2023. október 13., péntek

Ernst Wolff: Háború Izraelben

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
"Das erste Opfer eines Krieges ist die Wahrheit" | Ernst Wolff Aktuell
https://youtu.be/CzCK2vpqoPk

Dr. Füllmichet október 13-án a frankfurti repülőtéren letartóztatták

A letartóztatás körülményeiről dr. Füllmich egyik védőügyvéde, Dagmar Schön számolt be Roger Bittel műsorában.

Dagmar Schön ügyvédnő a következőket mondta el Füllmich letartóztatásáról:

Dr. Füllmich jó ideje Mexikóban, Tijuanában tartózkodott a feleségével. Elvesztették az útlevelüket, ezért nem volt érvényes vízumuk. Ezután elmentek az ottani követségre, hogy ezt elintézzék. Mikor az útlevelekért mentek, a bevándorlási hivatal 6 embere várt rájuk. A felesége megkapta az új útlevelet vízummal együtt, ő viszont nem. Kiutasították Mexikóból, egy szál ruhában felrakták egy Németországba tartó repülőgépre.

Frankfurtban már várt rá a rendőrség és a landolás után azonnal letartóztatták.

A német letartóztatási parancs 2023. március 15 óta volt kiadva ellene.
Az európai letartóztatási parancs pedig 2023. május 24 óta.

A vád hűtlen kezelés, sikkasztás. Hogy elvett abból a pénzből, amit az általa és másik 3 ügyvéd által 2020 júliusában alapított korona-vizsgálóbizottság adományként kapott az emberektől. A 30 oldalas vádiratot a volt kollégái, a másik 3 ügyvéd fogalmazta meg.

Dagmar Schön állítása szerint a vizsgálóbizottságnak adományozott pénzek nagy része a valóságban éppen azoknak a számláján van, akik Füllmichet megvádolták.

Hogy Füllmich meddig marad a rosdorfi börtönben vizsgálati fogságban, azt nem lehet tudni. Addig mindenképpen, amíg a bíró meg nem vizsgálja, hogy van-e elegendő bizonyíték egy vádemeléshez. Most ők is feljelentést fognak tenni a hamis vádaskodás miatt.


Forrás:https://dlive.tv/p/bitteltv+Pyg4RCMIR

Biró Éva

NATO-csapatokat akarnak felvonultatni az orosz határra – Stoltenberg

 

Brüsszel, 2023. október 13. péntek (MB)

A Nagy Babiloni Szajha nyolc harccsoporttal, lőszer-, felszerelés- és nehézfegyverraktárakkal erősíti katonai jelenlétét az orosz határ közelében, és 300 ezer katonát helyez állandó készenlétbe. Amerikai és kanadai csapatok gyors áttelepítését tervezi a tömb keleti szárnyára – foglalta össze a Magyar Békekör tudósítója a Szajha főtitkárának csütörtöki brüsszeli bejelentését.

A tagállamok védelmi minisztereinek tanácskozása után Jens Stoltenberg közölte: „A NATO júliusi vilniusi csúcstalálkozóján a hidegháború óta a legerősebb védelmi tervekben állapodtunk meg. Most megtesszük a következő lépéseket. Ez a szükséges erők szétosztását, új képességek fejlesztését, valamint a parancsnoki és irányítási struktúrák kiigazítását jelenti.”

A Békekör tudósítója megjegyezte: a csapaterősítés Magyarországot is érinti.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Kigyulladt egy elektromos busz London tiszta levegő övezetében... egyre nevetségesebb

Zsidók elüldöznek egy keresztény turistát

Ha ez a politikai garnitúra marad, kipusztul a nemzetünk !!!