2022. március 3., csütörtök

Hüvelyi vérzés egy 5 éves kislánynál 10 nappal az oltás után

Az oltási mellékhatásokat gyűjtő VAERS webhelyre felvitt adatok szerint egy 5 éves illinois-i kislány hüvelyi vérzést diagnosztizáltak, miután megkapta az első adag Pfizer Covid-19 vakcinát.

A kislány 2022. január 14-én kapta meg az első adag Pfizer vakcinát (BNT162B2). Tíz nap elteltével indult meg a vérzés. A szülők orvoshoz vitték, és ott feljegyzés készlt az esetről. A gyereknek korábban semmilyen problémája nem volt - még nem menstruált.

https://mediaforras.com/huvelyi-verzes-egy-5-eves-kislanynal-10-nappal-az-oltas-utan-1427

 

Megdöbbentő tanulmány szerint a kovid vakcinák átírják a DNS-t...

 

Megdöbbentő tanulmány szerint a kovid vakcinák átírják a DNS-t... a bűnözői CDC bizonyítottan többször hazudott erről a kérdésről, hogy megtévessze és károsítsa a nyilvánosságot.

Amint arról a The Epoch Times és más médiumok tegnap beszámoltak, a svédországi Lund Egyetemen végzett új, megdöbbentő tanulmány megerősítette, hogy a Pfizer covid-19 vakcinájából származó mRNS nanorészecskék bejutnak az emberi sejtekbe, és a DNS-be fordítva átíródnak, így elérve a személy genetikai kódjának tartós módosítását.

Ez olyasmi, amiről a CDC az elmúlt években azt hazudta, hogy lehetetlen.

A tanulmány a Molecular Biology című folyóiratban jelent meg. A címe: "Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNS Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line".

A tanulmány arra a következtetésre jut, hogy "a BNT162b2 mRNS intracellulárisan reverz transzkripciót hajt végre DNS-re már 6 [órával] a BNT162b2 expozíció után".

Ez azt jelenti, hogy a vakcina az injekció beadása után mindössze néhány órával megváltoztatja a genetikai kódot. Ez magyarázatot adhat arra, hogy miért robbanásszerűen nő a rákos megbetegedések aránya azoknál, akik covid vakcinát szednek. A DNS-ük integritása megsemmisül.

 

Ez is újabb bizonyíték arra, hogy a vakcinából származó mRNS-részecskék valóban az egész szervezetben keringenek, és nem maradnak az injekció beadásának helyére korlátozva. Ez egy újabb hazugság, amelyet a CDC, a Big Tech és a gyógyszeripar által finanszírozott vállalati média mondott a világnak, amely hazugságon bukott le, amikor a kovid eredetről és a vakcinák biztonságáról volt szó.

A CDC továbbra is hazudik és megtéveszti a nyilvánosságot az mRNS vakcinákról, amelyek megváltoztatják a DNS-t.

Amint arra a The Epoch Times rámutatott, a CDC "Myths and Facts about COVID-19 Vaccines" című weboldala még mindig azt a hazugságot állítja, hogy a vakcinák nem változtatják meg a DNS-t, azt állítva:

Az mRNS vakcinák által szállított genetikai anyag soha nem jut be a sejtmagba, ahol a DNS-t tárolják. A vírusvektoros COVID-19 vakcinák genetikai anyagot juttatnak a sejtmagba, hogy sejtjeink felépíthessék a COVID-19 elleni védelmet. A vektorvírus azonban nem rendelkezik a genetikai anyagának a DNS-ünkbe való beépüléséhez szükséges gépezettel, így nem tudja megváltoztatni a DNS-ünket.

Kiderült, hogy a CDC végig hazudott. Senki sem lepődik meg, amikor ezt megtudja, és ez felveti a nyilvánvaló kérdést: Miről hazudik még a CDC? Milyen más igazságokat rejtegetnek még a nyilvánosság elől?

A CDC hazudott a vakcináknak a szervezetben való eloszlásáról, és hazudtak arról, hogy a vakcinák megváltoztatják a DNS-t. A CDC, amely több ezer szabadalmat birtokol az oltóanyagokkal kapcsolatban, valójában egy oltóanyag-bűnöző kartell és propaganda művelet, amely szándékosan félrevezeti a nyilvánosságot az oltóanyagokkal kapcsolatban, hogy halálos mérget adjon el a tömegeknek.

 

Más szóval a CDC egy gyógyszeripari bűnügyi kartell, amely az emberiség elleni bűncselekményeket követ el a Big Pharma (és saját maga) meggazdagítása érdekében.

A TheCovidWorld.com azt is megállapította, hogy a covid vakcinák részeként az emberekbe beadott mRNS-kód tartalmaz egy gp130 rákkeltő génszekvenciát. Bár további kutatásokra van szükség, úgy tűnik, hogy az mRNS-vakcina valóban "programozhatja" az emberi DNS-t a rákos daganatok növekedésére.

A teljes történetet a mai helyzetjelentés podcastban olvashatják. Az oltóanyagról szóló beszélgetés 34:50-nél kezdődik. Előtte Joe Biden Slur of the Union beszédéről beszélünk, és meghallgathatjátok, ahogy a "I Give You My Word" című dal sorait éneklem, ahogy Komacho elnök (Terry Crews) előadja az Idiocracy című filmben... amelyről kiderül, hogy a Biden-kormányzatról szóló dokumentumfilm.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/megdobbento-tanulmany-szerint-a-kovid-vakcinak-atirjak-a-dns-t

Ki lesz a háború vesztese ? Amerikai professzor elemzése

Egyetlen ellenség van.. és az nem a vírus, nem az oltatlan ember, nem az orosz ... HANEM A MEGALKUVÓ HÁTTÉRHATALMI POLITIKA

 

"Kezdjetek el észhez térni emberek, ti akik a "nagy pandémia" alatt felvérteztétek magatokat gyűlölettel a maszkot nem hordók ellen, a távolságot nem tartók ellen, az oltatlanok ellen stb!
Mert közületek fognak kikerülni azok is, akik majd ilyesmiket tesznek vagy támogatják ezt: Egy németországi orosz üzletet megrongált valaki. Mert most az az "előírás", hogy az oroszokat kell utálni.

A Bajor Állami Operaház kirúgta az orosz származású Waleri Gergijew karmestert és a világhírű operaénekesnőt Anna Netrebkot. És tudjátok miért? Mert nem határolódtak el Putyintól. Mi a franc köze van a politikai véleményemnek ahhoz, hogy jó karmester vagyok-e vagy tudok-e énekelni?
És ha még ez sem elég, Olaf Scholz német kancellár megvizsgálja a lehetőséget, hogyan lehetne a Németországban élő jómódú oroszok tulajdonát elvenni.
Ébredj ember! Téged és a benned lévő gyűlöletet használják fel az embertársaid tönkretételére, de hidd el te is sorra fogsz kerülni!
Egyetlen ellenség van.. és az nem a vírus, nem a maszk nélküli vagy oltatlan ember, nem az orosz, nem az ukrán, nem a zsidó, nem a menekült....  Hanem a politika."


https://mediaforras.com/egyetlen-ellenseg-van-es-az-nem-a-virus-nem-az-oltatlan-ember-nem-az-orosz-1426

David Icke 2015: Amerika taktikája Ukrajnával a háború kirobbanásáért.

David Icke 2015- ben beszélt arról, hogyan taktikázik Amerika többek között Ukrajna felhasználásával, hogy Oroszországot behálózva kirobbanjon a 3. világháború.
Ezt a videót látni kell, hogy megértsük, mit terveznek ezek a sötét erők a világgal.