2020. szeptember 1., kedd

Az illuminati és a sátán paradicsoma.

szörnyű hazugságok kerülnek a világba a sátáni kultuszok és a New Age tanításai által.

Azok a szegény gyermekeim, akiket elcsábítottak a hazugságok, melyeket színes délibábként fogalmaztak meg, egy új bolygó létezésében hisznek.

Nekik egy másfajta Paradicsomot ígérnek. De az nem létezik.

GÖRÖGORSZÁG: Az egészségügyi dolgozók 10 %-a nem kért oltást - összeomolhat a rendszer, ha ők kiesnek a munkából

 

Miután Görögország kötelező védőoltást vezetett be az egészségügyi dolgozók számára, körülbelül 10 000 vakcinázatlan egészségügyi dolgozót kellett felfüggeszteni a munkájából - közölte a görög egészségügyi dolgozók szakszervezete.

A görög parlament még júliusban elfogadta azt a jogszabályt, amely szeptember 1 -jétől kötelezővé teszi az oltást az egészségügyi személyzet számára, és Athanasios Plevris egészségügyi miniszter szerdán kijelentette, hogy a törvényt „végre is fogják hajtani” - írja az AFP.
A egészségügyi dolgozók a kórházak előtt tiltakoztak a kormány döntése ellen.

Az Állami Kórházi Dolgozók Országos Szövetségének becslései szerint mintegy 10 000 egészségügyi dolgozó - az ágazat dolgozóinak 10%-a - nincs beoltva. A szövetség csütörtök reggel sztrájkot hirdetett a kötelező oltások ellen. Dimitris Kourouvalakis, a szövetség végrehajtó bizottságának tagja így nyilatkozott:

Szorgalmazzuk az egészségügyi dolgozók oltását, de ellenezzük a kötelező oltást, ami demokratikus problémát vet fel.

Mivel a munkavállalók tizede nem tud dolgozni az új szabályok miatt, a kormánynak meg kell találni a módját, hogyan képes az egészségügyi rendszer működését fenntartani.

https://mediaforras.com/gorogorszag-az-egeszsegugyi-dolgozok-10-a-nem-kert-oltast-osszeomolhat-a-rendszer-ha-ok-kiesnek-a-munkabol-994

a GeoEngineering eljárásról beszél a CIA igazgatója

David Icke: A vírus hullámok célja

Az alábbi 25 perces videóból megtudhatjátok mellébeszélések és szépítések nélkül, hogy miért dobták be a tervezett, nem létező vírust. Valamint, hogy mi a további hullámok célja, és hogy mit tehetünk mindez ellen.