Éppen nagyon aggasztó híreket kaptam Szlovákiából, ahol egy pozsonyi kórházi laboratórium munkatársai tanulmányt végeztek a COVID PCR tesztekről, és arra a következtetésre jutottak, hogy az orron át egészen az agyig dugják fel, és beültetik a testbe a Darpa hidrogéleket.

Darpa a Védelmi Haladó Kutatási Projektek Ügynöksége - az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatási és fejlesztési ügynöksége, amely felelős a feltörekvő technológiák fejlesztéséért a hadsereg számára. Az eredetileg Advanced Research Projects Agency néven ismert ügynökséget 1958. február 7-én hozta létre Dwight D. Eisenhour elnök, USA

A „Darpa Hydrogel (referencia) egy mesterséges anyag, amely átalakítót hoz létre az elektromágneses jel és az élő sejt, szövet és szerv között. Átalakítja az adó elektromágneses jelét olyan jellé, amelyet az élő sejt megért és reagál. (lásd a bogár fotóját - Darpa Hydrogelt injektálták ebbe az idegszerkezetbe, és rádión keresztül irányítható volt) ”

„A Darpa Hidrogél és a lítium blokkolja és elpusztítja a tobozmirigyet, és a gondolkodó embert kontrollálható biorobottá teszi. A hidrogél egy hatóanyag hordozója, feladata, hogy az anyagot egy előre kívánt helyre juttassa a szervezetbe. ”

Tehát, a Darpa Hydrogel kulcsfontosságú elem, „ezek valójában nanoantennák”, hogy csatlakozzon az 5G-hez, és lehetővé tegye a globális elit számára, hogy szó szerint irányítsa az embereket, mint a robot-bogarakat.

Idézik vizsgálati eredményeiket, amelyek azt mutatják, hogy Darpa Hydorgel halálos az emberi vérsejtekre nézve is. Ha erősen mérgező lítiummal együtt alkalmazzák, elpusztíthatja a tobozmirigyet. A jelentés azt is kimondja: „Ezen információk alapján egyértelmű, hogy a tesztpálcák a népírtás bűnöző eszközei Szlovákia lakosságán. Ez egy világméretű, átgondolt és gondosan előkészített esemény. ”

Itt található egy link a teljes tanulmányhoz PDF formátumban.

Ez a Science Fiction archívumának mostani története.

Jai Guru Dev

Visvamitra