2022. április 12., kedd

Hírességek az oltások ellen, XIX. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük: Guilherme Fiuza, Joana Amaral Dias, Francesco Lamendola, Raphaël Llodra, Ainhoa Arteta és mások.

A doktor kijelenti, hogy a mi harcunk nem az emberi természet, hanem a sötétség ellen folyik

Dr. Sam Sigoloff szerint a mi harcunk nem az emberi természet ellen folyik, hanem a sötétség urai és fejedelemségei ellen. Más szóval, ez egy háború a láthatatlan birodalomban.

Mi öli meg az ezredfordulósokat? Myocarditis és a vakcinák egyéb hatásait a fiatalokra

Dr. Jessica Rose immunológus és VAERS-szakértő a WHO-irányelvek "Bradford Hill-i kritériumairól", a mindenféle okból bekövetkező halálozás gigantikus növekedéséről számol be, beleértve az ezredfordulósokat is.

A vakcinák beavatkoznak a DNS-javításba, és az mRNS-t akarják alkalmazni más betegségek ellen is

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jane Ruby arról számol be, hogy az FDA megszegte saját rendeleteit, ezrek haltak meg és milliók sérültek meg, és mindent elhallgatnak. A szervezetben keringő mRNS nanorészecskék felhalmozódnak a szervekben, és behatolnak a sejtmagba, megzavarva a DNS-javító mechanizmust. Ez a rákos megbetegedések tömeges hullámát fogja okozni. A 10 mRNS-technológiát más betegségekre is alkalmazni kívánják.

Politikusok és fontos tisztviselők vakcinák utáni káros mellékhatásokkal és elhalálozással, I. rész

Politikusok és magas rangú tisztviselők, mint Kimberley Kitching, Raff Ciccone, David Sassoli, Iris Rezende, Celeste Sanchez Romero és mások szenvednek káros mellékhatásoktól és halnak meg a vakcinák után.

Anthony Fauci vissza akar vonulni a gyenge teljesítménye miatti vádak és perek miatt

A tudósokat a jelenlegi fertőzési helyzet miatt elítélő számos híradás Fauci-t hibáztatja a vádakért. És most, hogy a Pfizer klinikai kísérleti dokumentumai nyilvánosságra kerültek, Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci azt mondja, hogy a visszavonulást fontolgatja.

Az amerikaiak "irányítják" a háborút - mondja az Ukrajnából hazatért francia újságíró

 

"A Pentagonnal találtam magam szemben."

Egy francia újságíró, aki önkéntes harcosokkal együtt érkezett vissza Ukrajnából, a CNews műsorszolgáltatónak elmondta, hogy a háborút a helyszínen közvetlenül az amerikaiak "irányítják".

Az állítást a Le Figaro vezető nemzetközi tudósítója, Georges Malbrunot tette.

Malbrunot elmondta, hogy francia önkéntes harcosokat kísért, akik közül ketten korábban az ISIS ellen harcoltak.

"Meglepetéssel tapasztaltam, és ők is, hogy az ukrán hadseregbe való belépéshez, nos, az amerikaiak a főnökök" - mondta Malbrunot.

Ukrajnából hazatérő francia riporter: "Az amerikaiak közvetlenül irányítják a háborút a helyszínen".

Hozzátéve, hogy őt és az önkénteseket "majdnem letartóztatták" az amerikaiak, akik azt állították, hogy ők a főnökök, az újságíró ezután elárulta, hogy arra kényszerítették őket, hogy szerződést írjanak alá "a háború végéig".

"És ki a felelős? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam" - mondta Malbrunot, majd hozzátette: "Azt hittem, hogy a nemzetközi brigádokkal vagyok, és a Pentagonnal találtam magam szemben".

 

 

Malbrunot azt is megemlítette, hogy Amerika kapcsolókéses öngyilkos drónokkal látja el Ukrajnát, amit Lloyd Austin védelmi miniszter emelt ki egy tweetben, amelyből kiderült, hogy a Mississippi állambeli Biloxiban ukrán katonákat képeznek ki az eszközök használatára.

Egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva Malbrunot azt is tweetelte, hogy a brit SAS-egységek "a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak az amerikai Delták".

Oroszország a jelek szerint tisztában van azzal, hogy Ukrajnában "titkos háborút" folytatnak a külföldi kommandósok, akik február óta tartózkodnak a térségben.

Mind az Egyesült Államok, mind az Egyesült Királyság nyilvánosan azt állította, hogy nem lesznek "bakancsok a földön" Ukrajnában, de a jelek szerint a háború kezdete óta van amerikai-brit katonai jelenlét.

"A közvélemény-kutatások azt mutatták a háborút megelőzően, hogy az amerikaiak túlnyomó többsége azt akarta, hogy kormányunk maradjon ki ebből, de a vezetőink tudják a legjobban, és több mint boldogan kockáztatják a harmadik világháborút Ukrajna báb-rezsimjének védelmében" - írja Chris Menahan.

Forrás: summit.news

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-amerikaiak-iranyitjak-a-haborut-mondja-az-ukrajnabol-hazatert-francia-ujsagiro

4 nappal a Covid-19 vakcina beadása után meghalt egy 11 éves Izabella

Izabella 2022. április 4-én kapta meg az oltást, majd néhány nappal később erős fejfájást kezdett érezni, és április 8-án meghalt.

A brazil Londrinában lakó Izabella da Silva, 11 éves kislány, alig négy nappal azután halt meg, hogy beoltották a covid-19 elleni vakcinával.

A Paraná állam minisztériuma korábban levelet adott ki minden iskolának, amelyben azt írták elő, hogy jelentsék a beoltatlan gyermekek szüleit. (megj.: Paraná Brazília egyik szövetségi állama az ország déli részén.)

Ricardo Arruda az állam egyik vezető politikusa elítélte az esetet:

"Izabella egészséges lány, minden társbetegség nélkül élt. A szülei nem akarták beoltani, de az iskola vezetése nyomást gyakorolt ​​rá, azzal fenyegetőzve, hogy a Paranái Államügyi Minisztérium utasítása szerint feljelentést tesz a gyámhivatalnál, hogy elveszítheti a szüleiket” – mondta a képviselő a paranai törvényhozásban tartott beszédében.

A szülők nem akarták beoltani a gyereket. De az iskolában a gyereket úgy tájékoztatták, hogy ha nem oltják be, a szüleit be fogják jelenteni a gyámügyi hatóságnál, és őt kiemelhetik a családból.

"A gyerek erre rémülten hazament, és kérlelte az apját, hogy engedje el oltásra. A szülők pedig engedtek a gyerek kérésének" – mondja Ricardo Arruda, aki az eset óta tartja a kapcsolatot Izabella szüleivel.

Egyelőre nincs hivatalosan igazolva, hogy az oltás miatt állt be a halál az addig egészséges lánynál. Kb. négy hónapig tart a vizsgálat. Forrás:

https://mediaforras.com/4-nappal-a-covid-19-vakcina-beadasa-utan-meghalt-egy-11-eves-izabella-1510

Az USA elismeri a hamis híreket: Vasútállomás elleni bombamerénylet az ukrán erők részéről. Az ukrán "testek" nem tudnak nyugton maradni

Úgy tűnik, hogy hamis zászlós támadást hajtottak végre az ukrán erők a saját népük ellen a kramatorszki vasútállomáson. Míg a BBC riportjából egyértelműen kiderül, hogy a rakéta egy csak az ukrán fél által használt Tochka volt, addig a BBC televíziós riportja szerint a használt rakéta "az oroszok által használt típusba tartozott" - ami pontosan az igazság ellenkezője, ahogyan azt a saját képük is mutatja.
Még Zelenszkij elnök is megerősítette, hogy egy Tochka rakéta volt az, amely a kramatorszki vasútállomásba csapódott és mintegy 50 evakuálásra váró embert ölt meg. Ez a BBC jelentés megerősíti ezzel a képpel a jelentésükben, hogy ez volt a rakéta:

 

Teljesen egyértelmű, hogy ez NEM az oroszok által használt Iszkander rakéta - az alábbi képen látható. Figyeljék meg, hogy az orosz használt rakétának nincsenek szárnyai az alsó végén.

 

Az orosz hadsereg közölte, hogy pontosan meghatározta azt a helyet, ahonnan a rakétát állítólag kilőtték.

A védelmi tisztviselők szerint a rakéta a Kramatorsztól délnyugatra fekvő Dobropole városából indult, amely az ukrán erők ellenőrzése alatt áll. Az orosz erők szinte teljes mértékben ellenőrzik a légteret, és a háború során nyomon követték a rakétákat és a szárazföldi erőket, így ez a nyomkövető jelentés hiteles.

A Kramatorsk elleni támadás is nagyon hasonlít egy másik rakétacsapásra, amely március közepén 17 ember halálát okozta Donyeck városában. (lásd a Freenations bejegyzését arról a rakétatámadásról).

Az orosz védelmi minisztérium szerint a Tochka U rakéta, egy olyan fegyverrendszer, amelyet "csak az ukrán erők használnak".

A helyi donyecki milícia, amely Kramatorszkot a Donyecki Népköztársaság részének tekinti, azt állította, hogy a rakéta az ukrán erők Tochka U rakétája volt. Vezetése szerint Ukrajna régóta beveti a fegyverrendszert, amelyet sem Oroszország, sem a KNDK erői nem használnak.

A következő számozású Tochka rakétákat használták az ukrán erők Donyeck és Luhanszk ellen februárban és most áprilisban ismét:

SH91565 csapás Alcsevszk LNR ellen, 2015. február 2.
SH91566 -ii- Logvinovo DNR 2015. febr. 13.
SH91579 -ii- Kramatorsk vasútállomás 2022. április 8.
Az alábbiakban a három rakétáról készült képek láthatók:

 

Soha nem volt még ennél durvább propaganda célú "virtuális" háború, amelyben Ukrajna olyan szereplőket alkalmaz, akik sebesültnek és halottnak adják ki magukat.

Itt az ukrán "hullazsákszínészek" egyszerűen nem tudnak nyugton maradni a propagandafelvételekhez.

Ezen a linken 7 példát találunk az álhírekre, köztük videojátékokból és egy Starwars filmből származó képek felhasználását!

A közelmúltban az amerikai kormány és sajtó beismerte, hogy teljesen igazolatlan eseményeket használ propagandaként. Ők ezeket "narratíváknak" nevezik.

 

 

 

Ahogy Harley Schlanger idézi ebben a videóban, az "Oroszország vegyi fegyvereket fog használni", "Kína fegyvereket küldött Oroszországnak", és "Oroszországnak hazudtak a tanácsadók, hogy eltussolják a veszteségeket" állítások mind teljesen alaptalanok voltak, de szándékosan használták őket propaganda fegyverként, hogy megnyerjék a "médiaháborút".

 

Nem volt olyan háború, amelyből bármelyik fél megúszta volna a "háborús bűnök" vádját. A szövetségesek 1939 és 1945 között igazságos háborút vívtak a náci Németország és a fasiszta Európa ellen, de sokan háborús bűnökkel vádolták őket, mert aránytalanul nagy városokat bombáztak. A harc hevében minden katona ki van téve a kegyetlen válaszlépések veszélyének, de ez és a tudatos kegyetlenség, a civilek célba vétele, a foglyok megkínzása vagy megölése, a civilek emberi pajzsként való felhasználása, és természetesen a saját oldalon elkövetett hamis zászlós támadások megrendezése között különbség van, hogy úgy tegyünk, mintha az ellenség lenne a felelős. Úgy tűnik, hogy mindezek a konfliktus legalábbis az ukrán oldalon jellemzőek.

A hatékony hazugságokkal és propagandával az a baj, hogy fanatikus gyűlöletet szítanak és háborús bűnöket okoznak. Ebben az esetben az ukránok számára is azt a hamis hitet keltik, hogy "megnyerik a háborút", és ahelyett, hogy a békekonferenciákon megegyeznének, további vérontásra kötelezik magukat. Nincs betegesebb látvány, ahogy a mészárlás folytatódik, mint amikor Boris Johnson azt mondja Zelenszkij elnöknek, hogy ne kössön kompromisszumot Oroszországgal. Nincs veszélyesebb, mint hinni a saját propagandánknak, és a valós háborúra alkalmazni a virtuális propagandaháború veszélyes mítoszait.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-ukran-testek-nem-tudnak-nyugton-maradni

Tüskefehérje egyenlő kígyóméreg fehérje, Figyeld a vizet!

Eredeti videó SIXTHSENSE CHANNEL:
https://www.bitchute.com/video/aDWzJxIxoBj7/

Az ukránok szállták meg erőszakkal Mariupol-t és nem az oroszok!

2014 óta azt hitte a világ, hogy az oroszok azok, akik nem férnek a bőrükbe. Igyekeztek úgy beállítani az eseményeket, hogy az oroszok azok, akik a térség lakóit buzdítsák az ukrán elszakadásra. Azonban a háború kitörése óta olyan képek és videók kerülnek elő, amelyek az ukrán terrorról szól és nem a békés demokráciáról. A történet ott kezdődött, amikor a keleti régióban az emberek elégedetlenek lettek a kormány politikával és az ukránosítási programokkal. Hatalmas mértékeket öltöttek a korrupciók és az erőszakosság, főleg a náci ideológia megjelenése. Nem vették jó néven a náci szimbólumokkal masírozó ukránokat. 2014 óta a térségben erősen oroszbarát hangulat volt jellemző, amelyet az ukránok erőszakosan és fegyverrel vertek le. Az emberek fegyver nélkül álltak az utcákon és tiltakoztak az ukrán megszállás ellen. Az ukrán hadsereg tankokból és páncélosokból kezdte lőni a civileket. Zelesky ezeket a fegyvertelen embereket nevezte terroristáknak. Az AZOV hadtest Mariopol-ban rendezkedett be, amely náci nézeteiről híres. Ez a hadtest rengeteg civilt végzett ki oroszbarát gondolkodásért, vagy orosz származásáért. Megmutatunk egy videót, amelyen a régi eseményeket más szemszögből láthatja. A civilek dobálják az ukrán tankokat és nem akarják, hogy Ukrajnához tartozzanak. 2018-tól az ukrán hadsereg, főleg az AZOV hadtest hihetetlen módon korszerűsödött. De ki kezdte el pénzelni a náci alakulatot? Amerikai fegyverek és amerikai kiképzők. Van még kérdése? Már akkor eltorzították a valóságot, ahogyan azt, most is teszik. Főként Amerika nem akarja elismerni, hogy mi történik Ukrajnában, hiszen az orosz ellenes hangulatkeltés a cél! Az elfogott AZOV parancsnokot a Mariupol-i tömeg akarta meglincselni az elkövetett gyilkosságok miatt.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.497

Scott Ritter: Ukrán AZOV katonák mészárolták le a civileket!

 

Nagyon sok ellentmondás van a Bucha-i eseményekről. Már Amerikában is napi szinten mutatnak be bizonyítékokat, hogy az ukránok egymást mészárolják. Egyre többet emlegetik az AZOV hadtestet, amely tisztogat a városokban, azaz megölik azokat az embereket, akik orosz szimpatizánsok. Ennek lehettünk tanúi, amikor bejelentették az ukránok a mészárlást és Putyint tették felelőssé. Azonban azt nem tudni, hogy az USA-nak milyen köze van az eseményekről, de biztosan tudhattak róla, hiszen előszeretettel támogatja fegyverrel az ukránokat. NEW YORK, április 7. – RIA Novosti. Emberek haltak meg a Kijev melletti Bucha városában az ukrán hadsereg kezeitől – mondta Scott Ritter amerikai katonai elemző, volt iraki ENSZ-fegyverellenőr, aki az ukrajnai eseményeknek szentelte magát. A civilek kereskedtek az oroszokkal élelmiszert cseréltek egymással. Akik együttműködtek az oroszokkal, vagy szimpatizáltak velük, mind fehér szalagot, vagy vászont viselt a karján, hogy tudassa az oroszokkal, hogy veletek vagyunk. Az oroszok elmentek a városból, az ukrán nemzeti rendőrség közleményt tett közzé arról, hogy április 1-jén Bucha-ba indulnak, hogy megtisztítsák és megsemmisítsék az együttműködőket. „Ukrajna azt mondja: ha együttműködsz az oroszokkal, meghalsz. Van egy videójuk egy magas rangú politikai képviselőről, aki közösségi oldalakon jelentette be a buchaiaknak: „Maradjatok a házakban, az országos rendőrség takarít. Ne essen pánikba, maradjon otthon – folytatta Ritter. Véleménye szerint az ukrán büntetők az utcán emberekre lőttek, bekopogtattak az orosz hadsereggel együttműködők házai ajtaján és megölték őket. „Videófelvételeink vannak az ukrán rendőrségről, nevezetesen az Azov-csoportról, amely büszkén állítja, hogy szafarira indulnak. A Bucha-ba bejutott ukrán különleges rendőri egység akcióneve Safari volt. "Egy mexikói újságíró ugyanazon a napon került be Bucha-ba, amikor az ukránok bejelentették, hogy a városba indulnak. Látta az utcán fekvő holttesteket és azt is, hogy friss volt a vér. Azt mondta, hogy ezeket az embereket a közelmúltban ölték meg!” – mondta Ritter. Mis is kinagyítottunk egy videó részletét és jól látható a torzítás ellenére, hogy a fehér szalaggal van hátrakötve a halott keze. Amerika mindent megtesz, hogy a náci módszerek ne derüljenek ki és kizárólag Oroszországot akarják felelőssé tenni a világban. Reméljük, hogy újabb hasznos információt osztottunk meg Önnel!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.496