2021. július 16., péntek

Email botrány, egy újságíró leleplezi Anthony Faucit

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója lelepleződött, amikor nyilvánosságra került a 2020 márciusi, több mint 3000 oldalnyi, levelezésének egy része.
Ezekből a levelekből kiderül, hogy tudott róla, hogy a maszkok semmit nem érnek, hogy tudott a covid kezelésére alkalmazott sikeres gyógymódokról, a hidroxiklorokcinről, az azitromicinról és a cinkről, de ezeket eltitkolta, használatukat nem engedélyezte, holott ez emberi életeket menthetett volna meg, kiderült az is, hogy érintett a vírus keletkezésében és a funkciónyeréssel kapcsolatos kísérletekben… az ő tervei közt csak az szerepelt, hogy kikényszerítse egy vakcina használatát, az nem, hogy életeket mentsen.

Az 5G-s hálózat és a COVID-halálesetek összefüggései - minél több az 5G-s torony,annál több a halott

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/a6c9YLsfphvY/
Kapcsolódó:
Az Antikrisztus tízparancsolata - A Georgiai Iránymutató kövek rejtélye
https://www.youtube.com/watch?v=LiLlWCXy_h8

Orvos vagyok, nem bérgyilkos - Így tiltakozott egy spanyol orvos!

Egy spanyol orvos az utcán a kezében tiltakozott az oltások ellen, mert ő a gyógyításra esküdött és nem az életek elvételére. Nem hajlandó beadni a vakcinát senkinek és tettéért felettesei elmarasztalták. Az orvos úgy gondolta, hogy az embereknek meg kell tudniuk az igazságot, hogy a vakcina nem a javukra van, hanem épp ellenkezőleg. A férfi azt állítja, hogy a vakcina manipuláció a dns-ben és hatásaik majd később fognak jelentkezni. Felhívja minden spanyol figyelmét, hogy jól gondolja át, hogy beoltatja e magát.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.355

A politika száműzte a vallást a közbeszédből de a vallás még mindig a politika legjobb megértését kínálja.

 

A politikai harc lényege valójában spirituális, kozmikus harc.

Isten (Jó) és a Sátán (Gonosz) között az emberiség lelkéért.

Az Illuminátusok a szervezett gonoszt képviselik, amely legyőzte a világot és a legtöbb társadalmi intézményünket.

A Jeffrey Epstein-botrány emlékeztet arra, hogy az Illuminátusok tagjainak pedofíliát és sátáni rituális gyilkosságokat kell elkövetniük csecsemők és gyermekek ellen, hogy bizonyítsák elkötelezettségüket a Sátán iránt. Sok prominens politikus, szakértő és szórakoztatóipari szereplő is tag.

A harc az Illuminátusok nevű sátáni szekta és az emberiség azon maradványai között folyik, akik Isten tervét fenntartják. Az Illuminátusok tanítása a kabbalista judaizmuson alapul, azon a nézeten, hogy a kabbalista zsidók képviselik Istent, és ők az egyetlen igazi emberek. A gójok az Illuminátusok szolgálatára rendelt állatok. (A világi zsidók többsége visszataszítónak és abszurdnak találná ezeket az elképzeléseket.)

Az illuminátusok a szabadkőművességen belül egy titkos társaságot alkotnak. A zsidósághoz hasonlóan a ranglétrát közhelyekkel manipulálják. Nem mondják el nekik a valódi célt, ami a kommunizmus, a Rothschildok monopóliuma minden érték felett. Ahogy a társadalom sátáni szektává válik, a tömegeket természetesen sötétben tartják.

(Az illuminátusok hatalmának fő mozgatórugója a csereeszköz megteremtése adósság formájában önmaguknak. Nemzeti kormányaink ezt adósság- és kamatmentesen tehetik meg. Hogy ezt megakadályozzák, az emberiséget rabszolgasorba kell taszítani).

Az illuminátusok terve az, hogy a bolygót egy neo-feudális rezervátumként alakítsák át. Ez magában foglalja a világ népességének csökkentését járvány, katasztrófa vagy háború révén; és Lucifer trónra emelését, aki a kabbalisták jó és rossz megfordítását képviseli, (azaz a gonosz jó, a beteg egészséges, a csúnya szép.) Ez az Új Világrend.

A kifinomult és elkötelezett emberek forgatják a szemüket, amikor erről az összeesküvésről beszélnek. Hipnotizálta őket az "oktatásuk" és a tömegmédia.

Az illuminátusok nem "összeesküvés-elmélet". A telephelyén razziát tartottak. A tagságára fény derült. Terveket és levelezést foglaltak le és tettek közzé. A disszidensek tanúvallomást tettek a közvetlen veszélyről szóló hivatalos vizsgálatok során. A szervezetet elfojtották, de a föld alá vonult. Azóta olyan hatalmasra nőtt, hogy szó szerint meghatározta a modern korszakot (a "haladás", a "reform", a "humanizmus", a "szekularizmus" és a "forradalom" álcája alatt), és most az emberiség jövőjét fenyegeti.

 

A MODERN DISZFUNKCIÓ EREDETE

Az "illuminátusok" kifejezés "megvilágosodottakat" jelent, és Luciferre, a "fényhozóra" utal. (Minden meg van fordítva - a fény valójában sötétség.)

1770-ben Mayer Rothschild felbérelte a 22 éves Adam Weishauptot, egy egyetemi oktatót (egy katolikusnak nevelt rabbi fiát), hogy az európai társadalom krémjét vonzza egy titkos szektához, amelynek célja a nyugati (azaz a keresztény) civilizáció irányának megfordítása volt (innen a "forradalom" kifejezés).

Most összefoglalom David Allen Rivera "Végső figyelmeztetés" című online könyvét és James Wardner "Szentségtelen szövetségek" című kiváló könyvét (34-51. oldal).

Az Illuminátusokat 1776. május 1-jén alapították. Weishaupt írta: "Rendünk nagy ereje a rejtőzködésben rejlik, soha, sehol ne jelenjen meg, a saját nevében, hanem mindig más névvel és más foglalkozással takarózzon. Egyik sem alkalmasabb, mint a szabadkőművesség három alacsonyabb fokozata; a közönség megszokta, keveset vár tőle, és ezért nem vesz róla tudomást".

Az illuminátusok az 1781. december 20-i wilmosfürdői kongresszuson megállapodtak abban, hogy a szabadkőművesség első három fokához hozzáadják az illuminátus hierarchiát. Hazatérve Comte de Virieu, a lyoni Martinista páholy szabadkőművese jelentette: "Csak annyit mondhatok, hogy mindez sokkal súlyosabb, mint gondolnád. Az összeesküvés, amelyet szőnek, olyan jól ki van találva, hogy a Monarchia és az Egyház képtelen lesz megmenekülni tőle."

Nesta Webster a Világforradalom című könyvében leírja az Illuminátusok működési módját. Ez Adolph Hitlerre éppúgy vonatkozik, mint Timothy Learyre: "Az illuminizmus művészete abban rejlett, hogy hasonszőrűeket és adeptusokat egyaránt beszervezzen, és a becsületes látnokok álmainak vagy a fanatikusok terveinek bátorításával, a nagyravágyó egoista emberek hiúságának hízelgésével, a kiegyensúlyozatlan agyak megdolgozásával vagy olyan szenvedélyekkel játszva, mint a kapzsiság és a hatalom, a szekta titkos céljainak szolgálatába állítsa a teljesen eltérő célokat kitűző embereket." A szekta titkos céljainak szolgálatába állította az illuminátusokat.

Az illuminátusok pénzzel és szexszel való megvesztegetést is alkalmaztak, hogy befolyásuk alá vonják a magas beosztású embereket, majd anyagi tönkremenetellel, nyilvános leleplezéssel vagy merénylettel fenyegetve megzsarolták őket. Ez a mai napig folytatódik.

Weishaupt ezt írta: "Néha így, néha másképp kell beszélni, hogy valódi célunk átláthatatlan maradjon az alsóbbrendűek számára".

 

És mi volt ez a cél? "Nem volt más, mint a hatalom és a gazdagság megszerzése, a világi vagy vallási kormányzat aláásása, és a világ feletti uralom megszerzése".

Az első számú prioritás az írók, kiadók és pedagógusok toborzása volt. A nagy gondolkodók modern panteonja Darwintól Nietzschén át Marxig az Illuminátusok bábjai vagy ügynökei voltak. Az egyik egyetemről Weishaupt ezt írta: "Az összes professzor az Illuminátus tagja... így az összes diák az illuminizmus tanítványa lesz". (Wardner, 45)

Ahogy a rend elterjedt egész Németországban, vezető zsidó családok, mint az Oppenheimerek, Wertheimerek, Schusterek, Speyerek, Sternek és természetesen a Rothschildok finanszírozták. Gerald B. Winrod írja Adam Weishaupt című könyvében: A Human Devil (Az emberi ördög) című könyvében: "Weishaupt harminckilenc fő alvezére közül tizenhét zsidó volt".

Bajorországból futótűzként terjedt az Illuminátusok rendje... Hamarosan több mint 300 tagjuk volt az élet minden területéről, köztük diákok, kereskedők, orvosok, ügyvédek, bírák, professzorok, köztisztviselők, bankárok, sőt egyházi lelkészek is.

Néhány nevesebb tagjuk volt: Károly hessen-kasseli herceg, Johann Gottfried von Herder (filozófus), Klemens von Metternich gróf, II, Constanza márki ("Diomedes"), Brunswicki Ferdinánd herceg ("Aaron"), Karl August szász-weimari herceg, Johann Wolfgang von Goethe (költő)

Az 1786-os frankfurti 3. szabadkőműves kongresszus idejére az illuminátusok gyakorlatilag az összes szabadkőműves páholy felett rendelkeztek, amelyek hárommillió titkos társasági tagot képviseltek a különböző német tartományokban, Ausztriában, Magyarországon, Angliában, Skóciában, Lengyelországban, Franciaországban, Belgiumban, Svájcban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban, Svédországban, Oroszországban, Írországban, Afrikában és Amerikában. (Wardner, 39. o.)

Az 1790-es években az Egyesült Államokban Illuminátus-pánik tört ki. Charlestownban 1798-ban Jedediah Morse tiszteletes prédikált: "Gyakorlatilag Európa minden polgári és egyházi intézményét alapjaiban rázta már meg ez a szörnyű szervezet, maga a francia forradalom kétségtelenül az ő mesterkedéseire vezethető vissza...". (Wardner 48)

1832-ben William Russell a Yale-en megalapította az Illuminátusok "Koponya és Csontok" nevű tagozatát. G.W. Bush elnök, az apja és John Kerry is tagok.

1785. szeptember 9-én Joseph Utzschneider, egy ügyvéd és két másik disszidens egy bajorországi vizsgálóbíróság előtt felfedte az Illuminátusok céljait: a Monarchia és minden rendezett kormányzat eltörlése; a magántulajdon eltörlése (amit az Illuminátusok átvesznek); a hazafiság (nemzetek) eltörlése; a család (a házasság és az erkölcs eltörlésével, valamint a kormány által a gyermekek "nevelésének" biztosításával) és végül minden vallás, különösen a kereszténység eltörlése.

Ezek pontosan a kommunizmus céljai, amelyeket Marx 1848-ban fogalmazott meg. Az illuminátusok és a kommunizmus kéz a kézben járnak. A "vörösök" kifejezés a "Vörös Pajzs" Rothschild névből származik. A sátáni ötágú csillag mindkettő szimbóluma.

 

KÖVETKEZTETÉS

Az emberiség rossz irányba fordult, és úgy tűnik, hogy megsemmisülésre van ítélve. A Nyugat politikai, kulturális és gazdasági elitje vagy a kozmikus méretű sátáni összeesküvés dublőre vagy készséges ügynöke.

Ha nekünk és gyermekeinknek szenvednünk és idő előtt meghalnunk kell, legalább tudjuk a valódi okot. Ez egy olyan kiváltság, amely nem adatott meg őseink millióinak.

Isten és a Sátán fogadást kötött az ember lelkére. Ha Isten győz, az ember élvezheti isteni születési jogának dicsőségét. Ha a Sátán nyer, az ember elpusztul. Dióhéjban ez a politika vallási jellege.

Azonnal visszaszerezhetjük a vallás egyik lényeges részét, ha életünkbe beépítjük a "Tégy úgy másokkal, ahogyan azt szeretnéd, hogy veled tegyenek" diktimust. Minden igazi vallás lényege, hogy személyes vágyak helyett Istennek (azaz olyan spirituális eszményeknek, mint az igazságosság, az igazság és a szeretet) engedelmeskedjünk, önzetlenek legyünk önzés helyett önzőek. Mint egy hópehely, így rendeződnek el a különböző elemek a Terv ( azaz a Szeretet) szerint, és így érik el a Tökéletességet.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/mi-az-illuminatus

Brit temetkezési vállalkozó: "A halálesetek száma az egekbe szökött a koronaoltás megkezdése után

John O'Looney brit temetkezési vállalkozó Robin Monotti építésznek és filmproducernek elárulta, hogyan élte meg ezt a "hamis világjárványt".

"A halálozás a normális szinten volt, sőt, valamivel alacsonyabb volt, mint 2019-ben" - írta a Telegramon közzétett üzenetében.
O'Looney elmondta, hogy sok kollégája karácsony környékén kikapcsolta a hűtőszekrényét, mert "senki sem halt meg. "Január 6-án kezdtük el itt az oltást, és aztán szinte azonnal az egekbe szökött a halálozások száma. Soha nem tapasztaltam még ilyen magas halálozási arányt 15 év alatt, amióta temetkezési vállalkozóként dolgozom".

Ezt az üzenetet a YouTube-on tette közzé egy koronáról szóló videó alatt. Több mint 300 alkalommal lájkolták, ami után a YouTube-fiókját figyelmeztetés nélkül törölték, mert állítólag megsértette a szabályzatot.

A "koronajárvány" kezdetén a Milton Keynes-ben élő O'Looney címlapokra került, amikor arra figyelmeztetett, hogy a holttestek a kórházakban maradhatnak, mert a hozzátartozók a zárlat miatt nem engedhetik meg maguknak a temetést vagy a hamvasztást.

A BBC-nek elmondta, hogy minden hangsúly a halottasházak hűtőkapacitásának növelésére irányult, miközben nem foglalkoztak azokkal, akik anyagi nehézségek miatt nem tudtak temetést szervezni.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/brit-temetkezesi-vallalkozo-a-halalesetek-szama-az-egekbe-szokott-a-koronaoltas-megkezdese-utan

Őssejtkutatók ember-állat keveréklényt akarnak létrehozni

 

Az International Society for Stem Cell Research (ISSCR – magyarul: Nemzetközi Őssejtkutatási Társaság) az "alkalmazott [fogyasztói] embriókutatás" nagymérvű liberalizálását vezette be, amikor 2021. május 26-án meghozott döntésével megváltoztatta eddig érvényes irányelveit. A frissítés a folyamatos fejlődéseket tükrözi, többek között az őssejt-alapú embriómodelleket, az emberi embriókutatásokat, kimérákat, organoidokat és a genomszerkesztést.

Az eddig érvényes szabályok szerint az emberi embriókon csak a megtermékenyítés utáni 14 napig szabadott kísérleteket végezni. A most elfogadott irányelvek már nem adnak meg időbeli határokat a kutatásra. E könnyítésen felül az őssejt kutatás céljaira állatból és emberből készített keveréklények létrehozását is engedélyezik. A jövőben a laboratóriumban genetikusan megváltoztatott emberi embriók és embriómodellek előállítását is tervezik.

A több mint 65 országból csaknem 4000 taggal rendelkező Nemzetközi Őssejtkutató Társaság (ISSCR) az „őssejtkutatással foglalkozó kiemelkedő globális, interdiszciplináris, tudományalapú szervezet”. Az ISSCR küldetése az őssejtkutatás, és az elért eredményeknek az emberi egészség számára történő alkalmazásának az elősegítése. A Társaság világ összes országában elő akarja segíteni, támogatni és megkönnyíteni az őssejtkutatást. Irányelveit maga írja elő a saját maga számára, azaz kutatásának területét és korlátait önmaga szabályozza.

Az ISSCR irányelvek 2021. évi frissítése kétéves együttműködés eredményeként jött létre nemzetközi szakértőkkel és az őssejt-tudomány, az etika és a jog területén elismert vezetőkkel. Az új irányelveket kidolgozó 11 tagú munkacsoport az újítások bevezetésének szükségességét az emberi embriók kultiválása terén és az embrióknak őssejtekből történő előállításában elért jelentős eredményeivel indokolta meg. A munkacsoport tagjai Kanadából, Nagy-Britanniából, USA-ból, Ausztriából, Japánból és Kínából jött tudósok. Az új irányelveket 14 ország tudósai és etikusai vizsgálták felül.
Az új szabályozás részletei nyilvánosak, és elérhetők az isscr.org/guidelines oldalon.

A világ tudósai, kutatószervezetei és a tudományos folyóiratok már régóta támaszkodnak az ISSCR irányelvekre, mint az őssejtkutatás tudományos és etikai szigorúságának, felügyeletének és átláthatóságának nemzetközi szabványára. Az irányelvek alapot nyújtanak az új szabályozási keretek végrehajtásához azokban az országokban is, ahol nincsenek felügyeleti rendszerek.

„Ez egy jelentős frissítés” – mondta Christine Mummery, PhD, az ISSCR elnöke és a fejlődésbiológia professzora a hollandiai Leideni Egyetem Orvosi Központjában. „A frissítések az alapvető biológiai folyamatok megértésének új módszereivel foglalkoznak, amelyek végső soron a legyengítő betegségek és rendellenességek enyhüléséhez vezethetnek.”
Az embrió-modellek csak az emberi fejlődés modelljei, nem „valódi emberi életek”, állítják a kutatók. Az új irányelvek meghozatala különben is régóta esedékes volt, mert számos tudós évek óta agresszíven átlépte már az eddigi lehetőségek határait.

Az őssejtkutatásról további információk találhatók az "A Closer Look at Stem Cells" oldalon, amit a Társaság azért hozott létre, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot az őssejtkutatásról, és annak lehetőségeiről az emberi egészség javításában. (v. ö.: www.isscr.org).
Az oldalon többek között ilyen témában adnak felvilágosítást: „ISSCR irányelvek az emberi pluripotens őssejtek és közvetlen származékaik átviteléhez az állatokba”.

A témában további információk itt találhatók:
– Német nyelven: Internationale Gesellschaft für Stammzellforschung: https://www.drze.de
https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/124142/Internationale-Leitlinie-fuer-mehr-Freiheit-bei-Embryonenforschung

– Angol nyelven: The ISSCR Releases Updated Guidelines for Stem Cell Research and Clinical Translation – 26 May, 2021
https://www.isscr.org/news-publicationsss/isscr-news-articles/article-listing/2021/05/26/the-isscr-releases-updated-guidelines-for-stem-cell-research-and-clinical-translation

(forrás: kath.net/LifeNews/jg (https://kath.net/news/75742) – 2021. július 16.)http://katolikus-honlap.hu/2101/ossejt.htm

Azt kérdezem magamtól, hogy miért ilyen a helyzet? Miért olyanok az idők, amilyenek?

 

"Azt kérdezem magamtól, hogy miért ilyen a helyzet? Miért olyanok az idők, amilyenek? Miért vannak az emberek és a világ megosztva és széthullva?

A válaszom: Mert már két vallás harcol egymás ellen. egymást szektáknak vagy hülyének vagy tudatlanoknak nevezik.Harcolnak és bántalmazzák egymást, ahogy csak tudják. Egy új vallás egy régi ellen.

Sok emberrel beszéltem, olyanokkal, akik be akarják oltatni magukat, és olyanokkal, akik nem akarják beoltatni magukat, és megkérdeztem magamtól, hogy mi a különbség közöttük az oltás kérdésén kívül - ha van egyáltalán?

Van különbség az oltási kérdésen kívül. A különbség a hit képessége és a felismerés, hogy valójában minden csak hit. De néhányan nem hisznek abban, hogy minden csak hit. Mit hisznek, mi az úgynevezett valóság? Ez a státusz. Mi az a státusz? A státusz egyfajta képzeletbeli érték. Mint az a tény, hogy egyesek minden ésszerű indok nélkül 100 milliót fizetnek egy fekete négyzetet ábrázoló festményért, amit minden gyerek le tud festeni. Az egyetlen különbség a 100 milliós fekete négyzet festmény és egy gyerek fekete négyzet festménye között a státusz. Az, hogy alaptalanul hisznek egy dogmában, ami azt mondja, hogy "ez a fekete négyzet festmény 100 milliós festmény, és mindenki, aki nem veszi be, az hülye és műveletlen - tehát elveszíti a státuszt.".

Azok, akik oltatni akarnak, először a forrás státuszának ellenőrzésével ellenőrzik egy információ "státuszát" (helyességét), még akkor is, ha a státusz csak egy dogma és nem az okok, hanem a státusz miatt döntenek.

Azok, akik nem akarnak oltatni, nem törődnek a státusszal, ők képesek elkülöníteni az igazságot a státusztól. Ez a különbség.

Az oltottak számára a státusz és az igazság ugyanaz. Az oltatlanok számára a státusz csak egy termék, ami lehet minden, mint például egy Rolex óra vagy egy Ferrari, de nem feltétlenül az igazság.

Ez a két álláspont nem csak különböző gondolkodásmód. Ez két vallás két különböző felfogása.

Az egyik az igazságot a státusz alapján határozza meg, a másik pedig saját érzés alapján. Az egyik számára az igazság előállítható a másik számára nem.

Az egyik számára az igazság az előállítóé. A másiknak mindenkié.

Ez a 21. század nagy kérdése, hogy a két vallás közül melyik fog győzni, és hogy az igazság előállítható-e vagy sem? És ha igen, ki a termelő és ki a tulajdonos? Az internet korszakáig az állam volt a tulajdonos. de az internetkorszakkal főleg az állam egy lobbista klubbá változott, és az emberek nem fogadják el ezt a lobbista klubot az igazság tulajdonosának. Így egy teljesen új szereplőnek kell megjelennie, bármi legyen is az. Ez a jövő." Forrás

AUSZTRÁLIA: Hihetetlen beszámoló egy kint élő magyartól

Nem tudom hogy erről tudnak-e otthon: nálunk Sydney lezárva (több mint 6 millió ember házi őrizetben), NSW államban szájkosár hordása, távolságtartás kötelező és az állam határai zárva, másik államokba se mehetnek.  Összesen 35 ember kórházban, 5-en intenzív osztályon.  Átlag életkoruk 82 év.  Többen oltottak, kétszer is.

Azt követeli a média és az orvosi kamara hogy "indefinitely" vég nélkül zárják le Sydney-t!!!
Melbourne most lett újra lezárva (tavaly fél évig, idén több hétig teljesen le voltak zárva).  Most egyenlőre csak 5 napig, de azt rebesgetik hogy több hét lesz megint.  Az államban kötelező a szájkosár és távolságtartás.

Dél-Ausztrália (Adelaide) és környéke: már több hete (vagy hónapja, nem vagyok biztos) nem tudtak senkire ráfogni hogy vírusos, de "megelőzésképpen" kötelezővé tették a szájkosarat és a távolságtartást.  Szintén Nyugat-Ausztráliában (Perth körül) is ez van.

A mi államunkban 1 ember karanténban "fertőződött" meg, noha teljesen oltott volt.  Le is voltunk zárva 5 napig.  Mi északon, a trópusokon élünk, itt aki tüsszög az allergiás, aki krákog, annak torkan akadt egy halszálka.  De nekünk is kellett szájkosár, azzal makogtunk, izzadtunk.  Illetve se én (60-as éveimben járok), se férjem (70-es éveiben) NEM hordtunk, és nem is fogunk.  SOHA!!  A rendőrök nálunk egyenlőre elég normálisak, nem vernek minket.  Ránk szólnak, de csak annyit mondunk hogy aszthmások vagyunk. és ezzel el is van intézve.  De már hónapok óta nem lehet egyik államból a másikba utazni, külföldre meg 2020 márciusa óta nem engednek. Forrás