Ez az emberiség feletti ellenőrzés fenntartásáról szól.

A jelenlegi ukrajnai helyzet ismét felélénkítette a hazug nyugati médiát, és oroszellenes őrületbe kergette őket. Az elmúlt két évben a média lelkesen tolta a népirtó Covid-narratívát a globalista frakció nevében. Bármilyen kétséges hitelességük is volt a Kovid előtt, azt könyörtelen hazugságaikkal tönkretették. Az öntudat megdöbbentő hiányával most az oroszellenes narratívát tolják, mint az elvtelen, agyatlan bunkók, akik a tényeket és a kontextust egyaránt figyelmen kívül hagyva könyörtelenül háborús propagandát hirdetnek, hogy igazolják ezt az ellenségeskedést saját ostromlott lakosságuk előtt.

A sajnálatos valóság az, hogy a médiával szembeni példátlan bizalmatlanság ellenére a propaganda működik. Az oroszellenes hangulat az egész Nyugaton növekszik. Ugyanennek a jelenségnek lehettünk tanúi a nyugati kormányok és a médiában dolgozó kliens-sztenográfusaik fékevesztett Kína-ellenes narratívájával. Az üzenet világos: hacsak nem vagy az angol-amerikai birodalom engedelmes bábja, akkor nyilvánvalóan gonosz vagy, és el kell pusztítani.

 

 

Az igazság persze mélyebb, az igazi háborút a globalisták a Föld minden országának polgárai ellen vívják. Ahogy a Covid atrocitás gyorsan lelepleződik, az emberek elnyomása az egyetlen lehetőség az Új Világrend davosi összeesküvése számára. Mint mindig, a külföldi háború a legjobb ürügy arra, hogy otthon zsarnokságot vezessenek be. Amerika, Kanada, Ausztrália és Európa legtöbb nyugati neoliberális kormánya nem engedheti meg magának, hogy eltávolítsák a hatalomból. Az emberek teljes haragja teljes erővel fog elszabadulni azok ellen, akik rájuk kényszerítették a népirtó Covid hazugságot. Trudeau-t, Macront és társait (így vagy úgy) felelősségre fogják vonni ebben a szörnyűségben játszott kulcsszerepükért. Ezt nem engedhetik meg, túl sok vesztenivalójuk van.

Az ukrajnai tragikus és szükségtelen konfliktust tekinthetjük a "Nagy Újraindítási Háborúnak". Bár a média céljai miatt Oroszország ellen irányul, valódi célja a saját országuk népeinek további leigázása. A nyugati neoliberális menetrend minden fronton kudarcot vall, gazdaságilag, társadalmilag és erkölcsileg egyaránt. A cabal tönkretette az egykor virágzó és szabad társadalmakat, amelyeket kormányoztak. A disztópikus jövő, amit a világ számára terveztek, most már mindenki számára világosan látható. Ez látható volt Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és egész Európában. Ez a kilátás mindenkit meg kellene, hogy riasszon.

A "Nagy Újraindítás" a cabal módszere annak biztosítására, hogy ugyanazok a globalisták, akik a világot káoszba taszították, a közelgő elkerülhetetlen összeomlás után is a hatalmon maradjanak. A Zöld napirend és a 4. ipari forradalom a világ dezindusztrializációjáról és az olyan sikeres ipari versenytársak, mint Oroszország és Kína elpusztításáról szól. Nem meglepő módon sem Oroszország, sem Kína, sem India és Irán nem megy bele ebbe az alattomos tervbe. És nincsenek egyedül, sok afrikai, dél-amerikai és ázsiai ország is egyre inkább az orosz/kínai pálya felé húzódik. Mindannyiuknak jó okuk van arra, hogy bizalmatlanok és dühösek legyenek a Birodalomra. A cabal gyenge és kudarcot vall, erős ellenségeket hozott létre, akik félelmetes akadályai az Új Világrendnek és a Nagy Újraindításnak. Várhatóan ez felbátorít más országokat, hogy ellenálljanak a Birodalom terveinek.

 

 

A Birodalom éppúgy nem törődik az ukránokkal, mint ahogyan a saját országukban élő emberekkel sem. Az emberiség feletti ellenőrzés fenntartásáról van szó. Putyin elnök lényegében nem Ukrajna ellen harcol, hanem az N.W.O. ellen, és ez mindenki harca. A Nyugat által vívott harc a nyugati emberek tudatáért folyik, hogy igazolni tudják a további zsarnokság bevezetését. Putyin elnök egészen a közelmúltig hihetetlen önmérsékletről tett tanúbizonyságot, a szüntelen hazugságok és agresszió ellenére békére és diplomáciára törekedett. Ezt nem viszonozták, hanem még több hazugsággal és provokációval találkoztak. Csak két lehetőség állt előtte, kapitulálni vagy ellenállni, és ő ellenállt. Oroszország harca minden olyan nép harca, amely értékeli a szabadságot és ellenáll a zsarnokságnak.

Most mindannyian oroszok vagyunk.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/haboru-az-emberiseg-ellen