2021. október 20., szerda

Az amerikai veteránok háborúra készülnek - A Legfelsőbb Bíróság ismét helybenhagyta a COVID oltási kötelezettséget

 

IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS MEGTAGADVA! A Legfelsőbb Bíróság ismét helybenhagyta a COVID oltási kötelezettséget - Az amerikai veteránok háborúra készülnek

Az amerikai Legfelsőbb Bíróság idén harmadszor is elutasította a kötelező COVID-19 vakcinák megállítására irányuló kérelmet, ezúttal elutasítva a Maine állambeli egészségügyi dolgozókra előírt vakcinakövetelmény blokkolását.

Az Associated Press beszámolója:

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kedden elutasította a Maine állambeli egészségügyi dolgozókra vonatkozó vakcinakövetelmény blokkolását, ami az oltási kötelezettség ellenzőinek újabb vereségét jelenti.

Ez volt az első alkalom, hogy a Legfelsőbb Bíróság egy államra kiterjedő oltási kötelezettséggel kapcsolatos kérdésben foglalt állást. Korábban elutasította a New York-i tanárok és az Indiana Egyetem dolgozói és diákjai számára előírt vakcinakövetelmények megtámadását.

Stephen Breyer bíró elutasította a sürgősségi fellebbezést, de nyitva hagyta az ajtót arra, hogy a Maine állambeli mandátummal kapcsolatos újabb próbálkozásra kerüljön sor. Az állam október 29-én kezdi meg annak végrehajtását.

A maine-i vakcinakövetelmény, amelyet a demokrata Janet Mills kormányzó vezetett be, előírja, hogy a kórházi és ápolási otthonokban dolgozóknak be kell oltatniuk magukat, különben elveszítik állásukat.

Az ellenzők megpróbálták megakadályozni a mandátumot, de egy szövetségi bíró október 13-án elutasította a kérelmet. A bíró azt mondta, hogy a feljegyzések szerint a rendszeres tesztelés önmagában nem elegendő a delta-változat terjedésének megállításához.

A döntés nyomán sürgősségi fellebbezéseket indítottak az 1. kerületi fellebbviteli bírósághoz, majd az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságához.

A Legfelsőbb Bíróság "konzervatív" és "liberális" bírái egyaránt a Big Pharma javára döntöttek, ami azt mutatja, hogy ez egy pártoktól független kérdés.

Az igazságszolgáltatás a gyilkosok ellen, akik ezeket a COVID injekciókat erőltetik, amelyeket a másként gondolkodó orvosok és tudósok "biofegyvereknek" neveznek, nem az igazságszolgáltatáson keresztül fog történni. Lásd:

A COVID vakcina zsarnokság elleni enyhülés NEM a bíróságoktól fog jönni, mivel az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága megtagadja a New York-i tanároknak az oltások visszautasításához való jogát.
Az egyetlenek, akik megállíthatják az Egyesült Államokat pusztító eugenikai népességszabályozási programot, azok "mi, a nép" vagyunk.



Amerikai veteránok készülnek a háborúra

Az Egyesült Államokban körülbelül 19 millió katonai veterán él, és ez a szám napról napra nő, mivel több ezer aktív szolgálatot teljesítő katona nem hajlandó eleget tenni a COVID vakcinák előírásának, és leszerelnek.

Ezek a férfiak és nők, akikbe az Egyesült Államok korábban befektetett, és akiket háborúra képeztek ki, nyilvánvalóan nem szándékoznak tétlenül nézni, hogy az Egyesült Államok egészségügyi rendőrállammá váljon.

E veteránok egy csoportja összefogott, hogy dokumentumfilmeket készítsen, és "nemzetbiztonsági riasztást" adjon ki.

Azt állítják, hogy pártatlanok, és minden amerikait képviselnek, etnikai hovatartozástól, vallástól vagy politikai hovatartozástól függetlenül.

Készítettek egy 4,5 órás videódokumentumfilmet, és egy rövidebb, 38 perceset a "Háborúra való felkészülésről", amelyet beágyazok ide ebbe a cikkbe a csatornájukról. Egy példányt feltöltöttem a Health Impact News Bitchute csatornájára is, a nagyobb nyilvánosság érdekében.

Előre szólok, hogy a nyelvezet grafikus, ahogy az várható is, amikor egy csapat katonai veterán dühöng.

Íme a videó leírása a Rumble csatornájukról:

 

Háborúra készülő amerikai veteránok

A Biden-kormányzat megtagadja a veterán egészségügyi ellátást minden nem oltott veterántól.

Az amerikai hadsereg taktikai fasiszta vaxx tisztogatása most zajlik.

Félreértés ne essék, ez a legpusztítóbb csapás a katonai felkészültségre az Egyesült Államok történetében, és ez az amerikai nép elleni nyílt háborús cselekmény.

Több százezer frissen leszerelt amerikai katonatiszt, rendőr, orvos és ápoló most egyesíti erőit a veteránokkal, hogy megvédje országunkat ezzel a globális fasiszta hatalomátvételi kísérlettel szemben.

Jelenleg hazánk decentralizált aszimmetrikus védelmét alakítják ki.

Íme egy rövid nyilatkozat, hogy egy kis ízelítőt adjunk abból, ami ebben a bátor és félelmetes videóban szerepel:

"Ez a szabadok földje.

Nem fogjuk megengedni a kényszerinjekciókat, a szegregációt vagy a tekintélyelvű felügyeleti és ellenőrzési rácsos útlevélrendszert.

Esküt tettünk, hogy megvédjük az Egyesült Államok alkotmányát minden ellenséggel szemben.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk a béke megőrzése érdekében. Mi, az amerikai harci veteránok és különleges erők veteránjai túlságosan is jól ismerjük a háború borzalmait.

Stratégiai, fegyelmezett és sebészi pontossággal fogunk eljárni.

Tudjuk, hogy kik a vezető elkövetők, és ha nem állnak le, nem hagyják abba, ha továbbra is megpróbálják elnyomni népünket és leigázni nemzetünket, ha továbbra is megfosztanak szabadságunktól és jogainktól, akkor ezeket a fasiszta ellenséges harcosokat személyesen fogjuk felelősségre vonni.

Azt hiszitek, hogy nem tudjuk, mi folyik itt?

Kiszabadítottak egy biofegyvert.

Aztán szisztematikusan leállították az életmentő kezeléseket, ami több millió felesleges halálesethez vezetett.

Stratégiailag cenzúráztátok az orvosokat, ápolókat, orvosi szakértőket, tudósokat, újságírókat, a hírszerző közösség tagjait és a katonákat.

Most emberek millióit injekciózod be egy fegyverré alakított spike fehérjével egy immunrendszert lebontó, génmódosító nanotechnológiai vakcinában.

Világméretű bűnöket követtek el az emberiség ellen.

Az önök hatalomfüggő, beteges, rövidlátó kapzsisága tönkretette a gazdaságunkat, és súlyosan akadályozta az embereket abban, hogy eltartsák a családjukat.

Megbundáztátok a politikai és gazdasági rendszerünket, kikerülhetetlen adósságokba temetve az embereket.

Mindkét politikai pártunkat és azokat a kormányzati szerveket, amelyeknek a polgári lakosságot kellene megvédeniük a globális ragadozó érdekektől, magukhoz ragadták és korrumpálták.

Elfoglaltátok és megrontottátok információs és kommunikációs rendszereinket.

Megpróbáljátok elvágni az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésünket és a szabad mozgást a közösségeinkben.

Megszennyezitek a vízellátásunkat, és most szisztematikusan tönkreteszitek az élelmiszer-ellátásunkat, amelyet évek óta szisztematikusan mérgeztek, mint szokásos működési eljárást.

A rendszerszintű visszaélések és bitorlások hosszú listája abszolút despotizmusnak felel meg.

Az Önök gonosz, gonosz korrupciója most már életünk minden területét megfertőzi.

Elegünk van!

A határvonal meghúzódott.

Minden fajt, hitvallást és etnikumot képviselünk.

A ti "oszd meg és uralkodj" PSYOPS-otok itt nem működik.

Tudjuk, hogyan alkalmazzátok taktikusan a PSYOPS-otokat és az identitáspolitikátokat, hogy a regionális civil lakosságot a lehető legkisebb demográfiai csoportokba silózzátok, hogy felszítsátok a törzsi viszonyt és egymás között harcoljunk, miközben elterelitek a figyelmünket arról, hogy rátok, a kígyó fejére összpontosítsunk.

Közös alapot találtunk önökkel, a közös ellenségünkkel szemben.

Mindannyian egy szabad és egészséges közösségben akarunk élni, amely lehetőséget ad gyermekeinknek, hogy kiteljesítsék a bennük rejlő lehetőségeket.

Meg fogjuk védeni az országunkat, a közösségeinket és a családjainkat.

Megvédjük otthonainkat ettől a fasiszta inváziótól.

DE OPPRESSO LIBER

Semper Fi"

Háborús cselekmény: Az amerikai különleges erők és harci csapatok elbocsátása, mivel a teljes haderő "beoltása" megtizedeli a katonai készenlétet

David DeGraw
pogsof.com

Becslések szerint 350 000 katonai szolgálatot teljesítő tagunkat szereltek le méltatlanul, mert nem hajlandóak bevenni egy teljesen felesleges és kísérleti mRNS nanotechnológiai injekciót, amely most már bizonyítottan lebontja az immunrendszert és számos súlyos mellékhatást okoz.

A teljes haderő elkötelezése ezen meggondolatlan injekciók mellett, amelyek nem védik meg a katonákat a COVID elkapásától, sőt, valójában növelik a terjedés veszélyét, és számos bizonyítható mellékhatást eredményeznek, a katonai vezetés legnagyobb kudarca történelmünkben, a legjobb esetben is. Legrosszabb esetben ez egy szándékos hazaárulás az amerikai hadsereg ellen a parancsnoki lánc felsőbb szintjéről.

Hogy a helyzetet még rosszabbá tegye, a közelmúltban becslések szerint 450 000 katonatisztet injekcióztak be a Pfizer nem FDA által jóváhagyott injekciójával, bár sokakat tévesen elhitették velük, hogy az FDA által jóváhagyott változatot kapják, amely nem is kapható az Egyesült Államokban.

A nyílt hazugságok, a zűrzavar, a tudás és a hozzá nem értés megdöbbentő hiánya, amelyet az elmúlt héten a parancsnoki láncban tanúsítottak, és amelyről 4 órás videónk itt olvasható, mélypontot jelent az amerikai hadtörténelemben.

Miközben önök ezt olvassák, a kényszerített katonák közül sokan most kezdik tapasztalni a mellékhatásokat, és a COVID fertőzések aránya növekszik az egész haderőben. Sok pilótát mostanában repülési tilalom alá helyeztek, mert repülés közben nagy a vérrögök és a szívelégtelenség kockázata.

Becslések szerint 400.000 katonai szolgálatot teljesítő tag nem akarta a nanotechnológiai injekciókat, de alávetette magát a szedésüknek, mert nem engedhették meg maguknak, hogy fizetés, juttatások és a méltatlan elbocsátás pusztító skarlát betűje nélkül éljenek.

A méltatlan elbocsátás súlyos következményekkel jár a polgári munkaerőpiacon való elhelyezkedés szempontjából. Ez lényegében arra ítéli sok katonánkat, hogy a drákói mandátumgazdaságban, amely most már számos munkahelyen injekciót is megkövetel, alacsony bérű munkával és szegénységben éljen, a "közegészségügy" álcája alatti súlyos gazdasági szankciókkal együtt, amelyekkel most a civil életben is szembe kell nézniük.

Értékeléseink alapján most már világos, hogy a Globális Magán Katonai Komplexum elfoglalta az amerikai katonai parancsnoki lánc csúcsát, és szisztematikusan leépíti az amerikai hadsereget egy olyan világméretű stratégia részeként, amely a nemzeti polgári hadseregek gyengítésére irányul.

A mi hadseregünk a legnagyobb ellenfelük és elsődleges célpontjuk.

Félreértés ne essék, a legelitebb harcoló erőink ezreinek becstelen elbocsátása az amerikai nép elleni nyílt háborús cselekmény.

Az amerikai nép elleni mindenre kiterjedő rendszerszintű támadások is háborús cselekmények.

Annyi felháborítóan korrupt tevékenység és rendszerszintű visszaélés történik jelenleg a "közegészségügy" leple alatt a kormányzatban, hogy most már teljesen nyilvánvaló, hogy az amerikai népnek nincs hatékony képviselete szövetségi szinten.

A méltatlan leszerelési politika azt is valószínűvé teszi, hogy a legelitebb harcoló erőink közül sokan most hajlamosak lesznek zsoldosként munkát vállalni a globális magán katonai komplexumban, hogy eltartsák fiatal családjukat - milyen kényelmes.

Az amerikai nép most ugyanazzal a birodalmi politikával áll szemben, amelyet stratégiailag a Közel-Kelet, Latin-Amerika és számos más nemzet destabilizálására alkalmaztak világszerte. Most a globalista "terrorizmus elleni háború" az első világ lakosságát veszi célba. Ez a hadseregünk, a rendőrség, az orvosok, az ápolók és más kritikus ágazatok elleni "mandátumos" támadás a taktikai destabilizáció 101. pontja.

A lényeg, hogy jelentős számú ember van a hírszerző közösségben, a hadseregben és különösen a különleges erőknél, akik tudják, hogy Róma elbukott.

Az emberiséget támadó "Új Világrend" terroristák abszurd módon arrogánssá váltak. Azt a birodalmi túlkapást tapasztaljuk, ami akkor következik be, amikor egy veszélyeztetett oligarchia hatalmi struktúrája összeomlik.

A kompromittálódott Biden-kormányzat támadást indított minden olyan amerikai veterán ellen is, aki nem veti alá magát a nanotechnológiai injekcióknak. November 1-től minden nem injekciót kapó veterántól megtagadják a veterán egészségügyi ellátást - ez egy újabb háborús törvény a visszaélések hosszú listájához.

Van egy új "vörös zászlós" fegyvertörvény is, amely a veteránokat és a frissen leszerelt katonákat célozza. Ha valaki feljelenti őket homályos és kisebb felfüggesztések miatt, elveszik tőlük a fegyvereiket.

A Biden-kormányzat még az ENSZ kék sisakos csapatait is megpróbálja behívni, hogy az Egyesült Államokban telepítsék őket a nemzetközi fegyvertartás ellenőrzésének érvényesítésére és a 2. kiegészítés szerinti jogaink aláásására.

Mindaz, ami az elmúlt héten történt, közvetlenül a "szándékosan elfuserált" afganisztáni kivonulás után történt, amelyet stratégiailag úgy terveztek meg, hogy lerombolja a csapatok morálját és megosztottságot teremtsen a sorokban.

Valójában Stuart Sheller alezredes, aki 17 éve harcol ebben a háborúban, és aki a legmagasabb rangú tengerészgyalogos, aki nyilvánosan felszólalt - miután 13 katonatársát szükségtelenül megölték - és felelősségre vonást követelt a parancsnoki lánc tetejétől, most politikai fogoly, és meghatározatlan ideig előzetes letartóztatásban van, miközben még csak vádat sem emeltek ellene.

Emberiség elleni bűncselekmények

Mindez akkor történik, amikor több mint 7800 orvos és tudós aláírta az "Orvosok nyilatkozatát", amelyben elítélik a döntéshozókat a "tekintélyelvű" stratégiákért, amelyek "felesleges betegségeket és haláleseteket" eredményeztek, és amelyek "az emberiség elleni bűncselekményeknek" minősülnek.

Amint azt videónkban is bemutattuk, a hivatalos COVID-politikák több mint 500.000 szükségtelen civil halálesethez vezettek az Egyesült Államokban. A jól bevált, életmentő, biztonságos és hatékony kezelések rendszerszintű leállítása a most már jól bevált, káros kezelések javára, nyilvánvaló rendszerszintű orvosi műhiba.

Értékeléseink alapján egyértelmű, hogy a COVID egy stratégiai céllal kibocsátott biofegyver, és az mRNS nanotechnológiai injekciókban lévő spike fehérje és egyéb összetevők fegyverré alakítottak.

Azt is tudjuk, hogy a zárlatok lényegesen több kárt okoztak, mint hasznot, és most, ezekkel az új mandátumokkal orvosaink, ápolóink és több millió alapvető fontosságú dolgozó veszíti el a munkáját a gazdaság minden ágazatában.

Tanúi vagyunk országunk szándékos, fokozatos, szisztematikus leépítésének és tönkretételének. A globális katonai magánkomplexum taktikusan Afganisztánná és Irakká változtatja Amerikát.

A katonai mozgások mennyisége az USA kontinentális részén és környékén rendkívül riasztó. Az "internáló létesítmények" kijelölése és építése a "közegészségügy" álcája alatt, valamint a Walmarts megerősítése országszerte szintén aggasztó.

A Biden-kormányzat által a déli határaink teljes megnyitásának megdöbbentő módon történő teljes megnyitása egy újabb jelentős nemzetbiztonsági fenyegetést jelent. Hiteles információink vannak arról, hogy terroristák, drogkartellek és a globális hírszerzés által támogatott zsoldosok léptek be az országba, és stratégiailag az egész Egyesült Államokban bevetésre kerülnek.

Elsősorban a kritikus infrastruktúrát és az alapvető szolgáltatásokat, az ellátási vonalakat és azokat az államokat veszik célba, amelyek nem hajtják végre az "injekciós" mandátumokat.

Mélységesen aggódunk a teherhajók miatt is, amelyek mostanra elárasztották az összes kikötőnket. A létfontosságú áruk ellátási vonalai stratégiai szempontból megszakadnak, és ezek a hajók és ismeretlen rakományuk sürgős nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek.

Amint azt videónkban is bemutattuk, a gyanú szerint fegyverrendszerek, rakéták és drónok vannak néhány ilyen teherhajón. A hadseregnek azonnal át kell vizsgálnia és fel kell dolgoznia minden konténert.

Tágra nyílt déli határunk van, és több száz teherhajó vesz körül bennünket. Összességében ez a rendszerszintű összeomlás, korrupció, inkompetencia és arrogancia teljes szarsága, és mindez közvetlenül az elfuserált afganisztáni kivonulás után történik, amely 13 katona halálát okozta, és 85 milliárd dollár értékű fegyvereket hagyott hátra - és most több százezer katonát bocsátunk el, miközben több százezreket most fegyveres "vakcinával" injekciózunk be.

Nyilvánvaló, hogy Róma elbukott, és a gazemberek veszélyeztették a parancsnoki láncot.

Az amerikai népet támadás éri.

Az Alkotmányt támadás érte.

Megtámadtak minket!

Ezért most taktikai műveletekre kényszerülünk, hogy megmentsük nemzetünket és családjainkat. Fenntartani akarjuk a békét, miközben sebészi módon fogjuk el a terroristákat.

Tartóztassák le a terroristákat: Fauci, Gates, Schwab Fink

Amint azt a videónkban kiemeltük, a két legnyilvánosan ismert terrorista, aki felelős az amerikai nép és általában az emberiség ellen elkövetett rendszerszintű emberiség elleni bűncselekményekért és háborús cselekményekért, Anthony Fauci és Bill Gates.

Ezenkívül Klaus Schwab és Larry Fink kulcsfontosságú stratégiai hajtóerők voltak az ellenünk irányuló általános rendszerszintű támadások mögött.

"A piacok szeretik a totalitárius kormányokat."

"A demokráciák nagyon zűrösek, mint tudjuk az Egyesült Államokban."

"Kína nagyszerű munkát végzett a gazdaságának megtervezésében."

~ A Wall Street árnyékkirálya, Larry Fink, a Black Rock vezérigazgatója, a lezárt gazdaság cárja.

Azonnali őrizetbe vételét és felelősségre vonását követeljük ennek a négy háborús bűnösnek.

Ennek elmulasztása a hírszerző közösségbe és a katonai parancsnoki lánc tetejébe vetett bizalom teljes elvesztését fogja eredményezni.

Felszólítjuk továbbá a Védelmi Minisztérium és a Hírszerző Közösség főfelügyelőit, hogy azonnal indítsanak nagyszabású, széles körű vizsgálatokat a korrupt politikai döntéshozatali folyamatokról, és végezzenek törvényszéki elemzést minden egyes ügynökség által tett lépésről.

Ha a Főfelügyelők Hivatala nem lép azonnal elsöprő erővel, a cselekvés elmulasztása a rendszerszintű elszámoltathatósági mechanizmusainkba vetett hit teljes elvesztését fogja eredményezni.

Átlátható folyamatokon alapuló békét és kormányzati folyamatosságot akarunk.

Kötelességünk és felelősségünk megvédeni nemzetünket és családjainkat ezektől a barbár és kegyetlen rendszerszintű támadásoktól.

Tudjuk, hogy a Globális Magánhadsereg stratégiailag támadja és szisztematikusan szétveri az Egyesült Államokat, és megpróbál megosztottságot, kétségbeesést, zavart és káoszt szítani a civil lakosság körében.

Mivel a háború köde sűrűbb, mint valaha, mi mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy fenntartsuk a békét, és a stabilitás és a kritikus információk forrásai legyünk a lakosság körében.

Felszólítjuk az amerikai embereket, hogy egyesüljenek a helyi seriffel, rendőrséggel és a közösség tagjaival, hogy sürgősen kezdjék meg a teljes körű felkészülést családjaik védelmére.

Úgy hisszük, hogy a Globális Magánhadsereg terrortámadásokat fog indítani az egész USA-ban, mivel fokozzák az aszimmetrikus, nem hagyományos hadviselésüket ellenünk.

Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy megakadályozzuk az erőszakos kitöréseket.

A Globális Magánhadsereg azt akarja, hogy országszerte káosz és erőszak törjön ki - ezért is ássák alá proaktívan és szisztematikusan az alapvető szükségletekhez való hozzájutásunk képességét, és rombolják le a kritikus infrastruktúrát, valamint nem tudományos és nem értelmes megbízásokon keresztül elbocsátják a rendőrség, a hadsereg, az egészségügy és az alapvető munkaerő százezreit.

Ugyanazt az "oszd meg és uralkodj" taktikát alkalmazzák, amelyet a Közel-Kelet destabilizálására használtak; arra akarnak rávenni minket, hogy egymás között harcoljunk, és polgárháborút idézzünk elő. Arra használják a mainstream médiavállalataikat, hogy fokozzák a zűrzavart és a megosztottságot.

Legyen szó a beoltottak és a be nem oltottak elleni uszításról vagy az identitáspolitikáról, mindezt a pszichológiai műveletek (PSYOP) stratégiái vezérlik. Az identitáspolitikát stratégiailag úgy tervezték, hogy a civil lakosságot a lehető legkisebb demográfiai csoportokra silózzák, hogy azok egymás között harcoljanak, miközben a birodalmi erők átveszik a hatalmat.

Ezért össze kell fognunk, meg kell őriznünk a békét, és sebészi pontossággal kell ellenoffenzívát folytatnunk.

Tudatosítsuk mindazokban, akik támadásokat követnek el az amerikai nép ellen, hogy különleges műveleti erőink, harci csapataink és a több mint 40 millió amerikai veteránból és jól felfegyverzett, harcra kész civilekből álló decentralizált állandó milícia túlnyomó többsége most készen áll arra, hogy megvédje ezt az országot.

Az ellenünk a COVID-politikán keresztül alkalmazott nem hagyományos hadviselési taktikáknak most véget kell vetni.

Ismerd meg az elsődleges ellenségeidet

Kína és Oroszország szerepet játszik az ellenünk folyó háborúban. Tudni kell azonban, hogy a globális magánhadsereg megpróbálja Kínát, Oroszországot és más nemzetállami ellenfeleket érdekeik képviseletére felhasználni.

A Világgazdasági Fórum, az Üzleti Kerekasztal, a Black Rock, a Vanguard és a leghatalmasabb globális vállalatok évtizedek óta kihasználják és visszaélnek Kínával és népével, mint vazallus államot az alacsony bérű, kizsákmányolós munkára. Amit Kína népével tettek, most az Egyesült Államok népével akarják megtenni.

A kínai kormány nemrég hivatalosan is "globális terroristának" nyilvánította Soros György milliárdost. Azt mondta, hogy ő "a Sátán fia" és "a világ leggonoszabb embere".

Felszólítjuk Kína és Oroszország népét, hogy csatlakozzanak hozzánk a közös ellenségünk elleni harcban. A legerősebb globális birodalmi érdekek mindannyiunkat kizsákmányolnak és visszaélnek velük. Most arra próbálnak rávenni minket, hogy háborúzzunk egymás ellen, hogy érvényre juttathassák a zsarnoki fasiszta Új Világrendet.

Rendkívül fontos megérteni, hogy a szabadság és az emberiség elleni háború nem a nemzetállamok közötti harc. A Globális Magánhadsereg nem hűséges egyetlen nemzetállamhoz sem - egy biofegyver világméretű felszabadítása és az összes nemzet rendszerszintű elnyomása drákói zárlatpolitikákon és megbízatásokon keresztül ezt most mindenki számára világossá kell, hogy tegye.

Sok szempontból a COVID a legújabb front a 20 éve tartó birodalmi hatalomátvételben, amelyet "terrorizmus elleni háborúnak" neveznek. A globális birodalmi hatalmak évtizedek óta brutálisan uralják a harmadik és fejlődő világot. A COVID-dal a fasiszta birodalmi mag most kivirágzott, és most az első világ lakosságát veszik célba.

A lényeg, ha túl akarjuk élni ezeket a folyamatos támadásokat ellenünk, akkor sebészi pontossággal kell ellencsapásokat végrehajtanunk, és lézerfókuszúnak kell lennünk a kígyó fejeire.

Az a célunk, hogy őrizetbe vegyük őket, és törvényesen felelősségre vonjuk őket az emberiség elleni bűncselekményekért - ezért követeljük Anthony Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab és Larry Fink azonnali őrizetbe vételét, ami az első lépés a kormányunkba vetett hit helyreállítása felé.

Mindannyiunk kötelessége és felelőssége, hogy megvédjük az Egyesült Államok alkotmányát minden ellenséggel szemben.
Legyen világosan érthető: minden olyan kormánytisztviselő, aki továbbra sem tesz eleget ennek a kötelességének, hazaárulást követ el, és cinkos az amerikai nép elleni háborúban.

Amint azt az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága világossá tette, az egyénen múlik, hogy megtagadja-e a törvénytelen, alkotmányellenes parancsokat. Nem védekezhetsz jogilag azzal, hogy csak parancsot teljesítettél.

Itt az ideje, hogy bátran kiálljon az amerikai nép védelmében.

A határvonal meghúzódott.

Ön a történelem melyik oldalán fog állni?

DE OPPRESSO LIBER

~ POGSOF.COM

A meg nem felelés az egyetlen út a továbblépéshez

Brian Shilhavy megjegyzései
Szerkesztő, Health Impact News

Ha Ön nem katonai veterán, kérem, ne gondolja, hogy nincs szerepe annak a gonoszságnak a megdöntésében, amely átvette az ország és a világ nagy részét.

És kérem, ne gondolja, hogy a gonosz megdöntésének egyetlen módja az erőszak.

Nem az. A passzív meg nem engedelmeskedés a zsarnokság legyőzésének történelmileg bevált módja, ahogyan azt ebben az országban a polgárjogi mozgalmakkal láthattuk az 1960-as években. Lásd:

A 21. századi emberek elfelejtették, hogyan kell ellenállni a zsarnokságnak - itt egy történelmi lecke a polgárjogi mozgalomból
Semmilyen körülmények között ne tegyenek eleget a COVID-19 oltási kötelezettségének. A Legfelsőbb Bíróság döntése ellenére egyik mandátum sem jogszerű, és ezek a mandátumok végső soron végrehajthatatlanok, ha az emberek nem tesznek eleget nekik, különösen, ha a hadsereg és a rendvédelmi szervek többsége nem fogja végrehajtani őket.

Igen, a munkáltatója kirúghatja, de álljon ki mellette! Azok az üzlettulajdonosok, akik az oltási mandátumok végrehajtása mellett döntenek, pénzügyi öngyilkosságot követnek el, és bukni fognak.

A kormány annyi pénzt teremthet, amennyit csak akar, hogy megpróbálja megmenteni ezeket a vállalkozásokat, de tény, hogy munkaerő nélkül megbuknak, ha elég sokan megtagadják és tartják a frontot.

A gazdaság amúgy is a pusztulás útjára lépett, és az, hogy hogyan fog újjáépülni, nagymértékben "rajtunk, az embereken" múlik. A biofegyver elleni oltást kapók jelentős része meg fog halni, vagy legyengítő sérüléseket és betegségeket fog elszenvedni, így amikor eljön a gazdaság újjáépítésének ideje, az csak a nem beoltottakkal lesz lehetséges, akik kitartottak.

De előbb mindannyiunknak át kell mennünk a tűzön, úgyhogy tartsunk ki egy kemény menetre.

Össze KELL tartanunk, és nem szabad hagynunk, hogy a globalista zsarnokok megosszanak minket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/az-amerikai-veteranok-haborura-keszulnek-a-legfelsobb-birosag-ismet-helybenhagyta-a-covid-oltasi-kotelezettseget

Jogi segítség, sablonok, elbocsájtott munkavállalóknak KERESET ALAPTÍPUSOK MUNKAÜGYI PER INDÍTÁSHOZ 449/2021 alapján elbocsátott EÜ. dolgozóknak

 

Az Orvosok a Tisztánlátásért jogi csoportja jelen kereset alaptípus sablonokkal nyújt segítséget a 449/2021 (VII.29) Korm. rendeletből eredő esetleges jogsértésekből származó igények érvényesítéséhez.

Az egészségügyi szolgáltatók (449/2021 (VII.29) Korm. rendeletre alapított) jogellenes felmondásaival kapcsolatos perindításokhoz 5 alaptípus kereset készült;

 

Kitöltési útmutató 1. Idő előtti felhívás és elbocsátás
2. Elbocsátás felszólítás nélkül 3. Munkaviszony megszüntetés törvényerőre hivatkozva
4. Felmondás rendelkezésre állás szünetelése után 5. Szabályos felmondás esetén

Alaptípusok

  1. „Idő előtti felhívás és elbocsátás” Olyan munkavállalók indíthatnak ezzel a sablonnal keresetet, akiket a munkaadó már a 2021. szeptember 15. határidő leteltét megelőzően felszólított az oltás felvételének igazolására, és annak elmaradása esetén 15 nap elteltével jogellenesen felmondott.
  2. „Elbocsátás felszólítás nélkül” Olyan munkavállalók indíthatnak ezzel a sablonnal keresetet, akiket a munkaadó nem szólított fel az oltás felvételének igazolására, hanem 2021. szeptember 30. vagy október 1. nappal (esetleg egyéb az egészségügyi szolgáltató téves értelmezéséből adódó nappal) automatikusan felmondott.
  3. „Munkaviszony megszüntetés törvényerőre hivatkozva” Olyan munkavállalók indíthatnak ezzel a sablonnal keresetet, akinek munkaadója a Rendelet előírásait úgy értelmezte, hogy 2021. szeptember 30. vagy október 1. nappal (esetleg egyéb az egészségügyi szolgáltató téves értelmezéséből adódó nappal) az oltástól tartózkodó egészségügyi dolgozó munkaviszonya a törvény erejénél fogva megszűnik, így felmondás nélkül leszámoltatta alkalmazottját.
  1. „Felmondás rendelkezésre állás szünetelése után” Olyan munkavállalók indíthatnak ezzel a sablonnal keresetet, akiknek rendelkezésre állási kötelezettsége az oltás felvételére nyitva álló határidő előtt megszűnt (okot az Mt. szerint felsorolva a keresetben) és az ismételt rendelkezésre állástól számított 30. nap még nem telt el, de ennek ellenére munkáltató felszólította az oltás felvételének igazolására, és ennek elmaradása esetén 15 nap múlva felmondással elbocsátotta.
  2. „Szabályos felmondás esetén” Olyan munkavállalók indíthatnak ezzel a sablonnal keresetet, akikre a fent felsorolt négy eset egyike sem igaz, tehát munkaadó 2021. szeptember 15. után – azaz legelőbb 2021. szeptember 16.-án) hívta fel az oltás felvételének igazolására, és ezt követően 15 nap elteltével a rendeletre hivatkozva azonnali hatályú felmondással elbocsátotta.

A kereset sablonok a polgári perben és a közigazgatási bírósági eljárásban alkalmazható nyomtatványokról szóló 17/2020. (XII. 23.) IM rendelet 10. számú melléklete szerint készültek. Az Országos Bírósági Hivatal nyomtatványán számos kitöltést segítő információ található, melyeket szükséges figyelmesen végigolvasni.

A kereset alaptípusok megfelelő kitöltése érdekében kitöltési útmutatót is rendelkezésre bocsátunk. Külön útmutatást csak azokhoz a pontokhoz fűzünk, ahol a sablonokban vagylagos meghatározás szerepel, vagy a felhasználó, kereseti igénnyel fellépő személy döntése szükséges. A segédlet minden pontja után meghatároztuk, hogy mely sablon típus esetében kell figyelni az adott támpontra.

A kereset sablonok öt gyakori, sematizált esetre készültek, de könnyen előfordulhat, hogy az egyes személyek esetén egyéb követelések, vagy jogi érvek is felmerülhetnek, melyeket a sablon nem tartalmaz, illetve a felmondás indoklásaként olyan érveket hozott fel a munkáltató, melyre a sablon nem készült fel. A további jogi érvelést, bizonyítási indítványt a keresetlevélre fel kell vezetni, illetve szükség esetén azt értelemszerűen pontosítani kell.

Ha egyik sablon sem alkalmazható egy adott esetre akkor érdemes szakember segítségét kérni, és kizárólag konzultációt követően beadni a keresetet.

A sikeres pervitelhez nem elegendő a megfelelő kereset, a per során szükség lehet a peres fél aktív eljárására, tárgyalási részvételre, bizonyítási indítványokra, stb… Javasoljuk – akár a per megindítása után is – megfelelő szaktudással rendelkező ügyvédhez fordulni.

A per megindítása minden károsult szabad döntésén alapul. Nem tudunk felelősséget vállalni az Alkotmánybíróság elutasító állásfoglalásából, vagy az egyes bíróságok eltérő jogértelmezéséből adódó perveszteségekért.

A peres eljárás nem folytatható felelősség nélkül. Peres eljárást csak akkor indítson, ha valóban jogsérelem érte. A pervesztes fél köteles fizetni a peres eljárás illetékét, illetve a perköltséget az ellenérdekű félnél, tehát – a perben vagy azt megelőzően – a jog perbeli érvényesítésével okozati összefüggésben és szükségképpen felmerült minden költség.

https://civilekatisztanlatasert.hu/jogi-segitseg-sablonok-elbocsajtott-munkavallaloknak/

A digitális identitás felé vezető úton haladtunk anélkül, hogy észrevennénk, és ha most nem húzzuk be a féket, akkor nincs visszaút…

Hogy lehet, hogy még nem jutott eszébe mindenkinek, hogy valami nincs rendben? Valami nagyon nincs rendben. Lehet, hogy egyszerűen csak kognitív disszonancia?

Tudod, hogy valami szörnyen rossz, de a komfortzónád nem engedi, hogy beismerd? Ez volt a helyzet a Harmadik Birodalomban - ez hozta elő Hitler zsarnokságát. A többi már történelem.

Képzeljétek el, ha az emberiség egy napon - nagyon hamar - úgy döntene, hogy nem visel többé maszkot. Egységesen. Nem az utcán, nem az éttermekben, nem a boltokban, nem a sporteseményeken - egyszerűen sehol. Az ENSZ 193 tagországának jó részének, vagy legalábbis a nyugati kormányoknak a parancsa ellenére. Sőt, az egész ENSZ-rendszer ellenében.

Képzeljük el, ha mindazok, akik úgy döntöttek, hogy nem oltatják be magukat, ragaszkodnak hozzá, és ezt nyilvánosságra hozzák, és szembeszállnak a kormányok és az ENSZ rendszerének teljesen törvénytelen és alkotmányellenes parancsaival.

Képzeljük el, ha senki sem hallgatna ezekre az abszurd és alkotmányellenes parancsokra, még a rendőrség és a hadsereg sem - mindkét rendfenntartó szerv az emberek oldalára állna - azokéra, akiknek a jogait esküvel védik.

Peter Koenig

Ez utóbbi már többször megtörtént világszerte: ahol korábban különösen erős volt a rendőri brutalitás, ott hirtelen a frontrendőrök egy csoportja levette a sisakját, és a néppel együtt vonult - Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Svájcban és máshol. Az utóbbi időben hasonló tendencia látszik megvalósulni az ausztráliai Victoria államban, ahol Melbourne lakói szó szerint hónapok óta zárlat alatt állnak.

Egy rendőrnő, aki 16 évig szolgált, felmondott, és interjúkat adott, és elárulta, hogy kollégái többsége hasonlóan gondolkodik, de félnek attól, hogy elveszítik állásukat és/vagy Victoria zsarnoki kormányzója megbünteti őket. Ez egy jó kezdet.

Egységesen kell történnie. Szolidaritásban. A legtöbb európai országban nem mehetsz be étterembe vagy bármilyen nyilvános rendezvényre, ha nem tudod felmutatni a vaxx-tanúsítványt - egy hírhedt QR-kódot a mobiltelefonodon, amelyet egy másik mobiltelefon olvas le, amelyet úgy programoztak, hogy leolvassa a QR-kódodat.

Fogalmad sincs, hogy mi van vagy mi kerül végül erre a QR-kódra. A cél az összes személyes adatod, a teljes egészségügyi nyilvántartásodtól kezdve a bűnügyi nyilvántartásodon át a bankszámláidig - egyszerűen minden. De te ezt nem tudhatod. Nem tudod elolvasni, hogy mi van a QR-kódon. "Ők" viszont igen, mivel így van programozva.

A cél az, hogy lényegében ezt a QR-kódot ültessék be a testedbe. Nagyjából ezt mondta büszkén Klaus Schwab a francia svájci TV-nek adott rövid (kb. 2 perces alábbi videó ) interjújában 2016-ban. Valahogy így fogalmazza meg a dolgot: Az emberek "transzemberekké" válnak.

A videót azóta "tényellenőrzés" alá vonták az internetről. Bill Gates, a Microsoft elnöke valóban az emberi testbe ültetett operációs rendszerről beszélt. Tehát nekünk, embereknek olyan testre van szükségünk, amely képes reagálni az elektromágneses hullámokra, más szóval a testünket át kell alakítani az elektromágneses mezőkre (EMF). Ez történik, az mRNS-"vaxx" által, amit a szöveteinkbe fecskendeznek.

Észrevettétek, hogy a Pfizer és a Moderna, az mRNS élharcosai - amelyek egyáltalán nem vakcinák - az egyetlenek, akiket nyugaton engedélyeznek? Most már az AstraZeneca és a Johnson and Johnson is - ezek csak annyiban különböznek, hogy más az "ölő" mechanizmusuk.

Ők is termelnek vérrögöket és tüskés fehérjéket. Az előbbiek légúti elzáródásokhoz vezethetnek, egészen a tüdő- vagy agyi embóliákig, sőt szívembóliákig. A tüskés fehérje az összes sejtre átterjed. Végül megtámadják az immunrendszered védekező rendszerét, így sokkal sebezhetőbbé tesznek mindenféle betegséggel, különösen a rákos megbetegedésekkel szemben. Miért nem engedélyezik az orosz Szputnyik V vagy bármelyik kínai vakcinát?

Az orosz és a kínai oltások nem szolgálják a népességcsökkentési programot.

A pénzetek egyébként, ha még nem vettétek volna észre, hamarosan nem lesz többé fizikai pénz, amit megérinthettek és átadhattok egy pénztárosnak vagy egy szolgáltatónak, ehelyett minden elektronikus, digitális pénz lesz, ami fölött még lehet, hogy rendelkeztek, mert "ők" hagyják. De ha egyszer úgy döntenek, hogy le kell adnod az irányítást, akkor az már nem lesz többé.

Észrevetted, hogy milyen gyorsan tűnnek el a bankautomaták? Hogyan tűnnek el a pénztárosok a bankokból? Hamarosan már nem lesz rájuk szükség, mert már nem te irányítod a készpénzt.

Észak-Európában egész országok vannak, amelyek már majdnem ott tartanak: Teljes digitalizáció. Néhány országban, köztük Svédországban, egyesek már önként engedik, hogy nano-csipet ültessenek a csuklójuk bőre alá. A chip úgy működik, mint egy beépített bankszámla. A fiatalok imádják. Ez annyira menő. Meghúzza a kezét, már nem is kell kártya - és máris megtörténik a fizetés. Csakhogy ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogyan fog ez a jövőben működni.

Jegyezzük meg, ez csak azokra az emberekre vonatkozik, akik túlélik a hamis oltást - vagy inkább oltási kampányt. Mert tudják-e, hogy lényegesen többen haltak és halnak meg a mérgező mRNS-oltás beadásától, mint magától a covidtól? - Nem, természetesen nem. A kormány és a fizetett mainstream média nem fog erről beszélni. Az MSM milliárdokat kap a kormányoktól azért, hogy hazudjanak nektek.

Tehát a fentiek csak azokra az emberekre vonatkoznak, akik hosszú távon túlélik az oltásokat. Mert esélyes, hogy te nem éled túl.

Térjünk vissza a maszk viselésére. Ez volt az első lépés - a Lockstep fázisban - emlékeztek a 2010-es Rockefeller-jelentésre - ahol a szerzők a "Lockstep fázist" úgy írják le, hogy mind a 193 ENSZ-tagország egyszerre teszi ugyanazt - "lépésben"? - Nos, ezen a fázison már túl vagyunk.

A Lockstep fázisban a világ minden kormánya elrendeli, hogy az emberei mindenhol maszkot viseljenek. A megvásárolt tudomány már régóta bebizonyította, hogy a maszk viselése nem akadályozza meg sem a kovászt, sem semmilyen vírusos betegséget, hanem óriási károkat okoz, mivel a maszktípustól függően 20-50 százalékkal csökkenti az oxigénfelvételt. Ehelyett a saját CO2-t lélegezzük be.

De ez még nem minden, a pszichológiai kár, amit a kényszerű maszkviselés okoz, óriási. Ez puszta megaláztatás; ez depresszió. Beszélgetsz az emberekkel, de sok esetben nem ismered fel őket, a hangok tompák, gyakran nehezen érthetőek - és eltűnik az arckifejezés, amely oly sokat mond egy beszélgetés során. A depressziók az egekbe szöktek, és az öngyilkosságok is. De a kormányok és a jól fizetett mainstream média, valamint a megvásárolt tudomány nem számol be ezekről a katasztrofális hatásokról.

A "megvásárolt tudományról": Sokan egyszerűen el sem tudják képzelni, milyen korrupt világgá váltunk mondjuk két évtized alatt.

Menjünk vissza a kezdetekhez.

9/11 - Ekkor kezdődtek a nagy hivatalos hazugságok, és az igazmondók kényszerítése. A legtöbb tudósnak, rendőrnek vagy más első kézből származó szemtanúnak családja van, karrierje van, állandó jövedelme. Nem akarnak "bajt". A baj pedig a zaklatástól kezdve a munkahely elvesztésén át a halálig terjedhet. Ez nem vicc. Így működik ma a "rendszer". Vagy benne vagy a Mátrixban, és egy bizonyos kényelemben élsz, vagy beveszed a Vörös Pillért - és magadra maradsz.

Az utóbbi időben ez egy lépéssel tovább ment - az internetre, minden információ "aranybányájára" komoly cenzúrát alkalmaznak.

Minden kényelmetlen információt vagy teljesen törölnek, vagy "tényellenőrzéssel" távolítják el. Ha megnézzük, hogy kik állnak a tényellenőrzők mögött, amit a legtöbb ember nem tesz meg, akkor láthatjuk, hogy ezek nagy érdekcsoportok, a Covid esetében főleg gyógyszergyártók, akiket Bill Gates és mások is segítenek.

A Youtube most jelentette be, hogy minden olyan információt, függetlenül attól, hogy tudományosan mennyire bizonyított, ami a klasszikus "klímaváltozás narratívával" ellentétes, törölni fognak. Ilyen egyszerű. Magánérdekek uralnak és manipulálnak bennünket.

Igen, a világnak szüksége van egy Nagy Újraindításra, de nem egy Klaus Schwab-féle Nagy Újraindításra. Az emberekből kinövő terv szerint kell újraindítani. Ezért olyan fontos a szolidaritás és nem a behódolás. - Mikor ébredünk rá erre az egyszerű dologra?

Mindazonáltal van néhány kiváló kivétel. Az Egyesült Államokban Texas, Florida és mások, többnyire republikánus államok, nem követik a maszkviselési mandátumot, sem a vele járó következetes narratívát, mint például a tesztelés. Az emberek szabadon viselhetik vagy nem viselhetik. A legtöbben nem viselnek. És a Covid-incidencia valójában kisebb, mint más államokban, például Kaliforniában, ahol ezt az abszurd szabályt szigorúan betartatják. Lehet, hogy ez a "kisebb Covid-előfordulás" együtt jár azzal, hogy hányan nem választották az oltás beadatását?

Valami, amin elgondolkodhatunk.

Hogy fokozzuk a félelem kadenciáját - Bill Gates 2018-ban kijelentette, hogy a Covidnál sokkal halálosabb betegség várhat az emberiségre, egy Marburg-járvány.

Forrás

A Marburg-vírus okozta betegség viszonylag ritka, és először 1967-ben írták le. Felfedezése óta világszerte 383 kapcsolódó haláleset történt, ebből mindössze 14 haláleset az elmúlt 10 évben.

Valódi vagy hamis? Nem számít. Először is arra tervezték, hogy félelmet keltsen, és a félelem - ma már tudjuk - csökkenti a védekező rendszerünket, sebezhetővé tesz minket a meggyőzésre és könnyebben diktálhatóvá.

A következő lépés a teljes digitalizálás. A Covid-19 oltás QR-kóddal történő igazolása már javában zajlik, egy olyan QR-kóddal, amely csak akkor engedélyezi a belépést, ha a tulajdonos az állam által előírt számú, az állam által szükségesnek ítélt emlékeztető adagot beadta.

És ne feledkezzünk meg az Agenda ID2020-ról sem, amely szintén Bill Gates találmánya - már javában zajlik.

------------

Ezt most Nyugat-Afrikában tesztelik, ahol az emberek "önként jelentkeztek", hogy részt vesznek egy olyan gyakorlatban, ahol csak egy testbe ültetett "bankszámlán" keresztül férhetnek hozzá a pénzükhöz. Ezt a számlát kívülről lehet és kell figyelni. Ez is része annak, ami nyugaton vár ránk, ahogy a nagy visszaállítás beindul.

Bizonyos mértékig ezt néhány svédországi ember is teszteli, akik önként beültettek egy chipet a bőrük alá, amely a bankszámlájuk adatait tartalmazza. Talán több is van, és ők nem tudnak róla?

Ez a világ jövőbeli QR-kódolása.

Ezért legyünk tisztában azzal, hogy a QR-kódokat valójában mire szánják, mire képesek és mire lesznek képesek a jövőben, ha nem állítjuk meg őket. Tudatosnak kell lennünk - és meg kell szabadulnunk a félelemtől, engedetlenné kell válnunk, és helyette újra önmagunkká kell válnunk. Vissza kell térnünk ahhoz, aminek születtünk, szuverén emberi lényeknek.

És - nincs vesztegetni való időnk. Gyorsan kell cselekednünk.

https://ordogugyvedje.hu/blog/a-digitalis-identitas-fele-vezeto-uton-haladtunk-anelkul-hogy-eszrevennenk-es-ha-most-nem-huzzuk-be-a-feket-akkor-nincs-visszaut

A gyermekhalálozás 52%-kal magasabb az 5 éves átlagnál, amióta a Covid-19 vakcinát alkalmazzák, miközben az ONS adatai szerint korábban 14%-kal csökkent.

 

A Nemzeti Statisztikai Hivatal által közzétett új adatokból kiderült, hogy a gyermekhalálozások száma, amióta Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy felkínálják nekik a Covid-19 vakcinát, 52%-kal magasabb, mint az ötéves átlag, miután korábban 14%-kal alacsonyabb volt az ötéves átlagnál, amíg az Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottság felül nem bírálta őket.

  1. szeptember 13-án az Egyesült Királyság négy tiszti főorvosa (CMO) levélben fordult a kormányhoz, amelyben azt tanácsolta, hogy minden 12 évesnél idősebb egészséges gyermeknek egyszeri adagban kínálják fel a Pfizer kísérleti Pfizer mRNS Covid-19 injekcióját. A CMO véleménye szerint a legfontosabb közegészségügyi előny, amely állítólag a kockázat-haszon arányt a gyermekek beoltása javára tolja el, az oktatásra gyakorolt hatás volt.

A Covid-19 vakcina azonban nem akadályozza meg az állítólagos Covid-19 vírus fertőzését vagy átvitelét, amint az abból a tényből is kitűnik, hogy a 18 év alattiak kivételével a 2021. szeptember 13. és október 14. közötti megbetegedések túlnyomó többsége a teljesen beoltott lakosság körében fordult elő.

Forrás – 13. oldal

Chris Whitty, Anglia főorvosának és kollégáinak döntése, hogy felülbírálják a Védőoltási és Immunizációs Közös Bizottságot, és a kormánynak azt tanácsolják, hogy minden 12 évesnél idősebb gyermeknek fel kell ajánlani a Covid-19 vakcinát, tehát egyenesen hazugságon alapult.

Azzal sem lehet érvelni, hogy a gyerekeknek azért kellene megkapniuk a kísérleti Covid-19 vakcinát, mert az csökkenteni fogja a kórházi kezelés vagy a halálozás esélyét, mivel a Covid-19 miatt a kórházi kezelés vagy a halálozás kockázata már most is elhanyagolható.

Amint azt a hivatalos NHS NHS-adatok is megerősítik, amelyek azt mutatják, hogy 2020 márciusa és 2021. október 6. között, azaz 19 hónapos időszak alatt mindössze 62 haláleset történt 19 év alattiak körében az angliai kórházakban, miután pozitívan tesztelték őket a Covid-19-re. Ezek közül 48 haláleset olyan embereknél következett be, akiknek más, rendkívül súlyos alapbetegségük volt.

A brit Egészségbiztonsági Ügynökség által közzétett adatok  azonban azt is mutatják, hogy még ha a Covid-19 miatt a gyermekek kórházba kerülésének és halálának veszélye fenn is állna, a Covid-19 injekció nem sokat tehetne ennek megelőzésére, mivel 2021. szeptember 13. és október 11. között az állítólagos Covid-19 halálesetek több mint 80%-a a beoltott lakosság körében következett be, és 1 haláleset még egy 18 év alatti beoltott személy körében is bekövetkezett.

 

 

 

Ennek ellenére a 12 évesnél idősebb gyermekek még mindig kapják a kísérleti Covid-19 injekciót, a kérdés az, hogy vajon ez nem öli-e meg gyermekeket, ahogyan azt az USA-ban láttuk (forrás).

Chris Whitty azt tanácsolta az Egyesült Királyság kormányának, hogy a Pfizer Covid-19 vakcinát 2021 37. hetében vezesse be minden 12 év feletti gyermeknél. Az NHS által már megtett előkészületeknek köszönhetően, amelyek az iskolai oktatásba való beavatkozásra és az oltás beadására irányultak, a program a következő héten (38. hét) elindult.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) hivatalos adatai szerint a 38. és a 40. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálesetek ötéves átlaga 17 év volt.

Az ONS legfrissebbadatai azonban azt mutatják, hogy a 38. és a 40. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálesetek száma 26 volt. Ez 52%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest.

A halálesetek közül tizenhat fiú volt, ami 60%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest, a 38. és a 40. hét között 10 fiú haláleset volt. A lányok körében 10 haláleset történt, ami 43%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest, amelyben a 38. és a 40. hét között 7 lány halt meg.

Ami azonban még ennél is aggasztóbb a fenti számokban, az az, hogy a 10 és 14 év közötti gyermekek halálozása jelentősen alacsonyabb volt az ötéves átlagnál, egészen addig a pontig, amikor Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy minden 12 év feletti gyermeknek biztosítson Covid-19 vakcinát.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) hivatalos adatai szerint az 1. és a 37. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálozások ötéves átlaga 207 volt. Az ONS 2021-es adatsora azonban azt mutatja, hogy 2021 1. és 37. hete közötti időszakban mindössze 178 haláleset történt a 10 és 14 év közötti gyermekek körében. Ez azt jelenti, hogy a 10-14 éves gyermekek körében a 10. és 14. héten bekövetkezett halálesetek 14%-kal voltak alacsonyabbak a Covid-19 elleni injekció bevezetése előtti ötéves átlagnál.

Ugyanakkor ismert, hogy a bizonyos alapbetegségek miatt a Covid-19-re érzékenynek ítélt gyermekek már azelőtt is kaptak Covid-19 injekciót, hogy Chris Whitty úgy döntött, felülbírálja a JCVI-t, és minden egészséges gyermeknek felajánlja az oltást.

 

Forrás – 9. oldal

A fenti grafikon, amely az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének “VaccineSurveillance” jelentéséből származik, azt mutatja, hogy a veszélyeztetett gyermekek 2021 31. hete körül kezdték el kapni a Covid-19 vakcinát. Azt is mutatja, hogy Chris Whitty döntését követően a gyermekek oltása jelentősen megugrott.

Ezért megvizsgáltuk az ONS ötéves átlagra vonatkozó halálozási adataiból és az ONS 2021-es halálozási adataiból származó számokat, és felfedeztük, hogy a gyermekek halálozásának száma is jelentősen megnőtt azóta, hogy a veszélyeztetett gyermekek először kapták meg a Covid-19 vakcinát.

Az ONS adataiból a következő táblázatot állítottuk össze

 

A korreláció természetesen nem mindig egyenlő az ok-okozati összefüggéssel, de a gyógyszer- és egészségügyi termékszabályozó hatóság (MHRA) nyíltan elismerte, hogy a Pfizer és a Moderna Covid-19 vakcinák lehetséges mellékhatásaként szívizom- és szívburokgyulladásra gyanakszik, különösen a fiatal férfiak körében. Ez a gyanú elég erős volt ahhoz, hogy az Egyesült Királyság gyógyszerfelügyeleti hatósága hivatalosanfűzzön figyelmeztetést a  szívizom-ésszívburokgyulladásra a  to the biztonsági címkéihez of theCovid-19vakcinák. Forrás- 8. oldal

A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, míg a szívburokgyulladás a szívet körülvevő védőzsákok gyulladása. Mindkettő rendkívül súlyos betegség, mivel a szív létfontosságú szerepet játszik az ember életben tartásában, és a szívizom nem képes regenerálódni. A súlyos szívizomgyulladás szívmegálláshoz vezethet, és éveket veszíthet az ember életéből.

Az Egyesült Királyság gyógyszerfelügyeleti hatóságának beismerése, hogy a Pfizer Covid-19 injekciójának feltételezett mellékhatása a szívizomgyulladás, rendkívül aggasztó, ha megnézzük a Public Health England által közzétett további adatokat a szívmegállás miatt mentőt kérő segélyhívások számáról.

 

A fenti grafikon azt mutatja, hogy a szívmegállás miatti sürgősségi hívások 2021 júniusa óta jelentősen meghaladják a várt szintet. Vajon csak véletlen egybeesés, hogy a szívmegállás miatti sürgősségi hívások pontosan akkor emelkedtek, amikor hirtelen megugrott a 16-19 éves tizenévesek oltásainak száma?

Soha nem fogjuk megtudni, mert a hatóságok soha nem fogják beismerni, hogy egy szükségtelen oltási program, amelynek bevezetésére az adófizetők milliárdjait költötték, éppen azokat az embereket ölte meg, akiket állítólag meg kellett volna védenie.

A bizonyítékok azonban határozottan arra utalnak, hogy a Covid-19 vakcinák megölik a gyermekeket: az ötéves átlaghoz képest 52%-kal nőtt a gyermekhalálozás azóta, hogy Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy minden 12 év feletti egészséges gyermek kapja meg az oltást.

 

Forrás: https://theexpose.uk/2021/10/20/child-deaths-are-52-percent-higher-since-they-were-offered-the-covid-19-vaccine/

Sokkoló bepillantás a Nagy Újraindítás utáni életbe - A Világgazdasági Fórum baljóslatú tervei

 

Az elit az életed minden aspektusát meg akarja szabni, attól kezdve, hogy mit eszel, hogy hova mész, egészen odáig, hogy hetente hányszor zuhanyozhatsz és moshatod ki a fehérneműdet.

A Világgazdasági Fórum (WEF) riasztó propagandavideókat tett közzé, amelyek rávilágítanak arra, milyen lesz az élet a Nagy Újraindítás után, amely a globalisták radikális terve a világgazdaság átalakítására a pandémiát követő világban.

A videók közzététele a WEF és az ENSZ Közgyűlésének Svájcban csendben megtartott, "fenntarthatóságról" szóló csúcstalálkozóját követi. A "klíma" régóta húzódó témája mellett a globális adórendszer átalakításáról és új "legális" migrációs útvonalak létrehozásáról is tárgyaltak.

Radikális csúcstalálkozójuk központi célja az volt, hogy minden szinten átszervezzék a világot addig, amíg az emberek vagyon nélkül, tablettákkal telenyomva, laboratóriumban előállított húsukat eszik hipertechnizált, digitálisan hálózatba kapcsolt "okosvárosokban" és ruhákban.

A WEF rövid, bizarr, jó érzésű videókat készített arról, hogy az emberek hogyan fognak segíteni nekik a világ újratervezésében. A videókban olyan tehenek szerepelnek, amelyek a tablettáknak köszönhetően már nem böfögnek metánt, kémcsőben létrehozott tengeri csillagok a klímaváltozás ellen, drónok az afrikai erdőtelepítéshez, emberi vérből származó enzimek a beton stabilizálásához, és rossz higiénia a környezet megmentéséhez.

A WEF különböző betegségek elleni új mRNS-vakcinákat is népszerűsített. Ezen kívül ünnepelték a 24 órás megfigyelést, a ruhák digitális azonosítóit, valamint a mesterséges ételeket és kávét.

"Klímabarát" házak
A fejlődő országokban, ahol az "okos város" talán még egy kicsit messze van, a 3D nyomtatóval készült "klímabarát" házakkal kezdik. Kinek lesz haszna ebből az üzleti ötletből? Egy kis tipp: az afrikai farmerek valószínűleg nem.

Humoros, hogy a magánrepülőgép-tulajdonosok, és az olyan törzsutasok, mint Klaus Schwab és WEF-es barátai is aggódnak a környezetért. Feltűnő azonban, hogy az intézkedések mindig az állampolgárokkal kezdődnek először, és azok, akik ezeket a javaslatokat és követeléseket terjesztik elő, nem járnak elöl jó példával.

 

 

 

További Twitter videók

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/sokkolo-bepillantas-a-nagy-ujrainditas-utani-eletbe-a-vilaggazdasagi-forum-baljoslatu-tervei