2023. augusztus 14., hétfő

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauchi: Én képviselem a tudományt

Ismerős? AIDS? COVID? Fauchi vezette már az előző nagy kampányt is és tette tönkre sok-sok ember életét, akkor is mint most, a kamu betegseggel és a kamu halálos gyógymóddal a kamu "fertőző" betegség ellen.

Bár úgy tűnhet béke időben vagyunk és a csatát megnyertük, a háború az emberiség ellen tovább zajlik. És ne felejtsük, hogy a hatalom szolgái a zsoldjukért cserében bármit megtesznek. Ha arra utasítják őket, hogy embereket öljenek akkor azt teszik, ha arra utasítják őket, hogy ártatlan emberekre vadásszanak az utcán, akkor ők ezt megteszik. Azok akik részei a rendszernek, midíg veszélyforrást jelentenek. A mi általunk ismert kommunisták új köpönyegbe bújtak, zöld és szivárvány színekben pompáznak.

Eredeti:
Steven Crowder - "Oltások"
Steven Crowder zsenialis klipje, de hogy hol lesz elerheto az eredeti... es hol meddig...

A Cigányok Eredete

Billy Meier prófécia – harmadik világháború

 

Kezdenek mutatkozni a korai jelek:

2023.8.8: „Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz” – hajmeresztő dolgok hangzottak el az orosz állami televízióban

Nem vicceltem, amikor arról beszéltem, hogy Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz – fogalmazott Nikolaj Vavilov orosz politikai elemző az állami televízió egyik műsorában. Hozzátette, Oroszország egyre inkább kezdi azt a szerepet betölteni a világban, amelyet az Orosz Birodalom töltött be.

Angol eredeti itt: https://www.theyfly.com/prophecies/prophecies.htm

Jelenések 6:4
És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.

“Az EU megvetendö tárgyalási politikája lesz a fö oka annak, hogy a háborús hatalmak keletröl megszállják Európát és mindent tönkretesznek, mindenkit leigáznak.”

Az oroszok nyáron fogják megtámadni Európát.
Az elsö célpont Magyarország lesz, majd Auszria és Olaszország. Egy másik hadoszlop Németország és Franciaország irányába fog vonulni.

Az orosz agresszió központjává a megszállott Franciaország fog válni, ahol bizonyos kollaboráns elemensek az oroszok oldalára állnak, a francia hadsereg nukleáris arzenálja is orosz kézre kerül, s a francia hadsereget arra kényszerítik, hogy az ö oldalukra álljon, ezután közösen megindulnak dél (Spanyolország) és észak (Svédország és Norvégia) felé is.
Dél-keleti irányban az oroszok megszállják a Balkánt, illetve megtámadják Törökországot és Iránt is. A távol-keleten megtámadják Alaszkát és Kanadát, ami hatalmas nukleáris, vegyi és biológiai konfliktusba torkoll az amerikai földrészen. Az egykori USA nagyvárosai elpusztulnak. stb. stb.

https://pokolraveluk.info/2023/08/14/billy-meier-profecia-harmadik-vilaghaboru/

Csoklovina-barlang (Cioclovina) és a téridő-motívum erő kiáramlás (Peter Moon & Dr. David Anderson)

2023. augusztus 13-án, rögtön Sarmizegethusa Regia megtapasztalása után egy nem túl távoli energetikai anomáliát, a Csoklovina-barlangot látogattam meg, amely Dr. David Anderson kutatása alapján egy téridő-motívum erő kicsapódásának színhelye. A barlang döbbenetes energetikai térben helyezkedik el, amely nem csupán Anderson kutatásai alapján kivételes, de személyes tapasztalatom szerint is túlvilági helyszín. A barlang és környékének felmérése után személyes beavatáson mentem át, amely minden tekintetben sorsfordító volt.

Ajánlott irodalom: Radu Cinamar & Peter Moon - A Titkos Pergamen - Öt tibeti beavató technika

Gyáva népnek nincs hazája

Ezt akarják az EU - ban is bevezetni

Szúnyoggyárban 30 millió szúnyog hetente