Az orvosi szakma teljes vaksága és gyávasága megdöbbentő.

Nemrég számoltunk be 5 oltott ontariói orvos júliusi haláláról, egy másik pedig Saskatchewanban halt meg. Most megugrott a számuk. Lásd

Tizennégy fiatal kanadai orvos halt meg az oltás után. Normális esetben 30 év alatt ~0 lenne.

Ez csak azoknak a dokiknak a listája, akikről kanadai orvos barátom passzívan hallott. Az elmúlt 30 évben egyetlen ilyen halálesetről sem hallott. Egyetlenegyről sem. Most legalább 14 van.

STEVE KIRSCH

Összefoglaló

Egy kanadai orvos barátom 15 (ER: vagy 14?) kanadai orvos haláláról hallott az elmúlt 9 hónapban. Ő már 30 éve praktizál. Soha nem hallott még ilyen szokatlan halálesetekről orvosok esetében. 30 év alatt nulla. Miért hall most hirtelen ennyi halálesetről, és miért történik mindez nagyon röviddel az oltás után?

Július 13. és július 28. között 7 orvos halt meg... átlagosan minden második nap egy orvos 2 héten keresztül. És a halál okai statisztikailag szokatlanok voltak: ketten úszás közben haltak meg (ami nagyon ritka), egyikük álmában halt meg (nagyon ritka), stb.

A tényellenőrök mindannyiunkat biztosítanak arról, hogy ezek az orvosok mind más okból haltak meg; az, hogy mindannyian közvetlenül az oltás után haltak meg, egyszerűen balszerencse volt. Ez nem a helyes mérőszám. A tényellenőrzőknek meg kell mondaniuk, hogy mikor történt ez utoljára, amikor 14 nap alatt 7 orvos halt meg szokatlan okokból. Nem tudják. Ez példa nélküli.

A kanadai orvosok továbbra sem vesznek tudomást a nyilvánvaló halálesetekről, és továbbra is azt hiszik, amit mondanak nekik. Megjósolom, hogy a következő felvételek még rosszabbak lesznek.

Sajnos nem hiszem, hogy a kanadai orvosok valaha is rájönnek erre.

14 fiatal orvos halála az elmúlt 9 hónapban, mind röviddel az oltás beadása után.

A kanadai orvosok továbbra is sorban állnak, hogy megkapják az oltást, hogy "védve legyenek" egy olyan betegségtől, amely könnyen kezelhető gyógyszerek kombinációjával, kevés vagy semmilyen mellékhatással.

Egy kanadai orvos barátom passzívan figyelte a kanadai orvosok korai halálát röviddel azután, hogy kénytelenek voltak megkapni a harmadik és negyedik adag oltást. Elküldte nekem az alábbi képeket, amelyeket neki küldtek. Ő nem proaktívan kutatja ezeket. Valószínűleg sokkal több haláleset van, amiről nem tud.

 

 

Találd ki, hány hasonló halálesetet (fiatal orvosok váratlanul, furcsa okokból bekövetkezett halála) vett észre az elmúlt 30 év praxisában? Igen, nulla.

Ami megdöbbentő, hogy ez egy vakcina, ami a CDC tanulmánya szerint szinte lehetetlenné teszi, hogy az oltás után meghalj. Mégis, ezek az orvosok mind röviddel az oltás után meghaltak. Az orvosok meghaltak, tehát a CDC tanulmányának tévednie kell.

Furcsa módon a kanadai mainstream média egyik halálesetről sem számolt be, ezért gondoltam, hogy tudnia kell róla.

A Health Impact News hat közelmúltbeli halálesetről számolt be: 6 kanadai orvos halt meg 2 héten belül, miután az egyik kórházban megkezdődött a 4. COVID emlékeztető oltás az alkalmazottaknak.

Hadd legyek nagyon világos. Nem halhat meg 14 kanadai orvos röviddel az oltás után, ha nincs valami baj az oltással. Pont. Pont. Ezek mindegyike nagyon ritka esemény. Az, hogy ilyen halmozottan fordulnak elő, biztos jele annak, hogy az oltóanyag ölte meg őket.

Minden becsületes tudós ebből a hipotézisből indulna ki, mint a legkézenfekvőbb hipotézisből, és csak akkor vetné el, ha meggyőző bizonyíték lenne az ellenkezőjére.

Az oltóanyag olyan finom módszerekkel öli meg az embereket, amelyeket az orvosszakértők NEM vizsgálnak. Szándékosan nem figyelnek oda.

A vakcina által használt két legnépszerűbb módszer, amellyel embereket ölnek meg, a rákos megbetegedés felgyorsítása (amely egy korábbi adagtól kezdődhetett), valamint a hirtelen halál okozása, amely, ha az illető vezet vagy úszik, autóbalesetnek vagy fulladásnak tűnik.

Szinte az összes orvosszakértő mind elfordul, amikor egy oltás okozta halálesetet értékel.

Ismerek például egy technikust, aki egy orvosszakértőnek dolgozik, aki látja ezeket a furcsa "vérrögöket", de azt mondja, hogy a patológusok "nem hallgatják meg és nem vizsgálják ki"!

Miért néznek az emberek másfelé? Azért, mert azt akarják, hogy a világjárvány eltűnjön, és azt mondják nekik, hogy a vakcina az egyetlen kiút a világjárványból, ezért elfordulnak, amikor rossz híreket hallanak.

 

 

Tényellenőrzők: Semmi látnivaló, emberek. Menjünk tovább.

A tényellenőrök szerint egyik orvos sem halt bele az oltásokba, mindannyian más okból haltak meg. Huh. A vakcina mindig megöli az embereket azáltal, hogy leállítja a szívüket, agyukat, stb., így mindig úgy néz ki, mintha valami másban haltak volna meg, mert így volt.

De amikor normálisan egészséges emberek hirtelen, gyors egymásutánban így halnak meg, akkor teljesen álságos, ha kizárjuk az oltást, mint a halál valószínű okozóját.

Amire a tényellenőrzők nem mutatnak rá, az az, hogy sok esetben a betegségek gyakran az első oltás beadása után kezdődtek, majd a további oltások hatására rosszabbodtak. Valahogy mindig kihagyják azt a pontot, hogy a vakcina felgyorsította a halálozást. Az a tény, hogy ezek az orvosok mind az oltások közvetlen közelében haltak meg, túlságosan is véletlenszerű.

A kanadai orvosok továbbra is hinni fognak a "biztonságos és hatékony" narratívának, mert erre képezték ki őket: bízzanak a hatóságokban.

Kanadai orvos barátaim egyszerűen nem tudják elhinni, hogy a kollégái mennyire agymosottak. Nulla haláleset 30 év alatt, most hirtelen 14 haláleset 9 hónap alatt, mindegyik röviddel az oltások után. Ugyan már! Ez nem balszerencse. Nem lehet.

A kanadai orvosok továbbra is figyelmen kívül hagyják a statisztikákat, hisznek a "tényellenőrzőknek", és sorban állnak az oltásokért. A következő körben még rosszabb lesz.

14 kanadai orvos, aki meghalt, miután megkapta a vakcinát.

Július 13. és július 28. között 7 orvos halt meg... átlagosan minden második nap egy orvos 2 héten keresztül.

 

 


Vincent Mak
2022. augusztus 3-án, 12:45-kor halt meg. A barátom ismerte őt.

Dr. Bradley James Harris

2022. március 14. Halála észrevétlen maradt.

Bizonyára sokan vannak még ilyenek.

Nem csak az orvosokat érinti.

Az orvosok, a sportolók, a hírességek mind nagyon is láthatóak.

Ez a "probléma" mindenhol előfordul. A kérdés csak az, hogy az emberek odafigyelnek-e rá.

Olvassa el ezt a bejegyzést Anita Jader-től. Ő odafigyel.

Kérdezd meg magadtól: láttál már ilyen posztot életedben? Úgy gondolod, hogy ez "normális"?

Olvassa el ezt a posztot Wayne Root esküvőjéről. Gyakorlatilag ő végezte el a forgalomba hozatal utáni randomizált klinikai vizsgálatot, amit a CDC soha nem végzett el. Csak 200 embert "vettek fel" a "kísérletébe", amely mindössze 8 hónapig tartott. Az eredmények megdöbbentőek, és nem magyarázhatóak csak "balszerencsével". Nincs más lehetséges magyarázat: a vakcinák katasztrófa.

Wayne beoltott barátainál 26%-os volt a súlyos sérülés és 7%-os a halálozás kockázata, míg ugyanebben az időszakban a nem beoltott barátainál 0%-os volt. Ez az a fajta megfigyelési tanulmány, amelyet a CDC-nek kellene végeznie... de nyilvánvaló okokból (ez oltási bizonytalanságot okozna) nem teszik.

 

 

Ez biztonságos vakcinának hangzik önöknek?

Felmérések szerint az emberek 10%-ának lelkiismeret-furdalása van a vakcinával kapcsolatban, 15%-nak pedig új egészségügyi problémája van a vakcinát követően.

Egy NIH tanulmány szerint a nők 40,2%-a tapasztalt menstruációs változásokat az oltás után.

Úgy tűnik, hogy a bizonyítékok nem számítanak, még akkor sem, ha azok nyilvánvalóak. A nők 40,2%-ának a nemi szerveit érintette a vakcina, és mi még mindig kötelezővé tesszük ezt a vakcinát?!?!?!
Vannak olyan anekdoták, amelyek az ellenkezőjét mutatják, azaz, hogy csak az oltatlanok betegedtek meg/halnak meg? Nem találtam egyet sem!
Amikor olyan anekdotákat kerestem, amelyek ezzel ellentétesek (ahol éppen a nem oltottak betegedtek meg vagy haltak meg), nem találtam egyet sem.

Úgy tűnik, nem vagyok egyedül. Ez a felmérés annyira egyoldalú, amennyire csak lehet; ez mindent elmond, amit tudni kell:

 

A felmérés szerint senki sem talált anekdotákat

Most már a tényellenőrökön a sor, hogy szélsőséges fordított anekdoták százait produkálják (pl. Wayne Root esküvői anekdotái, de ahol CSAK az oltatlanok haltak és sérültek meg).

 

 

Összefoglaló

Ez a kanadai orvosok haláleseteinek részleges listája. Biztos vagyok benne, hogy a hozzászólásokban lesz még több is.

A lényeg az, hogy az események puszta száma egyszerűen túl magas csak az orvos kategóriában. Ezek az orvosok mind röviddel az oltás után haltak meg, ami arra enged következtetni, hogy a legvalószínűbb hipotézis szerint az oltás végzett velük, pl. a meglévő betegségük felgyorsításával, vagy egy új betegség kialakulásával, vagy egy rejtélyes hirtelen halálesettel.

Tehát bár lehet, hogy a halálesetek közül egy vagy talán kettő csak véletlen egybeesés volt, a többi valószínűleg nem. Ilyen minta még nem fordult elő korábban.

A tudomány arról szól, hogy kitaláljuk, melyik hipotézis illik jobban az adatokhoz. Az általam látott adatok alapján mindig az a hipotézis, hogy a vakcinák túlságosan nem biztonságosak a használatukhoz.

FONTOS

Még nem láttam olyan anekdotát, ami Wayne Root anekdotájának tükörképe lenne, ahol csak az oltatlanok sérülnek meg és halnak meg egy véletlenszerűen összeválogatott csoportban.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/14-fiatal-kanadai-orvos-halt-meg-az-injekcio-beadasa-utan-normalis-esetben-0