Ezt azok számára, akik ébren vannak, akik látják a Szörnyeteget, akik látják a csápjait és a gyilkoló gépezeteket, rendkívül fontos, hogy mindig lássuk a Nagy Visszaállítás, az ENSZ Agenda 2030 és a 4. ipari forradalom átfogó célját, tehát a Nagy Képet.

Amikor egy csáp ellen harcolunk, mondjuk a covid narratíva ellen, ami fontos, mindig emlékeznünk kell arra, hogy vannak mások is, és hogy a covid csak egy fogaskerék a kerékben, a Reset pusztítás fogaskerekében.

Ezért nem lenne bölcs dolog minden tudományos ismeretünket a vaxx-vitába vagy a covid fertőzésbe fektetni - valós vagy nem valós? Nem számít. De éppen ezzel az ördög kezére játszunk.

A már korábban említett félelem egy újabb halálos csáp. A pszichológiában jól ismert, hogy a félelem - a félelem állandó feszültsége - csökkenti az autoimmun védekezésünket. Egyre sebezhetőbbé tesz bennünket mindenféle betegséggel szemben, beleértve a számtalan különböző rákos megbetegedést és létfontosságú szerveink betegségeit. Ezek mind halálhoz vezethetnek, és ekkor már szinte lehetetlen lesz a betegség és a halál okát a mérgező "covid-vaxx"-ra visszavezetni.

Ez a csáp legalább két célt szolgál:
1) helyhez kötötten tartja az embereket, jobban elszigetelve egymástól és a globális mozgásoktól;
2) a mozdulni nem tudó emberek félnek és jobban irányíthatóak lehetnek.

Peter Koenig


A legenda szerint, amikor a dolgok rosszra fordulnak, és mindenki jobb időkben reménykedik, először rosszabbra kell fordulniuk, mielőtt a béke és harmónia új korszaka kezdődhet.

Lehet, hogy most ilyen válaszúthoz érkeztünk. A fenevad felemelkedik. De a bukása már látható.

Meg kell értenünk, hogy a Fenevad Nagy. Hatalmas. Olyan rendkívüli módon nagy, hogy az emberiség még soha nem nézett szembe ilyesmivel a feljegyzett történelemben.

Tehát jobb, ha megfelelően felkészülünk.

Képzeljük el, hogy egy kis zsebkendő vagy zsebkendő (apró díszes öltönykellék) ül egy hatalmas, ötszörös king-size méretű lepedőn, és célja az ágynemű irányítása. Ez a globalista szektaelit, amelynek célja a világ népességének átalakítása az Egy Világrendbe (OWO). Ez nem fog megtörténni. Ez egy olyan abszurd kép, amely csak egy megalomániásból jöhetett létre - ami a WEF és annak mestere, Klaus Schwab, valamint a színfalak mögött álló pénzmesterek.

Nem számít, hogy milyen hatalmasnak gondolják magukat, hogy a világot a rabszolgáikká zsarnokoskodják, mi, az emberek, gondoskodni fogunk arról, hogy ez ne történjen meg. A repedések az OWO soraiban már jól láthatóak.

Az új mottó: viszlát OWO-globalizmus, és üdvözöljük az új többpólusú világban.

Valójában egy olyan világ, amely fokozatosan kelet-nyugati polarizációvá válik, egy olyan Nyugattal, amely egyre gyorsabban hanyatlik több szempontból is - pénzügyileg, politikai etikai szempontból, valamint a nyugati és az eddig nyugati irányultságú kormányok és legalábbis a nyugati emberek kétharmada által, akik hevesen ellenzik a kormányaikat.

Jól jegyezzük meg, hogy még nem tartunk ott, hogy a nyugati összeomlásnál tartunk.

Azonban a repedés a falon, ahol a fény átsüt [egy híres Leonard Cohen-dalt parafrazálva] hatalmas reményt ad a fény győzelmére.

 

 

A Nagy Kép - mi az?

A Nagy Képnek három fő ága van, a Szörnyeteg három fő célkitűzése, amelyeket be kell teljesítenie. Képzeljük el a Szörnyeteget egy több csápos szörny-oktopuszként. Nem feltétlenül fontossági sorrendben felsorolva, hanem inkább egyidejűleg buldózerként megközelítve, ezek a következők:

i) Tömeges elnéptelenedés, népirtás, világszerte; egy eugenista program, amelyen a Gates és a Rockefellerek és mások már évtizedek óta dolgoznak, és már az előző generációk is az eugenika megszállottjai voltak. Kevesebb ember, kevesebb "haszontalan zabáló" - és a szűkös, meg nem újuló erőforrások fogyasztói. Ilyen nyersen fogalmaz Yuval Noah Hariri, izraeli "értelmiségi" és Klaus Schwab, a WEF örökös vezérigazgatójának közeli tanácsadója;

ii) A vagyonok átcsoportosítása az alsó és középső rétegekből a felső szintre - az elit, a milliárdosok, a magánszemélyek, valamint a vállalati pénzügyek, mint például a BlackRock, a Vanguard, a State Street; mások közé tartozhat a Fidelity, a City Bank, a Bank of America és még sokan mások.

Csak az első három részvényesként kapcsolódik egymáshoz, és egyként tudnak cselekedni, világszerte mintegy 25 trillió dollárt ellenőrizve, ami 100 trillió dollár feletti tőkeáttételi erőt biztosít számukra (a világ 90 trillió dolláros GDP-jéhez képest), és ezáltal gyakorlatilag a világ minden országa felett rendelkeznek, és

iii) Mindent digitalizálnak, mindent mindennel összekötnek, végül a megaerős 5G és a hamarosan érkező 6G ultrarövidhullámokkal. Ezeken az elektromágneses hullámokon keresztül hozzáférhetnek az agyunkhoz. Ez Klaus Schwab csőálma. Ez magában foglalja a digitális, világméretű, formátlan vaxx-kártyákat, amelyeket a hírhedt QR-kódon vagy hasonló módon kezelnek, gyakorlatilag korlátlan infótárolási kapacitással.

Jelenleg több mint 30.000 információ tárolására képes mindannyiunkról. Azok, akik a QR-kódot kezelik, jobban ismerik Önt, mint Ön saját magát. Ez Bill Gates Agenda ID2020 nevű programjának frissített változata.

A digitalizálás első lépésként magában foglalhat egy bőr alá ültetett chipet minden életben maradt állampolgárra - jelenleg önkéntes alapon alkalmazzák néhány skandináv országban, például Svédországban és Dániában -, amely minden információt tárol és nyomon követ rólad, beleértve az egészségügyi adatokat, bankszámlákat, azt, hogy kivel beszélsz, hová utazol, hol és mit vásárolsz - és és és és - érted a lényeget.

Később valószínűleg csak egy elektronikus ujjlenyomat lesz, egy QR-kód vagy annak utódja formájában vagy kapacitásában, amelyet a testünkbe vésnek egy elektromágneses mezőn keresztül, amelyet a véráramunkba fecskendeznek - például grafén-oxidot - a kovid elleni védőoltások, vagy végül bármilyen védőoltás ürügyén, amelyet feltalálnak és rákényszerítenek a lakosságra.

A következő lehet az "új" influenza elleni védőoltás - már most újdonságként bejelentve, gyakorlatilag nem tesztelve, de készen áll az őszi szezonra. Legyetek tudatában és vigyázzatok!

A digitális pénz, amely már most is nagymértékben uralja a globális északi országokat, a 2030-as menetrend végére, vagy hamarabb, a normává válik, ha mi, az emberek nem állítjuk meg. - És igen, megtehetjük. A digitális pénz digitális rabszolgákká tenne minket; a digitális pénzt a szektakabala tetszés szerint blokkolhatja, vagy egyenesen ellophatja, a viselkedésünktől függően.

Ne aggódjatok, Klaus Schwab szerint végül nem lesz semmink, de boldogok leszünk - ez a Nagy Újraindítás parafrázisa. Az elménk már nem fog önállóan gondolkodni, hanem az 5G és a kovid és más, még érkező vaxok által befecskendezett grafén-oxid fog az emberekből úgynevezett "transzhumánokat" (Klaus Schwab által 2016-ban a svájci francia TV-nek adott interjúban használt kifejezés), lényegében haszontalan és nélkülözhető rabszolgákat csinálni, mivel a robotok és a mesterséges intelligencia (AI) átveszik az emberi szerepeket.

Ezeket a célokat a WEF Nagy Újraindítás című kiadványa így vagy úgy, de mind tárgyalja. Érdemes lehet egy pillantást vetni rá. A legtöbb megkeresett könyvtár mosolyogva válaszolta, hogy nem tartják a könyvet; inkább nem akarnak kapcsolatba kerülni ezzel a szörnyeteg tervvel.

Itt az Amazon linkje A nagy visszaállításhoz.

A globalista menetrend fokozatosan szétesik.

A globalisták mégis tovább harcolnak. Reménytelen játék. De talán még egy ideig képesek meghosszabbítani globalista hajtásukat, örökös hazugságokkal, az erkölcstelenül és nagyrészt illegálisan megszerzett pénzügyi vagyon mérhetetlen gazdagságával, esetleg áldozatok millióit hozva - és Isten ments - a harmadik világháborúba vezetve, ami potenciálisan egy kőkemény nukleáris háborút jelent.

A Szörnyeteg még mindig felemelkedőben van. Ez nem jelenti azt, hogy győzni fog.

Sokan közülünk talán észre sem veszik. Ez diszkrét, de halálos. Minden diszkréciójával együtt folyamatosan bejelenti, hogy mit tervez, mit tartogat az emberiség számára. A szektának, a luciferi szektának, amelyhez a Szörnyeteg valószínűleg tartozik, ahhoz, hogy sikerrel járjon, jó előre be kell jelentenie akcióit. Nehogy ők, a Szekta, ne boldoguljanak.

A szekta figyelmeztetései

A Szekta az elmúlt legalább 50 évben többször is figyelmeztetett minket. Mindig jó előre elmondta nekünk, hogy mit terveznek ők és a csatlósaik. És ezt az elmúlt két-három évtizedben egyre intenzívebben. Csak néhány példa. Legtöbbünk kényelmesen figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetéseiket.

Az 1992-es riói Föld-csúcstalálkozót - hivatalos nevén az ENSZ Környezetvédelmi és Fejlesztési Konferenciáját (UNCED) 1992. június 3-14. között tartották Rio de Janeiróban, Brazíliában. A konferencia a Római Klub 1971-ben megjelent "A növekedés határai, a világ népességének, környezetének és gazdaságának szimulációs modellje" című (nem) híres kiadványán alapult. A modell az elkövetkező 50-100 évre, azaz nagyjából most kezdődően, fenyegető környezeti katasztrófát jósolt.

A Római Klub, más néven a Föld-csúcstalálkozó adta meg a lökést ahhoz, amit ma globális felmelegedés és éghajlatváltozás menetrendjeként ismerünk - annak kereskedelmi oldalhajtásával, a New Green Deal-lel együtt.

Tudni kell, hogy a Római Klub nem európai találmány, ahogy azt a neve alapján hinni lehet. Ez egy Rockefeller-kezdeményezés volt.

9/11 volt az a halálos, erőszakos esemény, amely egy új korszakot jelentett be - egy olyan korszakot, amely a totális ellenőrzésig fokozódik, megfosztva a személyes szabadságjogoktól, a gyakran becsmérlő és kínos repülőtéri biztonsági ellenőrzésekkel járó korlátozásoktól. Néhány héttel a jól szervezett, borzalmas 9/11-es pusztítás után a Kongresszus elfogadta a Hazafias Törvényt. Ezt már jóval 9/11 előtt előkészítették. Az amerikai állampolgárokat emberi és állampolgári jogaik közel 90%-ától fosztja meg.

Hasonló vészhelyzeti típusú törvényeket könnyedén elfogadtak Európában és más úgynevezett "nyugati országokban", az USA politikai és monetáris doktrínáját követő országokra utalva. A Globális Észak, vagyis a Nyugat nagy része (beleértve Ausztráliát, Japánt, Dél-Koreát és Új-Zélandot is) jelenleg valamilyen "vészhelyzeti törvénykezés" alatt él, nagyrészt megkerülve a parlamentjeiket a Nagy Újraindítási Menetrenddel kapcsolatos ügyekben.

A lakosságuk nagy részének fogalma sincs arról, hogy parlamentjeiket részben működésképtelenné tették.

Covid-19: A Nagy Újraindítás - Újratárgyalva. Ijesztő fenyegetések, jutalmak az engedelmességért...
A 2010-es Rockefeller-jelentés négy fejezetben ábrázolja az ENSZ Agenda 2030 tartalmát. Az első a Lockstep forgatókönyvet írja le. Nagyjából azt, amin a világ, a 193 ENSZ-tagország keresztülment, miután a világméretű zárlatot hirdettek a covid-19 járvány miatt. Lockstepben minden kormány ugyanazt az emberi jogokat romboló, szigorú, a félelem által szított és kényszerített, a WHO által diktált szabályokat követte. Lásd a teljes 2010-es Rockefeller-jelentést - a "Forgatókönyv-keretrendszer" és a "Forgatókönyv-elbeszélések" fejezetek különösen érdekesek.

 

 

Bill Gates - TedTalk 2010 februárjában San Diegóban - azt javasolta:

"Ha igazán jó munkát végzünk (az oltásokkal), akkor 10-15%-kal csökkenthetjük a világ népességét."

Ez csak egy próbalufi volt, hogy felmérje az emberek reakcióját.

Egyúttal az elkövetkezendő dolgok bejelentése is volt. Mint mostanra már tudjuk, a világ népességének végső célja valami félmilliárd ember nagyságrendű - ahogyan azt a nemrégiben vandál módon megrongált georgiai útjelző kövek is jelzik. - Ne aggódjatok, a cabal nem fogja elérni ezt a tömeges népirtási célt. De már most is óriási károkat okozott, és ha nem állítják meg, tovább fogja gyilkolni az embereket, sokakat a legszörnyűbb módon.

A WHO 2014-ben a védőoltások évtizedét hirdeti meg - utalva a 2020 és 2030 közötti évtizedre, azaz az ENSZ Agenda 2030-ra. Figyelt valaki erre? - Honnan tudta a WHO? Talán Bill Gates suttogta a parancsokat a "WHO csarnokaiban", ahol az "adományokat" gyűjtik. A WHO figyelmeztetésére való minden utalás eltűnt az internetről.

2016 júniusa - a svájci Gotthard-alagút avatása - bizarr luciferi ünnepség, amely zárójeles - luciferi szextáncokat és furcsa gyilkosságokat és haláleseteket ábrázol - távolról is kapcsolódva az alagútépítéshez. Tele szimbolikával.

A Google magyarázata - "Bár az alagutak kétségtelenül utazásokat jelképeznek, gyakrabban szimbolizálják az élet egyik szakaszából a másikba való átmenetet. Legősibb jelentésében az alagút a szülőcsatornát szimbolizálja. Ahogyan egy csecsemő fejlődik és utazik kifelé, úgy a történet szereplői is."

Lásd még ezt a 6 percet. Gotthard-alagút avatási videoklipjét.

Ez minden bizonnyal egy átjáró a sötétségen keresztül. Nem meglepő. Sem a gonosz, sem Lucifer nem vetített soha fényes világot számunkra, az egyszerű emberek számára. Éppen ellenkezőleg, minél inkább homályban tartanak minket, minél több félelmet keltenek bennünk, annál nagyobb hatalmat szereznek. És úgy tűnik, hogy ezt akarják eljátszani. - Hiába. Nem fognak sikerrel járni.

2019. október 18-i 201-es esemény New Yorkban - A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal (WEF) és a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal partnerségben 2019. október 18-án New Yorkban rendezte meg a 201-es eseményt, egy magas szintű világjárványvédelmi gyakorlatot.

A rendezvény honlapja úgy írja le a gyakorlatot, mint egy "olyan aera, ahol a súlyos világjárványra adott válaszlépések során állami/magán partnerségekre lesz szükség a nagyszabású gazdasági és társadalmi következmények csökkentése érdekében". A gyakorlat valódi tárgya éppen az ellenkezője volt, egy koronavíruson keresztül.

Véletlenül néhány héttel később, 2020 elején egy SARS-Cov-2, alias Covid-19 nevű koronavírus tört ki. A WHO 2020. március 11-én világjárvánnyá nyilvánította, amikor a bejelentett halálesetek száma világszerte 5000-nél kevesebb volt. A mai ismereteink ismeretében feltehetjük a kérdést: mennyire megbízhatóak ezek a halálozási jelentések - akkor és ma?

Hasonlítsuk ezt össze az USA-ban a 2017/2018-as influenzaszezonban bekövetkezett 52 000 influenzaszerű halálesettel. A közönséges influenzát soha nem nyilvánították világjárvánnyá. Lásd ezt.

Most figyelmeztetnek minket a közelgő élelmiszerhiányra, energiahiányra, ami hideg telet, éhínséget fog okozni; plusz egy jelentős recesszióra, amit horrorisztikus kétszámjegyű infláció fog megelőzni - ami viszont csődöket, munkanélküliséget, szegénységet, nyomort - és még több halálesetet fog okozni.

A Fenevad felemelkedése nem zavartalan. Vannak más irányból húzó erők, amelyek lefelé, oldalra és egyenesen szét akarják húzni. A hatalmas repedés a falon, amely átengedi a Fényt, egyre nagyobb és nagyobb lesz. Amint a fény elér egy megfelelő számú embert, egy kritikus tömeget - a Szörny uralkodása talán közeledik a végéhez.

Mi még nem tartunk ott. Sajnos. De pozitívan kell gondolkodnunk. Lelkileg inspirálni egymást. Lelki és szellemi összetartozást teremteni. Mi, a felébredt emberek, véget vethetünk ennek az ördögi korszaknak.

A fent említett nyomán a Szörnyeteg egy több csápos Szörny-Oktopuszként ábrázolható. Minden csápnak megvan a maga halálos küldetése. Sok csápnak vannak alcsápjai. Ha egy csáp legyőzetik, a többi tovább harcol, és a legyőzött csáp még nagyobb erővel nő vissza. Ez a koncepció.

Tudatában kell lennünk és tudatában kell lennünk ezeknek a többszörös forgatókönyveknek és az általuk alkotott Nagy Képnek, hogy ne engedjük, hogy figyelmünket egyetlen forgatókönyv - például a plandémia és a vaxx narratíva - eltérítse. Bár bevallottan fontos, de össze kell kapcsolni az összes többi "csápos forgatókönyvvel", nehogy elszalasszuk a Nagy Újraindítási Menetrend, más néven az ENSZ 2030-as Menetrendjének átfogó céljait.

Meg akarjuk állítani ezt az ember által okozott, bűnös, nyomorúság és halálos járványt a maga egészében, a maga teljességében. Ha ezt rekeszekben tesszük, akkor nagymértékben csökkennek az esélyeink a Szörnyeteg legyőzésére. A szekta kabinet arra számít, hogy egy-két csáp eltereli a figyelmünket, míg a többi - szinte zavartalanul - tovább munkálkodik előre, fokozatosan elérve céljait.

Rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy minden csáp összekapcsolódik. Nincsenek véletlenek; és ebben a háborúban nincs egyetlen frontvonal. Az egész emberiség, függetlenül attól, hogy hol vagyunk ezen a földgolyón, a frontvonal. Ez azt is jelenti, hogy nincs menekvés.

Hacsak - és ez a legfontosabb - nem ébredünk fel. Ez a mi menekülésünk. Mi, az Emberek, meglátjuk a fényt, és felemelkedünk egy másik szintre, ahol a Fenevad sötétsége már nem érhet el minket. Kritikus tömegre van szükségünk ahhoz, hogy a Népi Hatalmunk elég erős legyen ahhoz, hogy minket, az emberiséget, áthúzzon és kollektíven egy másik, magasabb és megvilágosodott síkra húzzon.

Ehhez azok számára, akik ébren vannak, akik látják a Szörnyeteget, akik látják a csápjait és a gyilkoló gépezeteket, rendkívül fontos, hogy mindig a Nagy Újraindítás, az ENSZ Agenda 2030 és a 4. ipari forradalom átfogó célját, tehát a Nagy Képet lássuk.

 

 

Amikor egy csáp ellen harcolunk, mondjuk a kovid narratívája ellen, ami fontos, mindig emlékeznünk kell arra, hogy vannak mások is, és hogy a kovid csak egy fogaskerék a kerékben, a Reset pusztítás fogaskerekében.

A covid csápnak sok alcsápja van: A Big Pharma az egyik; a vaxx-kötelezettség a másik; a haszontalan és társadalmilag megalázó kényszerített maszkviselés, a társadalmi távolságtartás és az otthoni irodai munka mind az egyének megalázásának, elkülönítésének és elszigetelésének eszközei. És így tovább. Ezek mind szépen egymásba játszanak, egymást erősítve, pszichológiailag a FÉLEM által, fizikailag pedig a nem kovid betegségek különböző formái által, azaz mindenféle rák, leukémia, máj-, vese- és szívelégtelenség - és még sok más; mind potenciálisan halálos. Sőt, már most is exponenciálisan több halálesetet okoztak, mint amennyit a kovid-pandémiák állítólag okoztak.

Ezért nem lenne bölcs dolog minden tudományos ismeretünket a vaxx-vitába, vagy a covid-fertőzésbe fektetni - valós vagy nem valós? Nem számít. De éppen ezzel az ördög kezére játszunk.

Bár a covid csalás azonosítása - az átverés tudományos leírása orvosok, virológusok és más tudósok által - elengedhetetlen, de ez messze nem elég. A nagyközönségnek meg kell értenie a csalást, hogy levetkőzhesse az immunrendszert romboló félelmet.

A Reset általános céljai jól láthatóak. Ezért le kell lepleznünk és össze kell kapcsolnunk a szekta kovid csalását és az általa okozott félelmet a Polip-szörny összes többi csápjával. Az egész NAGY RESET narratíva ellen egységesen és szolidárisan kell harcolnunk.

A polip-szörnyeteg más csápjai

A már korábban említett félelem egy másik halálos csáp. A pszichológiában jól ismert, hogy a félelem - a félelem állandó feszültsége - csökkenti az autoimmun védekezésünket. Egyre sebezhetőbbé tesz bennünket mindenféle betegséggel szemben, beleértve számtalan különböző rákos megbetegedést és létfontosságú szerveink betegségeit. Ezek mind halálhoz vezethetnek, és ekkor már szinte lehetetlen lesz a betegség és a halál okát a mérgező "covid-vaxx"-ra visszavezetni.

A félelem a Fenevad egyik legerősebb fegyvere. Nemcsak a természetes immunitásunkat teszi tönkre, a félelem vakká és engedelmessé tesz minket. Vakká a saját emberi jogainkkal szemben. Félelemből lemondunk róluk, remélve, hogy a Fenevad majd megvéd minket. Ehelyett rabszolgákká válunk - kormányaink rabszolgáivá, akik viszont a WEF - és a Fenevad - szolgái.

Éghajlatváltozás - az egyre kegyetlenebb propaganda-program, amely szerint a bolygó fel fog melegedni, és hogy mi, emberek vagyunk a bűnösök, mivel túlzott mennyiségű fosszilis tüzelőanyagot használunk, úgynevezett üvegházhatású gázokat termelve, amelyek a világ hőmérsékletét az egekbe repítik. Amint fentebb említettük, ez a Rockefellerek által kezdeményezett Római Klub napirendjének folytatása, amely a (nyugati) világ bűntudat általi leigázására irányul.

Minket, a nyugati / globális északi zsidó-keresztény hitűeket vagy kultúrákat, a bűntudat által vezérelt neveltetésünk részeként bűntudat gyötör. Ez része a vallási-kulturális örökségünknek. Ezért rendkívül sebezhetőek vagyunk, amikor azt mondják nekünk, embereknek, hogy mi, emberek vagyunk a bűnösök az éghajlatváltozást okozó halálban és pusztításban.

A Beast erre a sebezhetőségre játszik rá. Méghozzá nagyon sikeresen.

A zöld napirend, az éghajlatváltozásról szóló narratíva fokozása érdekében a dél-európai országokat - Spanyolországot, Görögországot, Portugáliát, Franciaországot, Olaszországot, valamint a transzatlanti Egyesült Államokat szélsőséges hőhullámok sújtják, amelyeket halálos árvizek szakítanak meg. Eközben az ember által okozott erdőtüzek elpusztítják az erdőket, a földi életet oxigénnel ellátó tüdőt. A cél az éghajlatváltozási menetrend erősítése.

Nézze meg ezt az 1 perces videót, amint egy "mentőhelikopter" tüzet szór az erdőkre Dél-Spanyolországban, egy tűzoltó által felvéve. A szöveg spanyolul van, de a videó magától értetődő; nincs szükség szövegre; lásd ezt.

Az igazságot elrejtik, sőt cenzúrázzák előlünk. A világegyetem, beleértve a mi drága és nagylelkű Földanyánkat is, soha nem áll meg. Ő folyamatosan mozgásban van. Nemcsak fizikailag, hanem hőmérsékletileg is.

Egocentrizmusunk elhiteti velünk, hogy rövid életünkkel - átlagosan kevesebb, mint 100 év - mi vagyunk az univerzum középpontja, hogy minden, ami történik, a mi életünkben történik, pl. a szélsőséges éghajlati változások/módosulások.

Az elmúlt kb. két hónapban a globális észak rekord hőhullámokon és rekord eső nélküli időszakokon ment keresztül. Amint arról Franciaország, Spanyolország, Németország, Svájc, Svájc, Európa más országai, valamint az USA egyes részei beszámoltak, ezek olyan hő- és száraz időszakok, amelyeket az időjárásmérések kezdete óta - egyes országokban már a 17. században - soha nem tapasztaltak. Más országokban a 20. század elején. A könyörtelen hőség Európában és az USA-ban is tönkreteszi az élelmiszernövényeket, hozzájárulva a világméretű élelmiszerhiányhoz, ami éhínséghez, kétségbeeséshez és végül halálhoz vezet.

A Szörnyeteg egyik alcsapásaként még több félelem, terméskiesés, éhínség - halál.

 

 

Bár sehol sem említik, és nem is bizonyított, ez a rekordjelenség (amelyet még teljesen elemezni és megállapítani kell) "mesterséges időjárásnak" tűnik. Ez tipikusan beleillik a DARPA kutatás és a DARPA által kiadott technológia típusába. A DARPA a Pentagon által támogatott kutatóintézet. A módosított időjárási minták erős fegyverek. Csendben működnek, élelmiszerhiányt, éhínséget és halált okoznak - és több módon is hozzájárulnak a Nagy Újraindítás menetrendjéhez. Lásd ezt.

A mezőgazdasági területek csökkentése - A mezőgazdasági területek csökkentésére irányuló összehangolt erőfeszítés szintén része a Nagy Visszaállítás napirendjének. Bill Gates felvásárolja a termőföldeket az Egyesült Államokban, sőt a világ más részein is. Állítólag már Ukrajnában is rengeteg termőföldet birtokol. Lásd ezt [németül].

Mostanra Gates mintegy 300.000 hektárnyi termőföldet birtokol a legtermékenyebb mezőgazdasági területekből, főként az USA-ban, de a világ más részein is.

A Gates tulajdonában lévő mezőgazdasági területek nem fognak szarvasmarhahúst termelni, a globális figyelmeztetéshez hozzájáruló metángázok ürügyén. Gates élelmiszer-csökkentési koncepciója szerint az ő termőföldjei egyáltalán nem termelhetnek élelmiszert - felgyorsítva ezzel az éhezők viadalát.

Ugyanígy a holland kormány Mark Rutte vezetésével, aki a Klaus Schwab Academy for Young Global Leaders ösztöndíjasa, hajthatatlan a holland mezőgazdasági területek 30%-os csökkentésében. Hollandia a világ második legnagyobb mezőgazdasági exportőre az Egyesült Államok után. Lásd ezt.

A holland gazdák az elmúlt közel két hónapban az utcára vonultak, hogy tiltakozzanak az ellen, hogy a kormány erőszakkal visszavegye a földjeiket, hogy csökkentse a termelést. Eddig eredménytelenül.

Lásd ezt.

A nemzetközi szállítás korlátozása

A légiközlekedési ágazatot súlyosan érinti a járatritkítás, ami a nagyrészt mesterséges létszámhiánynak - és a vonzónak nem nevezhető covid-korlátozásoknak (a vaxx-must sok légitársaság személyzetének) tudható be. Ez állítólag éppen a globális északi országok nyári szünidejében vezetett jelentős járatritkításokhoz.

Sok nyugati légitársaság pénzügyi helyzete bizonytalan, és még bizonytalanabbá válhat - mivel a kerozin/benzin/energiaárak folyamatosan emelkednek.

A Nagy Újraindítás urai nem akarnak utazó embereket. Őket nem olyan könnyű irányítani, mint az álló embereket.

Ez a csáp legalább két célt szolgál: i) az embereket helyhez kötötten tartja, jobban elszigetelve egymástól és a globális mozgásoktól; és ii) azok az emberek, akik nem tudnak mozogni, félelmesebbek és jobban irányíthatóak lehetnek.

 

 

Energia - gáz, benzin, villany, hiányok

A következmények sokrétűek. Az éghajlatváltozáshoz hasonlóan az energiahiány is mindent érint. Gazdaságaink növekedési lendülete az energián alapul. Az energiahiány recesszióhoz vezet, csökkenti a gazdasági teljesítményt, csökkenti a munkaerőt, szegénységet - nyomort, betegségeket - és igen, halált okoz.

De NEM vagyunk energiahiányban. Az energiahiányt mesterségesen hozták létre - az ukrán-orosz háború ürügyén -, amelyet viszont azért hoztak létre, hogy a Nagy Újraindítás menetrendjét szolgálják: Tömeges halál, gazdasági összeomlás, csődök, szegénység - ami a vagyonok alulról és a középről a tetején lévő apró elitre való átcsoportosítását idézi elő - és felgyorsítja a teljes digitalizáció felemelkedését - a pénztől az emberi agyig.

De nincs energiahiány. Ezt az egészet mesterségesen hozták létre a WEF és a Nagy Újraindítás mesterei. Lásd az alábbi videót.

Természetesen még sok más "csáp", alcsáp és indíték van arra, amit a globális Észak forró és csapadékmentes nyári hónapjaiban tapasztalunk. De a lényeget értették. Ha következetesen azt kérdezzük: "Cui bono?" - vagy "Kinek jó ez?". - A válasz mindig ugyanahhoz az aljas poliphoz vezet, amelynek számos halálos csápja van, és amelyet Nagy Újraindításnak hívnak.

A WEF Klaus Schwab és társai által leírt kívánt világmodell egy ultra-neoliberális rendszer felé tartó világ, ahol az emberek száma nagymértékben csökken, és a túlélők "transzemberekké" (Schwab kifejezése) válnak, akiket az 5G és hamarosan a 6G manipulálhat, és akik boldogok lesznek, ha nem birtokolnak semmit.

Összefoglalva mindezt, emlékeztessük magunkat a mindent irányító digitális kontrollal kapcsolatos veszélyekre:

Óvakodjunk a QR-kódtól; Emlékezzünk az Agenda ID2020-ra!

"Amíg Önt Boris [Johnson] lemondása elterelte a figyelmét, az Egyesült Királyság kormánya csendben megerősítette, hogy a COVID-oltott gyermekek 4423%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg bármilyen okból, és 13 633%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg COVID-19-ben, mint az oltatlan gyermekek."

Ezek Dr. Coleman utolsó szavai:

"Légy tudatában. Vigyázz magadra.

Ne higgyék el, amit a kormányok mondanak. Figyelmeztessenek mindenkit.

Kérem, ne feledjék, hogy nincsenek egyedül. Egyre több ember ébred fel. És ha egyszer felébredtek, nem alszanak vissza. Már most sokkal nagyobb erő vagyunk, mint amit az összeesküvők elhitetnének veletek. Ha meg akarjuk nyerni ezt a háborút, akkor szenvedélyesen kell harcolnunk, az igazsággal, és elszántan kell harcolnunk. Nincs maszk, nincs teszt, nincs szúrás.

Ne bízzatok a kormányban; ne bízzatok a tömegmédiában, és ne feledjétek - Isten a mi oldalunkon áll"

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/szembeszallas-az-egy-vilagrend-owo-globalizmusaval-a-fenevad-felemelkedese-es-bukasa