erők vizsgálják felül a folyamatot, a média hallgatása mellett tömeges tiltakozásokkal elfoglalták az utakat és a városokat. Az elektronikus szavazási rendszerrel kapcsolatos korrupciós vádak megerősítik a brazil választási csalást, és így megkérdőjelezik Lula győzelmét és az elit csalását.

Björn Andreas Bull-Hansen: A Zöld Khmer "15 perces" gyűjtőtáborai

A Zöld Khmer 15 perces járfóföldre tervezi korlátozni az életedet a "klíma védelme" érdekében. Egy digitálisan ellenőrzött börtönben fogsz élni, nem lesz semmid és boldog leszel.
Forrás: Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://youtu.be/jxV7cIuHZVA