Jordan Peterson és Michael Yon beszélgetésükben a klímáról, a szén-dioxidról és a nitrogénről szóló "neoliberális" fantáziákat teszik felelőssé a közelgő tömeges éhezésért és népvándorlásért, és megvitatják Mark Rutte háborúját a holland gazdák ellen.

Nem mondhatják, hogy a "neoliberális" a kabbalista zsidó ( azaz a kommunizmus).

A WEF a szervezett zsidóság és a szabadkőművesség (sátánizmus).

Azt tervezik, hogy kiirtják a haszontalan evőket.

Nem értem, hogy lehetnénk mi itt nyugaton hülyébbek, hacsak nem vettünk részt tanfolyamokon a hülyeségből. Jordan Peterson

Az alábbiakban néhány idézet egy nemrégiben készült Jordan Peterson videóból:

A davosi Világgazdasági Fórum szerint 1,2 milliárd ember lesz kénytelen elvándorolni. Lara Logan

A WEF (Világgazdasági Fórum) egy három államból álló "okos várost" akar építeni a Hollandiától, Belgiumtól és Németországtól elvett mezőgazdasági területekből, amelyet a világ minden tájáról érkező bevándorlók tízmilliói fognak benépesíteni. Michael Yon

 

 

Egymilliárd ember fog éhen halni 2025-re. Michael Yon

Öljünk meg egymilliárd embert, és kényszerítsünk további egymilliárdot arra, hogy elvándoroljon otthonából a harmadik világban, tudván, hogy az élelmiszerhiány a tömeges migrációval együtt járványhoz fog vezetni. Talán még ahhoz is, amit Bill Gates megjósolt.

Peterson és Yon vitájukban a közelgő tömeges éhezés és népvándorlás nagy részét az éghajlatról, a szén-dioxidról és a nitrogénről szóló neoliberális fantáziáknak tulajdonítják. Heves vitát folytattak Mark Rutte-ról és a holland gazdák elleni háborújáról.

A hollandiai Wageningen Egyetem valószínűleg a világ legjobb mezőgazdasági iskolája. A hollandok 2019-ben a második legnagyobb élelmiszerexportőrök voltak világszerte. Azt mondták az akadémikusaiknak, hogy a kutatásaik a holland mezőgazdaság termelékenységének javítására korlátozódnak, és nem engedélyezik az alpakák spanyol korszak előtti történetének tanulmányozását Dél-Amerikában. A hollandok hektáronként 890 000 font paradicsomot termesztettek üvegházakban. A múltban rengeteg élelmiszert küldtek Nagy-Britanniába, az EU-ba és máshová.

Ez addig volt így, amíg a NATO (vagy valójában az USA) meg nem próbálta megvalósítani azt a vágyálmát, hogy első csapásmérő nukleáris képességet hozzon létre azáltal, hogy rakétakilövő állásait egyre közelebb helyezte az orosz határhoz, talán még a 26 biolaboratórium közelébe is.

 

 

A tömeges éhezés felé vezető úton a legutóbbi lépést Mark Rutte holland miniszterelnök tette meg, amikor bejelentette új célját - a nitrogénkibocsátás 50%-os csökkentése 2030-ig.

Rutte miniszterelnök, aki egyben a Bilderberg Társaság tagja is, azt mondta, hogy Hollandia összehangolja mezőgazdasági politikáját a Világgazdasági Fórummal. A WEF úgy véli, hogy az élelmiszertermelés jelenlegi rendszere széttöredezett, ami azt jelenti, hogy túl sok gazdálkodó túl sok döntést hoz, és hogy a döntéshozatalnak Davosban, esetleg az ENSZ-ben kellene összpontosulnia.

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a Bilderberg Társaságot a Rothschildok és a Rockefellerek alapították. David Rothkopf, a Kissinger Associates korábbi vezérigazgatója 2006-ban írta meg a Superclass című könyvét, amelyben azt írta, hogy a Nyugatot 30 család és 6000 csatlósuk irányítja. Az éghajlat-politikánk, amely a szén-dioxidot és most már a nitrogént is szennyező anyagnak minősíti, nem állna ki komoly vitát, ha ez a 6000 Kegyenc megengedné, hogy szabad és nyílt vitát folytassunk az éghajlatváltozásról vagy bármi másról, ami számít.

Tim Ball nyugdíjas egyetemi tanár a kanadai Winnipegből. Rámutatott, hogy a légkörünkben lévő összes gáznak mindössze 2%-át nevezik üvegházhatású gázoknak. Állítólag ezek a gázok lehetővé teszik, hogy a napfény elérje a Föld felszínét, de nem engedik, hogy a hő távozzon. Az üvegházhatású gázok 95%-a vízgőz. A szén-dioxid az összes üvegházhatású gáz 4%-a. A szén-dioxidnak azonban csak 3,4%-át okozza az emberi tevékenység. Tehát leállítjuk a gazdaságokat, és dollárbilliókkal adóztatjuk meg az embereket, hogy szabályozzuk a légkör 2%-ában lévő szén-dioxid 3,4%-ának a 3,4%-át, amely üvegházhatású gáz.

 

 

A probléma az, hogy minden tényleges tudományos adat azt mutatja, hogy a hőmérséklet előbb emelkedik, mint a szén-dioxid.

Tíz évig jártam főiskolára, de soha nem tanultam mezőgazdaságot, egészen néhány évvel ezelőttig, amikor elkezdtem érdeklődni a kertészkedés és a klímaelemes üvegházak iránt. Hadd magyarázzam el, mi történik a talajban a kertjeinkben és az erdeinkben. Ha egy fa levele kalciumot akar, akkor üzenetet küldhet a gyökereknek, hogy kérjen kalciumot. A mikorrhiza gombák 41 elem bármelyikét képesek eljuttatni a fák, bokrok, virágok és növények leveleiben termelt cukorért cserébe az Ön fája, kukoricatermése vagy rózsabokra számára. A talaj biológiája az Ön lába alatt a férgek mellett mikrobákat, fonálférgeket, ízeltlábúakat és más élőlényeket is tartalmaz. A talaj biológiája téli álmot alszik, amíg a talaj el nem éri a 12 Celsius-fokot (53,6 F), a férgek pedig 18 C fokig (64,4 F) várnak. Amikor felmelegszik, a talajbiológia a kertjében oxigént lélegzik be és szén-dioxidot lélegzik ki.

A növényeid a talajból felszálló szén-dioxidtól élnek. Amerikai mezőgazdasági tudósok, akik a Wageningeni Egyetemen tanultak, elmondták, hogy a szén-dioxiddal végzett kísérletek 30%-kal növelték a növények biomasszáját, ami jó dolog, mivel a legtöbb ember szeret enni.

Tipp: Aggódik a fagyok miatt, amelyek elpusztítják a termést? Növelje a talaj biológiáját a földjein azzal, hogy komposzttal és régi levelekkel eteti ezeket a kis élőlényeket. A talaj biológiájának növekedése megnöveli a talaj hőmérsékletét, és megmenti a termést attól a fagyástól, ami csődbe vitte a szomszédját, aki a pénzét a nagy mezőgazdasági üzemanyagokra költötte.

Korábban már mondtam, hogy a Nyugat teljes gazdasági pusztulással fog szembenézni, és hogy talán még elnökválasztásunk sem lesz 2024 novemberében. Azt is mondtam, hogy Amerikában szövetségi kormányzati formánk van, így ha, és nem ha Washington DC összeomlik, akkor is lesznek állami kormányzók, állami és helyi rendőrség, állami igazságszolgáltatás, valamint egyfajta hadsereg, a Nemzeti Gárda.

Csak ne egy demokrata kormányzótól függjön a megmentésük. És kerüljetek el minden aszályos területet, mivel az élelmiszert helyben fogjátok termeszteni.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-egymilliard-embert-fog-halalra-eheztetni