2021. február 21., vasárnap

A politikusok jól tudjak, hogy nincs járvány: Merkel pártja a háttérben, és a kamera előtt

Videó truthhunter-től:
https://www.bitchute.com/video/OKRNWT8UbcHL/

BE CAREFUL! - "This is Serious, You Have No Idea"

 

NINCS HARMADIK ÚT
Ha nem csinálsz semmit akkor beleegyezel.
Vagy része vagy a problémának vagy része vagy a megoldásnak.
Behódolsz vagy ellenállsz.
Mi nem csak Amerikáért harcolunk hanem az egész emberiségért.
Ha hatalmat szereznek a testünk felett az rabszolgaság, pontosan ez történik ma.
Az emberek hamarosan látni fogják, hogy mi folyik itt, és az egészben az a legszebb, hogy mindez érzékelhető lesz mindenki számára, és az is, hogy a hegy másik oldalán van az egy gyönyörű világ ahol egyenlőség és igazságosság honol.
Arra biztatom az embereket, hogy nyissák ki a szemüket a világra ahol a dolgok nem azok aminek látszanak. Egyre több ember látja már ezt, és az oszd meg és uralkodj játékot.
A média nem az igazságot mondja hanem egy cselekvési terv szerint működik és összeesküvéselmélet követőnek bélyegzi azokat akik nem értenek egyet velük, így akadályozva az embereket hogy megvitassanak bizonyos témákat. Ez egy háború a tudatosság ellen, egy félrevezetés. A változás mindig akkor történt a történelemben amikor az emberek kezükbe vették az ügyeket és úgy néz ki, hogy ez történik most is az egész világon.
Amerikának különleges szerepe lesz ebben a harcban, ő fogja vezetni a világméretű ellenállást ami remélhetőleg békés marad. Fontos, hogy ne ijedj meg attól ami a médiából rád zúdul. Az emberek ébrednek a kormány pedig hitelét veszti, és ez az ami jelzi, hogy valami nagyszerű dolog van készülőben. Éppen ezért ez egy hihetetlenül izgalmas idő a létezésben, egy hatalmas lehetőség egy evolúciós ugrásra olyanra amilyen még nem történt az emberiség írott történelmében. Legyen egy nap, egy hónap, egy év, vagy ezer év de az igazság mindig győzedelmeskedik.
Most vagyunk abban a pillanatban amikor fel kell hogy ismerjük, hogy az egész emberiség összetartozik.
Nem minden vezető rossz vezető, de sok a megalkuvó, ezeknek menni kell.
Ez egy nehéz év volt, de tartsatok ki és ne engedjétek hogy a félelem lebénítson benneteket.



az egészségügyi szakemberek, orvosok és tudósok fontos nemzetközi nyilatkozatát, amelyet harminc ország kormányának küldtek el.

A nyilatkozat tartalma röviden:

  • A maradj otthon és ments életeket szlogen egy színtiszta hazugság.
  • Töröljék el a következő törvényellenes, nem tudományos és nem egészségügyi intézkedéseket: lezárás, kötelező arcmaszkok egészséges alanyok számára, egy vagy két méteres társadalmi távolságtartás.
  • A lezárás nemcsak sok embert megölt, hanem a testi és lelki egészséget, a gazdaságot, az oktatást és az élet egyéb aspektusait is tönkretette.
  • A vírus (a koronavírus) természetes viselkedését nem befolyásolják a társadalmi intézkedések (bezárás, arcmaszkok, éttermek bezárása, kijárási tilalom).
  • Mikor az állam mindent jobban tud és megsérti az emberi jogokat, akkor veszélyes úton haladunk.
  • Zárják ki azokat a szakértőket és tanácsadókat, akik kapcsolatban állnak vagy haszonélvezőik a gyógyszercégeknek.
  • Állítsák le az oltási kampányokat, és utasítsák el az ál-egészségügyi útlevél átverést, amely valójában politikai-kereskedelmi projekt.

A nyilatkozat angolul itt megtekinthető