2021. június 10., csütörtök

Hogyan akarja Kína átalakítani a világot a Korona-járvány után

Aki Kínával foglalkozik, az biztosan ismeri a Szun-ce nevet. 500 évvel Krisztus előtt született, és a stratégiai hadviselés zsenijének tartották. Leghíresebb művét, "A háború művészete" című írását még mindig kötelező olvasmánynak tekintik minden vezető számára, legyen szó az üzleti életről vagy a nemzetközi politikáról. A könyv egyik legtöbbet idézett mondata: "Ha ismered mind önmagad mind az ellenfeledet, száz csatát is megnyerhetsz veszély nélkül.” Mai témák: 00:00 Szun-ce "A háború művészete". 01:34 Azok, akik gondolatolvasók, egyértelmű előnyben vannak. 02:35 Miről szól valójában az "Új Selyemút". 04:36 Kínai különleges zónák, vagy inkább gyarmatok? 06:53 A tökéletes kínai gyarmati terület 07:49 A kínai renminbi mint vezető valuta? #KoronavírusJárvány #StratégiaiHadviselés #DiDongsheng Források: https://de.wikipedia.org/wiki/Sunzi https://de.wikipedia.org/wiki/Die_Kun...) https://bit.ly/33YpTYo

A gyermekek kötelező védőoltása melletti érvek megcáfolva

A 12 éves és idősebb gyermekeket 2021.6.7-től oltják be a Biontech vakcinával. Az Európai Gyógyszerügynökség Ema jóváhagyta ezt. De a kritikus hangok egyre hangosabbak. Még a németországi Állandó Oltási Bizottság (Stiko) is csak a korábban megbetegedett gyermekek számára akar általános oltási ajánlást adni. Dr. Martin Vincentz orvos és politikus hasonlóan vélekedik. NRW tartományi parlamentjében mindössze öt perc felszólalási idő alatt alaposan megcáfolta a gyermekoltás stratégáinak fő érveit: Dr. Vincentz szerint a tények egyértelműen azt mutatják, hogy a politikusok által elfogadott intézkedések károsak a gyermekek számára. Véleménye szerint ezért gyermekek millióinak oltási ajánlást adni, azt nem politikailag, hanem tudományosan kellene megvitatni a nyilvánosság előtt. Hogy az orvos miért reagál egyenesen elborzadva a gyermekoltásra, azt ebben a beszédben láthatják, amelyet a Kla.TV a következőkben közvetít. Dr. Martin Vincentz: Tisztelt Elnök úr! Hölgyeim és Uraim! Úgy tűnik, hogy hamarosan eljön az idő, amikor a Biontech vakcinát először a tizenkét éves kortól, majd valószínűleg még az év folyamán a hat hónapos kortól kezdődően is engedélyezik. Ebből azonban valójában nem azt a következtetést vonjuk le, hogy az országban élő 14 millió kiskorú számára is ki kell majd adni az oltási parancsot, hanem azt, hogy ez csupán azt jelenti, hogy a vakcina valószínűleg hasonlóan tolerálható a gyermekek számára, mint a felnőttek számára, vagy legalábbis bizonyos orvosi ártalmatlansággal rendelkezik, ha a vakcinát jóváhagyják. A mérlegelés középpontjában mindig annak kell állnia – és ez a nyugati orvoslásban már nagyon régóta így van -, hogy az orvosi beavatkozásból származó egyéni előnyöknek mindig az előtérben kell állniuk. Ráadásul, mielőtt most egy egész oltási armadát küldünk a bölcsődékbe, hogy garantáljuk a rendszeres működést az oltásokkal, ahogy az indítványban is szerepel. Talán tehetnénk néhány lépést hátrafelé, és megnézhetnénk néhány alapvető dolgot. A gyermekeket, ahogy ön is mondja, nem érinti különösen a világjárvány. A legjobb esetben az Ön intézkedései különösen hatnak rájuk, és ez nagy különbség.

Tehát ha most azt mondják, hogy az egyetlen hely, ahol valószínűleg az egészségügyi ágazatban mindenütt reagálni kell, az a gyermek- és ifjúságpszichiátria, akkor ez nem a világjárvány következménye, hanem a világjárványra válaszul hozott intézkedéseké. Tehát nem arról van szó, hogy maga a vírus különösen a gyerekeket fenyegetné. Ha megnézzük, 2021 áprilisától kezdve, kik haltak meg ténylegesen a vírusban a Szövetségi Köztársaságban a kiskorúak között, tizenegy gyermek van, közülük nyolcnak súlyos előbetegségei voltak, 60 gyermeket ápoltak intenzív osztályokon hazánkban. Őszintén szólva, nem szeretnék az egyik szülő helyében lenni, akinek ezen keresztül kell mennie, tényleg nem szeretnék. De tegyük ezt párhuzamba más betegségekkel, amelyek minden évben mindig jelen vannak hazánkban. Minden egyes influenzahullám több gyermeket juttat intenzív osztályra, és több gyermeket öl meg. Decembertől áprilisig mégsem zárják be az iskolákat. Ezt soha nem tennék meg, és jó okkal nem tennék meg. Most mégis megtörtént. Ebben az országban évente átlagosan több mint 40 gyerek fullad vízbe. És mégsem zárnátok be minden szabadtéri medencét, mégsem zárnátok le minden úszótavat mérföldekre, és nem engednétek többé, hogy a gyerekek ott játsszanak. Te nem tennél ilyet, és erre jó okod van, hogy ne tedd. Tehát ha most lehetőség nyílik arra, hogy a súlyos, már meglévő betegségekkel rendelkező gyermekek beolttassák magukat, akkor az jó. Mert számukra nem csupán elméleti kockázatot jelent, hogy valóban meghalnak a Corona-vírus miatt. Az összes többi gyermek, a Németországban élő több mint 13 millió gyermek esetében ebből azt az ajánlást levezetni, hogy most mindenhol be kell oltani magunkat, holott csak 0,00002%-uknak okoz komoly károkat a Corona-vírus, erősen megkérdőjelezhető, és mindenekelőtt tudományosan kellene megvitatni, de lehetőleg nem politikailag. És még egyszer: Éppen ellenkezőleg, a gyermekekre nézve a leginkább veszélyes dolog a Corona-vírussal kapcsolatban az intézkedések. És ez már hónapok óta bizonyított. És amikor ma reggel azt mondták, hogy a gyermekgyógyászatból aggasztó jelek érkeztek… tehát, elnézést, ezek nem veszélyjelzések – a veszélyjelzések akkor voltak, amikor tavaly év végén azt hallottuk, hogy a segélyvonalak teljesen túlterheltek. Figyelmeztető jelek voltak, amikor a gyermekorvosok és a fiatalkorúak orvosai azt mondták, hogy elképzelhetetlen dolgok közelednek felénk.

Figyelmeztető jelek voltak, amikor az első testnevelő tanárok azt mondták, hogy a gyerekeknek olyan mozgásbeli hiányosságaik vannak, amelyeket valószínűleg nem fogunk tudni behozni. Ez most nem figyelmeztető jel! Mondhatni, három, négy, öt piros lámpán is átmentünk, és most ott tartunk, hogy a sürgősségi osztályokra kell gyerekeket felvennünk: ittasan, súlyosan sérülteket, ahol valójában csak azokat a gyerekeket veszik fel bizonyos pszichiátriai osztályokra, akiket sürgős öngyilkossági veszély fenyeget, és a többieket, akik depresszióval vagy evészavarral küzdenek, részben elküldik. El sem tudod képzelni, milyen következményekkel járhat ez. És mindez, ismétlem, a politika következménye, de nem a vírusé. És ha most egy második pontra kerül a sor: Nos, tegyük fel, hogy teljesen elhanyagolnánk az orvoslásnak ezt a hippokratészi megközelítését. És az egyén jóléte többé nem lenne elsődleges, pedig az. De tegyük fel, hogy nem ez lenne a helyzet, hanem hogy most az egyén javára adnánk orvosi kezelést, vagy hogy most orvosi kezelést végeznénk rajta, hogy megvédjünk egy … valamilyen nagyobb jót, akkor ez valóban egy antihipokratikus szemléletmód. De tegyük fel, ahogyan a jelenlegi diskurzusban gyakran előfordul, hogy ezt tennénk. De azt is meg kell mondani, hogy az olyan légzőszervi betegségek esetében, mint a Corona, rendkívül kérdéses, hogy a vakcinázással valóban elérhető-e ilyen módon a nyájimmunitás. Egyáltalán nem lehet előre látni, hogy a vírus nem fog-e többé szerepet játszani számunkra, ha a lakosság 80%-a be van oltva. Egészen más betegségek bizonyították, hogy ez nem így van. Nem foglalkoznánk a szezonális influenzával, ha ilyen könnyű lenne leküzdeni ezt a légúti betegséget. Tehát itt is van egy tudományos vita és vita arról, hogy van-e egyáltalán értelme így csinálni. És ha akkor, és most összefoglalom és a végére érek. Ha ezen a ponton el akarjátok taposni az elővigyázatosság elvét, akkor megtehetitek. Ezt más elvekkel is meg lehet tenni. De kérlek, csináljátok nélkülünk. Köszönöm szépen.

a pkr./ rz.

Források/Linkek: https://www.youtube.com/watch?v=Krj6VbnZznQ
https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/id_90118774/biontech-ema-gibt-biontech-impfstoff-fuer-kinder-ab-12-jahren-frei.html

Íme a Covid játékterve a globális népirtásra és az emberiség rabszolgasorba taszítására.

 

Ami ezután következik, az a megdöbbentően szándékos, lépésről lépésre történő bűnös összeesküvéses terv.

Melynek célja a globális népirtás és a népesség súlyos legyengítése világszerte a COVID biofegyverek különböző típusai és az ebből következő Covid szuperoltási program révén.
Tekintettel ennek a világméretű tervnek a mélységére és szélességére, hogy szándékosan megöljenek és/vagy megsebesítsenek minél több emberi lényt, egyértelmű, hogy minden nagyobb kormánynak, globalista intézménynek, Fortune 1000 vállalatnak és nem kormányzati szervezetnek (különösen az egészségügynek), amelyet az Új Világrend globalista összeesküvés irányít, előre tudnia kellett erről a rendkívül összetett bűnös tervről. Ezért mindegyikük vádlott nélküli bűnrészes marad az egész emberiség ellen valaha is elkövetett legnagyobb bűnszövetkezetben.

Nos, íme, amit ezek a felfoghatatlanul pimasz, kétségbeesett és vakmerő Covid-bűnözők aprólékosan előre megterveztek, nagy figyelmet fordítva a rosszindulatú részletekre.

A Covid Plandemic International Crime Scene anatómiája

1) Először is, a Covid elkövetői meglehetősen lopakodva és stratégiailag egy sor biofegyvert indítottak el a bolygón a főbb metróövezetekben, ahol az 5G katonai telepítése 2019 folyamán zajlott.

2) Ezután a kifinomult biofegyvert célzottan SARS-CoV-19-nek nevezték el, hogy mindenütt félrevezessék a kormányokat, valamint összezavarják és összezavarják a nemzetközi egészségügyi közösséget. Ez nem egy koronavírus, és tudományosan soha nem izolálták; hanem sokkal valószínűbb, hogy különböző patogén mikroorganizmusok keveréke, amely bakteriális, parazita és/vagy vírusos komponenst tartalmaz.

3) Ezután tudatosan terjesztettek egy rendkívül hibás COVID-19 PCR tesztkészletet, amely garantáltan számos hamis pozitív és hamis negatív eredményt is adott. Ezeket a készleteket titokzatos módon a COVID-19 első, a kínai Wuhanban történt kibocsátása előtt a gyors terjesztés érdekében világszerte felhalmozták. A hosszan fertőzött orrtamponokat arra is felhasználták, hogy vagy beoltják a tesztelt áldozatokat, vagy átadják nekik a COVID-19-et.

4) Eközben e rendkívül bonyolult bioterrorista művelet legfelsőbb irányítói eltökéltek abban, hogy megakadályozzák, hogy a Föld bármely kormánya jóváhagyjon bármilyen COVID-19 kezelési tervet, gyógymódot és/vagy protokollt. A világtörténelemben még soha nem volt ilyen jól összehangolt kampány egy halálos fertőzés bizonyítottan bevált gyógymódjainak elutasítására.

5) Azzal, hogy gyorsan és hatékonyan betiltották a COVID-19 sikeres gyógymódjainak használatát a nemzetek világközösségében, megteremtették a terepet a hamis vakcinák rekordidő alatt történő kifejlesztéséhez és beadásához. A különböző injekciók, injekciók és oltások génmódosító képességet tartalmaznak, és többszörösen káros hatással vannak az emberi bioorganizmusra, amelyeknek semmi közük a COVID-19 megelőzéséhez.

6) A különböző, rendkívül kísérleti Covid-injekciókat, amelyek mindegyike nem titkoltan más-más célt szolgál, a 2020 januárjában kezdődött, ember által okozott világjárvány előtt gyártották le. Ezután szétosztották őket előre kiválasztott nemzetek között, hogy bizonyos vérvonalaknak adják be őket, hogy egyelőre ismeretlen káros hatásokat idézzenek elő.

7) Annak ellenére, hogy a Covid oltások által közvetlenül okozott rendkívüli halálesetek száma és az oltás okozta sérülések aránya rendkívüli volt, a globális mainstream médiát (MSM) arra utasították, hogy ne számoljon be ezekről a létfontosságú adatokról a nagyközönségnek. Ehelyett az MSM-et arra használták fel, hogy a "vakcinák" hamis sikerét harsogják, és úgy adják el a bolygó minden emberének, mintha holnap lenne.

8) Ily módon a tudatlan és tájékozatlan embereket csalárd módon kényszerítették és kényszerítették arra, hogy egy nem jóváhagyott "vakcinát" kapjanak, amelyet CSAK "Sürgősségi felhasználási engedélyként" kategorizáltak. A megtévesztésnek ez az egyetemes mintája - "vakcina tájékozatlan beleegyezéssel" - szerves részét képezte az oltási programok világszerte történő bevezetésének.

9) Most már a gyerekeket is megdöfködik a rendkívül veszélyes és halálos COVID-19 "vakcinával", sokuknál szívgyulladást tapasztalnak, egyéb súlyos tünetek és orvosi betegségek mellett. A gyakran halálos kimenetelű vérrögök csak napról napra nyilvánvalóbbá válnak, csakúgy, mint más súlyos mellékhatások, amelyek egyre gyakrabban fordulnak elő az oltás után. Mindeközben az MSM gyakorlatilag nem számol be a valós kockázatokról.

10) Különösen ennek az előre megtervezett világjárványnak a korai szakaszában a szokásos orvosi válasz nem volt a COVID-19 kezelésére vonatkozó irányelvek kiadása a kórházi kezelés előtt. Ez a hatalmas intézményi mulasztás mind terjedelmében, mind nagyságrendjében teljesen példa nélküli. A létfontosságú kezelések és a megfelelő gyógyszerek szándékos visszatartása volt a népirtás tervének igazi kulcsa.

11) Miután a kórházi kezelés megtörtént, a rutinszerűen alkalmazott orvosi protokollok váltak a halál elsődleges okává, nem pedig a COVID-19. Az orvosok szerte a világon úgy panaszkodtak, mint még soha a történelemben, hogy az orvosi kezelések a probléma NAGY részei voltak; és semmiképpen sem a megoldás részei. A tervezett eredmény a világ népességének a gyógyszeres kezelésen keresztül történő kivágása volt, amelynek következtében rekordszámú iatrogén haláleset (és Covid-betegség) következett be.

12) Az 1918-as spanyolnátha járványhoz hasonlóan egyértelműen az előre megfontolt orvosi válasz volt a felelős az idősek és a többszörös társbetegségben szenvedők magas halálozási arányáért. Akkor, 1918-ban az aszpirin és a morfium halálos kombinációja volt az, amely világszerte több mint 100 millió ember halálához járult hozzá. Napjainkban a kórházakban szisztematikusan alkalmazzák a lélegeztetőgépeket és az erős nyugtatót is, hogy számtalan COVID-19 áldozatot megöljenek.

13) Minden jel arra mutat, hogy 2020-ban és azon túl is hasonló népirtási forgatókönyvet fognak alkalmazni a bolygó elnéptelenedése és a Covid-oltottak teljes ellenőrzés alá vonása érdekében. A döntő kérdés itt az, hogy az oltási haláleseteknek és sérüléseknek általában csak 10%-át jelentik, így tudjuk, hogy a COVID-19 halálozási aránya és a Covid injekciós sérülések valójában sokkal, SOKKAL rosszabbak, mint amennyit jelentenek.

A WHO, a B&MGF és a Big Pharma által elkövetett súlyos orvosi műhibák, a kormányzati hanyagság bűncselekményei és aljas cselszövések előző példái, különösen a COVID-19 "vakcinák" katasztrofális bevezetése megerősítik a globális népirtás elkövetésének átlátszó szándékát. Ez az NWO összeesküvés által irányított fekete akció és baljós pszichopédia azt a határozott szándékot is bizonyítja, hogy az ember által okozott Covid-katasztrófa nyomán a NAGY RESET (az emberiség leigázására irányuló globális végrehajtási terv) lopakodó kibontakozását hajtsák végre.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ime-a-covid-jatekterve-a-globalis-nepirtasra-es-az-emberiseg-rabszolgasorba-taszitasara-202106171135

DÁNIA: Vége a maszkviselési kötelezettségnek

 

Dániában hétfőtől mindenhol eltörlik a maszkviselési kötelezettséget, augusztustól pedig az oltási igazolást.

Egy egész éjszakán át tartó maratoni tárgyalást követően hajnali 3 órakor létrejött a megállapodás 8 párt egyetértésével.

A dániai parlamenti pártok (egy kivételével) támogatták a hónapok óta érvényben lévő rendelkezések feloldását, így Dániában már csak a tömegközlekedésben kötelező maszkot viselni, de ott is csak az álló utasoknak.
A dán politikusok egyhangúlag úgy vélték, ideje visszatérni a normális emberi élethez, melynek nem lehet része a  maszkviselés. Az un. covidpass-ok (oltási igazolások) használatát is folyamatosan visszafogják, és október 1-re teljesen meg kívánják szüntetni.

Itt vannak a dán újranyitási megállapodás fontos dátumai:

Június 11: A bárok és éttermek nyitva tartása éjfélig meghosszabbítva

Június 12: A Parken futballstadionon engedélyezett nézők száma 15 900-ról 25 000-re nő

Június 14: Az arcmaszkokra már nincs szükség, a tömegközlekedési eszközökön kívül

Június 14: A Coronapass-ra már nincs szükség a nyilvános könyvtárakban, és egyéb közösségi helyeken

Június 14: Az óvodák, általános iskolák, az iskolai klubok után az ifjúsági és felnőttképzés várhatóan visszatér a normál menetrendbe

Július 1.: Az éttermekben megszűnik  a távolságtartási ajánlás

Július 15: A bárok és éttermek hajnali 2-ig tarthatnak nyitva

Szeptember 1: Az éjszakai klubok és diszkók újra megnyithatnak a coronapass-al rendelkezőknek

Október 1.: Megszűnik a coronapass használata. The Local

Az mRNS technológia feltalálója: A vakcina hatására a lipid nanorészecskék “nagy koncentrációban” halmozódnak fel a petefészkekben.

 

A “Dark Horse Podcast” című műsorában Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója elmondta, hogy a COVID vakcina lipid nanorészecskéi – amelyek a szervezetet a tüskefehérje előállítására utasítják – elhagyják az injekció beadásának helyét, és felhalmozódnak a szervekben és szövetekben.

Június 10-én Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója csatlakozott Brett Brownstein evolúcióbiológushoz egy 3 órás beszélgetésen a “Dark Horse Podcast” című műsorban, hogy megvitassák a Pfizer és a Moderna vakcinákkal kapcsolatos számos biztonsági aggályt.


A teljes podcast rövid részletében Malone, Brownstein és Steve Kirsch technológiai vállalkozó a Pfizer ellentmondásos japán biodisztribúciós tanulmányának következményeivel foglalkozik. A tanulmányt Dr. Byram Bridle vírusimmunológus hozta nyilvánosságra a hónap elején.

Kitérnek továbbá az új mRNS-vakcinák megfelelő állatkísérleteinek hiányára, valamint a Dr. Geert Vanden Bossche virológus által képviselt elméletre, miszerint az mRNS-vakcinákkal történő tömeges oltás egyre több fertőző és potenciálisan halálos variánst hozhat létre.

Amint arról a The Defender június 3-án beszámolt, a Bridle a japán kormányhoz intézett, a Pfizer adataira vonatkozó információszabadság iránti kérelem eredményeként megkapta egy japán biodisztribúciós tanulmány másolatát – amelyet eddig eltitkoltak a nyilvánosság elől.

A tanulmány nyilvánosságra hozatala előtt a szabályozók és a vakcinafejlesztők elhitették a nyilvánossággal, hogy az mRNS COVID vakcinák által termelt spike fehérje a vállban marad, ahol beadják, és nem biológiailag aktív – annak ellenére, hogy a szabályozók világszerte rendelkeztek a tanulmány másolatával, amely ennek ellenkezőjét mutatta.

A Bridle által megszerzett biodisztribúciós tanulmány kimutatta, hogy a vakcinából származó lipid nanorészecskék nem maradtak a deltoid izomban, ahová beadták őket, ahogy azt a vakcina fejlesztői állították, hanem az egész szervezetben keringtek, és nagy koncentrációban felhalmozódtak a szervekben és szövetekben, beleértve a lépet, a csontvelőt, a májat, a mellékveséket és – “meglehetősen magas koncentrációban” – a petefészkekben.

Az mRNS – vagy messenger RNS – az, ami a szervezetnek azt mondja, hogy állítsa elő a tüskefehérjét. Malone szerint a lipid nanorészecskék olyanok, mint a “dobozok”, amelyekben az mRNS-t szállítják. “Ha egy szervben vagy szövetben lipid nanorészecskéket találunk, az azt jelenti, hogy a gyógyszer eljutott az adott helyre” – magyarázta Malone.

A japán tanulmány adatai szerint a lipid nanorészecskék négy órán belül az egész testben keringő teljes vérben megtalálhatóak voltak, majd nagy koncentrációban a petefészkekben, a csontvelőben és a nyirokcsomókban telepedtek meg.

Malone elmondta, hogy a vakcinát kapó személyeket leukémia és limfómák szempontjából nyomon kell követni, mivel a csontvelőben és a nyirokcsomókban lipid nanorészecskék koncentrációja volt. De ezek a jelek gyakran csak hat hónap, három vagy kilenc év múlva jelennek meg – mondta.

Tegyen ismétlődő adományt, hogy részt vehessen az apák napi tiszteletadás sorsolásán
Általában az ilyen jeleket az állatkísérletek és a hosszú távú klinikai kísérletek során észlelik, de ez nem történt meg az mRNS-vakcinákkal, mondta Malone.

Malone elmondta, hogy két olyan mellékhatásjelzés van, amely az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) számára nyilvánvalóvá vált. Az egyik a trombocitopénia, vagyis az, hogy nincs elég vérlemezke, amelyek a csontvelőben termelődnek. A másik a lappangó vírusok újraaktiválása.

Malone a petefészek tünetét zavarba ejtőnek találta, mivel a herékben nincs felhalmozódás.

Malone elmondta, hogy az eredeti adatcsomagok ezt a biodisztribúciós információt tartalmazzák. “Ezek az adatok már régóta kint vannak” a világszerte a szabályozó hatóságok által védett, nem publikált adatok közé tartoznak – mondta.

Malone szerint az FDA tudta, hogy a COVID tüskés fehérje biológiailag aktív, és az injekció beadásának helyéről eljuthat és mellékhatásokat okozhat, valamint hogy a tüskés fehérje, ha biológiailag aktív, nagyon veszélyes.

Valójában Malone egyike volt azon tudósoknak, akik figyelmeztették az FDA-t a szabad spike fehérje veszélyeire.

Malone felvetette, hogy autoimmun problémák kapcsolódhatnak a szabadon keringő spike fehérjéhez, amiről a fejlesztők biztosították, hogy nem fog megtörténni. Az autoimmun problémák felismeréséhez a 3. fázisban lévő betegeknél 2-3 éves követési időszakra lenne szükség a vakcinák lehetséges autoimmun következményeinek nyomon követésére – de ez a nyomon követés nem történt meg a Pfizer és a Moderna vakcinák esetében.

A Pfizer és a Moderna nem végzett megfelelő állatkísérleteket sem, mondta Brownstein. Az állatmodellek olyan jelzést adnak nekünk, amely felhívja a figyelmünket arra, hogy mit kell nyomon követnünk az embereknél.

mondta Brownstein:

“Nagyon riasztó rövid távú dolgokat kaptunk. Vannak olyan rövid távú dolgok, amelyek riasztóak az alapján, hogy hol találjuk ezeket a lipideket, hol találjuk a tüskés fehérjéket – ezek a dolgok aggodalomra adnak okot, mert nem így kellett volna lennie. Van egy riasztó jelünk is a rendszerben jelentett veszélyek és halálesetek vagy a károsodások és a halálesetek tekintetében, és okkal gondolhatjuk, hogy ezek drámai aluljelentések.”

Vaden Bossche helyesen fogalmazott

Brownstein szerint az oltóanyagok egyik potenciális ártalmáról Vanden Bossche, a GSK Biologicals, a Novartis Vaccines, a Solvay Biologicals, a Bill & Melinda Gates Alapítvány seattle-i Global Health Discovery csapatának, valamint a genfi Global Alliance for Vaccines and Immunization (Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért) munkatársa, egy oltóorvos tette híressé.

Az év elején Vanden Bossche egy 12 oldalas dokumentummal alátámasztott felhívást intézett az Egészségügyi Világszervezethez, amelyben leírta azt a “fékezhetetlen szörnyeteget”, amelyet egy globális tömeges oltási kampány potenciálisan elszabadíthat.

Vanden Bosshe szerint a lezárások és a vírusra gyakorolt rendkívüli szelekciós nyomás kombinációja, amelyet az intenzív globális tömeges oltási program indukál, rövid távon csökkentheti az esetek, kórházi kezelések és halálesetek számát, de végső soron több aggasztó mutáns létrehozását fogja előidézni. Ezt nevezi Vanden Bossche “immunmenekülésnek” (azaz a vírusnak az emberi immunrendszer általi nem teljes sterilizálása, még a vakcina beadását követően is).

Az immunmenekülés viszont arra készteti majd a vakcinagyártó cégeket, hogy tovább finomítsák a vakcinákat, ami nem csökkenti, hanem növeli a szelekciós nyomást, és egyre több átvihető és potenciálisan halálos változatot hoz létre.

A szelekciós nyomás egyre nagyobb konvergenciát fog okozni az olyan mutációkban, amelyek a vírus kritikus tüskefehérjét érintik, amely felelős a légutak nyálkahártya-felületének áttöréséért, amely a vírus által használt útvonal az emberi szervezetbe való bejutáshoz.

A vírus hatékonyan túl fog járni az alkalmazott és a keringő változatoktól függően finomított, rendkívül specifikus antigénalapú vakcinák eszén. Mindez a súlyos és potenciálisan halálos megbetegedések hokibot-szerű növekedéséhez vezethet – valójában egy ellenőrzésen kívüli világjárványhoz.

Malone szerint:

“Vanden Bosshe aggodalma nem elméleti. Valós, és rendelkezésünkre állnak az adatok. Ezzel a vírussal vagy annak downstream változataival nagyjából életünk végéig együtt kell élnünk, és egyre inkább az influenzához fog hasonlítani. Folytatódni fog a változatok evolúciója és keringése, és ez egy menekülés”.

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-mrns-technologia-feltalaloja-a-vakcina-hatasara-a-lipid-nanoreszecskek-nagy-koncentracioban-halmozodnak-fel-a-petefeszkekben/