Ki az a Tedros Adhanom, az Egészségügyi Világszervezet vezetője, aki a Covid-válság idején az emberiség sorsát tartotta a kezében?
Fény derült előéletére, és elég meglepő, hogy Adhanom politikai karrierje a Tigray Népi Felszabadítási Frontban (TPFL) kezdődött, egy terrorszervezetben, amely jelenleg Etiópiát uralja, és számtalan bűncselekményt követett el a lakosság ellen - emberrablásokat, robbantásokat és rablásokat, még az Amnesty International is elítélte évtizedek óta tartó politikai erőszakát.
Van egy elmarasztaló ügyirat, amely azzal vádolja, hogy Etiópia egészségügyi minisztereként valóban népirtó politikát folytatott, több kolerajárvány kitörését eltussolta hazájában és Szudánban, és amellett, hogy nem orvos, Tedros Adhanom elnökölt és részt vett a globális pénzeszközökkel való visszaélés legnagyobb pénzügyi korrupciós botrányában Etiópiában.
Tedros programja szorosan illeszkedik a Globális Egészségbiztonsági Menetrend prioritásaihoz, amelyet a WHO fő finanszírozói és befolyásolói támogatnak: a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a GAVI, a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért.
De a KKP bábjaként is eladta a világot Kína védelmének nevében azzal, hogy egy gyilkos Covid vakcinával számos halálesetet és tömeges egészségkárosodást okozott. "Népirtásért", "korrupcióért", "emberiség elleni bűncselekményekért felelős", a Nemzetközi Büntetőbíróságon beperelték.