2021. július 16., péntek

Brit temetkezési vállalkozó: "A halálesetek száma az egekbe szökött a koronaoltás megkezdése után

John O'Looney brit temetkezési vállalkozó Robin Monotti építésznek és filmproducernek elárulta, hogyan élte meg ezt a "hamis világjárványt".

"A halálozás a normális szinten volt, sőt, valamivel alacsonyabb volt, mint 2019-ben" - írta a Telegramon közzétett üzenetében.
O'Looney elmondta, hogy sok kollégája karácsony környékén kikapcsolta a hűtőszekrényét, mert "senki sem halt meg. "Január 6-án kezdtük el itt az oltást, és aztán szinte azonnal az egekbe szökött a halálozások száma. Soha nem tapasztaltam még ilyen magas halálozási arányt 15 év alatt, amióta temetkezési vállalkozóként dolgozom".

Ezt az üzenetet a YouTube-on tette közzé egy koronáról szóló videó alatt. Több mint 300 alkalommal lájkolták, ami után a YouTube-fiókját figyelmeztetés nélkül törölték, mert állítólag megsértette a szabályzatot.

A "koronajárvány" kezdetén a Milton Keynes-ben élő O'Looney címlapokra került, amikor arra figyelmeztetett, hogy a holttestek a kórházakban maradhatnak, mert a hozzátartozók a zárlat miatt nem engedhetik meg maguknak a temetést vagy a hamvasztást.

A BBC-nek elmondta, hogy minden hangsúly a halottasházak hűtőkapacitásának növelésére irányult, miközben nem foglalkoztak azokkal, akik anyagi nehézségek miatt nem tudtak temetést szervezni.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/brit-temetkezesi-vallalkozo-a-halalesetek-szama-az-egekbe-szokott-a-koronaoltas-megkezdese-utan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése