A Nemzeti Statisztikai Hivatal által közzétett új adatokból kiderült, hogy a gyermekhalálozások száma, amióta Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy felkínálják nekik a Covid-19 vakcinát, 52%-kal magasabb, mint az ötéves átlag, miután korábban 14%-kal alacsonyabb volt az ötéves átlagnál, amíg az Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottság felül nem bírálta őket.

  1. szeptember 13-án az Egyesült Királyság négy tiszti főorvosa (CMO) levélben fordult a kormányhoz, amelyben azt tanácsolta, hogy minden 12 évesnél idősebb egészséges gyermeknek egyszeri adagban kínálják fel a Pfizer kísérleti Pfizer mRNS Covid-19 injekcióját. A CMO véleménye szerint a legfontosabb közegészségügyi előny, amely állítólag a kockázat-haszon arányt a gyermekek beoltása javára tolja el, az oktatásra gyakorolt hatás volt.

A Covid-19 vakcina azonban nem akadályozza meg az állítólagos Covid-19 vírus fertőzését vagy átvitelét, amint az abból a tényből is kitűnik, hogy a 18 év alattiak kivételével a 2021. szeptember 13. és október 14. közötti megbetegedések túlnyomó többsége a teljesen beoltott lakosság körében fordult elő.

Forrás – 13. oldal

Chris Whitty, Anglia főorvosának és kollégáinak döntése, hogy felülbírálják a Védőoltási és Immunizációs Közös Bizottságot, és a kormánynak azt tanácsolják, hogy minden 12 évesnél idősebb gyermeknek fel kell ajánlani a Covid-19 vakcinát, tehát egyenesen hazugságon alapult.

Azzal sem lehet érvelni, hogy a gyerekeknek azért kellene megkapniuk a kísérleti Covid-19 vakcinát, mert az csökkenteni fogja a kórházi kezelés vagy a halálozás esélyét, mivel a Covid-19 miatt a kórházi kezelés vagy a halálozás kockázata már most is elhanyagolható.

Amint azt a hivatalos NHS NHS-adatok is megerősítik, amelyek azt mutatják, hogy 2020 márciusa és 2021. október 6. között, azaz 19 hónapos időszak alatt mindössze 62 haláleset történt 19 év alattiak körében az angliai kórházakban, miután pozitívan tesztelték őket a Covid-19-re. Ezek közül 48 haláleset olyan embereknél következett be, akiknek más, rendkívül súlyos alapbetegségük volt.

A brit Egészségbiztonsági Ügynökség által közzétett adatok  azonban azt is mutatják, hogy még ha a Covid-19 miatt a gyermekek kórházba kerülésének és halálának veszélye fenn is állna, a Covid-19 injekció nem sokat tehetne ennek megelőzésére, mivel 2021. szeptember 13. és október 11. között az állítólagos Covid-19 halálesetek több mint 80%-a a beoltott lakosság körében következett be, és 1 haláleset még egy 18 év alatti beoltott személy körében is bekövetkezett.

 

 

 

Ennek ellenére a 12 évesnél idősebb gyermekek még mindig kapják a kísérleti Covid-19 injekciót, a kérdés az, hogy vajon ez nem öli-e meg gyermekeket, ahogyan azt az USA-ban láttuk (forrás).

Chris Whitty azt tanácsolta az Egyesült Királyság kormányának, hogy a Pfizer Covid-19 vakcinát 2021 37. hetében vezesse be minden 12 év feletti gyermeknél. Az NHS által már megtett előkészületeknek köszönhetően, amelyek az iskolai oktatásba való beavatkozásra és az oltás beadására irányultak, a program a következő héten (38. hét) elindult.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) hivatalos adatai szerint a 38. és a 40. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálesetek ötéves átlaga 17 év volt.

Az ONS legfrissebbadatai azonban azt mutatják, hogy a 38. és a 40. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálesetek száma 26 volt. Ez 52%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest.

A halálesetek közül tizenhat fiú volt, ami 60%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest, a 38. és a 40. hét között 10 fiú haláleset volt. A lányok körében 10 haláleset történt, ami 43%-os növekedést jelent az ötéves átlaghoz képest, amelyben a 38. és a 40. hét között 7 lány halt meg.

Ami azonban még ennél is aggasztóbb a fenti számokban, az az, hogy a 10 és 14 év közötti gyermekek halálozása jelentősen alacsonyabb volt az ötéves átlagnál, egészen addig a pontig, amikor Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy minden 12 év feletti gyermeknek biztosítson Covid-19 vakcinát.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) hivatalos adatai szerint az 1. és a 37. hét között a 10 és 14 év közötti gyermekek körében bekövetkezett halálozások ötéves átlaga 207 volt. Az ONS 2021-es adatsora azonban azt mutatja, hogy 2021 1. és 37. hete közötti időszakban mindössze 178 haláleset történt a 10 és 14 év közötti gyermekek körében. Ez azt jelenti, hogy a 10-14 éves gyermekek körében a 10. és 14. héten bekövetkezett halálesetek 14%-kal voltak alacsonyabbak a Covid-19 elleni injekció bevezetése előtti ötéves átlagnál.

Ugyanakkor ismert, hogy a bizonyos alapbetegségek miatt a Covid-19-re érzékenynek ítélt gyermekek már azelőtt is kaptak Covid-19 injekciót, hogy Chris Whitty úgy döntött, felülbírálja a JCVI-t, és minden egészséges gyermeknek felajánlja az oltást.

 

Forrás – 9. oldal

A fenti grafikon, amely az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének “VaccineSurveillance” jelentéséből származik, azt mutatja, hogy a veszélyeztetett gyermekek 2021 31. hete körül kezdték el kapni a Covid-19 vakcinát. Azt is mutatja, hogy Chris Whitty döntését követően a gyermekek oltása jelentősen megugrott.

Ezért megvizsgáltuk az ONS ötéves átlagra vonatkozó halálozási adataiból és az ONS 2021-es halálozási adataiból származó számokat, és felfedeztük, hogy a gyermekek halálozásának száma is jelentősen megnőtt azóta, hogy a veszélyeztetett gyermekek először kapták meg a Covid-19 vakcinát.

Az ONS adataiból a következő táblázatot állítottuk össze

 

A korreláció természetesen nem mindig egyenlő az ok-okozati összefüggéssel, de a gyógyszer- és egészségügyi termékszabályozó hatóság (MHRA) nyíltan elismerte, hogy a Pfizer és a Moderna Covid-19 vakcinák lehetséges mellékhatásaként szívizom- és szívburokgyulladásra gyanakszik, különösen a fiatal férfiak körében. Ez a gyanú elég erős volt ahhoz, hogy az Egyesült Királyság gyógyszerfelügyeleti hatósága hivatalosanfűzzön figyelmeztetést a  szívizom-ésszívburokgyulladásra a  to the biztonsági címkéihez of theCovid-19vakcinák. Forrás- 8. oldal

A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, míg a szívburokgyulladás a szívet körülvevő védőzsákok gyulladása. Mindkettő rendkívül súlyos betegség, mivel a szív létfontosságú szerepet játszik az ember életben tartásában, és a szívizom nem képes regenerálódni. A súlyos szívizomgyulladás szívmegálláshoz vezethet, és éveket veszíthet az ember életéből.

Az Egyesült Királyság gyógyszerfelügyeleti hatóságának beismerése, hogy a Pfizer Covid-19 injekciójának feltételezett mellékhatása a szívizomgyulladás, rendkívül aggasztó, ha megnézzük a Public Health England által közzétett további adatokat a szívmegállás miatt mentőt kérő segélyhívások számáról.

 

A fenti grafikon azt mutatja, hogy a szívmegállás miatti sürgősségi hívások 2021 júniusa óta jelentősen meghaladják a várt szintet. Vajon csak véletlen egybeesés, hogy a szívmegállás miatti sürgősségi hívások pontosan akkor emelkedtek, amikor hirtelen megugrott a 16-19 éves tizenévesek oltásainak száma?

Soha nem fogjuk megtudni, mert a hatóságok soha nem fogják beismerni, hogy egy szükségtelen oltási program, amelynek bevezetésére az adófizetők milliárdjait költötték, éppen azokat az embereket ölte meg, akiket állítólag meg kellett volna védenie.

A bizonyítékok azonban határozottan arra utalnak, hogy a Covid-19 vakcinák megölik a gyermekeket: az ötéves átlaghoz képest 52%-kal nőtt a gyermekhalálozás azóta, hogy Chris Whitty azt tanácsolta a kormánynak, hogy minden 12 év feletti egészséges gyermek kapja meg az oltást.

 

Forrás: https://theexpose.uk/2021/10/20/child-deaths-are-52-percent-higher-since-they-were-offered-the-covid-19-vaccine/