2022. március 5., szombat

Ukrán-Orosz háború (2022) | Imran Hosein sejk az ukrán-orosz helyzetről (2014)

Imran N. Hosein sejk közismert író, filozófus, az iszlám vallás szakértője, több egyetemen végzett tanulmányokat, amerikai és kanadai egyetemeken oktatott. Számos könyve megjelent. Fejtegetése a kommunizmusról, Putyinról, Ukrajnáról, cionizmusról, a "nagy tervről".

ANGLIA: Tömeggyilkos Sátánfatty Boris Johnson 6 pontos terve

 

Hiú ábránd azt gondolni, hogy közelítünk az ukrán-orosz konfliktus megoldásához. Sokkal inkább a fegyverkezés kiszélesítése van terítéken.

Népirtó Antikrisztuskövető Boris Johnson brit miniszterelnök felszólította a világ vezetőit, hogy tegyenek újabb erőfeszítéseket annak érdekében, hogy Oroszország ukrajnai inváziója kudarcot valljon. Hatpontos tervet közzé Putyin orosz elnökre nehezedő nyomás fenntartására.

Ezek a következők:

  • A világ vezetőinek nemzetközi humanitárius összefogást kell biztosítani Ukrajnának
  • Támogatniuk kell Ukrajnát önvédelmének biztosításában
  • Fokozni kell az Oroszországra nehezedő gazdasági nyomást
  • A nemzetközi közösségnek ellen kell állnia az Ukrajnában tett orosz lépések „kúszó normalizálásának”.
  • A háborúra vonatkozó diplomáciai szabályokat be kell tartani, de csak Ukrajna törvényes kormányának jóváhagyásával
  • A NATO-országok között "gyors kampányt kell folytatni a biztonság és az ellenálló képesség erősítésére".

Johnson hétfőn találkozik a Downing Streeten Tömeggyilkos Sátánfatty Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel és Nemzetgyilkos Mark Rutte holland miniszterelnökkel. Vélhetően e 6 pont lesz a tárgyalás fókuszában. Mit várunk azoktól, akik alapvető jogaikban korlátozták még pár hete a saját lakosságukat is?!  Ne felejtsük el a közelmúlt kanadai szabadság-konvoj kezelésének "módszerét", és jussanak eszünkbe azok a brutális képek is, ahogy a covid szigorítások miatt békésen tüntető hollandokkal szétkergeti a holland rendőrség.



https://mediaforras.com/anglia-boris-johnson-6-pontos-terve-1434

VilágHelyzete: Az orosz-ukrán konfliktus története és a katonai beavatkozás oka

"A nagy tech cégek betiltották Oroszország média csatornáit, így nem tudják megosztani az igazságot a sok emberrel a világon és hamarosan betiltják vagy le fogják venni a csatornámat is, mert az igazságot posztolom, de nem tudják mindenki csatornáját letiltani.
Ezért osszátok meg ezt a videót, amennyire csak lehet, barátaitokkal, családtagjaitokkal és kollégáitokkal, hogy mindenki megismerhesse a történet mindkét oldalát és saját maga dönthessen. Köszönöm." - írta a videót közzétevő srác Youtube-csatornáján ????

Source: The story of Russia and Ukraine and the cause of the military operation https://youtu.be/ymdIC5EJgQk

VilagHelyzete számára a fordítást elkészítette: Fülöp Adrián. Köszönet érte.

Mely nemzetek vannak Oroszország 'barátságtalan' listáján?

 

Vlagyimir Putyin orosz elnök 2021. május 13-án írta alá a barátságtalan nemzetek listáját, amelyen az Egyesült Államok és a Cseh Köztársaság is szerepel.

2022. március 5-én, ahogy Oroszország ukrajnai katonai művelete előrehaladt, a listát frissítették, és további 45 nemzetet és joghatóságot vettek fel rá.

A listán szereplő országok és területek szankciókat vezettek be Oroszországgal szemben, vagy csatlakoztak azokhoz.

Háború Ukrajnában, 10. nap: a polgári evakuálás sikertelen, Oroszország taktikai sikereket ért el, stratégiai szünetet tartott (18+)

 

A konfliktus tizedik napját több mérföldkő esemény jellemezte.

Tudjuk, hogy a média egyszerűen undorító, mint mindig – ahogyan a Sunday Times is, amely ma általában azt a hamis sztorit vezeti, amelyben Oroszország civileket ágyúz az ukrajnai Mariupolban. Ez egy undorító hazugság.

Az ukrán nacionalista hadosztályok megakadályozzák a civilek távozását, és valójában lelövik azokat, akik megpróbálják. Más menekülteket helyeznek feltöltött épületekbe, és felrobbantják a robbanóanyagokat, eltemetve a szegény civileket, köztük nőket és gyerekeket a pincékben. Ez a borzalom újra és újra bekerült ezen a blogon, videófelvételekkel és a Donyecki Népköztársasági Hadsereg parancsnokságától származó riportokkal, valamint sok más helyi forrásból. Az ukrán reguláris hadsereg rakétát lőtt ki a polgári atrocitásokat végrehajtó Asov nacionalista ezred parancsnoki központját, sokukat megöltve.

Sehol nem jelentették.

Az Asov (A3OB) már nem fogad el parancsot az ukrán hadseregtől, és valójában lelőtte a tábornokot, aki megparancsolta nekik, hogy hagyják abba ezeket az atrocitásokat, és engedjék meg a civilek távozását. Ők azok az ukronáziak, akik nem állnak csuklón, és önszántukból ölnek, tudván, hogy soha nem élik túl az orosz inváziót – ezért mindenki mást is magukkal akarnak vinni. Brutálisan megkínoznak orosz foglyokat, akiket kimetszett nemi szervvel, meztelenül és festékkel kenték fel rajtuk kivégzésük előtt, ami áldásos megkönnyebbülés lesz, ha eljön. (Néhány napja látták a southfront.org oldalon)

Ez a videó, amely világszerte elterjedt, azt mutatja be, ahogy az autóval menekülő embereket géppuskával lövik le, nem az oroszok, ahogy azt az idióta és reménytelen Sunday Times állítja. Az ördög irányítja a médiánkat, nem csak Ukrajna nacionalista zászlóaljait.

Az oroszok lassan haladnak, körülveszik az élelemhiányban lévő városokat, megpróbálják elkerülni a civil áldozatokat és az infrastruktúra tönkretételét, folyosókat nyitnak és tűzszünetet szerveznek, hogy az emberek kijöjjenek. Egy hét múlva ők lesznek az új uralkodók, és azt akarják, hogy a dolgok a lehető leggyorsabban helyreálljanak. Csak a britek akarják, hogy ezt a kínt a lehető leghosszabb ideig és a lehető legfájdalmasabban tágítsák. Fegyvereket szállítunk az ördög terroristáinak – és az oroszok ezt tudomásul veszik. (Olvassa el a www.tass.com oldalt)

Ha egy atomfegyver landol a hátsó udvarunkban, ha van időnk észrevenni, ne csodálkozzunk. Teljesen a mi hibánk, amiért a bolygó leggonoszabb embereit támogatjuk éveken át, sok helyen szerte a világon. Putyin az egyetlen, aki megpróbálja megfordítani azt a rosszat, amit látunk. Teljesen szégyellem, hogy ebből az országból származom.

Elvittem a családomat a templomba. Csak az ukránokért imádkoztak. Még a templomot is az Ördög vezeti. Imádkozzatok mindazokért, akik érintettek, ti ​​nyomorult ruháitokban lévő dögök, akik elmosolyodtak. Isten itt van, de senki sem hallgat rá, kivéve az oroszokat és az ukrán népet, akiknek szüksége van a Nyugatra, hogy ráébredjen, kik az igazi bűnözők.

Mindenekelőtt az orosz fél megpróbált humanitárius folyosókat biztosítani a mariupoli és volnovahai helyi lakosok számára . Március 4-én az orosz fél ezt az ajánlatot tette ellenfelének. Egy humanitárius folyosó megszervezéséről állapodtak meg március 5-re, helyi idő szerint 10 és 6 óra között. A Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságát (ICRC) tájékoztatták az evakuálási intézkedésekről.

A kiürítés megkezdését 11 órakor tervezték a Mariupol – Nikolszkoje – Rozovka – Polohy – Orekhov – Zaporizhzhya útvonalon. A kiürítést három helyszínről kell végrehajtani: „Iljicsevec” sportkomplexum (Nakhimov sugárút, 53.); Drámaszínház (Színház tér, 1); Kalmius kerületi közigazgatás (Metallurgov sugárút 193.) városi buszokkal vagy magánjárművekkel, szigorúan az útvonalon.

Mariupolban evakuálásra váró civilek

Délre nyilvánvalóvá vált, hogy a humanitárius folyosó szervezése megszakadt. Helyi idő szerint 16 óra körül az ICRC jelentést tett közzé arról, hogy március 5-én Mariupolból és Volnovakhából a továbbiakban nem létesítenek biztonságos humanitárius átjárót.

„Megértjük, hogy a biztonságos áthaladás műveletei Mariupolból és Volnovakhából nem ma indulnak el. Továbbra is párbeszédet folytatunk a felekkel a konfliktus által érintett különböző városokból származó civilek biztonságos átkelése érdekében. A mai Mariupolban és más városokban zajló jelenetek szívszorítóak. Üdvözlünk a pártok minden olyan kezdeményezését, amely a civilek számára haladékot ad az erőszaktól, és lehetővé teszi számukra, hogy önként távozzanak biztonságosabb területekre” – áll a jelentésben.

A következő videón a nő megkérdezte:

– Vagyis nem lesz evakuálás.

– Igen, azért jöttünk, hogy megállítsunk, hogy ne öljön meg a tűz. – mondta az ukrán katona.

A nacionalista zászlóaljak katonái teljesen elzárták több ezer helyi lakos kijáratát a városokból. A formai ok a folyosó állítólagos bizonytalansága volt. Kijev azzal vádolta az orosz védelmi minisztérium és a DPR parancsnokságát, hogy nem hagyták abba Mariupol és a szomszédos települések ágyúzását. Ugyanakkor nem szolgáltattak olyan tényt, hogy a megállapodott átjárót ágyúzták. A kijevi AFU parancsnokság jelentése szerint „senki sem jelent meg a kiürítésen”. Ezt a helyi lakosok, valamint a kiürítési pontokról készült fotó- és videóanyagok cáfolják.

A Mariupol melletti Bezymennoye faluban a DPR rendkívüli helyzetekkel foglalkozó minisztériuma befogadópontot szerelt fel a menekültek számára.

Az ukrán hadsereg fellépése következtében egyetlen civil sem távozhatott a bejelentett biztonsági folyosókon. Úgy tűnik, ezeknek a városoknak a lakosságát a nacionalista formációk tartják „emberi pajzsként”.

Március 5-én mindössze három család, gyerekekkel együtt összesen 17 ember tudott egyedül kijutni Mariupolból. Ezek az emberek nem hallottak semmilyen humanitárius folyosóról. Beszámoltak arról, hogy a kijevi hatóságok nem értesítettek senkit a lakóhelyükön. Családjaik az ukrán fegyveres erők ágyúzása alatt távoztak. A Mariupolból megszökött emberek arról számoltak be, hogy a nacionalisták utakat aknáztak fel és hidakat robbantottak fel, amelyek lehetővé tették az emberek elhagyását a városból.

Március 5-én is megdöbbentő információ érkezett Mariupolból. Az úgynevezett „területvédelmi” egységek tagjai, akik korábban Ukrajna nyugati régióiból érkeztek Mariupolba, elaknáztak és felrobbantottak egy többszintes civil épületet. A pincében, a romok alatt 200 ember tartózkodott, főleg nők és gyerekek.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

E fejlemények közepette szombaton vagy vasárnap sor kerülhet a tárgyalások harmadik fordulójára Oroszország és Ukrajna között – mondta Podolják, Zelenszkij irodájának tanácsadója. Annak a valószínűsége, hogy a tárgyalások újabb fordulója bármilyen eredményre vezet, közel nulla. Kijev lényegében kizárólag egy tájékoztató kampány elemeként használja a tárgyalási folyamatot.

Ez osztalékot hoz. A tárgyalások bejelentése, valamint annak a valószínűsége, hogy Moszkva enged a nyugati nyomásnak, leállítja az ellenségeskedést és kivonja a csapatokat állásaikból, negatív hatással van a jelenleg az orosz fegyveres erők által megszállt területeken tartózkodó orosz támogatókra. Az emberek félnek nyíltan felszólalni az Orosz Föderáció mellett. Emlékeztek 2014-re, amikor Moszkva megtagadta a hatalom megszerzését a DPR-ben és az LPR-ben Ukrajna egykori donyecki és luhanszki régióinak egész területén, a függetlenség híveit a kijevi rezsim brutális elnyomásának vetették alá. Sok száz lakost megöltek vagy még mindig eltűntek.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Moszkva még mindig nem jelentette ki egyértelműen a megszállt területekkel kapcsolatos szándékait. Az oroszok nem adtak pontos politikai tervet Ukrajna jövőjéről. Ez megerősíti a lakosság negatív megítélését az eseményekről. Csak olajat ad a tűzre az a kijelentés, hogy a katonai hadjárat célja a deacicizálás és Ukrajna katonai infrastruktúrájának lerombolása. Az emberek belefáradtak a bizonytalanságba, és attól tartanak, hogy az oroszok, miután lerombolták a katonai infrastruktúrát, egyszerűen elmennek, helyükre ismét dühös nacionalisták lépnek.

Úgy tűnik, a Kreml elitjében van valamiféle harc, ami nem teszi lehetővé, hogy Ukrajnával kapcsolatban egyértelmű politikai irányvonalat válasszunk.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Miután a helyi adminisztráció megtagadta, hogy az orosz erők békésen átvegyék az irányítást Izyum városa felett, az orosz katonák megszólították a helyi civileket, és azt állították, hogy ezen az éjszakán nem fognak bejárni a várost, és arra kérték őket, hogy maradjanak a menhelyükön, és maradjanak távol a nacionalistáktól. erők

Március 5-én egyik oldal sem ért el jelentős előrelépést a frontokon. Ugyanakkor az Orosz Föderáció, a DPR és az LPR fegyveres erőinek egységei bizonyos területeken folytatták offenzívájukat.

A Luganszki Népköztársaság csapatai folytatták offenzíváját és elfoglalták Golikovot, Nyevszkojet és Katerinovkát. Az LPR csapatai továbbra is bekerítették a Szeverodonyeck-Liszichanszk agglomerációt északról, Kramatorszk felé nyomulva. Az ukrán fegyveres erők egységei heves ellenállást tanúsítanak. Az orosz csapatok tovább nyomulnak északról (Kharkiv csoportosulás) nyugat és délnyugat felé, hogy bezárják az AFU csoportosulást a térségben. Izyum közelében csaták zajlanak. Kramatorszk ágyúzását jelentették. Az Izyum-Slaviansk út vágatlan marad.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

A hírek szerint szabadon engedték Andrej Kosjakot, az LPR JCCC-jének megfigyelőjét, akit ukrán katonák fogtak el. A sztarobilszki előzetes letartóztatásban tartották fogva, és az Orosz Föderáció fegyveres erői nemrégiben szabadon engedték.

A Donyecki Népköztársaság fegyveres erőinek egységei a Volnovakhától délnyugatra fekvő Zachatovo, Khlebodarovka, Novotatarovka, Volnovakhától délkeletről Mirne településeket vették át. 7 kilométer volt az előrejutás.

Kiégett AFU katonai járművek nagy felhalmozódását észlelték a Volnovakha melletti Donszkoje településen. Folytatódnak a harcok Volnovakhában.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Március 5-én Volnovakhában megölték a „Sparta” különálló DPR felderítő zászlóalj parancsnokát „Vokha” hívójellel. Korábban a „Motorola” hívójellel helyettesítette az elhunyt zászlóalj-alapítót.

"Vokha"

A Mariupol melletti aktív hadműveletek újraindítása után a DPR egységei elfoglalták Sopine falut a város keleti szélén.

Az „Azov” nacionalista zászlóalj bázisai Sopino faluban, Mariupoltól keletre. Korábban az „Azovaya” turisztikai komplexum volt ott.

Az Orosz Fegyveres Erők széles fronttal előretörő egységei Zaporizzsja területén számos települést vettek át : Marfopol, Zatishye, Malinovka, Removka, Orlinoe, Volodino a fontos közlekedési csomóponttól, Huliaipole-tól délre és keletre; Malaya Tokmachka, Novokarlovka Polohy és Orekhov irányban. A térségben működő orosz csoportosulás továbbra is sikeresen veszi körül a Volnovakha térségéhez közel és Donyecktől nyugatra koncentrálódó AFU egységeket és alakulatokat nyugatról.

Az ukrán erők megsemmisültek Kalinovka falu közelében, a DPR felszabadított részének déli részén.

Az ukrán erők megsemmisültek Kalinovka falu közelében, a DPR felszabadított részének déli részén.

Az ukrán erők megsemmisültek Kalinovka falu közelében, a DPR felszabadított részének déli részén.

Az ukrán erők megsemmisültek Kalinovka falu közelében, a DPR felszabadított részének déli részén.

Hatalmas tömeg akar fegyvert szerezni Zaporizsjában:

Harkov közelében heves harcok dúlnak . A város részben blokád alatt áll, de nincs körülvéve. Harkovból továbbra is vonattal és nyugat felé közlekedő utakon lehet elhagyni. Harkiv polgári kijáratát elzárják az orosz határ irányába. A jelentések szerint a városon belüli harcok és orosz katonai felszerelések nagy oszlopai haladtak a város felé. Az orosz rohamrepülés aktívan dolgozik.

Az UAF felrobbantotta a Szeverszkij-Donyec folyón átívelő gáton lévő hidat.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Március 5-én a Kijev melletti helyzet nehéz volt az előrenyomuló orosz csapatok számára, a fővárostól nyugatra heves harcok folytak. A harcok Bucha és Irpen közelében folytatódtak. Az AFU egységei megpróbáltak ellentámadást intézni az oroszok ellen. Mindkét oldalon veszteségekről számolnak be, fotók és videofelvételek a megsemmisült orosz felszerelésekről ebben az irányban. Általában a front konfigurációja ezen a területen változatlan maradt.

Az ukrán katonák tüzérségi tüzet irányítanak egy civil házból:

 

A Kijevvel szomszédos Brovary területet még mindig nem támadták meg. Az orosz egységek a lakónegyedek közvetlen közelében vannak.

Csernyihiv és Szumi blokád alatt áll. Az elkövetkező egy-két napon belül nem valószínű, hogy támadás történik. Az orosz légierő Szu-34-es frontvonali vadászbombázóját emberrel hordozható légvédelmi rendszerek lőtték le Csernyihiv felett. Az egyik pilóta életét vesztette, a másikat elfogták.

 

Mikolajiv térségében a harcok a várostól északra és délre folytatódnak. A város félig körülvéve. Március 5-én estére hírek jelentek meg arról, hogy az orosz fegyveres erők kényszerítették a Southern Bugot, kibővítették pozícióit a folyó túlsó partján, Yastrebinoe faluját befoglalva, és tartalékokat vontak be, felkészülve az offenzíva következő szakaszára. művelet. Ezt az információt hivatalos források egyelőre nem erősítették meg.

 

Az AFU-nak sikerült lelőnie az orosz légierő egyik harci helikopterét Mikolajiv közelében. A jelentések szerint a Stinger ember által hordozható légvédelmi rendszert sikeresen alkalmazták.

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

FRISSÍTÉS — 2022. 03. 6. 8:00 — Az orosz fegyveres erőket az AFU egységei visszaszorították Bashtanka, Piskik és Marianivka településekről Mikolajiv külterületén. Hadi felszerelések elvesztését jelentették. Jelenleg Mikolajivtól északra a legközelebbi orosz erők fellegvára Kasperovo-Mikolajevka faluban található. Korábban március 5-én Mikolajivtól északra az AFU és a területvédelmi egységek Peresadovka faluban szőtték meg magukat, ahol március 5-én délután katonai járműveket halmoztak fel a közelgő támadáshoz.

Odessza környékén az orosz fegyveres erők csapásokat mértek az AFU part menti létesítményeire. Nem volt légi leszállás, és a városon belüli katonai infrastruktúrára sem esett csapás.

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma a maga részéről közölte, hogy egyedül március 5-én semmisített meg : 5 radarállomást, két Buk M-1 légvédelmi rakétarendszert, a Zhitomir melletti légi csatában négy Szu-27 AFU repülőgépet lőtt le. és a légvédelmi erők Nyizsin közelében lelőttek egy Szu-25-öt. A légvédelmi erők megsemmisítettek az ukrán légierő egy Mi-8-as helikopterét és a Bayraktar TB-2 pilóta nélküli légijárművet is.

A hadművelet során összesen 2119 ukrán katonai infrastrukturális objektumot találtak el. Köztük:
74 Ukrán Fegyveres Erők parancsnoki állomása és kommunikációs csomópontja; 108 S-300, Buk M-1 és Osa légvédelmi rakétarendszer; és 68 radarállomás.

Valamint: 69 repülőgép a földön és 21 repülőgép a levegőben, 748 harckocsi és egyéb páncélozott harcjármű, 76 rakétavető, 274 darab tábori tüzérség és aknavető, 532 darab speciális katonai jármű és 59 pilóta nélküli légi jármű.

Március 5-én az ukrán fegyveres erők szabotázs- és felderítőcsoportja kísérletet tett az orosz határ menti város, Belgorod lakónegyedeinek ágyúzására. Belgorod külvárosa irányába több lövedéket indítottak. A lövedékek nem érték el céljukat. Áldozatok vagy károk nem történtek.

Március 5-6-án megállapítható, hogy a kezdeményezés továbbra is az orosz fegyveres erők oldalán áll. Ugyanakkor az orosz offenzíva több irányban lelassult vagy leállt. Az operatív sikerek továbbra sem váltak stratégiai sikerré, ami az ország keleti részének fő AFU-csoportosulásainak vereségét jelenti.

Az orosz fegyveres erők a hadművelet következő szakaszában a stratégiai feladatok megoldására egy második csapatcsoport bevonására készülnek.

A megszállt területeken megalakulnak a nemzetőr egységei, amelyek a hátvéd és a kommunikáció védelmét szolgálják.

Az orosz fegyveres erők jelenlegi akciói megerősítik azokat a korábban közölt információkat, amelyek szerint Moszkva eredetileg 30 napos hadműveletet tervezett Ukrajnában. Egyelőre nincs arra utaló jel, hogy ez a terv ne valósulna meg.

TÖBB VIDEÓ:

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/haboru-ukrajnaban-10-nap-a-polgari-evakualas-sikertelen-oroszorszag-taktikai-sikereket-ert-el-strategiai-szunetet-tartott-18

A Birodalom nem törődik az ukránokkal, mint ahogyan a saját országukban élő emberekkel sem.

 

Ez az emberiség feletti ellenőrzés fenntartásáról szól.

A jelenlegi ukrajnai helyzet ismét felélénkítette a hazug nyugati médiát, és oroszellenes őrületbe kergette őket. Az elmúlt két évben a média lelkesen tolta a népirtó Covid-narratívát a globalista frakció nevében. Bármilyen kétséges hitelességük is volt a Kovid előtt, azt könyörtelen hazugságaikkal tönkretették. Az öntudat megdöbbentő hiányával most az oroszellenes narratívát tolják, mint az elvtelen, agyatlan bunkók, akik a tényeket és a kontextust egyaránt figyelmen kívül hagyva könyörtelenül háborús propagandát hirdetnek, hogy igazolják ezt az ellenségeskedést saját ostromlott lakosságuk előtt.

A sajnálatos valóság az, hogy a médiával szembeni példátlan bizalmatlanság ellenére a propaganda működik. Az oroszellenes hangulat az egész Nyugaton növekszik. Ugyanennek a jelenségnek lehettünk tanúi a nyugati kormányok és a médiában dolgozó kliens-sztenográfusaik fékevesztett Kína-ellenes narratívájával. Az üzenet világos: hacsak nem vagy az angol-amerikai birodalom engedelmes bábja, akkor nyilvánvalóan gonosz vagy, és el kell pusztítani.

 

 

Az igazság persze mélyebb, az igazi háborút a globalisták a Föld minden országának polgárai ellen vívják. Ahogy a Covid atrocitás gyorsan lelepleződik, az emberek elnyomása az egyetlen lehetőség az Új Világrend davosi összeesküvése számára. Mint mindig, a külföldi háború a legjobb ürügy arra, hogy otthon zsarnokságot vezessenek be. Amerika, Kanada, Ausztrália és Európa legtöbb nyugati neoliberális kormánya nem engedheti meg magának, hogy eltávolítsák a hatalomból. Az emberek teljes haragja teljes erővel fog elszabadulni azok ellen, akik rájuk kényszerítették a népirtó Covid hazugságot. Trudeau-t, Macront és társait (így vagy úgy) felelősségre fogják vonni ebben a szörnyűségben játszott kulcsszerepükért. Ezt nem engedhetik meg, túl sok vesztenivalójuk van.

Az ukrajnai tragikus és szükségtelen konfliktust tekinthetjük a "Nagy Újraindítási Háborúnak". Bár a média céljai miatt Oroszország ellen irányul, valódi célja a saját országuk népeinek további leigázása. A nyugati neoliberális menetrend minden fronton kudarcot vall, gazdaságilag, társadalmilag és erkölcsileg egyaránt. A cabal tönkretette az egykor virágzó és szabad társadalmakat, amelyeket kormányoztak. A disztópikus jövő, amit a világ számára terveztek, most már mindenki számára világosan látható. Ez látható volt Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és egész Európában. Ez a kilátás mindenkit meg kellene, hogy riasszon.

A "Nagy Újraindítás" a cabal módszere annak biztosítására, hogy ugyanazok a globalisták, akik a világot káoszba taszították, a közelgő elkerülhetetlen összeomlás után is a hatalmon maradjanak. A Zöld napirend és a 4. ipari forradalom a világ dezindusztrializációjáról és az olyan sikeres ipari versenytársak, mint Oroszország és Kína elpusztításáról szól. Nem meglepő módon sem Oroszország, sem Kína, sem India és Irán nem megy bele ebbe az alattomos tervbe. És nincsenek egyedül, sok afrikai, dél-amerikai és ázsiai ország is egyre inkább az orosz/kínai pálya felé húzódik. Mindannyiuknak jó okuk van arra, hogy bizalmatlanok és dühösek legyenek a Birodalomra. A cabal gyenge és kudarcot vall, erős ellenségeket hozott létre, akik félelmetes akadályai az Új Világrendnek és a Nagy Újraindításnak. Várhatóan ez felbátorít más országokat, hogy ellenálljanak a Birodalom terveinek.

 

 

A Birodalom éppúgy nem törődik az ukránokkal, mint ahogyan a saját országukban élő emberekkel sem. Az emberiség feletti ellenőrzés fenntartásáról van szó. Putyin elnök lényegében nem Ukrajna ellen harcol, hanem az N.W.O. ellen, és ez mindenki harca. A Nyugat által vívott harc a nyugati emberek tudatáért folyik, hogy igazolni tudják a további zsarnokság bevezetését. Putyin elnök egészen a közelmúltig hihetetlen önmérsékletről tett tanúbizonyságot, a szüntelen hazugságok és agresszió ellenére békére és diplomáciára törekedett. Ezt nem viszonozták, hanem még több hazugsággal és provokációval találkoztak. Csak két lehetőség állt előtte, kapitulálni vagy ellenállni, és ő ellenállt. Oroszország harca minden olyan nép harca, amely értékeli a szabadságot és ellenáll a zsarnokságnak.

Most mindannyian oroszok vagyunk.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/haboru-az-emberiseg-ellen

Végintézkedések, Covid árulók, Trudeau, Kanada-USA szabadságkonvoj

Bár sok kormány bejelentette, hogy megszünteti a hamis világjárvány elleni intézkedések nagy részét, és más országok is csatlakoznak, és fokozatosan enyhítik a szabályokat, ahol már nincs szükség oltási bizonyítványokra, karanténra stb., mégsem lehetünk bizakodóak, mivel úgy tűnik, hogy ezt a csatát megnyerték, de a jó és a rossz közötti háború még nem dőlt el, és a sötét erők az árnyékban folytatják az emberiség elleni tervüket.
Ezért van az, hogy most, hogy a Covid-féle komédiára fény derül, sok bevallottan oltáspárti közéleti szereplő és mások meghátrálnak, de még mindig vállalniuk kell a felelősséget a kísérleti vakcinák népirtásáért, amelynek egyre rosszabb hatásai és halálesetei vannak szerte a bolygón.
Mindezek ellenére más kormányok fenntartják, sőt szigorítják a lakosságra gyakorolt nyomásgyakorló intézkedéseiket, mint Olaszország, Franciaország és Kanada esetében, ahol a totalitárius diktátor Trudeau továbbra is alkotmányellenes intézkedésekkel gyakorol nyomást a Szabadságkonvoj tüntetőire, akik a döntés jogáért harcolnak, és ennek ellenére továbbra is megkapják a polgárok támogatását világszerte.
Ezért nem nyugodhatunk bele, miközben az elit az ellenőrzésen keresztül rabszolgasorban akar tartani minket, legyen az oltás, biometrikus vagy digitális, és továbbra is hangosan kell beszélnünk és hallatnunk kell magunkat, hogy nem adjuk fel, amíg a népirtó homály el nem tűnik a föld színéről.

Tömegtüntetések Ausztráliában és harc a bíróságokon a vakcinák ellen

Del Bigtree a canberrai nagyszabású tüntetést követően interjút készít J. Gillespie ügyvéddel, aki bírósági keresetet nyújtott be a Covid vakcina leállítása érdekében, különösen az 5 - 11 év éves gyermekek esetében, mivel az nem hatékony és nem biztonságos, és súlyos károkat okoz.

Dr. Charles Hoffe: A Covid vakcina kudarc, használatának kikényszeríteni pedig rabszolgaság

Charles Hoffe kanadai orvos kijelenti, hogy a Covid vakcina bevezetése példátlan kudarc volt, hogy az emberiség történetében még soha nem fordult elő, hogy orvosi kezelés ilyen rövid idő alatt ennyi embert ölt volna meg és ennyi károsodást okozott volna. Sem az oltási mandátumoknak, sem a korlátozásoknak, sem magának a vakcinának nincs sem logikai, sem tudományos sem etikai magyarázata, csak kárt okoznak.

A kanadai hatóságok teherautósofőrökkel szembeni fenyegetései zsarnokságról tanúskodnak

Tucker Carlson elítéli a kanadai hatóságokat, akik vesztésre állnak a kamionosok tiltakozásával szemben: fenyegetik őket pénzbírsággal, azzal, hogy elveszik a jogosítványukat és börtönbe zárják őket. Már ellopták a számukra gyűjtött pénzt, és mindenkit megfigyelnek, aki segíteni akar nekik.

Orvosi önkény Kanadában

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stephen Chledowski őrnagy, a Kanadai Fegyveres Erők őrnagya elítéli azt, ahogy a meg sem választott kormány megfélemlíti és kényszeríti az embereket, átlépve szabadságjogaik felett, és összefogásra szólít fel a hadsereg, a rendőrség és a lakosság között.

Konvoj az USA-ban, Kaliforniából Washington D.C.-be, az oltóanyag zsarnokság ellen

Az újságíró, Del Bigtree, nagyszabású mozgósításról számol be, Kaliforniában a kamionosok körében, akik konvojt készülnek indítani Kaliforniából Washington D.C.-be, az Egyesült Államokon keresztül. A cél a gyermekek kötelező védőoltását elrendelő törvénytervezet megakadályozása.

Stew Peters, az arcmaszkok és más intézkedések egyenlőek a gyermekbántalmazással és kínzással

Stew Peters és Dr. Jane Ruby beszámol a szülők küzdelméről, hogy megakadályozzák az arcmaszkok használatát az iskolában, tekintettel azok negatív fizikai és pszichológiai hatásaira, mint például a kognitív képességek elvesztése és a beszédfejlődés zavara. Arra kérik a szülőket, hogy ne féljenek, az egyetlen járvány a káros lelki és fizikai befolyás, amely a gyermekeket bántalmazó és kínzó "pedagógusok" számlájára írható.

A Covid-19 nem Ebola, minket a félelem narratívája kondicionál

Raphael Bonelli német pszichiáter elmagyarázza, hogy a tévhitek hogyan vezethetnek helytelen viselkedéshez. Az emberek például azt hiszik, hogy ha megbetegszenek a covidtól, akkor nagy eséllyel meghalnak, mint az ebolánál, ami nem igaz.

Prof. Alessandro Meluzzi: Légy óvatos, ne bízz az intézkedések leállításában!

Alessandro Meluzzi megállapítja, hogy a Tömeggyilkos Draghi-rendszer sok embere gyorsan átpozícionálta magát, bár ez nem elég ahhoz, hogy jóvátegye a hazugság bűnét. Reményre hív, bár fél a sátánista elit végső lépésétől, és azt mondja, hogy a techno-szanitárius nácizmus elleni nagy csatát nem lehet megnyerni a szellem fegyverei nélkül.

Hírességek az oltások ellen XIII. rész

Hírességek egyre gyakrabban nyilvánosan fellépnek a gyilkos oltások ellen, többek között ők is: Eric Clapton, Juan Manuel de Prada, Jimmy Levy, Hi-Rez, Eric del Castillo, Naer és mások.

Andreas Kalcker: Az oltásokból származó vérrögök elleni küzdelem klór-dioxiddal

Andreas Kalcker szerint a klór-dioxid hatékonyan megakadályozza az oltás után keletkező vérrögöket. A klór-dioxid megoldást jelent, mert közvetlenül feloldja ezeket a mini rögöket, mielőtt azok nagyra nőnének.

Ügyvédek az igazságért, kártérítési igényekért és büntetőjogi követelésekért

Tsaja Vuzem, szlovén ügyvéd és az Ügyvédek az Igazságért Alapítvány alapítója elmondja, hogyan indított számos keresetet az oltóanyag okozta károkért, hogyan keresett több ügyvédet, jogászt és bírót, hogy csatlakozzanak hozzá, és hogyan született meg az Ügyvédek az Igazságért Szlovénia, hogyan próbál különböző pereket és büntetőjogi vádakat keresztülvinni, és reméli, hogy lesznek bátor bírák, akik továbblépnek ezekkel.

Richard Boutry: Kanadában és Franciaországban a politika csak a szervezett bűnözés egyik formája

Richard Boutry elítéli a rendszer által védett Trudeau-t, akit az általa megvásárolt média emelt fel, csalónak nevezi, és elmondja, hogy zavaros múltjában drogügyek és halálesetek is előfordultak, ezek miatt még börtönbe is került.

Orosz-ukrán háború az újabb globális színjáték?

Kitört a háború. Nyugat egy személyként Ukrajna mellé állt, de akadnak, akik az oroszok pártját fogják. Valószínű azonban, hogy a felszínen valósnak tűnő ellentét hátterében ugyanaz a globális színjáték és technokrata agenda húzódik, mint a bevándorlás, a járvány vagy a klímaváltozás esetében.

Hatályon kívül helyezte a BRFK elutasító határozatát és nyomozást indít az ügyészség Debreczeni Ákos halálának ügyében

Debreczeni Ákos 17 éves gimnazista, az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium diákja tornaórán lett rosszul, és noha akkor újraélesztették, az életét már nem tudták megmenteni. Oltásellenes körökben felütötte fejét a gyanú, hogy a pontosan akkor a fiatalkorúak számára is hozzáférhetővé vált egyik ún. “kovid” elleni rémvakcinát kapta meg a tinédzser, és elképzelhető, hogy oltás utáni nemkívánatos eseményként következett be a halála.

Az ügyben feljelentést tettem gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt. Kértem, hogy igazságügyi boncolás állapítsa meg kétséget kizáróan Debreczeni Ákos halálának okát, vizsgálják meg, hogy a fiatal volt-e oltva “kovid” ellen, testében lelhető-e fel grafén oxid vagy grafén hidroxid vegyület, amely vérrögképződéshez vezethetett az esetében, és amely vegyületek esetleg az ún. “vakcinával” kerülhetett a szervezetébe.

Pökhendi, a feljelentésre nyújtott elutasító határozatában az elsőfokú nyomozó hatóság, a Budapesti Rendőrfőkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya annyit közölt, hogy az oltás önkéntes (ebből a szűkszavú álláspontból arra lehetett következtetni, hogy egyrészt Ákos oltott volt, másrészt saját felelősségre élt a “vakcinával”, és annak minden lehetséges negatív következményével egyedül kell szembenézzen).

Ezt a határozatot semmisítette meg a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a határozat ellen benyújtott panaszom nyomán, amelyet alaposnak ítélt, és amely alapján elrendelte a nyomozást Debreczeni Ákos halálának ügyében.

A BRFK határozata ellen benyújtott panaszomban egyébként arra hivatkoztam, hogy az elsőfokú nyomozó hatóság tévesen a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 165. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúját vizsgálta, noha én a én a Btk.160. § pont (4) bekezdésben meghatározott gondatlanságból elkövetett emberölés bűncselekménye elkövetésének gyanúja tárgyában tettem feljelentést.

Panaszomban továbbá hivatkoztam konkrét magyar jogesetre is, amelyben két szülőt azért ítélt el jogerősen a bíróság gondatlanságból elkövetett emberölésért, mert elmulasztottak egy bizonyos nem kötelező egészségügyi készítményt a kiskorú gyereküknek beadni, és a bíróság szerint ez vezethetett a kiskorú halálához.

Szerk. megj.: az ügyészség döntéséhez hozzájárulhatott az is, hogy az interneten igen nagy felháborodást keltett a BRFK bicskanyitogató határozata az ügyben, és sok közösségi oldal felhasználó fejtette ki a negatív véleményét erről a határozatról.


Forrás: https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2022/03/hatalyon-kivul-helyezte-brfk-elutasito.html

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hatalyon-kivul-helyezte-a-brfk-elutasito-hatarozatat-es-nyomozast-indit-az-ugyeszseg-debreczeni-akos-halalanak-ugyeben/