2022. augusztus 10., szerda

"Merkelizmus": Angela 15 éves kormányzása tönkretette Németországot

Ma a németek kénytelenek lenyelni Angela "Angie" Merkel állandó kancellárként hozott számos rossz döntésének keserű gyümölcsét. Jelenleg a német gazdaság szinte romokban hever, és az energiaválság egyre terjed.

Míg a Time magazin 2015-ben Merkelt az "év emberének" választotta, és a "szabad világ kancellárjaként" üdvözölte, a Daily Telegraph nemrégiben a BRD-t "Európa beteg emberének" nyilvánította.

Most Németország az ő öröksége és az új, még inkább globalista kormány miatt a közmondásos romhalmazzal néz szembe. A 15 évig tartó vaskalapos önkényuralma egész Európát destabilizálta az általa kiváltott migrációs válsággal, amely a mai napig megoldatlan.

Forrás: AUF1.TV https://auf1.tv/nachrichten-auf1/merkelismus-angies-15-jaehrige-herrschaft-ruinierte-deutschland

Zaklatnak egy ápolónőt, mert bejelentést tett a kórházi szabálytalanságok miatt

Erin Olszewski ápolónő és újságíró beszámol arról, milyen zaklatásoknak volt kitéve, amiért beszámolt a gyilkosságokról, amelyeket a kórházban tapasztalt, ahol dolgozott. A munkahelyéről elbocsátották, bankszámláit zárolták, internetes fiókjait pedig cenzúrázták, hogy ne mondhassa el, amit tud.

Fényt kell deríteni XVI. Benedek lemondásának körülményeire és a 2013-as konklávé csalására, hivatalos vizsgálatra van szükség.

Amerika leépíti a hadsereg létszámát, mert elbocsátották az illegális oltást elutasító katonákat

Nick Kupper, az amerikai légierő törzsőrmestere szerint azért rúgják ki őket a hadseregből, mert nem fogadják el az oltást. Eközben a hadsereg toborzással nem éri el a szokásos létszámot. Oroszország és Kína bizonyára türelmetlenül várakozik.

Hírességek az oltások ellen, XLV. rész

Híres emberek, az élet minden területéről, felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen, köztük Sean Stone, Keanu Reeves, Jamie Salé, Gérard Depardieu, Melania Trump, Lola Marois és mások.

Ivana Trump a megerősítő Covidoltás és a majomhimlő elleni vakcina miatt halt meg

Ivana Trump-ot, Donald Trump volt feleségét holtan találták New-Yorki lakásában, halála előtti napokban kétszer olttatta be magát, már korábban is érezte a káros mellékhatásokat, de az ápolónő bátorította erre, és ajánlotta, hogy a majomhimlő ellen is olttassa be magát.

14 fiatal kanadai orvos halt meg az injekció beadása után, normális esetben ~0

 

Az orvosi szakma teljes vaksága és gyávasága megdöbbentő.

Nemrég számoltunk be 5 oltott ontariói orvos júliusi haláláról, egy másik pedig Saskatchewanban halt meg. Most megugrott a számuk. Lásd

Tizennégy fiatal kanadai orvos halt meg az oltás után. Normális esetben 30 év alatt ~0 lenne.

Ez csak azoknak a dokiknak a listája, akikről kanadai orvos barátom passzívan hallott. Az elmúlt 30 évben egyetlen ilyen halálesetről sem hallott. Egyetlenegyről sem. Most legalább 14 van.

STEVE KIRSCH

Összefoglaló

Egy kanadai orvos barátom 15 (ER: vagy 14?) kanadai orvos haláláról hallott az elmúlt 9 hónapban. Ő már 30 éve praktizál. Soha nem hallott még ilyen szokatlan halálesetekről orvosok esetében. 30 év alatt nulla. Miért hall most hirtelen ennyi halálesetről, és miért történik mindez nagyon röviddel az oltás után?

Július 13. és július 28. között 7 orvos halt meg... átlagosan minden második nap egy orvos 2 héten keresztül. És a halál okai statisztikailag szokatlanok voltak: ketten úszás közben haltak meg (ami nagyon ritka), egyikük álmában halt meg (nagyon ritka), stb.

A tényellenőrök mindannyiunkat biztosítanak arról, hogy ezek az orvosok mind más okból haltak meg; az, hogy mindannyian közvetlenül az oltás után haltak meg, egyszerűen balszerencse volt. Ez nem a helyes mérőszám. A tényellenőrzőknek meg kell mondaniuk, hogy mikor történt ez utoljára, amikor 14 nap alatt 7 orvos halt meg szokatlan okokból. Nem tudják. Ez példa nélküli.

A kanadai orvosok továbbra sem vesznek tudomást a nyilvánvaló halálesetekről, és továbbra is azt hiszik, amit mondanak nekik. Megjósolom, hogy a következő felvételek még rosszabbak lesznek.

Sajnos nem hiszem, hogy a kanadai orvosok valaha is rájönnek erre.

14 fiatal orvos halála az elmúlt 9 hónapban, mind röviddel az oltás beadása után.

A kanadai orvosok továbbra is sorban állnak, hogy megkapják az oltást, hogy "védve legyenek" egy olyan betegségtől, amely könnyen kezelhető gyógyszerek kombinációjával, kevés vagy semmilyen mellékhatással.

Egy kanadai orvos barátom passzívan figyelte a kanadai orvosok korai halálát röviddel azután, hogy kénytelenek voltak megkapni a harmadik és negyedik adag oltást. Elküldte nekem az alábbi képeket, amelyeket neki küldtek. Ő nem proaktívan kutatja ezeket. Valószínűleg sokkal több haláleset van, amiről nem tud.

 

 

Találd ki, hány hasonló halálesetet (fiatal orvosok váratlanul, furcsa okokból bekövetkezett halála) vett észre az elmúlt 30 év praxisában? Igen, nulla.

Ami megdöbbentő, hogy ez egy vakcina, ami a CDC tanulmánya szerint szinte lehetetlenné teszi, hogy az oltás után meghalj. Mégis, ezek az orvosok mind röviddel az oltás után meghaltak. Az orvosok meghaltak, tehát a CDC tanulmányának tévednie kell.

Furcsa módon a kanadai mainstream média egyik halálesetről sem számolt be, ezért gondoltam, hogy tudnia kell róla.

A Health Impact News hat közelmúltbeli halálesetről számolt be: 6 kanadai orvos halt meg 2 héten belül, miután az egyik kórházban megkezdődött a 4. COVID emlékeztető oltás az alkalmazottaknak.

Hadd legyek nagyon világos. Nem halhat meg 14 kanadai orvos röviddel az oltás után, ha nincs valami baj az oltással. Pont. Pont. Ezek mindegyike nagyon ritka esemény. Az, hogy ilyen halmozottan fordulnak elő, biztos jele annak, hogy az oltóanyag ölte meg őket.

Minden becsületes tudós ebből a hipotézisből indulna ki, mint a legkézenfekvőbb hipotézisből, és csak akkor vetné el, ha meggyőző bizonyíték lenne az ellenkezőjére.

Az oltóanyag olyan finom módszerekkel öli meg az embereket, amelyeket az orvosszakértők NEM vizsgálnak. Szándékosan nem figyelnek oda.

A vakcina által használt két legnépszerűbb módszer, amellyel embereket ölnek meg, a rákos megbetegedés felgyorsítása (amely egy korábbi adagtól kezdődhetett), valamint a hirtelen halál okozása, amely, ha az illető vezet vagy úszik, autóbalesetnek vagy fulladásnak tűnik.

Szinte az összes orvosszakértő mind elfordul, amikor egy oltás okozta halálesetet értékel.

Ismerek például egy technikust, aki egy orvosszakértőnek dolgozik, aki látja ezeket a furcsa "vérrögöket", de azt mondja, hogy a patológusok "nem hallgatják meg és nem vizsgálják ki"!

Miért néznek az emberek másfelé? Azért, mert azt akarják, hogy a világjárvány eltűnjön, és azt mondják nekik, hogy a vakcina az egyetlen kiút a világjárványból, ezért elfordulnak, amikor rossz híreket hallanak.

 

 

Tényellenőrzők: Semmi látnivaló, emberek. Menjünk tovább.

A tényellenőrök szerint egyik orvos sem halt bele az oltásokba, mindannyian más okból haltak meg. Huh. A vakcina mindig megöli az embereket azáltal, hogy leállítja a szívüket, agyukat, stb., így mindig úgy néz ki, mintha valami másban haltak volna meg, mert így volt.

De amikor normálisan egészséges emberek hirtelen, gyors egymásutánban így halnak meg, akkor teljesen álságos, ha kizárjuk az oltást, mint a halál valószínű okozóját.

Amire a tényellenőrzők nem mutatnak rá, az az, hogy sok esetben a betegségek gyakran az első oltás beadása után kezdődtek, majd a további oltások hatására rosszabbodtak. Valahogy mindig kihagyják azt a pontot, hogy a vakcina felgyorsította a halálozást. Az a tény, hogy ezek az orvosok mind az oltások közvetlen közelében haltak meg, túlságosan is véletlenszerű.

A kanadai orvosok továbbra is hinni fognak a "biztonságos és hatékony" narratívának, mert erre képezték ki őket: bízzanak a hatóságokban.

Kanadai orvos barátaim egyszerűen nem tudják elhinni, hogy a kollégái mennyire agymosottak. Nulla haláleset 30 év alatt, most hirtelen 14 haláleset 9 hónap alatt, mindegyik röviddel az oltások után. Ugyan már! Ez nem balszerencse. Nem lehet.

A kanadai orvosok továbbra is figyelmen kívül hagyják a statisztikákat, hisznek a "tényellenőrzőknek", és sorban állnak az oltásokért. A következő körben még rosszabb lesz.

14 kanadai orvos, aki meghalt, miután megkapta a vakcinát.

Július 13. és július 28. között 7 orvos halt meg... átlagosan minden második nap egy orvos 2 héten keresztül.

 

 


Vincent Mak
2022. augusztus 3-án, 12:45-kor halt meg. A barátom ismerte őt.

Dr. Bradley James Harris

2022. március 14. Halála észrevétlen maradt.

Bizonyára sokan vannak még ilyenek.

Nem csak az orvosokat érinti.

Az orvosok, a sportolók, a hírességek mind nagyon is láthatóak.

Ez a "probléma" mindenhol előfordul. A kérdés csak az, hogy az emberek odafigyelnek-e rá.

Olvassa el ezt a bejegyzést Anita Jader-től. Ő odafigyel.

Kérdezd meg magadtól: láttál már ilyen posztot életedben? Úgy gondolod, hogy ez "normális"?

Olvassa el ezt a posztot Wayne Root esküvőjéről. Gyakorlatilag ő végezte el a forgalomba hozatal utáni randomizált klinikai vizsgálatot, amit a CDC soha nem végzett el. Csak 200 embert "vettek fel" a "kísérletébe", amely mindössze 8 hónapig tartott. Az eredmények megdöbbentőek, és nem magyarázhatóak csak "balszerencsével". Nincs más lehetséges magyarázat: a vakcinák katasztrófa.

Wayne beoltott barátainál 26%-os volt a súlyos sérülés és 7%-os a halálozás kockázata, míg ugyanebben az időszakban a nem beoltott barátainál 0%-os volt. Ez az a fajta megfigyelési tanulmány, amelyet a CDC-nek kellene végeznie... de nyilvánvaló okokból (ez oltási bizonytalanságot okozna) nem teszik.

 

 

Ez biztonságos vakcinának hangzik önöknek?

Felmérések szerint az emberek 10%-ának lelkiismeret-furdalása van a vakcinával kapcsolatban, 15%-nak pedig új egészségügyi problémája van a vakcinát követően.

Egy NIH tanulmány szerint a nők 40,2%-a tapasztalt menstruációs változásokat az oltás után.

Úgy tűnik, hogy a bizonyítékok nem számítanak, még akkor sem, ha azok nyilvánvalóak. A nők 40,2%-ának a nemi szerveit érintette a vakcina, és mi még mindig kötelezővé tesszük ezt a vakcinát?!?!?!
Vannak olyan anekdoták, amelyek az ellenkezőjét mutatják, azaz, hogy csak az oltatlanok betegedtek meg/halnak meg? Nem találtam egyet sem!
Amikor olyan anekdotákat kerestem, amelyek ezzel ellentétesek (ahol éppen a nem oltottak betegedtek meg vagy haltak meg), nem találtam egyet sem.

Úgy tűnik, nem vagyok egyedül. Ez a felmérés annyira egyoldalú, amennyire csak lehet; ez mindent elmond, amit tudni kell:

 

A felmérés szerint senki sem talált anekdotákat

Most már a tényellenőrökön a sor, hogy szélsőséges fordított anekdoták százait produkálják (pl. Wayne Root esküvői anekdotái, de ahol CSAK az oltatlanok haltak és sérültek meg).

 

 

Összefoglaló

Ez a kanadai orvosok haláleseteinek részleges listája. Biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásokban lesz még több is.

A lényeg az, hogy az események puszta száma egyszerűen túl magas csak az orvos kategóriában. Ezek az orvosok mind röviddel az oltás után haltak meg, ami arra enged következtetni, hogy a legvalószínűbb hipotézis szerint az oltás végzett velük, pl. a meglévő betegségük felgyorsításával, vagy egy új betegség kialakulásával, vagy egy rejtélyes hirtelen halálesettel.

Tehát bár lehet, hogy a halálesetek közül egy vagy talán kettő csak véletlen egybeesés volt, a többi valószínűleg nem. Ilyen minta még nem fordult elő korábban.

A tudomány arról szól, hogy kitaláljuk, melyik hipotézis illik jobban az adatokhoz. Az általam látott adatok alapján mindig az a hipotézis, hogy a vakcinák túlságosan nem biztonságosak a használatukhoz.

FONTOS

Még nem láttam olyan anekdotát, ami Wayne Root anekdotájának tükörképe lenne, ahol csak az oltatlanok sérülnek meg és halnak meg egy véletlenszerűen összeválogatott csoportban.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/14-fiatal-kanadai-orvos-halt-meg-az-injekcio-beadasa-utan-normalis-esetben-0

A mi közös új világunk

Peter részt vett a berlini "demokrácia hetén" tartott rendezvényeken. Ebben a beszámolójában fontos kérdéseket vet fel, és egyúttal felvázolja a lehetséges megoldásokat is.
Forrás: https://www.kla.tv/23313

Az ukrán háború, a nemzet ásvány- és energiavagyonáért vívott harc

 

Oroszország a népirtás megállításáért küzd. A Tömeggyilkos Aggresszor NATO azért harcol, hogy ellopja az erőforrásokat. WAPO.

Kevesebb mint 100 mérföldre keletre tüzérségi lövések bombázzák az ukrán védelmi állásokat, miközben az orosz erők előrenyomulnak.

De a Donbasz kiterjedt szénmezőjének felszíne alatt egyre kevesebb bányász dolgozik, akik olyan tüzelőanyagot termelnek ki, amely Ukrajna egyik legnagyobb kihívását jelképezi.

A Kreml megfosztja ezt a nemzetet gazdaságának építőköveitől - a természeti erőforrásaitól.

Közel hat hónapnyi harc után Moszkva hanyag háborúja legalább egy nagy jutalmat hozott: kiterjesztett ellenőrzést Európa néhány leggazdagabb ásványkincsekben gazdag területe felett. Ukrajna a világ legnagyobb titán- és vasérctartalékait, kiaknázatlan lítiummezőket és hatalmas szénlelőhelyeket rejt. Ezek együttesen több tízbillió dollárt érnek.

Az ukrán bányászok 1200 láb mélyen a felszínre jönnek a föld alól, ahol hatalmas szénlelőhelyek találhatók a világ egyik legértékesebb ásványkincs-tartalékának részeként. (Wojciech Grzedzinski a The Washington Post számára)

Egy bányász egy kotrógépet működtet egy szűk folyosón mélyen a föld alatt. (Wojciech Grzedzinski a The Washington Post számára)

A szénlelőhelyek oroszlánrésze, amelyek évtizedek óta Ukrajna kritikus fontosságú acéliparát hajtják, keleten összpontosul, ahol Moszkva a legnagyobb teret nyerte. A SecDev kanadai geopolitikai kockázatkezelő cég The Washington Post számára készített elemzése szerint ezek a szénlelőhelyek orosz kézbe kerültek, más értékes energia- és ásványi nyersanyaglelőhelyekkel együtt, amelyeket a repülőgép-alkatrészektől az okostelefonokig mindenféle célra használnak.

Oroszország hatalmas mennyiségű természeti erőforrással rendelkezik. De az, hogy Ukrajna megtagadta a sajátjait, stratégiailag aláásta az ország gazdaságát, és arra kényszerítette Kijevet, hogy szenet importáljon, hogy a városokban és falvakban égjen a villany. Ha a Kremlnek sikerülne annektálnia az általa elfoglalt ukrán területeket - amint azt amerikai tisztviselők szerint az elkövetkező hónapokban meg is fogja próbálni -, Kijev végleg elveszítené a hozzáférést a lelőhelyeinek csaknem kétharmadához.

Ukrajna számtalan más tartalékot is elveszítene, beleértve a földgáz-, olaj- és ritkaföldfém-ásványokat - amelyek nélkülözhetetlenek bizonyos csúcstechnológiai alkatrészekhez -, ami megnehezítheti Nyugat-Európa alternatívák keresését az orosz és kínai import helyett.

 

 

"A legrosszabb forgatókönyv az, hogy Ukrajna elveszíti a földterületeket, nem lesz többé erős nyersanyaggazdasága, és inkább a balti államok egyikéhez válik hasonlóvá, egy olyan nemzetté, amely képtelen fenntartani az ipari gazdaságát" - mondta Sztanyiszlav Zincsenko, a GMK, egy kijevi székhelyű gazdasági agytröszt vezérigazgatója. "Ez az, amit Oroszország akar. Meggyengíteni minket".

A múlt hónap végén a Donbas régió bányájában, 1200 láb mélyen a föld alatt, koromtól csuromvizes munkások kaparászták a fekete szénfúrásokat. A falakból kivágott szén egy közeli erőművet táplál, amely a háború által megfeszített és meggyengített energiahálózat része.

"Azok, akik elmentek a frontra harcolni, most itt harcolnak értünk" - mondta Jurij, a 29 éves kotrógépkezelő. "Annyi szenet kell szereznünk, amennyit csak tudunk. Az országnak szüksége van rá."

A Kelet-Ukrajnában még mindig szenet bányászó férfiak és nők hazafias kötelességüknek tekintik erőfeszítéseiket az orosz inváziót követően. (Wojciech Grzedzinski a The Washington Post számára)

12,4 billió dollárnyi elvesztett vagyon

Ukrajna széles körben ismert mezőgazdasági erőműként. De mint nyersanyagtermelő ország, a 120 leggyakrabban használt ásványi anyagból és fémből 117 található itt, és a fosszilis tüzelőanyagok egyik fő forrása. A hivatalos weboldalakon már nem jelzik e lelőhelyek földrajzi elhelyezkedését; a kormány a nemzetbiztonságra hivatkozva tavasz elején eltávolította őket.

A SecDev elemzése szerint azonban Ukrajna legalább 12,4 billió dollár értékű energetikai lelőhelyei, fémjei és ásványi anyagai jelenleg orosz ellenőrzés alatt állnak. Ez a szám a vállalat által vizsgált 2 209 lelőhely dollárértékének közel felét teszi ki. Az ország szénlelőhelyeinek 63 százaléka mellett Moszkva az olajlelőhelyek 11 százalékát, a földgázlelőhelyek 20 százalékát, a fémek 42 százalékát, valamint a ritkaföldfém- és más kritikus ásványi anyagok - köztük a lítium - lelőhelyeinek 33 százalékát foglalta le.

E lelőhelyek némelyike nehezen hozzáférhető, vagy feltárást igényel, hogy felmérjék életképességüket. Némelyiküket vagy a Krím 2014-es moszkvai annektálása, vagy az ukrán kormánynak az oroszok által támogatott keleti szeparatistákkal vívott nyolcéves háborúja során foglalták el.

A februári invázió kezdete óta azonban a Kreml folyamatosan bővítette a birtoklásait. A SecDev és ukrán bánya- és acélipari vezetők szerint lefoglalta: 41 szénmezőt, 27 földgázlelőhelyet, 14 propánlelőhelyet, kilenc olajmezőt, hat vasérclelőhelyet, két titánérc-, két cirkónium-, egy stroncium-, egy lítium-, egy urán- és egy aranylelőhelyet, valamint egy jelentős mészkőbányát, amelyet korábban az ukrán acélgyártásban használtak.

 

 

Roman Opimakh, az Ukrán Földtani Intézet főigazgatója elmondta, hogy a kormány még mindig vizsgálja a háborúnak az ásványkincsekre gyakorolt hatását. Tekintettel azonban arra, hogy Ukrajna nyersanyagainak jelentős része keleten és délen található, felvetette, hogy az elveszett tartalékok értéke meghaladja a független elemzésben kiszámított összeget.

"Van egy negatív vagyon, amit elvesztettünk - olyan erőforrások, amelyeket jelenleg ipari tevékenységünk támogatására és energiatermelésre használunk" - jegyezte meg. "De van egy másik dimenziója is a jövő ásványkincseinek, amelyek még mindig a föld alatt vannak. Sajnos fennáll a veszélye annak, hogy az ukrán nép nem részesül az ezen anyagok fejlesztésének előnyeiből" - mondta.

Az ország kőolaj- és földgáztartalékainak nagy része továbbra is az ország ellenőrzése alatt áll. Nyugat-Európa számára azonban Oroszország kiterjesztett ukrajnai földszerzése taktikai visszaesést jelent.

"Az ukrán területek orosz megszállása közvetlen hatással van a nyugati energiabiztonságra" - mondta Robert Muggah, a SecDev társalapítója. "Ha az európaiak nem tudják gyorsan diverzifikálni az olaj- és gázforrásaikat, akkor továbbra is nagymértékben függni fognak az orosz szénhidrogéntől"."

A háború miatt a szénbányászat nem csak veszélyesebbé, de kritikusabbá is vált. (Wojciech Grzedzinski a The Washington Post számára)

A legnagyobb veszély Ukrajna jövőjét fenyegeti. A 2014-es orosz invázió során, amelynek során Ukrajna elveszítette szárazföldi területének nagyjából 7 százalékát, elriasztották az energia- és bányászati szektorba történő kritikus nyugati befektetéseket. A jelenlegi háború ugyanilyen hatással volt.

A Millstone & Co lengyel-ukrán befektetési társaság például 2021-ben kötött üzletet egy ausztrál bányavállalattal két érintetlen lítiumlelőhely aktív feltárásáról. Amint a háború elkezdődött, a vállalatok befagyasztották ezeket a terveket - mondta Mykhailo Zhernov, a Millstone ügyvezető partnere.

Az egyik lelőhely - egy szántófölddel fedett lelőhely - most olyan közel van a frontvonalhoz, hogy Zhernov továbbra is bizonytalan abban, hogy ukrán vagy orosz ellenőrzés alatt áll-e. A lítiumakkumulátor-gyár építésére vonatkozó eredeti terveket is félretették.

Elemzők szerint az ukrán kormány által tavaly eladott más ásványi lelőhelyekre vonatkozó engedélyeket most mély árengedménnyel árulják, mivel a befektetők megkérdőjelezik a kitermelés életképességét.

"Az ukránok minden nap elveszítik a gazdaságukat" - mondta Zsernov. "Sok befektetőt ismerek, akik geológiai kutatásba kezdtek, de [a háború miatt] abbahagyták. Minden, ez most egy fogadás."

 

 

Az Ukrajnára mért csapás sokkal súlyosabb, mert Oroszország elfoglalta a kulcsfontosságú ukrán kikötőket és széles körű blokád alá vonta a Fekete-tengert. Egyes elemzők az elvesztett tengeri tranzitútvonalakat jelentősebbnek tartják, mint az elvesztett ásványkincs-tartalékokat - különösen a szenet, annak jelenlegi értéke ellenére -, mivel más országok zöldebb energiára állnak át.

"Az olyan nyersanyagok, mint a szén, nem a jövő, hanem a múlt" - mondta Anders Aslund közgazdász, aki régóta tanulmányozza Ukrajnát. "Inkább arról van szó, hogy Ukrajna elveszíti-e a kikötőit, ami szerintem nem fog bekövetkezni. Ha nem lennének ezek a kikötők, akkor teljesen új infrastruktúrát kellene építeniük az exporthoz".

A szén gyakorlati és szimbolikus értéke

Ukrajna orosz ellenőrzés alatt álló részein messze a szén a leggazdagabb lelőhely. A SecDev becslései szerint az ottani mintegy 30 milliárd tonna kőszénlelőhely kereskedelmi értéke 11,9 billió dollárra tehető. Szimbolikus értékkel is bírnak, mivel a szénbányászok és acélmunkások hátán épültek fel Donyeck és Luhanszk regionális metropoliszai.

A nyersanyagok elvesztése és a sérült, megsemmisült vagy lefoglalt infrastruktúra mérgező kombinációja óriási következményekkel jár egy olyan alapvető iparágra nézve, mint az acél, amely a háborúig 4 millió ukránnak adott megélhetést. Mariupol ostroma során két nagy gyárat elpusztítottak vagy lerohantak. Más gyárak csökkentették a termelést, és számos kihívással néznek szembe.

Országszerte sok szovjet korabeli acélmű még mindig szénnel működik. De az ország 2014 és 2017 között az oroszok által támogatott szakadárokkal szemben keletre elszenvedett veszteségei arra kényszerítették Kijevet, hogy jelentős mennyiségű szenet kezdjen importálni, mind az említett üzemek, mind a hőerőművek számára. A behozatal 2021-ben Ukrajna szénfogyasztásának csaknem 40 százalékát tette ki.

A szénbányák mellett Oroszország a közelmúltban egy jelentős, acélgyártáshoz használt mészkőlelőhelyet is lefoglalt. Ennek hatása minimálisra csökkent, mert az ukrán acéltermelés a háború miatt olyannyira visszaesett - 60-70 százalékkal -, hogy a gyárak be tudtak érni a nyugati, rosszabb minőségű mészkőlelőhelyekkel. Jurij Ryzhenkov, a Metinvest ukrán acél- és bányászati óriásvállalat vezérigazgatója azonban arra figyelmeztetett, hogy a normál szintre való visszaállás azt fogja jelenteni, hogy "importálnunk kell".

A kelet-ukrajnai szénben gazdag alagutakban megmaradt bányászok számára a tartalékok kitermelése a hazafiság tettévé vált. A The Post azzal a feltétellel kapott bejárást egy ottani bányába, hogy a bánya pontos helyét nem fedik fel, és a dolgozók teljes nevét biztonsági okokból nem közlik. A szénmezőt birtokló energetikai cég, a DTEK Corp. szintén háborús korlátozásokra hivatkozott a stratégiai infrastruktúrával kapcsolatos részletek közzétételére.

 

 

A bányászok a közelmúltban egy délelőttöt azzal töltöttek, hogy 40 mérföldnyi járatban szétszóródva ássanak. Orosz rakéták csapódtak be a közeli településeken, és ha a bánya és a frontvonal közötti városok elesnek, kevés választja el az orosz csapatokat ezektől a munkásoktól.

Dmytro, egy harmadik generációs bányász, a háború előtt egy 157 fős legénységet vezetett. Egyharmaduk azóta bevonult katonának.

"Meg kell akadályoznunk, hogy a megszállók elérjenek minket" - mondta. "Az oroszok nem csak ellopják a nyersanyagainkat. Mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül".

Keletebbre, a megszálló hadsereg által indított támadás Ukrajnában a Donbasz régióban pusztított, és egész városokat tett a földdel egyenlővé. Bányászok ezrei menekültek el.

Miközben igyekszik újraindítani a gazdaságot az elfoglalt területeken, Oroszország megpróbálhatja újraindítani a bányászat és az acélgyártás egy részét - ahogyan a jelek szerint a két elfoglalt Mariupol egyik nagy acélgyárában is tette. Ez azonban valószínűleg jelentős logisztikai akadályokba ütközik, többek között a korábbi vevőkhöz való hozzáférés hiánya miatt. Bár a tartalékok lefoglalása segíthet egy háborús cél elérésében - a Nyugat-barát Ukrajna meggyengítésében -, kevesen jósolják, hogy Oroszország hajlandó vagy képes lesz az ásványkincsek kitermeléséhez szükséges nagyszabású beruházásokra.

Ezek a feltételezések részben azon alapulnak, hogy Oroszország mit tett a 2014-ben elfoglalt bányákkal. Körülbelül egy éven belül a termelést széles körben visszafogták, nagyrészt azért, mert Ukrajna nem volt hajlandó szenet vásárolni a megszállt területekről, és mert Oroszországnak saját bőséges tartalékai vannak. Moszkva arra is törekedett, hogy elárasszon néhány elfoglalt szénbányát, hogy használhatatlanná tegye őket, ha Ukrajna visszaszerzi az elvesztett területeket.

A DTEK vezérigazgatója, Maxim Timcsenko nem hiszi, hogy az oroszoknak valóban szükségük van ezekre a nyersanyagokra. "Csak a gazdaságunkat próbálják tönkretenni" - mondta.

De az ilyen veszteségek, ha tartósak, arra kényszerítenék Ukrajnát, ami megmaradt, hogy átrendezze gazdaságát. A lehetséges előnyök: a modernizáció, amely hatékonyabbá és környezetbarátabbá teheti a korszerűtlen acélműveket. Az első becslések szerint a szélesebb értelemben vett gazdaság újjáépítésének ára 750 milliárd dollár fölött van.

Egyes gazdasági szakértők szerint a háború hosszabb távú hatása még akkor is tompítható lenne, ha Ukrajna jelentős területeket adna át, amennyiben teljes mértékben átvenné azokat a technológiai és szolgáltatási ágazatokat, amelyek az elmúlt években hozzájárultak a növekedéshez, és bővítené az alternatív energiaforrásokra való törekvését.

Ennek ellenére hatalmas feladat előtt állna. Ukrajnának az energiahálózat korszerűsítésére tett újabb kísérleteit a háború felborította. A megújuló energiát hasznosító erőműveinek csaknem fele - köztük a szélerőművek 89 százaléka - elkobzott területen vagy konfliktusövezetekben található. Szélerőműveinek több mint fele leállt.

Bármilyen nagyszabású külföldi beruházással járó újjáépítési erőfeszítéshez valószínűleg a harcok valódi befejezésére is szükség lenne - szemben az Oroszországgal való újabb elhúzódó, de korlátozott konfliktussal, mint amire 2014-ben volt példa.

"Ukrajna nem csak területének és erőforrásainak nagy részét veszítené el, de folyamatosan sebezhető lenne Oroszország újabb támadásával szemben" - mondta Jacob Kirkegaard, a washingtoni székhelyű Peterson Institute for International Economics munkatársa. "Senki épeszű magáncég nem fektetne be Ukrajna többi részébe, ha ez egy befagyasztott konfliktussá válna".

A jelentéshez Anastacia Galouchka járult hozzá.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-ukran-haboru-a-nemzet-asvany-es-energiavagyonaert-vivott-harc

A WEF egymilliárd embert fog halálra éheztetni

 

Jordan Peterson és Michael Yon beszélgetésükben a klímáról, a szén-dioxidról és a nitrogénről szóló "neoliberális" fantáziákat teszik felelőssé a közelgő tömeges éhezésért és népvándorlásért, és megvitatják Mark Rutte háborúját a holland gazdák ellen.

Nem mondhatják, hogy a "neoliberális" a kabbalista zsidó ( azaz a kommunizmus).

A WEF a szervezett zsidóság és a szabadkőművesség (sátánizmus).

Azt tervezik, hogy kiirtják a haszontalan evőket.

Nem értem, hogy lehetnénk mi itt nyugaton hülyébbek, hacsak nem vettünk részt tanfolyamokon a hülyeségből. Jordan Peterson

Az alábbiakban néhány idézet egy nemrégiben készült Jordan Peterson videóból:

A davosi Világgazdasági Fórum szerint 1,2 milliárd ember lesz kénytelen elvándorolni. Lara Logan

A WEF (Világgazdasági Fórum) egy három államból álló "okos várost" akar építeni a Hollandiától, Belgiumtól és Németországtól elvett mezőgazdasági területekből, amelyet a világ minden tájáról érkező bevándorlók tízmilliói fognak benépesíteni. Michael Yon

 

 

Egymilliárd ember fog éhen halni 2025-re. Michael Yon

Öljünk meg egymilliárd embert, és kényszerítsünk további egymilliárdot arra, hogy elvándoroljon otthonából a harmadik világban, tudván, hogy az élelmiszerhiány a tömeges migrációval együtt járványhoz fog vezetni. Talán még ahhoz is, amit Bill Gates megjósolt.

Peterson és Yon vitájukban a közelgő tömeges éhezés és népvándorlás nagy részét az éghajlatról, a szén-dioxidról és a nitrogénről szóló neoliberális fantáziáknak tulajdonítják. Heves vitát folytattak Mark Rutte-ról és a holland gazdák elleni háborújáról.

A hollandiai Wageningen Egyetem valószínűleg a világ legjobb mezőgazdasági iskolája. A hollandok 2019-ben a második legnagyobb élelmiszerexportőrök voltak világszerte. Azt mondták az akadémikusaiknak, hogy a kutatásaik a holland mezőgazdaság termelékenységének javítására korlátozódnak, és nem engedélyezik az alpakák spanyol korszak előtti történetének tanulmányozását Dél-Amerikában. A hollandok hektáronként 890 000 font paradicsomot termesztettek üvegházakban. A múltban rengeteg élelmiszert küldtek Nagy-Britanniába, az EU-ba és máshová.

Ez addig volt így, amíg a NATO (vagy valójában az USA) meg nem próbálta megvalósítani azt a vágyálmát, hogy első csapásmérő nukleáris képességet hozzon létre azáltal, hogy rakétakilövő állásait egyre közelebb helyezte az orosz határhoz, talán még a 26 biolaboratórium közelébe is.

 

 

A tömeges éhezés felé vezető úton a legutóbbi lépést Mark Rutte holland miniszterelnök tette meg, amikor bejelentette új célját - a nitrogénkibocsátás 50%-os csökkentése 2030-ig.

Rutte miniszterelnök, aki egyben a Bilderberg Társaság tagja is, azt mondta, hogy Hollandia összehangolja mezőgazdasági politikáját a Világgazdasági Fórummal. A WEF úgy véli, hogy az élelmiszertermelés jelenlegi rendszere széttöredezett, ami azt jelenti, hogy túl sok gazdálkodó túl sok döntést hoz, és hogy a döntéshozatalnak Davosban, esetleg az ENSZ-ben kellene összpontosulnia.

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a Bilderberg Társaságot a Rothschildok és a Rockefellerek alapították. David Rothkopf, a Kissinger Associates korábbi vezérigazgatója 2006-ban írta meg a Superclass című könyvét, amelyben azt írta, hogy a Nyugatot 30 család és 6000 csatlósuk irányítja. Az éghajlat-politikánk, amely a szén-dioxidot és most már a nitrogént is szennyező anyagnak minősíti, nem állna ki komoly vitát, ha ez a 6000 Kegyenc megengedné, hogy szabad és nyílt vitát folytassunk az éghajlatváltozásról vagy bármi másról, ami számít.

Tim Ball nyugdíjas egyetemi tanár a kanadai Winnipegből. Rámutatott, hogy a légkörünkben lévő összes gáznak mindössze 2%-át nevezik üvegházhatású gázoknak. Állítólag ezek a gázok lehetővé teszik, hogy a napfény elérje a Föld felszínét, de nem engedik, hogy a hő távozzon. Az üvegházhatású gázok 95%-a vízgőz. A szén-dioxid az összes üvegházhatású gáz 4%-a. A szén-dioxidnak azonban csak 3,4%-át okozza az emberi tevékenység. Tehát leállítjuk a gazdaságokat, és dollárbilliókkal adóztatjuk meg az embereket, hogy szabályozzuk a légkör 2%-ában lévő szén-dioxid 3,4%-ának a 3,4%-át, amely üvegházhatású gáz.

 

 

A probléma az, hogy minden tényleges tudományos adat azt mutatja, hogy a hőmérséklet előbb emelkedik, mint a szén-dioxid.

Tíz évig jártam főiskolára, de soha nem tanultam mezőgazdaságot, egészen néhány évvel ezelőttig, amikor elkezdtem érdeklődni a kertészkedés és a klímaelemes üvegházak iránt. Hadd magyarázzam el, mi történik a talajban a kertjeinkben és az erdeinkben. Ha egy fa levele kalciumot akar, akkor üzenetet küldhet a gyökereknek, hogy kérjen kalciumot. A mikorrhiza gombák 41 elem bármelyikét képesek eljuttatni a fák, bokrok, virágok és növények leveleiben termelt cukorért cserébe az Ön fája, kukoricatermése vagy rózsabokra számára. A talaj biológiája az Ön lába alatt a férgek mellett mikrobákat, fonálférgeket, ízeltlábúakat és más élőlényeket is tartalmaz. A talaj biológiája téli álmot alszik, amíg a talaj el nem éri a 12 Celsius-fokot (53,6 F), a férgek pedig 18 C fokig (64,4 F) várnak. Amikor felmelegszik, a talajbiológia a kertjében oxigént lélegzik be és szén-dioxidot lélegzik ki.

A növényeid a talajból felszálló szén-dioxidtól élnek. Amerikai mezőgazdasági tudósok, akik a Wageningeni Egyetemen tanultak, elmondták, hogy a szén-dioxiddal végzett kísérletek 30%-kal növelték a növények biomasszáját, ami jó dolog, mivel a legtöbb ember szeret enni.

Tipp: Aggódik a fagyok miatt, amelyek elpusztítják a termést? Növelje a talaj biológiáját a földjein azzal, hogy komposzttal és régi levelekkel eteti ezeket a kis élőlényeket. A talaj biológiájának növekedése megnöveli a talaj hőmérsékletét, és megmenti a termést attól a fagyástól, ami csődbe vitte a szomszédját, aki a pénzét a nagy mezőgazdasági üzemanyagokra költötte.

Korábban már mondtam, hogy a Nyugat teljes gazdasági pusztulással fog szembenézni, és hogy talán még elnökválasztásunk sem lesz 2024 novemberében. Azt is mondtam, hogy Amerikában szövetségi kormányzati formánk van, így ha, és nem ha Washington DC összeomlik, akkor is lesznek állami kormányzók, állami és helyi rendőrség, állami igazságszolgáltatás, valamint egyfajta hadsereg, a Nemzeti Gárda.

Csak ne egy demokrata kormányzótól függjön a megmentésük. És kerüljetek el minden aszályos területet, mivel az élelmiszert helyben fogjátok termeszteni.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-egymilliard-embert-fog-halalra-eheztetni

Szembeszállás az Egy Világrend (OWO) globalizmusával. A fenevad felemelkedése és bukása

 

Ezt azok számára, akik ébren vannak, akik látják a Szörnyeteget, akik látják a csápjait és a gyilkoló gépezeteket, rendkívül fontos, hogy mindig lássuk a Nagy Visszaállítás, az ENSZ Agenda 2030 és a 4. ipari forradalom átfogó célját, tehát a Nagy Képet.

Amikor egy csáp ellen harcolunk, mondjuk a covid narratíva ellen, ami fontos, mindig emlékeznünk kell arra, hogy vannak mások is, és hogy a covid csak egy fogaskerék a kerékben, a Reset pusztítás fogaskerekében.

Ezért nem lenne bölcs dolog minden tudományos ismeretünket a vaxx-vitába vagy a covid fertőzésbe fektetni - valós vagy nem valós? Nem számít. De éppen ezzel az ördög kezére játszunk.

A már korábban említett félelem egy újabb halálos csáp. A pszichológiában jól ismert, hogy a félelem - a félelem állandó feszültsége - csökkenti az autoimmun védekezésünket. Egyre sebezhetőbbé tesz bennünket mindenféle betegséggel szemben, beleértve a számtalan különböző rákos megbetegedést és létfontosságú szerveink betegségeit. Ezek mind halálhoz vezethetnek, és ekkor már szinte lehetetlen lesz a betegség és a halál okát a mérgező "covid-vaxx"-ra visszavezetni.

Ez a csáp legalább két célt szolgál:
1) helyhez kötötten tartja az embereket, jobban elszigetelve egymástól és a globális mozgásoktól;
2) a mozdulni nem tudó emberek félnek és jobban irányíthatóak lehetnek.

Peter Koenig


A legenda szerint, amikor a dolgok rosszra fordulnak, és mindenki jobb időkben reménykedik, először rosszabbra kell fordulniuk, mielőtt a béke és harmónia új korszaka kezdődhet.

Lehet, hogy most ilyen válaszúthoz érkeztünk. A fenevad felemelkedik. De a bukása már látható.

Meg kell értenünk, hogy a Fenevad Nagy. Hatalmas. Olyan rendkívüli módon nagy, hogy az emberiség még soha nem nézett szembe ilyesmivel a feljegyzett történelemben.

Tehát jobb, ha megfelelően felkészülünk.

Képzeljük el, hogy egy kis zsebkendő vagy zsebkendő (apró díszes öltönykellék) ül egy hatalmas, ötszörös king-size méretű lepedőn, és célja az ágynemű irányítása. Ez a globalista szektaelit, amelynek célja a világ népességének átalakítása az Egy Világrendbe (OWO). Ez nem fog megtörténni. Ez egy olyan abszurd kép, amely csak egy megalomániásból jöhetett létre - ami a WEF és annak mestere, Klaus Schwab, valamint a színfalak mögött álló pénzmesterek.

Nem számít, hogy milyen hatalmasnak gondolják magukat, hogy a világot a rabszolgáikká zsarnokoskodják, mi, az emberek, gondoskodni fogunk arról, hogy ez ne történjen meg. A repedések az OWO soraiban már jól láthatóak.

Az új mottó: viszlát OWO-globalizmus, és üdvözöljük az új többpólusú világban.

Valójában egy olyan világ, amely fokozatosan kelet-nyugati polarizációvá válik, egy olyan Nyugattal, amely egyre gyorsabban hanyatlik több szempontból is - pénzügyileg, politikai etikai szempontból, valamint a nyugati és az eddig nyugati irányultságú kormányok és legalábbis a nyugati emberek kétharmada által, akik hevesen ellenzik a kormányaikat.

Jól jegyezzük meg, hogy még nem tartunk ott, hogy a nyugati összeomlásnál tartunk.

Azonban a repedés a falon, ahol a fény átsüt [egy híres Leonard Cohen-dalt parafrazálva] hatalmas reményt ad a fény győzelmére.

 

 

A Nagy Kép - mi az?

A Nagy Képnek három fő ága van, a Szörnyeteg három fő célkitűzése, amelyeket be kell teljesítenie. Képzeljük el a Szörnyeteget egy több csápos szörny-oktopuszként. Nem feltétlenül fontossági sorrendben felsorolva, hanem inkább egyidejűleg buldózerként megközelítve, ezek a következők:

i) Tömeges elnéptelenedés, népirtás, világszerte; egy eugenista program, amelyen a Gates és a Rockefellerek és mások már évtizedek óta dolgoznak, és már az előző generációk is az eugenika megszállottjai voltak. Kevesebb ember, kevesebb "haszontalan zabáló" - és a szűkös, meg nem újuló erőforrások fogyasztói. Ilyen nyersen fogalmaz Yuval Noah Hariri, izraeli "értelmiségi" és Klaus Schwab, a WEF örökös vezérigazgatójának közeli tanácsadója;

ii) A vagyonok átcsoportosítása az alsó és középső rétegekből a felső szintre - az elit, a milliárdosok, a magánszemélyek, valamint a vállalati pénzügyek, mint például a BlackRock, a Vanguard, a State Street; mások közé tartozhat a Fidelity, a City Bank, a Bank of America és még sokan mások.

Csak az első három részvényesként kapcsolódik egymáshoz, és egyként tudnak cselekedni, világszerte mintegy 25 trillió dollárt ellenőrizve, ami 100 trillió dollár feletti tőkeáttételi erőt biztosít számukra (a világ 90 trillió dolláros GDP-jéhez képest), és ezáltal gyakorlatilag a világ minden országa felett rendelkeznek, és

iii) Mindent digitalizálnak, mindent mindennel összekötnek, végül a megaerős 5G és a hamarosan érkező 6G ultrarövidhullámokkal. Ezeken az elektromágneses hullámokon keresztül hozzáférhetnek az agyunkhoz. Ez Klaus Schwab csőálma. Ez magában foglalja a digitális, világméretű, formátlan vaxx-kártyákat, amelyeket a hírhedt QR-kódon vagy hasonló módon kezelnek, gyakorlatilag korlátlan infótárolási kapacitással.

Jelenleg több mint 30.000 információ tárolására képes mindannyiunkról. Azok, akik a QR-kódot kezelik, jobban ismerik Önt, mint Ön saját magát. Ez Bill Gates Agenda ID2020 nevű programjának frissített változata.

A digitalizálás első lépésként magában foglalhat egy bőr alá ültetett chipet minden életben maradt állampolgárra - jelenleg önkéntes alapon alkalmazzák néhány skandináv országban, például Svédországban és Dániában -, amely minden információt tárol és nyomon követ rólad, beleértve az egészségügyi adatokat, bankszámlákat, azt, hogy kivel beszélsz, hová utazol, hol és mit vásárolsz - és és és és - érted a lényeget.

Később valószínűleg csak egy elektronikus ujjlenyomat lesz, egy QR-kód vagy annak utódja formájában vagy kapacitásában, amelyet a testünkbe vésnek egy elektromágneses mezőn keresztül, amelyet a véráramunkba fecskendeznek - például grafén-oxidot - a kovid elleni védőoltások, vagy végül bármilyen védőoltás ürügyén, amelyet feltalálnak és rákényszerítenek a lakosságra.

A következő lehet az "új" influenza elleni védőoltás - már most újdonságként bejelentve, gyakorlatilag nem tesztelve, de készen áll az őszi szezonra. Legyetek tudatában és vigyázzatok!

A digitális pénz, amely már most is nagymértékben uralja a globális északi országokat, a 2030-as menetrend végére, vagy hamarabb, a normává válik, ha mi, az emberek nem állítjuk meg. - És igen, megtehetjük. A digitális pénz digitális rabszolgákká tenne minket; a digitális pénzt a szektakabala tetszés szerint blokkolhatja, vagy egyenesen ellophatja, a viselkedésünktől függően.

Ne aggódjatok, Klaus Schwab szerint végül nem lesz semmink, de boldogok leszünk - ez a Nagy Újraindítás parafrázisa. Az elménk már nem fog önállóan gondolkodni, hanem az 5G és a kovid és más, még érkező vaxok által befecskendezett grafén-oxid fog az emberekből úgynevezett "transzhumánokat" (Klaus Schwab által 2016-ban a svájci francia TV-nek adott interjúban használt kifejezés), lényegében haszontalan és nélkülözhető rabszolgákat csinálni, mivel a robotok és a mesterséges intelligencia (AI) átveszik az emberi szerepeket.

Ezeket a célokat a WEF Nagy Újraindítás című kiadványa így vagy úgy, de mind tárgyalja. Érdemes lehet egy pillantást vetni rá. A legtöbb megkeresett könyvtár mosolyogva válaszolta, hogy nem tartják a könyvet; inkább nem akarnak kapcsolatba kerülni ezzel a szörnyeteg tervvel.

Itt az Amazon linkje A nagy visszaállításhoz.

A globalista menetrend fokozatosan szétesik.

A globalisták mégis tovább harcolnak. Reménytelen játék. De talán még egy ideig képesek meghosszabbítani globalista hajtásukat, örökös hazugságokkal, az erkölcstelenül és nagyrészt illegálisan megszerzett pénzügyi vagyon mérhetetlen gazdagságával, esetleg áldozatok millióit hozva - és Isten ments - a harmadik világháborúba vezetve, ami potenciálisan egy kőkemény nukleáris háborút jelent.

A Szörnyeteg még mindig felemelkedőben van. Ez nem jelenti azt, hogy győzni fog.

Sokan közülünk talán észre sem veszik. Ez diszkrét, de halálos. Minden diszkréciójával együtt folyamatosan bejelenti, hogy mit tervez, mit tartogat az emberiség számára. A szektának, a luciferi szektának, amelyhez a Szörnyeteg valószínűleg tartozik, ahhoz, hogy sikerrel járjon, jó előre be kell jelentenie akcióit. Nehogy ők, a Szekta, ne boldoguljanak.

A szekta figyelmeztetései

A Szekta az elmúlt legalább 50 évben többször is figyelmeztetett minket. Mindig jó előre elmondta nekünk, hogy mit terveznek ők és a csatlósaik. És ezt az elmúlt két-három évtizedben egyre intenzívebben. Csak néhány példa. Legtöbbünk kényelmesen figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetéseiket.

Az 1992-es riói Föld-csúcstalálkozót - hivatalos nevén az ENSZ Környezetvédelmi és Fejlesztési Konferenciáját (UNCED) 1992. június 3-14. között tartották Rio de Janeiróban, Brazíliában. A konferencia a Római Klub 1971-ben megjelent "A növekedés határai, a világ népességének, környezetének és gazdaságának szimulációs modellje" című (nem) híres kiadványán alapult. A modell az elkövetkező 50-100 évre, azaz nagyjából most kezdődően, fenyegető környezeti katasztrófát jósolt.

A Római Klub, más néven a Föld-csúcstalálkozó adta meg a lökést ahhoz, amit ma globális felmelegedés és éghajlatváltozás menetrendjeként ismerünk - annak kereskedelmi oldalhajtásával, a New Green Deal-lel együtt.

Tudni kell, hogy a Római Klub nem európai találmány, ahogy azt a neve alapján hinni lehet. Ez egy Rockefeller-kezdeményezés volt.

9/11 volt az a halálos, erőszakos esemény, amely egy új korszakot jelentett be - egy olyan korszakot, amely a totális ellenőrzésig fokozódik, megfosztva a személyes szabadságjogoktól, a gyakran becsmérlő és kínos repülőtéri biztonsági ellenőrzésekkel járó korlátozásoktól. Néhány héttel a jól szervezett, borzalmas 9/11-es pusztítás után a Kongresszus elfogadta a Hazafias Törvényt. Ezt már jóval 9/11 előtt előkészítették. Az amerikai állampolgárokat emberi és állampolgári jogaik közel 90%-ától fosztja meg.

Hasonló vészhelyzeti típusú törvényeket könnyedén elfogadtak Európában és más úgynevezett "nyugati országokban", az USA politikai és monetáris doktrínáját követő országokra utalva. A Globális Észak, vagyis a Nyugat nagy része (beleértve Ausztráliát, Japánt, Dél-Koreát és Új-Zélandot is) jelenleg valamilyen "vészhelyzeti törvénykezés" alatt él, nagyrészt megkerülve a parlamentjeiket a Nagy Újraindítási Menetrenddel kapcsolatos ügyekben.

A lakosságuk nagy részének fogalma sincs arról, hogy parlamentjeiket részben működésképtelenné tették.

Covid-19: A Nagy Újraindítás - Újratárgyalva. Ijesztő fenyegetések, jutalmak az engedelmességért...
A 2010-es Rockefeller-jelentés négy fejezetben ábrázolja az ENSZ Agenda 2030 tartalmát. Az első a Lockstep forgatókönyvet írja le. Nagyjából azt, amin a világ, a 193 ENSZ-tagország keresztülment, miután a világméretű zárlatot hirdettek a covid-19 járvány miatt. Lockstepben minden kormány ugyanazt az emberi jogokat romboló, szigorú, a félelem által szított és kényszerített, a WHO által diktált szabályokat követte. Lásd a teljes 2010-es Rockefeller-jelentést - a "Forgatókönyv-keretrendszer" és a "Forgatókönyv-elbeszélések" fejezetek különösen érdekesek.

 

 

Bill Gates - TedTalk 2010 februárjában San Diegóban - azt javasolta:

"Ha igazán jó munkát végzünk (az oltásokkal), akkor 10-15%-kal csökkenthetjük a világ népességét."

Ez csak egy próbalufi volt, hogy felmérje az emberek reakcióját.

Egyúttal az elkövetkezendő dolgok bejelentése is volt. Mint mostanra már tudjuk, a világ népességének végső célja valami félmilliárd ember nagyságrendű - ahogyan azt a nemrégiben vandál módon megrongált georgiai útjelző kövek is jelzik. - Ne aggódjatok, a cabal nem fogja elérni ezt a tömeges népirtási célt. De már most is óriási károkat okozott, és ha nem állítják meg, tovább fogja gyilkolni az embereket, sokakat a legszörnyűbb módon.

A WHO 2014-ben a védőoltások évtizedét hirdeti meg - utalva a 2020 és 2030 közötti évtizedre, azaz az ENSZ Agenda 2030-ra. Figyelt valaki erre? - Honnan tudta a WHO? Talán Bill Gates suttogta a parancsokat a "WHO csarnokaiban", ahol az "adományokat" gyűjtik. A WHO figyelmeztetésére való minden utalás eltűnt az internetről.

2016 júniusa - a svájci Gotthard-alagút avatása - bizarr luciferi ünnepség, amely zárójeles - luciferi szextáncokat és furcsa gyilkosságokat és haláleseteket ábrázol - távolról is kapcsolódva az alagútépítéshez. Tele szimbolikával.

A Google magyarázata - "Bár az alagutak kétségtelenül utazásokat jelképeznek, gyakrabban szimbolizálják az élet egyik szakaszából a másikba való átmenetet. Legősibb jelentésében az alagút a szülőcsatornát szimbolizálja. Ahogyan egy csecsemő fejlődik és utazik kifelé, úgy a történet szereplői is."

Lásd még ezt a 6 percet. Gotthard-alagút avatási videoklipjét.

Ez minden bizonnyal egy átjáró a sötétségen keresztül. Nem meglepő. Sem a gonosz, sem Lucifer nem vetített soha fényes világot számunkra, az egyszerű emberek számára. Éppen ellenkezőleg, minél inkább homályban tartanak minket, minél több félelmet keltenek bennünk, annál nagyobb hatalmat szereznek. És úgy tűnik, hogy ezt akarják eljátszani. - Hiába. Nem fognak sikerrel járni.

2019. október 18-i 201-es esemény New Yorkban - A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal (WEF) és a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal partnerségben 2019. október 18-án New Yorkban rendezte meg a 201-es eseményt, egy magas szintű világjárványvédelmi gyakorlatot.

A rendezvény honlapja úgy írja le a gyakorlatot, mint egy "olyan aera, ahol a súlyos világjárványra adott válaszlépések során állami/magán partnerségekre lesz szükség a nagyszabású gazdasági és társadalmi következmények csökkentése érdekében". A gyakorlat valódi tárgya éppen az ellenkezője volt, egy koronavíruson keresztül.

Véletlenül néhány héttel később, 2020 elején egy SARS-Cov-2, alias Covid-19 nevű koronavírus tört ki. A WHO 2020. március 11-én világjárvánnyá nyilvánította, amikor a bejelentett halálesetek száma világszerte 5000-nél kevesebb volt. A mai ismereteink ismeretében feltehetjük a kérdést: mennyire megbízhatóak ezek a halálozási jelentések - akkor és ma?

Hasonlítsuk ezt össze az USA-ban a 2017/2018-as influenzaszezonban bekövetkezett 52 000 influenzaszerű halálesettel. A közönséges influenzát soha nem nyilvánították világjárvánnyá. Lásd ezt.

Most figyelmeztetnek minket a közelgő élelmiszerhiányra, energiahiányra, ami hideg telet, éhínséget fog okozni; plusz egy jelentős recesszióra, amit horrorisztikus kétszámjegyű infláció fog megelőzni - ami viszont csődöket, munkanélküliséget, szegénységet, nyomort - és még több halálesetet fog okozni.

A Fenevad felemelkedése nem zavartalan. Vannak más irányból húzó erők, amelyek lefelé, oldalra és egyenesen szét akarják húzni. A hatalmas repedés a falon, amely átengedi a Fényt, egyre nagyobb és nagyobb lesz. Amint a fény elér egy megfelelő számú embert, egy kritikus tömeget - a Szörny uralkodása talán közeledik a végéhez.

Mi még nem tartunk ott. Sajnos. De pozitívan kell gondolkodnunk. Lelkileg inspirálni egymást. Lelki és szellemi összetartozást teremteni. Mi, a felébredt emberek, véget vethetünk ennek az ördögi korszaknak.

A fent említett nyomán a Szörnyeteg egy több csápos Szörny-Oktopuszként ábrázolható. Minden csápnak megvan a maga halálos küldetése. Sok csápnak vannak alcsápjai. Ha egy csáp legyőzetik, a többi tovább harcol, és a legyőzött csáp még nagyobb erővel nő vissza. Ez a koncepció.

Tudatában kell lennünk és tudatában kell lennünk ezeknek a többszörös forgatókönyveknek és az általuk alkotott Nagy Képnek, hogy ne engedjük, hogy figyelmünket egyetlen forgatókönyv - például a plandémia és a vaxx narratíva - eltérítse. Bár bevallottan fontos, de össze kell kapcsolni az összes többi "csápos forgatókönyvvel", nehogy elszalasszuk a Nagy Újraindítási Menetrend, más néven az ENSZ 2030-as Menetrendjének átfogó céljait.

Meg akarjuk állítani ezt az ember által okozott, bűnös, nyomorúság és halálos járványt a maga egészében, a maga teljességében. Ha ezt rekeszekben tesszük, akkor nagymértékben csökkennek az esélyeink a Szörnyeteg legyőzésére. A szekta kabinet arra számít, hogy egy-két csáp eltereli a figyelmünket, míg a többi - szinte zavartalanul - tovább munkálkodik előre, fokozatosan elérve céljait.

Rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy minden csáp összekapcsolódik. Nincsenek véletlenek; és ebben a háborúban nincs egyetlen frontvonal. Az egész emberiség, függetlenül attól, hogy hol vagyunk ezen a földgolyón, a frontvonal. Ez azt is jelenti, hogy nincs menekvés.

Hacsak - és ez a legfontosabb - nem ébredünk fel. Ez a mi menekülésünk. Mi, az Emberek, meglátjuk a fényt, és felemelkedünk egy másik szintre, ahol a Fenevad sötétsége már nem érhet el minket. Kritikus tömegre van szükségünk ahhoz, hogy a Népi Hatalmunk elég erős legyen ahhoz, hogy minket, az emberiséget, áthúzzon és kollektíven egy másik, magasabb és megvilágosodott síkra húzzon.

Ehhez azok számára, akik ébren vannak, akik látják a Szörnyeteget, akik látják a csápjait és a gyilkoló gépezeteket, rendkívül fontos, hogy mindig a Nagy Újraindítás, az ENSZ Agenda 2030 és a 4. ipari forradalom átfogó célját, tehát a Nagy Képet lássuk.

 

 

Amikor egy csáp ellen harcolunk, mondjuk a kovid narratívája ellen, ami fontos, mindig emlékeznünk kell arra, hogy vannak mások is, és hogy a kovid csak egy fogaskerék a kerékben, a Reset pusztítás fogaskerekében.

A covid csápnak sok alcsápja van: A Big Pharma az egyik; a vaxx-kötelezettség a másik; a haszontalan és társadalmilag megalázó kényszerített maszkviselés, a társadalmi távolságtartás és az otthoni irodai munka mind az egyének megalázásának, elkülönítésének és elszigetelésének eszközei. És így tovább. Ezek mind szépen egymásba játszanak, egymást erősítve, pszichológiailag a FÉLEM által, fizikailag pedig a nem kovid betegségek különböző formái által, azaz mindenféle rák, leukémia, máj-, vese- és szívelégtelenség - és még sok más; mind potenciálisan halálos. Sőt, már most is exponenciálisan több halálesetet okoztak, mint amennyit a kovid-pandémiák állítólag okoztak.

Ezért nem lenne bölcs dolog minden tudományos ismeretünket a vaxx-vitába, vagy a covid-fertőzésbe fektetni - valós vagy nem valós? Nem számít. De éppen ezzel az ördög kezére játszunk.

Bár a covid csalás azonosítása - az átverés tudományos leírása orvosok, virológusok és más tudósok által - elengedhetetlen, de ez messze nem elég. A nagyközönségnek meg kell értenie a csalást, hogy levetkőzhesse az immunrendszert romboló félelmet.

A Reset általános céljai jól láthatóak. Ezért le kell lepleznünk és össze kell kapcsolnunk a szekta kovid csalását és az általa okozott félelmet a Polip-szörny összes többi csápjával. Az egész NAGY RESET narratíva ellen egységesen és szolidárisan kell harcolnunk.

A polip-szörnyeteg más csápjai

A már korábban említett félelem egy másik halálos csáp. A pszichológiában jól ismert, hogy a félelem - a félelem állandó feszültsége - csökkenti az autoimmun védekezésünket. Egyre sebezhetőbbé tesz bennünket mindenféle betegséggel szemben, beleértve számtalan különböző rákos megbetegedést és létfontosságú szerveink betegségeit. Ezek mind halálhoz vezethetnek, és ekkor már szinte lehetetlen lesz a betegség és a halál okát a mérgező "covid-vaxx"-ra visszavezetni.

A félelem a Fenevad egyik legerősebb fegyvere. Nemcsak a természetes immunitásunkat teszi tönkre, a félelem vakká és engedelmessé tesz minket. Vakká a saját emberi jogainkkal szemben. Félelemből lemondunk róluk, remélve, hogy a Fenevad majd megvéd minket. Ehelyett rabszolgákká válunk - kormányaink rabszolgáivá, akik viszont a WEF - és a Fenevad - szolgái.

Éghajlatváltozás - az egyre kegyetlenebb propaganda-program, amely szerint a bolygó fel fog melegedni, és hogy mi, emberek vagyunk a bűnösök, mivel túlzott mennyiségű fosszilis tüzelőanyagot használunk, úgynevezett üvegházhatású gázokat termelve, amelyek a világ hőmérsékletét az egekbe repítik. Amint fentebb említettük, ez a Rockefellerek által kezdeményezett Római Klub napirendjének folytatása, amely a (nyugati) világ bűntudat általi leigázására irányul.

Minket, a nyugati / globális északi zsidó-keresztény hitűeket vagy kultúrákat, a bűntudat által vezérelt neveltetésünk részeként bűntudat gyötör. Ez része a vallási-kulturális örökségünknek. Ezért rendkívül sebezhetőek vagyunk, amikor azt mondják nekünk, embereknek, hogy mi, emberek vagyunk a bűnösök az éghajlatváltozást okozó halálban és pusztításban.

A Beast erre a sebezhetőségre játszik rá. Méghozzá nagyon sikeresen.

A zöld napirend, az éghajlatváltozásról szóló narratíva fokozása érdekében a dél-európai országokat - Spanyolországot, Görögországot, Portugáliát, Franciaországot, Olaszországot, valamint a transzatlanti Egyesült Államokat szélsőséges hőhullámok sújtják, amelyeket halálos árvizek szakítanak meg. Eközben az ember által okozott erdőtüzek elpusztítják az erdőket, a földi életet oxigénnel ellátó tüdőt. A cél az éghajlatváltozási menetrend erősítése.

Nézze meg ezt az 1 perces videót, amint egy "mentőhelikopter" tüzet szór az erdőkre Dél-Spanyolországban, egy tűzoltó által felvéve. A szöveg spanyolul van, de a videó magától értetődő; nincs szükség szövegre; lásd ezt.

Az igazságot elrejtik, sőt cenzúrázzák előlünk. A világegyetem, beleértve a mi drága és nagylelkű Földanyánkat is, soha nem áll meg. Ő folyamatosan mozgásban van. Nemcsak fizikailag, hanem hőmérsékletileg is.

Egocentrizmusunk elhiteti velünk, hogy rövid életünkkel - átlagosan kevesebb, mint 100 év - mi vagyunk az univerzum középpontja, hogy minden, ami történik, a mi életünkben történik, pl. a szélsőséges éghajlati változások/módosulások.

Az elmúlt kb. két hónapban a globális észak rekord hőhullámokon és rekord eső nélküli időszakokon ment keresztül. Amint arról Franciaország, Spanyolország, Németország, Svájc, Svájc, Európa más országai, valamint az USA egyes részei beszámoltak, ezek olyan hő- és száraz időszakok, amelyeket az időjárásmérések kezdete óta - egyes országokban már a 17. században - soha nem tapasztaltak. Más országokban a 20. század elején. A könyörtelen hőség Európában és az USA-ban is tönkreteszi az élelmiszernövényeket, hozzájárulva a világméretű élelmiszerhiányhoz, ami éhínséghez, kétségbeeséshez és végül halálhoz vezet.

A Szörnyeteg egyik alcsapásaként még több félelem, terméskiesés, éhínség - halál.

 

 

Bár sehol sem említik, és nem is bizonyított, ez a rekordjelenség (amelyet még teljesen elemezni és megállapítani kell) "mesterséges időjárásnak" tűnik. Ez tipikusan beleillik a DARPA kutatás és a DARPA által kiadott technológia típusába. A DARPA a Pentagon által támogatott kutatóintézet. A módosított időjárási minták erős fegyverek. Csendben működnek, élelmiszerhiányt, éhínséget és halált okoznak - és több módon is hozzájárulnak a Nagy Újraindítás menetrendjéhez. Lásd ezt.

A mezőgazdasági területek csökkentése - A mezőgazdasági területek csökkentésére irányuló összehangolt erőfeszítés szintén része a Nagy Visszaállítás napirendjének. Bill Gates felvásárolja a termőföldeket az Egyesült Államokban, sőt a világ más részein is. Állítólag már Ukrajnában is rengeteg termőföldet birtokol. Lásd ezt [németül].

Mostanra Gates mintegy 300.000 hektárnyi termőföldet birtokol a legtermékenyebb mezőgazdasági területekből, főként az USA-ban, de a világ más részein is.

A Gates tulajdonában lévő mezőgazdasági területek nem fognak szarvasmarhahúst termelni, a globális figyelmeztetéshez hozzájáruló metángázok ürügyén. Gates élelmiszer-csökkentési koncepciója szerint az ő termőföldjei egyáltalán nem termelhetnek élelmiszert - felgyorsítva ezzel az éhezők viadalát.

Ugyanígy a holland kormány Mark Rutte vezetésével, aki a Klaus Schwab Academy for Young Global Leaders ösztöndíjasa, hajthatatlan a holland mezőgazdasági területek 30%-os csökkentésében. Hollandia a világ második legnagyobb mezőgazdasági exportőre az Egyesült Államok után. Lásd ezt.

A holland gazdák az elmúlt közel két hónapban az utcára vonultak, hogy tiltakozzanak az ellen, hogy a kormány erőszakkal visszavegye a földjeiket, hogy csökkentse a termelést. Eddig eredménytelenül.

Lásd ezt.

A nemzetközi szállítás korlátozása

A légiközlekedési ágazatot súlyosan érinti a járatritkítás, ami a nagyrészt mesterséges létszámhiánynak - és a vonzónak nem nevezhető covid-korlátozásoknak (a vaxx-must sok légitársaság személyzetének) tudható be. Ez állítólag éppen a globális északi országok nyári szünidejében vezetett jelentős járatritkításokhoz.

Sok nyugati légitársaság pénzügyi helyzete bizonytalan, és még bizonytalanabbá válhat - mivel a kerozin/benzin/energiaárak folyamatosan emelkednek.

A Nagy Újraindítás urai nem akarnak utazó embereket. Őket nem olyan könnyű irányítani, mint az álló embereket.

Ez a csáp legalább két célt szolgál: i) az embereket helyhez kötötten tartja, jobban elszigetelve egymástól és a globális mozgásoktól; és ii) azok az emberek, akik nem tudnak mozogni, félelmesebbek és jobban irányíthatóak lehetnek.

 

 

Energia - gáz, benzin, villany, hiányok

A következmények sokrétűek. Az éghajlatváltozáshoz hasonlóan az energiahiány is mindent érint. Gazdaságaink növekedési lendülete az energián alapul. Az energiahiány recesszióhoz vezet, csökkenti a gazdasági teljesítményt, csökkenti a munkaerőt, szegénységet - nyomort, betegségeket - és igen, halált okoz.

De NEM vagyunk energiahiányban. Az energiahiányt mesterségesen hozták létre - az ukrán-orosz háború ürügyén -, amelyet viszont azért hoztak létre, hogy a Nagy Újraindítás menetrendjét szolgálják: Tömeges halál, gazdasági összeomlás, csődök, szegénység - ami a vagyonok alulról és a középről a tetején lévő apró elitre való átcsoportosítását idézi elő - és felgyorsítja a teljes digitalizáció felemelkedését - a pénztől az emberi agyig.

De nincs energiahiány. Ezt az egészet mesterségesen hozták létre a WEF és a Nagy Újraindítás mesterei. Lásd az alábbi videót.

Természetesen még sok más "csáp", alcsáp és indíték van arra, amit a globális Észak forró és csapadékmentes nyári hónapjaiban tapasztalunk. De a lényeget értették. Ha következetesen azt kérdezzük: "Cui bono?" - vagy "Kinek jó ez?". - A válasz mindig ugyanahhoz az aljas poliphoz vezet, amelynek számos halálos csápja van, és amelyet Nagy Újraindításnak hívnak.

A WEF Klaus Schwab és társai által leírt kívánt világmodell egy ultra-neoliberális rendszer felé tartó világ, ahol az emberek száma nagymértékben csökken, és a túlélők "transzemberekké" (Schwab kifejezése) válnak, akiket az 5G és hamarosan a 6G manipulálhat, és akik boldogok lesznek, ha nem birtokolnak semmit.

Összefoglalva mindezt, emlékeztessük magunkat a mindent irányító digitális kontrollal kapcsolatos veszélyekre:

Óvakodjunk a QR-kódtól; Emlékezzünk az Agenda ID2020-ra!

"Amíg Önt Boris [Johnson] lemondása elterelte a figyelmét, az Egyesült Királyság kormánya csendben megerősítette, hogy a COVID-oltott gyermekek 4423%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg bármilyen okból, és 13 633%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg COVID-19-ben, mint az oltatlan gyermekek."

Ezek Dr. Coleman utolsó szavai:

"Légy tudatában. Vigyázz magadra.

Ne higgyék el, amit a kormányok mondanak. Figyelmeztessenek mindenkit.

Kérem, ne feledjék, hogy nincsenek egyedül. Egyre több ember ébred fel. És ha egyszer felébredtek, nem alszanak vissza. Már most sokkal nagyobb erő vagyunk, mint amit az összeesküvők elhitetnének veletek. Ha meg akarjuk nyerni ezt a háborút, akkor szenvedélyesen kell harcolnunk, az igazsággal, és elszántan kell harcolnunk. Nincs maszk, nincs teszt, nincs szúrás.

Ne bízzatok a kormányban; ne bízzatok a tömegmédiában, és ne feledjétek - Isten a mi oldalunkon áll"

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/szembeszallas-az-egy-vilagrend-owo-globalizmusaval-a-fenevad-felemelkedese-es-bukasa

Lebukott Orbán: Elzárták a csapot! - Nem tud üzletelni tovább az orosz gázzal és az olajjal!

 

Elzárták a barátság vezeték csapjait Ukrajnában. Magyarország így már 6 napja nem kap sem gázt sem kőolajat a vezetéken. De vajon miért zárta el a csapot Zelenszkij? A háttérben nem irigység vagy háborús cselekedet áll, hanem egyszerű üzlet! Putyin nyilvánosan elmondta, hogy Magyarország a világpiaci ár 1/5-ért kapja Oroszországtól a gázt és az olajat. Mivel Orbán a szerbeknek adott el gázt, így más országok is jelentkeztek gázért. A magyarokat szegénységbe döntő rezsi emelést pedig végrehajtotta, miközben bagóért kapta az ország a gázt és az olajat! A nyugat úgy döntött, hogy véget vet az üzérkedésnek és utasította Ukrajnát, hogy azonnal zárja el a vezetéket! Gondoljuk, hogy a magyar médiákban, majd teljesen más jön le. Egy biztos, hogy nem a magyar nemzet részesült Orbán sötét ügyleteiből.
A MOL arra hivatkozik, hogy a tranzit díjat kellett megfizetni, amit át is utalt az ukránoknak, így napokon belül, újra indulhat a vezeték. Természetesen hivatalosan egyik fél sem fogja elismerni a valós okot! Ez figyelmeztetés volt a magyaroknak! Azonban ez intő jel volt a magyaroknak, hogy gondolják meg, hogy üzletelnek e az orosz gázzal és olajjal.
Továbbra is hallgat a magyar a több milliárdos megszorításokról. Amennyiben, így marad a helyzet, akkor Magyarország jelentős gázhiánnyal és üzemanyag hiánnyal fog küzdeni! meddig marad hatalmon ez a korrupt ember, meddig tűr a magyar nemzet?

https://fmr-europe.com/news.php?extend.541

Az igazság fájdalmas

Már egy hónapja folynak a tüntetések Hollandiában! - A hollandok nem engednek: A kormánynak mennie kell!

 

Már egy hónapja folynak a tüntetések Hollandiában. A gazdák úttorlaszokat emelnek és a gépekkel elállják az utakat, autópályákat és a multi cégek bejáratait. Sok gazdálkodó megélhetése került veszélybe és ezt olyan okokkal magyarázzák, amelynek nincs semmi köze a kevesebb élelmiszer termeléshez. Az emberek azt látják, hogy a kormányok szándékosan okoznak válsághelyzetet és az emberekkel ezt, el is akarják hitetni! Már így is elég komoly élelmezési problémák adódtak nemcsak Hollandiában, hanem egész Európában! A háborúra fogják, azonban annak semmi köze sincs az európai válsághoz. Egyszerűen arról van szó, hogy Európa vezetői nem akarnak orosz olajat és gázt venni! Igazából nincs hiány semmiből, csak egyszerűen nem vásárolják meg az orosz termékeket. Ezt a helyzetet, minden európai ország vezetője idézte elő!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.539

Sok kelet-ukrajnai városban felszabadítóként üdvözölték az oroszokat a nyugati média ábrázolásával ellentétben

 

A felszabadított területek lakói valószínűleg az Oroszországhoz való csatlakozás mellett szavaznak majd a közelgő népszavazáson - ahogyan a krímiek is tették 2014-ben.

[Sonja van den Ende a kelet-ukrajnai háborúról tudósított, és az orosz hadseregtől védelmet kapott.- Szerkesztőség]

A kelet-ukrajnai Szeverodonyeckből a Donyeck folyó jobb partján fekvő Lysychanskba vezető utamon sok lerombolt épületet, valamint rengeteg autót, mentő- és mentőautót láttam. Néhány holttestet lehetett látni, amikor elhaladtam a Bilohorivka híd mellett, amelyet az ukrán hadsereg célba vett.

A 2022. február 24-én kezdődött orosz különleges hadművelet során súlyos harcok folytak Lysychanskban - a Donyec-medence első szénbányász településén. A leghevesebb harcok 2022 márciusának végén zajlottak, épületek tucatjait rombolták le, és civil áldozatokat követeltek.

A kijevi rezsim azt állítja, hogy az oroszok ezt a lelkiismeretükön viselték, de a tények ezt cáfolják.

Az ukrán hadsereg és az Aider (vagy Azov), egy luhanszki náci zászlóalj, tudván, hogy az oroszok jönnek, olyan épületekben rejtőzött el, ahol civilek éltek, iskolákban és bevásárlóközpontokban. Civileket ejtettek túszul és emberi pajzsként használták őket, a civileket pedig a pincékben tartották fogva. [Megjegyzendő, az Amnesty International nemrégiben kiadott jelentése megerősítette, hogy az ukránok valóban illegálisan tevékenykedtek civil épületekben].

2022. május 9-én az orosz csapatok megpróbáltak átkelni a Szeverszkij Donyec folyón egy ideiglenes pontonhíddal Bilohorivkánál. Az ukrán csapatok bombázták a hidat, és az orosz járművek átkeltek rajta, ami orosz veszteségeket okozott.

Az ukránok azonban végül túl gyengének bizonyultak az orosz hadsereg túlerővel szemben, amely Szeverodonyeckből végül 2022. június 26-án elfoglalta Luhanszk régió utolsó nagyobb városát, Liszicsanszkot.

Megsemmisült felüljáró (Bilohorivka híd) katonával a közelben. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Az ukrán erők lerombolták a Bilohorivka hidat. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Egy megsemmisült teherautó úton Liszicsanszk felé. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Egy tönkrement autó Liszichanszkban. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Liszicsanszkban az orosz győzelem után az összes elkobzott NATO és amerikai fegyvert bemutatták. Ezenkívül humanitárius segítséget nyújtottak a megmaradt lakosoknak, és vizet biztosítottak a 35 fokos hőség enyhítésére.

A luhanszki csata során elkobzott NATO-, amerikai és régebbi ukrán (szovjet típusú) fegyverekkel teli utcát az orosz hadsereg mutatta be tankokkal és lőszerekkel együtt.

Úgy tűnik, az ukrán hadseregnek nem volt elég fegyvere, pedig a NATO és az EU-tagországok dollármilliárd dollárnyi fegyvert biztosítottak a háború kezdete óta.

Egy katona elmondta, hogy a drónokat az AliExpressnél vásárolták. A pletykák arról is szólnak, hogy Oroszország elkobozta a HIMARS-t, bár egyik sem volt kiállítva, amit láttam.

A HIMARS (nagy mobilitású tüzérségi rakétarendszer) célja a tüzérség, a légvédelmi koncentrációk, a teherautók, valamint a könnyű páncélosok és a személyszállítók leküzdése, valamint a csapatok és az utánpótlás koncentrációjának támogatása. A rendszer elindítja fegyvereit, és nagy sebességgel távolodik a területtől, mielőtt az ellenséges erők megtalálnák az indítóhelyet. Ukrajnába szállították az Egyesült Államokból, és néhányat az orosz hadsereg elkobzott.

Liszicsanszk utcája elkobzott fegyverekkel. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Liszicsanszkban elkobzott tankkal. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Az orosz erők humanitárius segélyt osztanak szét Liszichanszkban, miután Oroszország felszabadította a várost az ukránok alól. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Melitopoli népszavazás az Oroszországhoz való csatlakozásról

Amikor harmadszor jártam Melitopolban, ismét meghívtak egy sajtótájékoztatóra a városházán. Legutóbb Galina Danilcsenko új polgármester volt, ezúttal azonban a helyettese beszélt, egy egyenes ember, aki türelmesen válaszolt minden kérdésre.

A volt polgármester, Ivan Fedorov a Pravdy Sektor (egy náci ideológiájú ultrajobboldali politikai párt) tagja volt, akit a kijevi rezsim nem választott meg, hanem beiktatott. Ez egy olyan városban történt, ahol a legtöbb orosz ajkú lakos él, akiket most diszkriminálnak. Többé nem beszélhettek oroszul, és többé nem vehettek részt május kilencedi ünnepségükön – a második világháború végének és a nácik feletti győzelem megemlékezésén!

Volt egy kérdésem az alpolgármester úrhoz, az utolsó kérdés a sajtótájékoztatón.

Galina Danilcsenko polgármester helyettese a melitopoli városházán. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Galina Danilcsenko polgármester helyettese nagyon határozott és „pontos” ember. Utolsó kérdésként feltettem neki a sajtótájékoztatón:

„Hogyan reagál az EU, ha éppúgy népszavazás lesz, mint 2014-ben a Krímben?”

A válasza tömör volt:

„Ehhez semmi közünk, Európa véget ért, és amikor rosszul fognak reagálni, ugyanaz fog történni, mint az 1941-45-ös Honvédő Háborúban, legyőzzük a fasizmust! Mi itt élünk, ők nem!”

Tehát ezek voltak az utolsó szavai utolsó kérdésemre. Beszédében azt is elmondta, hogy 2022 szeptemberében népszavazást tartanak annak eldöntésére, hogy Melitopol Oroszország része lesz-e. De nem csak Melitopolról van szó, hanem Herszonról és Zaporizzsjáról és más dél-ukrajnai „felszabadult” városokról és az egész Donbászról is.

A nyugati média már figyelmeztet rá. „Hamis” választások lennének, akárcsak a Krím-félszigeten. Nyugaton még mindig annektálásnak hívják ezt, de azok a lakosok, akikkel beszéltem a Krím-félszigeten, demokratikus népszavazásnak nevezik, ahol Oroszországhoz való csatlakozásra szavaztak!

Mint a polgármester szóvivője elmondta, ez rajtuk múlik, nem médiának vagy politikusnak nevezett propagandistákon, messze Nyugaton! Csak a propagandát követik, hogy fenntartsák a háborút „kicsavart” ideológiájuk miatt. Nyugaton háborúban állnak Oroszországgal. A Donbász lakói azonban háborúban állnak a kijevi rezsimmel és a NATO-val, amelyek nap mint nap rakétákat lőnek ki rájuk, és megölik gyermekeiket. Ez így van és semmi más!

Melitopol bejárata. [Forrás: A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Ahogy az várható volt és amit többször hallottam, az elmúlt öt hónapban meglátogatott városokban, településeken és területeken a legtöbben nem akarnak többé Ukrajnához tartozni. Túl sok minden történt, nyolc év háború, az ottmaradt lakosság elhasználódásának háborúja.

A Nyugat süket a háborúra: csak a saját napirendjét követik, és figyelmen kívül hagyják a kelet-ukrajnai civil áldozatokat! A megmaradt lakosok számára elértük a csúcsot, mivel a NATO (EU és a Nyugat) fegyverekkel látja el a kijevi rezsimet, amely megöli őket és gyermekeiket! Így valószínűleg a többség igennel fog szavazni, hogy Oroszország részévé váljunk!

Melitopol városközpontja. [A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Ivan Fedorov volt polgármester (balra), aki a Pravdy Sektor tagja volt, és Hollandiába menekült; Galina Danilchenko (jobbra), az új polgármester. [A fotók a Wikipédia (balra) és Sonja van den Ende (jobbra) jóvoltából]

Ukrajna és a CIA gyilkossági listája

Mariupoliban, az Azov Steel gyárban és más helyeken tett látogatásom után naponta kaptam „fenyegető” e-maileket. Ezekben az e-mailekben, amelyek Langley-től (CIA) érkeztek néhány lengyel trollon keresztül, azzal vádoltak, hogy FSZB ügynök vagyok, és adataim évek óta ismertek a bűneimről. Ha belépek Hollandiába, „törvényen kívülinek” nyilvánítanak, és bíróság elé állok.

Miután megvizsgáltam, honnan származhattak ezek a fenyegetések, gyorsan rájöttem, hogy létezik egy ukrán úgynevezett „békelista”, ami valójában egy halállista, amelyet ukrán nácik vezetnek a Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA) karöltve; a lista elején a „Langley, Virginia”, a CIA központja és lengyelországi fiókja található.

A Myrotvorets úgynevezett békefenntartó listája, ami valójában egy halállista. Az útlevelem számát biztonsági okokból törölték. Ван Ден Энде Соня – Myrotvorets.center Langley, VA, USA; Warszawa, Polskaofficial@myrotvorets.center. [A fotó Sonja van den Ende jóvoltából]

Ezen a listán szerepel Henry Kissinger és Orbán Viktor; Ukrajnában több újságírót is megölt vele. A közelmúltban Johnny Miller, az Iranian Press TV újságírója  is felkerült a listára. A gyermekek nevei is megjelennek a listán.

Mióta a nevem felkerült ezen a listán, nagy zűrzavar támadt a holland médiában. Pletykák keringtek arról, hogy meghaltam, elestem az ukrajnai csatában. Ami abszurd, mert nem vagyok közvetlenül a fronton. Szándékos pletykák, amelyeket közvetlenül terjesztenek a különböző médiák, miután ők maguk írtak egy úgynevezett összeesküvés-elméletekről szóló cikket, amit én terjesztek a biológiai fegyverekről. Ezt követően a dolgok eszkalálódtak, nemcsak Hollandiában (hazám), hanem Belgiumban is (flamand nyelvterület).

Ez mutatja az úgynevezett nyugati demokráciák valódi arcát. Mint mondtam, a gyerekek nevei is szerepelnek ezen a listán – például egy 13 éves luhanszki lány, Faina Savenkova.

Faina a Donbászban szerzett élményeiről ír. Miután neve  felkerült a listára, elkezdték fizikai erőszakkal fenyegetőzni az interneten.

Faina Savenkova [Forrás:  wikidata.org ]

Johnny Miller a Press TV-ben írt Faináról ; megjelenése után ő is felkerült a listára!

Ennyit a nyugati demokráciáról, az emberi jogokról és a gyerekek és az újságírók védelméről. Sima fasizmus, ami a nyugati világban történik, vagy egy elmozdulás felé.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-mi-tartott-eddig-ukrajna-felszabaditokent-tekint-ratok