Az elit az életed minden aspektusát meg akarja szabni, attól kezdve, hogy mit eszel, hogy hova mész, egészen odáig, hogy hetente hányszor zuhanyozhatsz és moshatod ki a fehérneműdet.

A Világgazdasági Fórum (WEF) riasztó propagandavideókat tett közzé, amelyek rávilágítanak arra, milyen lesz az élet a Nagy Újraindítás után, amely a globalisták radikális terve a világgazdaság átalakítására a pandémiát követő világban.

A videók közzététele a WEF és az ENSZ Közgyűlésének Svájcban csendben megtartott, "fenntarthatóságról" szóló csúcstalálkozóját követi. A "klíma" régóta húzódó témája mellett a globális adórendszer átalakításáról és új "legális" migrációs útvonalak létrehozásáról is tárgyaltak.

Radikális csúcstalálkozójuk központi célja az volt, hogy minden szinten átszervezzék a világot addig, amíg az emberek vagyon nélkül, tablettákkal telenyomva, laboratóriumban előállított húsukat eszik hipertechnizált, digitálisan hálózatba kapcsolt "okosvárosokban" és ruhákban.

A WEF rövid, bizarr, jó érzésű videókat készített arról, hogy az emberek hogyan fognak segíteni nekik a világ újratervezésében. A videókban olyan tehenek szerepelnek, amelyek a tablettáknak köszönhetően már nem böfögnek metánt, kémcsőben létrehozott tengeri csillagok a klímaváltozás ellen, drónok az afrikai erdőtelepítéshez, emberi vérből származó enzimek a beton stabilizálásához, és rossz higiénia a környezet megmentéséhez.

A WEF különböző betegségek elleni új mRNS-vakcinákat is népszerűsített. Ezen kívül ünnepelték a 24 órás megfigyelést, a ruhák digitális azonosítóit, valamint a mesterséges ételeket és kávét.

"Klímabarát" házak
A fejlődő országokban, ahol az "okos város" talán még egy kicsit messze van, a 3D nyomtatóval készült "klímabarát" házakkal kezdik. Kinek lesz haszna ebből az üzleti ötletből? Egy kis tipp: az afrikai farmerek valószínűleg nem.

Humoros, hogy a magánrepülőgép-tulajdonosok, és az olyan törzsutasok, mint Klaus Schwab és WEF-es barátai is aggódnak a környezetért. Feltűnő azonban, hogy az intézkedések mindig az állampolgárokkal kezdődnek először, és azok, akik ezeket a javaslatokat és követeléseket terjesztik elő, nem járnak elöl jó példával.

 

 

 

További Twitter videók

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/sokkolo-bepillantas-a-nagy-ujrainditas-utani-eletbe-a-vilaggazdasagi-forum-baljoslatu-tervei